Bana hastane vermedi çalışabilir raporu.Bu hafta gidecektim seminere sonra izim başlayacaktı ama alamadım.Fiilen çalışılmayan süre aktarilamiyormus.
niye vermiyor ona ne ki nasıl bişey senin hakkıni nasıl gasp eder ya 1 gün bile olsa vermeliydi

Okul kabul etse de ilçe onaylamıyormus burasi da oyle diyor. Ben bugun seminerdeyim yarin iznim basliyor ama benim de aktarilmayacak gibi duruyor herkes farklı seyler söylüyor
Ben de aynı durumdayım aktarılır diyenler var ama mevzuatta aktarılmaz yazıyor. Hiç ses etmeyeceğim bakalım ne olacak. Sendikalar boş işlerle uğraşacağına bu saçmalığı düzeltse ya, yazın herkes ücretsiz izinde benim doğumumun bana katkısı ne o zaman? Kışın doğum yapan memur neden benden daha fazla ücretsiz izin kullanabiliyor? Çocuğun tarihini mi ayarlayalım? Sinir bozucu 5 hafta boşa gitti izin, maaş da alamayacağız bu enflasyonda. İlk dönemi kapatacak kadar izin kullanacağım ben de, sonrası Allah kerim

Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim. Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun.

Ne güzel bir doğum olmuş maşallah. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin

Hayırlı olsun canım. Kolay geçmesine sevindim. Sağlıkla büyüsün bebişin

Hangi doktora hemşireye sorsam havalar sıcak evde takmanıza gerek yok dediler. Ama yine odanın sıcaklık durumuna göre bakmak lazım
Bizim hemşire de klima yanında takın bir de misafir geldiğinde takın dedi, özellikle çocuk varsa başını okşarsa zarar vermesin diye.

Canım benim gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin Ben de yarın öğlen peşinden geliyorum inşallah

niye vermiyor ona ne ki nasıl bişey senin hakkıni nasıl gasp eder ya 1 gün bile olsa vermeliydi
Yaza denk geldiği için fiilen çalışılmayan sürenin raporunu veremiyoruz bakanlık sıkı takipte dedi.Artik doğru yalan bilmiyorum.Milli Egitimi arayip soracaktim ama sim 1 hafta için uğraşmaya değmez dedi.Calisamaz raporu ilr izne ayrılmış oldum.Yoksa planımda yarın ayrılmak vardı.Okulda sevmedigim kişiler vardı o yüzden onları görmemek işime geldi biraz

Odanın sıcaklığına göre takıyorum, gün içinde oda çok sıcak oluyor genelde takmıyorum akşam serin olursa takıyorum.

Biz sevmedik şapkayı evde çok sıcak dün denedim çok huzursuz etti çıkarttık artik. Dışarı giderken ve banyo sonrası takiyim diyorum

E EslemEslemEslem böyle doğumlar okuyunca cesaretim artıyor iyi ki yazıyorsunuz
Allah hayırlı uğurlu etsin yavrunla güzel günleriniz olsun hep

İnşallah biz de kavuşuruz hayırlısıyla darısı bize olsun böyle kolay doğumlarımız olsun geride kalan hepimizin

2 ne ki canim 4.yu doguran var Havalianne__ berroshh var miydi baska bilmiyorum da asil allah onlara kolaylik versin
Onların önünde saygıyla eğiliyorum
Canımm hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah epiduralin etkisi geçince de zor olmaz senin için, kolaylıkla atlatırsın umarım. Sütünün gelmesine de sevindim daim olsun inşallah. Artık sıra bizde.
Ayy hafi gözün aydın maşallah. Böyle mesajlar çok cesaret veriyor
Oh oh daim olsun, gözün aydın ve geçmiş olsun. Daha daha iyi olun inşallah.
Sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberleri de bekleyeceğiz kendini iyi hisseder hissetmez yaz bizede. Allah kolaylık ve cesaret versin inşallah

Canım hayırla kavuşun inşallah duamdasın
Heyecanla bekliyoruz yarın mesajını inşallah

Doğurmayan Eylül anneleri olarak oldukça azaldık Doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlatları olsun. Normal Doğum yapan arkadaşlar Doğumdan bir kaç gün önce ishal problemi yaşadınız mı bir yerde okudum bugün. İshal olmuşsanız Doğuma 2-3 gün kaldı demektir yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…