canım yaa çok mutlu oldum❣❣

Ben de de hiç belirti falan yoktu. Dün gece uyuyamadim. Sabaha karşı ağrıların başladı. 10 dk da bir. Sabah 8 buçukta yatış yapıldı 2 cm acilmayla. En az derecede suni verelim dayanamazsan kapatırım dedi. Bir süre baktık açılma olmuyor fazla, suyumu açtı ebe. Bebek inmemişti ağrı geldiğinde ıkın insin dedi. Çok sürmeden bebek de beraber geldi zor yetiştik doğum masasına . Hamdolsn günümüz zor başladı ama çok sürmedi.12 buçukta doğdu. 38+2 de 2950 grla. Muayenede 3050 demişti 2 gün öncesinde.

Gözünaydın canım
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
Darısı başımıza

Ay ne güzel kolay olmuş doğumun
Maşallah subhanallah

Gözün aydın sağlıkla büyüt

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah

Aayyyy gözün aydın ne güzel olmuss artık seninde kuzun koynunda darısı zamanı gelince başımıza inşallah

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun saglikla buyusun insallah

Kızlar ben sağlıkla kavuştum kızıma tarif edilmezmiş gerçekten bizim minik 3 kilo doğdu doğumda hiç bişey hissetmedim çok şükür şu an spinalin etkisinde olduğum için acı hissetmiyorum sütüm de geldi çok şükür darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah hepinizi seviyorum iyiki varsınız

Allah sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin

Ne güzel
Gözünaydın canım bizde sizi seviyoruz
Amin amin inşallah

Doğum haberleri geldikçe mutlu olup duygulanıyor insan ya

limelemon canım benimm
Senin de kavuşma günün yarın beklenen gün gelip çattı
Sağlıcakla kavuşun inşallah çıktığında iyi hissedince haberdar et bizi de şimdiden Allah kolaylıklar versin
Bebişinizle huzurlu mutlu günlere

Ayyyy kızlar dün öğleden sonra bakamadım derken neler olmuş doğuran doğurana

H honey bunch hem geçmiş olsun hem hayırlı olsuuuun sağlıkla büyüsün kuzu doktorun dediği kadar tombik ve iri de doğmamış yaaa Mis kokuyordur şimdi

Fil Bo Riva ta maşallah sana valla ilk Doğumun da böyle birdenbire oldu diye anlatmıştın 4 kilo üzerini çatır çatır doğuruyorsun valla helal sağlıkla büyüsün hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah

S Serrarana18 ya gerçekten herkesin doğacağı ve öleceği vakte bir şeyler sebep oluyor diyorlar ya ne kadar doğru özel hastaneye gitmesen belki hala bekliyor olacaktın. Her şeyde var bi hayır hayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun bizim yerimize de öp kokla minnoşu sağlıkla büyüsün

E EslemEslemEslem hayırlu uğurlu olsun sağlıkla büyüsün kuzu

Atladığım var mı bilemiyorum ama Doğum yapan tüm arkadaşlarıma hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun darısı sağlıkla bize olsun

Biz de yarın 40. Haftaya giriyoruz (39+0) bu ara egzersizleri de yapamıyorum hiçbir belirti yok. Telefon eden edene daha doğmadı mı diye bakalım bizim akıbetimiz nolacak

Hayırlı olsun.Saglicakla buyusun inşallah.

Hayırlısı olsun sağlıkla büyüt inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…