2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Sizler daha tecrubelisiniz ama erken degil mi tuvalet alışkanlıklarına? Bende kaka yaptgi saatleri biliyorum lazimliga oturtsam mi acaba😕
Mesele eğitim vermek değil zaten berikkocum🌸 ayağı alışsın🥰
Büyük kızımda denememiştim..haberim yoktu “tuvalet iletişimi” nden..happy nin bahsettiği gibi kakayı daha rahat yapar bezsiz, ben deniycem onda da..hem çok mutlu oluyorum öyle bıdıcık oturup çiş yapınca🥰 tuvalet iletişimi diye arat youtube da falan biraz bakın istersen sen de🥰

Mesele eğitim vermek değil zaten berikkocum🌸 ayağı alışsın🥰
Büyük kızımda denememiştim..haberim yoktu “tuvalet iletişimi” nden..happy nin bahsettiği gibi kakayı daha rahat yapar bezsiz, ben deniycem onda da..hem çok mutlu oluyorum öyle bıdıcık oturup çiş yapınca🥰 tuvalet iletişimi diye arat youtube da falan biraz bakın istersen sen de🥰

Tuvalet iletişimi.. Hmm hiç haberim yoktu bakayim ben buna biraz👍 zaten sanki eymende var gibi bazi seyler.. Cisini yaptigi vakit bile belli uyandiktan 5 dk snra yapiyo.. Kaka mi yaptin dedigimde suratindan gulusunden anliyorum kakasini yaptığını.. Bakayim ben tuvalet iletisimine👍

Durdu ama surekli ağladı.. Bitene kadar avazi ciktigi kadar ağladı.. Sonrada arabada uyuyakaldi.. Eli kolu oynamadi allahtan.. Cok yakışıklı oldu ya😀
Maşallah nazar değmesin eymene benimki tirasdan çok korkuyor makina ile aldık 5aylikdi bugün makina ile yeniden alayım dedim elletmedi sesi çıkıyor ya çok korkuyor kuzum birde kimseye gitmez aşırı yabanciliyor tam corone bebeği sosyal masefe var adamda😄😄

Anneler ben 32.haftamda doğum yaptım bu hafta çıktı bebeğim küvezden burun tıkanıklığı mı geniz tıkanıklığı mı desem bi hırıltısı var doktor damla verdi sıkıyoruz ama daha açılmadı siz yaşadınızmı bunu n’aptınız ? Önerebileceğiniz buhar makinası varmı odayı nemlendirmek için ?

İdarecilerin hatası,normları guncellemedikleri için fazlalık oldum.Okulda tek öğretmen olacakken...Merkez ilcedeyim ve beldelerde ki okullar,uzak mahallelerdeki okullar kapandi az öğrenci sebebiyle.Bizim okul kapanmaz köylerden öğrencileri var.Ve beni de merkezde bir yere boş olmadigindan nasıl görevlendirme yapicaklar meçhul.Cok doluyum bu konuda 😶 İstanbul'da görümcemin çalıştığı okulda eba harici zoomla normal ders sayısınca ders yapicaklarmis mufredat aynı kalacağından.Belki bizim okula da bir guncelleme gelir ama bir okul düşünün ki sadece 60 öğrenci😅
Allah kolaylık versin rint, görev olarak ders sayın çok fazla.Ve evde de yavrucaklar.Gun nasıl geçiyor anlamiyorsundur 🤷
İnan günü de geceyi de anlamıyorum. Norm güncellemesi nisanda.
Peki süt iznin olduğu için 15 saat verip hoca süt izinli diyemiyorlar mi?

Anneler ben 32.haftamda doğum yaptım bu hafta çıktı bebeğim küvezden burun tıkanıklığı mı geniz tıkanıklığı mı desem bi hırıltısı var doktor damla verdi sıkıyoruz ama daha açılmadı siz yaşadınızmı bunu n’aptınız ? Önerebileceğiniz buhar makinası varmı odayı nemlendirmek için ?
Buhar makineleri çok da sağlıklı değil, fazla kullanmamalısınız. Bir de bebiş üst solunum yolu enfeksiyonu olduysa buhar makinesi çok da ise yaramaz. Sadece havadaki kuruluğu gidermede yardımcı olur. Ben hiç almadım ve kullanmadım. Size tavsiyem sicak suyu bi kaba koyup odada buhari gidene kadar tutabilirsiniz, odanın içine yeni yikadiginiz (yumuşatıcı & parfüm kokmayan) çamaşırları asabilirsiniz. Ya da nemli havluları yine odanın içine bir yere asabilirsiniz. Bunlar da odadaki nem dengesini sağlayabilir. Yine doktor ne derse o. Naçizane fikrim sadece. Ben oyle yaptım en azından 😇

