- 12 Mart 2019
- 1.041
- 1.480
- 53
- 29
Allah razı olsun çok teşekkür ederimGozunaydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Guzel gunleriniz olsun.
niye vermiyor ona ne ki nasıl bişey senin hakkıni nasıl gasp eder ya 1 gün bile olsa vermeliydiBana hastane vermedi çalışabilir raporu.Bu hafta gidecektim seminere sonra izim başlayacaktı ama alamadım.Fiilen çalışılmayan süre aktarilamiyormus.
Amin inşallah canım Allah hepinizden razı olsun güzel dileklerin için sağolAaaa kaçırmış im bu paylaşımını gözün aydın canım yavrunla mussmutlu olun insallah
Kim böyle birşey söyleyebilir ki sezeryan sadece bebek için kolay olan yol. Doğumun her türlüsü zor ama sezeryan dediğin gibi bir ameliyat. Kendi adıma sezeryandan daha çok korkuyorum. Şu haftaya kadar bana da hep sezeryan yolları görünüyordu plasentam önde diye heralde 1-2cm ile yırttım gibi o da şimdilik bakalım, son anda ne olur Allah bilir
Ben dogum izni konusunda kafalari yiyorum. Doktorum raporumu yazdi ama milli egitim kabul etmiyormus. Sgk sisteminden cikan raporum 5 araliga kadaf calisamaz seklinde. Ama dogum yaza denk geldiginden dogum oncesi 5 haftam aktarilamiyormus. Buna gore de benim dogum iznim bebegim daha 1.5 aylikken bitiyor. Ben nasil gidecegim ise bebek daha 2 aylik bile olmadan.
Heyet raporu falan almam lazim 2 3 ay boyunca. Onu da hangi doktor verir. Resmen uzuntuden kahroldum bugun.
Ne kadar zaman kaldi ki 1.5 ayin dolmasina. Bugun 16 gunluk. Yani 1 ay sonra ise donmem gerekliymis. Daha minicik oglum ya. 3 hafta erken dogdu. Biri bana yardimci olsun kizlar akil fikir verin beynim yandi.
Doktor raporunu okula gonderdim ama kabul etmemek ne demekm
Benim de bebegim 2 ayl8kken ise baslamam gerek8yor. Hatta 2 ayini doldurmadan raporum bitiyor. Cok gicik bir durum. Bazi okullar dogumoncesi 5 haftayi aktarm8s bazi okullar benimki gibi killik yapip dogum oncesi 5 haftayi dogum sonrasina aktarmamis. Sanki yazin okul acikti da ben mi calismadim. Neymis efendim yaz tatiliymis aktaramazmisim. Dogurmayayim mi o zaman ben bu cocugu. Kisin dogurana izni aktarma var yazin dogurana yok. Cok haksizlik bu izin isleri.
Benim minicik bebegimin sucu gunahi ne. Minicikkken annesinden ayri kalacak. Daha gobegi dedusmedi minnosumun.
Ben de aynı durumdayım aktarılır diyenler var ama mevzuatta aktarılmaz yazıyor. Hiç ses etmeyeceğim bakalım ne olacak. Sendikalar boş işlerle uğraşacağına bu saçmalığı düzeltse ya, yazın herkes ücretsiz izinde benim doğumumun bana katkısı ne o zaman? Kışın doğum yapan memur neden benden daha fazla ücretsiz izin kullanabiliyor? Çocuğun tarihini mi ayarlayalım? Sinir bozucu 5 hafta boşa gitti izin, maaş da alamayacağız bu enflasyonda. İlk dönemi kapatacak kadar izin kullanacağım ben de, sonrası Allah kerimOkul kabul etse de ilçe onaylamıyormus burasi da oyle diyor. Ben bugun seminerdeyim yarin iznim basliyor ama benim de aktarilmayacak gibi duruyor herkes farklı seyler söylüyor
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim. Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun.Canlar ben dogum yaptım
Epidural ile 6.30da hastaneseydik 8 de aldılar ameliyathaneye 8.19da cocugum kucagımdaydı 8.30 civarıda ben cıktım ameliyathaneden
Suanda hic bişey hissetmiyorum henüz epiduralın etkisi gecmedi
Ama güzel girdim güzel cıktım sanırım belden uyusturmanın tek avantajı bu :)
Cocugum 3850gr dogdu dün 4050 ortalama bulmustu doktor
Hala yukarıdaydı baya baskı uyguladılarda cıkardılar cocugumu
Simdilik herşey güzel bana benziyor seside bol sütümde geldi sükür:)
Ne güzel bir doğum olmuşBen de de hiç belirti falan yoktu. Dün gece uyuyamadim. Sabaha karşı ağrıların başladı. 10 dk da bir. Sabah 8 buçukta yatış yapıldı 2 cm acilmayla. En az derecede suni verelim dayanamazsan kapatırım dedi. Bir süre baktık açılma olmuyor fazla, suyumu açtı ebe. Bebek inmemişti ağrı geldiğinde ıkın insin dedi. Çok sürmeden bebek de beraber geldi zor yetiştik doğum masasına. Hamdolsn günümüz zor başladı ama çok sürmedi.12 buçukta doğdu. 38+2 de 2950 grla. Muayenede 3050 demişti 2 gün öncesinde.
