Kizlar merhaba nasılsıniz nasıl gidiyor? Sık sık girip yazamıyorum malesef umarım bebislerde sizlerde iyisinizdir. Biz pazartesi 1 yaşımıza gircez insallah 2 aydır çılgınlar gibi yürüyor hatta koşuyoruz ordan oraya atlayıp hoplayıp zıplıyoruz ama hala tek bir disimiz bile yok

1 yaşına gelmis ve dis çıkarmamış olmak normal mi acaba. Doktorumuz gec cikmasi daha iyi diyor ama endise etmiyor da değilim.
1 yas kontrolune gittiniz mi? Ne düşünüyorsunuz? Ben pandemiden çekiniyorum ama yumurta alerjimiz oldugu icin drumuz yumurta yedirecekti deneyecekti kendisi hastanede artk yumurtasız hayat cekilmez oldu kahvaltı ogunlerinde cok zorlanıyorum özellikle.
Birde gunde kac ogun yada kac saatte bir yediriyorsunuz bebekleri? Anne sütü ve formul sutte var bizde.
Gündüzleri kacar saat ve kac kez uyuyor sizinkiler? Gece uykusuna kacta geciyorsunuz?
Bizimki sabah 7,30 gbi kalkp 11 gbi tekrar uyuyor 1 gbi uyanıp 8 e kadar uyanık 8 de gece uykusuna yatiyor. Aksam üzeri cok uykusu gelmis oluyor 4-5 gbi uyumak istiyor ama uyuyunca da 6-7 de kalkıyor bu sefer gece uykusuna 10 gbi yatiyor buda gec oluyor sanki bilemedim napsam.