Buhar makineleri çok da sağlıklı değil, fazla kullanmamalısınız. Bir de bebiş üst solunum yolu enfeksiyonu olduysa buhar makinesi çok da ise yaramaz. Sadece havadaki kuruluğu gidermede yardımcı olur. Ben hiç almadım ve kullanmadım. Size tavsiyem sicak suyu bi kaba koyup odada buhari gidene kadar tutabilirsiniz, odanın içine yeni yikadiginiz (yumuşatıcı & parfüm kokmayan) çamaşırları asabilirsiniz. Ya da nemli havluları yine odanın içine bir yere asabilirsiniz. Bunlar da odadaki nem dengesini sağlayabilir. Yine doktor ne derse o. Naçizane fikrim sadece. Ben oyle yaptım en azından 😇
Çok teşekkür ederim 🤗 önce bunları deneyeyim prematüre olduğu içinde napcamı şaşırıyorum 🥺 tıkanıklık var ama neresinde çözemedim kıpırdandığında ses geliyor p.tesi çıktı daha küvezden 🥺 çok korkuyorum bende

Çok teşekkür ederim 🤗 önce bunları deneyeyim prematüre olduğu içinde napcamı şaşırıyorum 🥺 tıkanıklık var ama neresinde çözemedim kıpırdandığında ses geliyor p.tesi çıktı daha küvezden 🥺 çok korkuyorum bende
Kuvezde kaldığı için etkilenmisindir bol bol serum fizyolojik sık burada bol bol emzir saat başı sarılık olmasın her emzirdiginde gazını çıkar mutlaka Allah'ın iziniyle oda büyür annesi

İnan günü de geceyi de anlamıyorum. Norm güncellemesi nisanda.
Peki süt iznin olduğu için 15 saat verip hoca süt izinli diyemiyorlar mi?
O 15 saati vermede sıkıntı yaşıyorlar.Okulda sadece 4 sınıf var.Toplam 60 öğrenci..Sadece benim bransimda iki öğretmen var,diğer branşlar teker ogretmen.Ve maaş karşılığı anca ders alabiliyorlar.Trakyada bir şehir,merkez de..Ama vaziyetler böyle 🤦Şimdi ders sayıları arttırılmış.Bakalim durumum nasıl olur,süreci çok merak ediyorum.🙏

Ben deerma f600 gümüş iyon teknolojili olanı almıştım . Yalnız nem makinelerinin kullanılması için bulunduğunuz yerin nem oranı önemli mesela benim kullanmamın amacı merkezi sistem bi evde yaşıyorum ve yaktilarmi benim burnumun içi kuruyo yara oluyo falan o derece sıcak oluyo. Ben oğlumun odasının petegini kapattım ama ev ateş olduğu için orası da sıcak oluyodu yine ve orada buhar makinesini caliatiriyodum ama sürekli caliatirirsaniz fazla nemli oluyo ve o da çok zararlı. Aklınızda bulunsun. Ben memnundum

Korkmayın bebislerin ilk günler hep burnundan hırıltı gelir. Cunku burun kanallari cok kucuk ve ufacik bir kir birikintisi bile tikayip hirilti çıkartmasına yetiyor. Prematüre olduğu için bir tik daha duyarlı olmanızı anlayışla karşılıyorum. Iciniz rahat etmesi açısından doktoruna danışın. Ama bence ciddi durum yoktur. Benim bebiş tam doğması gereken günde 40.haftada doğdu ama bizimkinde de ilk günler hep hırıltı vardi😊

Maşallah nazar değmesin eymene benimki tirasdan çok korkuyor makina ile aldık 5aylikdi bugün makina ile yeniden alayım dedim elletmedi sesi çıkıyor ya çok korkuyor kuzum birde kimseye gitmez aşırı yabanciliyor tam corone bebeği sosyal masefe var adamda😄😄

Ahahaha😂 biz hic kestirmedik pos kafa oldu iyice kız gibi oldu.. Dedik artik yeter.. Neyle karsilascamizi bilmedgmz için kuafore götürdük.. Bizde bundan snra evde kescez😀