Hadi hayirli olsunAmin insallah
Yok epidural di sanırım belden olan onu isteyecegim bi aksilik olmazsa
Genel anestezi beni cok korkutuyor nedense :)
Hayırlı olsun canım. Kolay geçmesine sevindim.Kızlar ben sağlıkla kavuştum kızıma tarif edilmezmiş gerçektenbizim minik 3 kilo doğdu doğumda hiç bişey hissetmedim çok şükür şu an spinalin etkisinde olduğum için acı hissetmiyorum sütüm de geldi çok şükür darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah hepinizi seviyorum iyiki varsınız
Normal mi benim ki yani canımCanım biz 2 ayrı doktora kontrole gittik birisi haftada 250 gram alması lazım dedi, diğer 150-200 gram alsa yeter dedi. Bi de 2.hafta doğum kilosunu yakalaması gerekiyormuş (ödem atmadan önceki ilk doğduğu kilosu).
2 ne ki canim 4.yu doguran varHavalianne__ berroshh var miydi baska bilmiyorum da asil allah onlara kolaylik versin
Bizim hemşire de klima yanında takın bir de misafir geldiğinde takın dedi, özellikle çocuk varsa başını okşarsa zarar vermesin diye.Hangi doktora hemşireye sorsam havalar sıcak evde takmanıza gerek yok dediler. Ama yine odanın sıcaklık durumuna göre bakmak lazım
Canım benim gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişinCanlar ben dogum yaptım
Epidural ile 6.30da hastaneseydik 8 de aldılar ameliyathaneye 8.19da cocugum kucagımdaydı 8.30 civarıda ben cıktım ameliyathaneden
Yaza denk geldiği için fiilen çalışılmayan sürenin raporunu veremiyoruz bakanlık sıkı takipte dedi.Artik doğru yalan bilmiyorum.Milli Egitimi arayip soracaktim ama sim 1 hafta için uğraşmaya değmez dedi.Calisamaz raporu ilr izne ayrılmış oldum.Yoksa planımda yarın ayrılmak vardı.Okulda sevmedigim kişiler vardı o yüzden onları görmemek işime geldi birazniye vermiyor ona ne ki nasıl bişey senin hakkıni nasıl gasp eder ya 1 gün bile olsa vermeliydi
Odanın sıcaklığına göre takıyorum, gün içinde oda çok sıcak oluyor genelde takmıyorum akşam serin olursa takıyorum.
Onların önünde saygıyla eğiliyorum2 ne ki canim 4.yu doguran varHavalianne__ berroshh var miydi baska bilmiyorum da asil allah onlara kolaylik versin
Canımm hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah epiduralin etkisi geçince de zor olmaz senin için, kolaylıkla atlatırsın umarım. Sütünün gelmesine de sevindim daim olsun inşallah. Artık sıra bizde.Canlar ben dogum yaptım
Ayy hafi gözün aydın maşallah. Böyle mesajlar çok cesaret veriyorBen de de hiç belirti falan yoktu. Dün gece uyuyamadim. Sabaha karşı ağrıların başladı. 10 dk da bir. Sabah 8 buçukta yatış yapıldı 2 cm acilmayla. En az derecede suni verelim dayanamazsan kapatırım dedi. Bir süre baktık açılma olmuyor fazla, suyumu açtı ebe. Bebek inmemişti ağrı geldiğinde ıkın insin dedi. Çok sürmeden bebek de beraber geldi zor yetiştik doğum masasına. Hamdolsn günümüz zor başladı ama çok sürmedi.12 buçukta doğdu. 38+2 de 2950 grla. Muayenede 3050 demişti 2 gün öncesinde.
Oh oh daim olsun, gözün aydın ve geçmiş olsun. Daha daha iyi olun inşallah.Kızlar ben sağlıkla kavuştum kızıma tarif edilmezmiş gerçektenbizim minik 3 kilo doğdu doğumda hiç bişey hissetmedim çok şükür şu an spinalin etkisinde olduğum için acı hissetmiyorum sütüm de geldi çok şükür darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah hepinizi seviyorum iyiki varsınız
Sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberleri de bekleyeceğiz kendini iyi hisseder hissetmez yaz bizede. Allah kolaylık ve cesaret versin inşallahÇok sağol canımmm inşallah ben ve geri kalan bütün Eylül anneleri sağ salim kavuşur bebişlerineSaatler geçmiyor sanki, dün gece çok güzel uyumuşum, bu gece bakalım heyecandan uyuyabilecek miyim. Ameliyatım yarın öğlen kısmetse, dua edenden sorandan destek olandan Allah razı olsun
Canım hayırla kavuşun inşallah duamdasınÇok sağol canımmm inşallah ben ve geri kalan bütün Eylül anneleri sağ salim kavuşur bebişlerineSaatler geçmiyor sanki, dün gece çok güzel uyumuşum, bu gece bakalım heyecandan uyuyabilecek miyim. Ameliyatım yarın öğlen kısmetse, dua edenden sorandan destek olandan Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?