2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bebeği hiç kilo almayanlar var mı ya? En son 7inci ayda 11.700dü. Bir yaşımıza 2 hafta kaldı. Hala aynı kiloda kızım. Kilo olarak baktığımda zayıf bir kilo değil elbette ama hiç kilo almaması normal mi, kafama takmaya başladım.

Bu arada 9uncu dişimiz olan azı dişimizin birini çıkardık , darısı sizlere :KK36:

Bebeği hiç kilo almayanlar var mı ya? En son 7inci ayda 11.700dü. Bir yaşımıza 2 hafta kaldı. Hala aynı kiloda kızım. Kilo olarak baktığımda zayıf bir kilo değil elbette ama hiç kilo almaması normal mi, kafama takmaya başladım.

Bu arada 9uncu dişimiz olan azı dişimizin birini çıkardık , darısı sizlere :KK36:
Çok normal canm. Bazı dönemler hızlı alçak bazı dönemler durcak . Doktora sorsan ayına göre boyu kilo orantisini baz alcak iyi dicek. Zaten kilosu oldukça iyi masallah 🥰

Kizlar emziren anneler icin vitamin takviyesi kulanan var mi

Gun içinde hep uykulu geziyorum halsiz halsiz hicbir şeye enerjim yok

Regl zamanlari iyice beter oluyorum

Onuncu ay kontrole gittik, 8300 olmuş diye bi sevindik bi sevindik🙊🙊🙊 bizimki baya xx small😂

Benim ki de almıyor. Belli bir çağdan sonra kilo alma azalıyor. Her ay 500 gr alsa kilolu olurlar epey. Benim ki de 4 aydır aynı kilo da

Kizlar emziren anneler icin vitamin takviyesi kulanan var mi

Gun içinde hep uykulu geziyorum halsiz halsiz hicbir şeye enerjim yok

Regl zamanlari iyice beter oluyorum
Bana çok zayıflamamdan dolayı doktor bir hap vermişti içinde birçok vitamin vardı ama içeriğine bakmamla çöpe atmam bir oldu çok faZla karkı vardı kullanmadım malesef

Benim ki de almıyor. Belli bir çağdan sonra kilo alma azalıyor. Her ay 500 gr alsa kilolu olurlar epey. Benim ki de 4 aydır aynı kilo da
Normal o zaman yani. Nerelerde okuduysam o kadar çok okudum ki her ay şu şu aralıklarda kşlo alması lazım bebeklerin diye, aklımın bi köşesinde durur sürekli,

Ben ıkınıp az yaptığı zaman tuvalete oturtuyorum orada çok rahat yapıyor.
Ben kakasına cesaret edemedim, kalkmak ister bulaştırır diye..bu ara ablası o kadar çok tuvalet temizleme işi çıkartıyor ki.. yıldığım için de ona yönelemedim:/
aslında kaka için işareti bariz belli ..bismillah deyip ona da başlayacağım inşallah. Dediğin gibi lazımlık ya da tuvalette daha rahat yapar.

Kilosu yüksek olduğu için canım almaya oluyor tamamen normal bir sorun hissedersen kan tahlil yaptırabilirsin demir düşük olabilir

7. Aydan beri kilo almaması şaşırtıcı geldi bana . Her çocuğun gelişimi farklı benim oğlum şuan 11 aylık 10 kilo yani sizin kızınız benim oğlumdan daha kilolu . Yine de bi uzmana kesinlikle görünmesi gerektiğini düşünüyorum aklıma ilk gelen gizli bi enfeksiyon olma ihtimali.
Tabi yürüme, emekleme , diş bunlar da kilo alımını engeller hatta zayiflatabilir. Benim oğlum emeklemiyo, yürümüyo

Hiç gözüm almıyor benim😂😂 geçen aklıma geldi aman boşver dedim. İki yaşında denemeye baslicam.
Bir de hazır oluşluk önemli benimkiler 3 yasına kadar hazır olamıyor 😂 😂 😂 ben hep hazır olmalarını bekledim.. Arkadas zorla kızını 1 yastan sonra çişe alıstırdı. Kızı aşırı ürkek, çekingen oldu ... Bence tuvalet egıtımi cok önemli bir süreç.. Hazır oldugunda zaten sinyal veriyorlar ve ben ikisinde de 1 hafta da çiş ve kaka olayını hallettim.. Altlarını gece baglamayıp gece 2 de çişe tutmaya alıstırınca asla gece de yapmıyorlar. Şu anda gece de kalıyorlar. Akşam yapıp yatıyorlar sabaha kadar.