Seni cok iyi anliyorum kardeşim😕 benim oglumda prematureydi.. Ama nacizane bende bisey sormak istiyorum.. Sadece damla mi damlatiyosun? Burun aspiratoruyle çekiyor musun? Fazla canini acitmadan denesen bi? Eğer ortada sümük yoksa emerken filan oluyosa çok önemli değildir bence.. Bazen asiri evham yapmaktan çocuğun sağlıklı oldugunu bile göremiyoruz.. Yani ben öyleydim😕

Kızlar xaiomi V3 siparişi verdik. Heyecanla gelmesini bekliyorum 😍 belki oğlum onu görünce totosunu yerden kaldırmak ister.
Ya bi de merak ediyorum bi tek benim oğlum mu kaldı hala Toto üstü duran, emeklemeyen
Kuzenim kizi oyledibyasina girdi emekledi şimdi 13aylik sıralıyor her çocuk bir değil cnm benimki 10ay 20gunluk 10gundur yuruyoz hepsi farklı sağlıklı olsunlar da seninkide birden yuruyecek

Seni cok iyi anliyorum kardeşim😕 benim oglumda prematureydi.. Ama nacizane bende bisey sormak istiyorum.. Sadece damla mi damlatiyosun? Burun aspiratoruyle çekiyor musun? Fazla canini acitmadan denesen bi? Eğer ortada sümük yoksa emerken filan oluyosa çok önemli değildir bence.. Bazen asiri evham yapmaktan çocuğun sağlıklı oldugunu bile göremiyoruz.. Yani ben öyleydim😕
Çok sağol kardeşim 🙏🥺 aspiratörüde denedik bugün yok bişey gelmiyor 😑 ağladığında uyanık olduğunda kıpırdandığında geliyor canım 🥺 genizde galiba yukarlarda bi yerde bi sorun olur mu ki 🥺 valla ben panik atak oldum artık tüp bebek zaten başından beri stresli bi hamilelik geçirdim iyice kötü oldum korkudan yığılıp kalıcam 🥺 senin oğluş kaç haftalık doğdu şimdi nasıl kuzum

Korkmayın bebislerin ilk günler hep burnundan hırıltı gelir. Cunku burun kanallari cok kucuk ve ufacik bir kir birikintisi bile tikayip hirilti çıkartmasına yetiyor. Prematüre olduğu için bir tik daha duyarlı olmanızı anlayışla karşılıyorum. Iciniz rahat etmesi açısından doktoruna danışın. Ama bence ciddi durum yoktur. Benim bebiş tam doğması gereken günde 40.haftada doğdu ama bizimkinde de ilk günler hep hırıltı vardi😊
Çok sağol canım 🥰 valla korkudan kalbim çarpıntı yapıyor artık 🥺 doktora söyledik dün damla verdi onu sıkıyoruz dünden beri ama arkada bi yerde belli genizden geliyor ses açılır mı ki kendiliğinden 🥺

Ben deerma f600 gümüş iyon teknolojili olanı almıştım . Yalnız nem makinelerinin kullanılması için bulunduğunuz yerin nem oranı önemli mesela benim kullanmamın amacı merkezi sistem bi evde yaşıyorum ve yaktilarmi benim burnumun içi kuruyo yara oluyo falan o derece sıcak oluyo. Ben oğlumun odasının petegini kapattım ama ev ateş olduğu için orası da sıcak oluyodu yine ve orada buhar makinesini caliatiriyodum ama sürekli caliatirirsaniz fazla nemli oluyo ve o da çok zararlı. Aklınızda bulunsun. Ben memnundum
Bizim klima olacak canım kurutur mu nasıl olur bilemedim ama benimde burnum çok kurur söylediklerin için sağol 🙏 aklımda olsun ona göre dikkat edeyim bir doktoruna da sorarım

Kuvezde kaldığı için etkilenmisindir bol bol serum fizyolojik sık burada bol bol emzir saat başı sarılık olmasın her emzirdiginde gazını çıkar mutlaka Allah'ın iziniyle oda büyür annesi
Hemde çok etkilendim canım bi damla verdi doktor ama serum yazıyor ama hangisi bilemedim 🤷‍♀️ memeyi daha ememiyor canım süt sağıp veriyoruz ah bi büyüse azcık kendini toplasa bende kendime gelsem 😑

Back
X