Canim gozun aydin. Cok sukur atlattiniz ya. Bol bol op kokla kucagina al.

Canim gozunaydin. Neguzel dogumun olmus. Allah anali babali guyitmeyi nasip etsin. Hayirli evlat olsun

Gozunaydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Guzel gunleriniz olsun.

Benim de bebegim 2 ayl8kken ise baslamam gerek8yor. Hatta 2 ayini doldurmadan raporum bitiyor. Cok gicik bir durum. Bazi okullar dogumoncesi 5 haftayi aktarm8s bazi okullar benimki gibi killik yapip dogum oncesi 5 haftayi dogum sonrasina aktarmamis. Sanki yazin okul acikti da ben mi calismadim. Neymis efendim yaz tatiliymis aktaramazmisim. Dogurmayayim mi o zaman ben bu cocugu. Kisin dogurana izni aktarma var yazin dogurana yok. Cok haksizlik bu izin isleri.
Benim minicik bebegimin sucu gunahi ne. Minicikkken annesinden ayri kalacak. Daha gobegi dedusmedi minnosumun.

Okul kabul etse de ilçe onaylamıyormus burasi da oyle diyor. Ben bugun seminerdeyim yarin iznim basliyor ama benim de aktarilmayacak gibi duruyor herkes farklı seyler söylüyor

H honey bunch E EslemEslemEslem S Serrarana18 kızlarrr hayırlı olsunn sağlıkla sıhhatle büyütün inşallaahh bol bol sütleriniz olsunnn

Darısı biz bekleyenlerin başına valla bir elin parmakları kadar kaldık herhalde neredeyse bütün eylül anneleri doğurdu. Ben en son kim doğurucak kapanışı kim yapıcak çok merak ediyorum.

Hayırlı olsunn.Saglicakla büyüsün inşallah

Okul kabul etse de ilçe onaylamıyormus burasi da oyle diyor. Ben bugun seminerdeyim yarin iznim basliyor ama benim de aktarilmayacak gibi duruyor herkes farklı seyler söylüyor
En guzeli sessiz kalip caktirmamakmis ama ben gec anladim is isten gectikten sonra. Benimle ayni gunlerde dogurmus birinin onaylamislar raporunu onceden. Simdi de farkedilmemistir diyorlar. Saka gibi.

Bana hastane vermedi çalışabilir raporu.Bu hafta gidecektim seminere sonra izim başlayacaktı ama alamadım.Fiilen çalışılmayan süre aktarilamiyormus.

Aaaa kaçırmış im bu paylaşımını gözün aydın canım yavrunla mussmutlu olun insallah

Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah Sezaryen epidural mi spinal mi oldu ben de onun karar aşamasındayım da
İkisini ayırt edemiyorum :) birde acil olunca anlayamadim bisey kendimi ameliyathanede buldum
spinal dediler die hatırlıyorum normalde 4 eylül de kontrolüm vardı benim karar verecekti doğuma sonrasına

Çok sevindim gözün aydın daha da iyi olun inşallah

Hayırlı olsun

Odanın sıcaklığına göre takıyorum, gün içinde oda çok sıcak oluyor genelde takmıyorum akşam serin olursa takıyorum.

Hep duyduğum şey bebekler en çok kafalarından üşürlermiş. Maalesef tecrübem yok ama ben doğurunca inşallah giydirmeyi düşünüyorum
Hangi doktora hemşireye sorsam havalar sıcak evde takmanıza gerek yok dediler. Ama yine odanın sıcaklık durumuna göre bakmak lazım

Çok sağol canımmm inşallah ben ve geri kalan bütün Eylül anneleri sağ salim kavuşur bebişlerine Saatler geçmiyor sanki, dün gece çok güzel uyumuşum, bu gece bakalım heyecandan uyuyabilecek miyim. Ameliyatım yarın öğlen kısmetse, dua edenden sorandan destek olandan Allah razı olsun

Ne güzel
Gözünaydın canım bizde sizi seviyoruz
Amin amin inşallah ☺

Doğum haberleri geldikçe mutlu olup duygulanıyor insan ya
Onu yanağıma koyduklarında mutluluktan ağladım resmen Rabbime şükürler olsun isteyen herkes tadar inşallah bu duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…