Bir de hazır oluşluk önemli benimkiler 3 yasına kadar hazır olamıyor 😂 😂 😂 ben hep hazır olmalarını bekledim.. Arkadas zorla kızını 1 yastan sonra çişe alıstırdı. Kızı aşırı ürkek, çekingen oldu ... Bence tuvalet egıtımi cok önemli bir süreç.. Hazır oldugunda zaten sinyal veriyorlar ve ben ikisinde de 1 hafta da çiş ve kaka olayını hallettim.. Altlarını gece baglamayıp gece 2 de çişe tutmaya alıstırınca asla gece de yapmıyorlar. Şu anda gece de kalıyorlar. Akşam yapıp yatıyorlar sabaha kadar.
İki yaşında denedim oturdu kalktı oyun gibi algıladı. İkibucukta babam vefat etti. Sıkıntılı donemdi benim için. Üç yaşında tatildeyken denedik. Bı haftada halloldu. Maşallah çok kolay oldu. Büyük oğlan bezi bıraktı üç ay sonra hamile kaldım😂

Onuncu ay kontrole gittik, 8300 olmuş diye bi sevindik bi sevindik🙊🙊🙊 bizimki baya xx small😂

Eymen 9200 1 yaşında.. Bence artik kurtardilar kendilerini.. Kiloyu ben dert etmiyorum şahsen.. Motor gelisiminde bi sorun yoksa kilo önemli değil.. Bi fizyoterapist yazmıştı motor gelisimde kilo önemli diye.. Ordan beri bakiyorm motor gelisiminde bisey yok demekki uygun kilosunda diyorum.. 10 aylik 8300 cok iyi maşallah.. Bi de senin bebis alerjisi vardi iyi almış maşallah.. Masallah masallah tütütü😇

Ben kakasına cesaret edemedim, kalkmak ister bulaştırır diye..bu ara ablası o kadar çok tuvalet temizleme işi çıkartıyor ki.. yıldığım için de ona yönelemedim:/
aslında kaka için işareti bariz belli ..bismillah deyip ona da başlayacağım inşallah. Dediğin gibi lazımlık ya da tuvalette daha rahat yapar.

Sizler daha tecrubelisiniz ama erken degil mi tuvalet alışkanlıklarına? Bende kaka yaptgi saatleri biliyorum lazimliga oturtsam mi acaba😕

Sizler daha tecrubelisiniz ama erken degil mi tuvalet alışkanlıklarına? Bende kaka yaptgi saatleri biliyorum lazimliga oturtsam mi acaba😕
Bu alıştırma değil canm . Bebekler doğuştan kendilerini kirletme istememe iç güdüsü varmış ama biz bez ile onu köreltiyormusuz. O yüzden bezi açınca cis yapıyolarmis. Kaka da daha rahat çıkarıyor ben bunu gözlemledim. Bide o oturtmaya alıştırdın mı beze artık kaka yapmıyor direk oraya

Bizde bugun eymenin ilk defa saçını kestirdik kızlar😄 artık erkek gibi oldu gören kız mı diyodu😂 erkekim benim😀 bide sertifika verdiler ay ne güldüm ya

Eklentiler

• 20200919_153204.webp
    20200919_153204.webp
    55,1 KB · Görüntüleme: 51
Bu alıştırma değil canm . Bebekler doğuştan kendilerini kirletme istememe iç güdüsü varmış ama biz bez ile onu köreltiyormusuz. O yüzden bezi açınca cis yapıyolarmis. Kaka da daha rahat çıkarıyor ben bunu gözlemledim. Bide o oturtmaya alıştırdın mı beze artık kaka yapmıyor direk oraya

Bez ile köreltme olayina katiliyorum.. Bende eymen küçükken kaka yaptgi zamanlari bildigimden klozete oturur gibi bacagima oturtuyordum hemen kaka yapiodu.. Bi doktor tanidiga 2bucuk yasinda tuvalet egitimi için cok uygun zaman demiş.. Ben biraz eymenin derdini anlatmasini bekliyorum.. Anne kaka anne su anne mama gibi seyleri duyunca başlarm diye düşündüm hep.. Farkina varmadan yapınca sanki biseyler eksik olacakmis gibime geliyo niyeyse.. Ama masallah seninkine.. Bende mi bi denesem acaba👀 düşüneyim bunu ben😇

Back
X