Ben normal yapmadım inşallah yaparım da evet ishal ve mide bulantısı doğumun habercisiymisDoğurmayan Eylül anneleri olarak oldukça azaldıkDoğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlatları olsun. Normal Doğum yapan arkadaşlar Doğumdan bir kaç gün önce ishal problemi yaşadınız mı bir yerde okudum bugün. İshal olmuşsanız Doğuma 2-3 gün kaldı demektir yazıyordu
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım. Kolay geçmesine sevindim.Sağlıkla büyüsün bebişin
Doğurmayan Eylül anneleri olarak oldukça azaldıkDoğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlatları olsun. Normal Doğum yapan arkadaşlar Doğumdan bir kaç gün önce ishal problemi yaşadınız mı bir yerde okudum bugün. İshal olmuşsanız Doğuma 2-3 gün kaldı demektir yazıyordu
Amin inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim geride kalanları kolay kurtarsınOnların önünde saygıyla eğiliyorum
Canımm hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah epiduralin etkisi geçince de zor olmaz senin için, kolaylıkla atlatırsın umarım. Sütünün gelmesine de sevindim daim olsun inşallah. Artık sıra bizde.
Ayy hafi gözün aydın maşallah. Böyle mesajlar çok cesaret veriyor
Oh oh daim olsun, gözün aydın ve geçmiş olsun. Daha daha iyi olun inşallah.
Sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberleri de bekleyeceğiz kendini iyi hisseder hissetmez yaz bizede. Allah kolaylık ve cesaret versin inşallah
Ya benim kaç gündür ishalim var hatta cmrtesi kontrolümde doktoruma sorarım diye düşünüyodum. Ama sancı ağrı sızı hiçbişey yok bende.
Ben normal yapmadım inşallah yaparım da evet ishal ve mide bulantısı doğumun habercisiymis
Tebrik ederimmmmm saglikla buyusun oykucukCanlar ben dogum yaptım
Epidural ile 6.30da hastaneseydik 8 de aldılar ameliyathaneye 8.19da cocugum kucagımdaydı 8.30 civarıda ben cıktım ameliyathaneden
Suanda hic bişey hissetmiyorum henüz epiduralın etkisi gecmedi
Ama güzel girdim güzel cıktım sanırım belden uyusturmanın tek avantajı bu :)
Cocugum 3850gr dogdu dün 4050 ortalama bulmustu doktor
Hala yukarıdaydı baya baskı uyguladılarda cıkardılar cocugumu
Simdilik herşey güzel bana benziyor seside bol sütümde geldi sükür:)
Kızlar ben sağlıkla kavuştum kızıma tarif edilmezmiş gerçektenbizim minik 3 kilo doğdu doğumda hiç bişey hissetmedim çok şükür şu an spinalin etkisinde olduğum için acı hissetmiyorum sütüm de geldi çok şükür darısı tüm bekleyenlere olsun inşallah hepinizi seviyorum iyiki varsınız
Evet öyle diyorlar ama cumartesiden beri ishalim ama hiç ağrım sızım yokDoğurmayan Eylül anneleri olarak oldukça azaldıkDoğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum, hayırlı sağlıklı evlatları olsun. Normal Doğum yapan arkadaşlar Doğumdan bir kaç gün önce ishal problemi yaşadınız mı bir yerde okudum bugün. İshal olmuşsanız Doğuma 2-3 gün kaldı demektir yazıyordu
Gözün aydın sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallahCanlar ben dogum yaptım
Epidural ile 6.30da hastaneseydik 8 de aldılar ameliyathaneye 8.19da cocugum kucagımdaydı 8.30 civarıda ben cıktım ameliyathaneden
Teşekkür ederim Allah razı olsunGözün aydın sağlıklı büyüsün, analı babalı büyüsün
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydınCanlar ben dogum yaptım
Bugün bulantı ishal ve aşırı halsizlik var bendede ben yanılıyorumdur diye kendimi frenliyorumAra ara mide bulantısı da oluyor. Pazartesi sezaryene karar verildi ama Benim kafam gidip geliyor acaba bekleyip bi cesaret normal mi doğursam diye. Canım da tatlı değildir aslında
Hadu gozun aydınCanlar ben dogum yaptım
Canım inşallah yoluna girer çabucakDogum yapan arkdar tebrikler..bizim ilk kontrolumuz vardi 3.560di 3.200e dusmus biraz fazla kilo kaybi olmus dedi cok uzgunum..sarilik biraz fazla kan alayim donus yapicm dedi hala aramadi.o sirada kan sekeri dusmus hastanede mama takviyesi geldi..ben mamayi az veriyordum cunku meme almadi mama verdigimde ama hata ettim sanirim.. 3 enjektor yiyor yediginde.simdi emzirme pesine mama ver dedi.. insallah yatis falan vermezler hafiftir sariligimiz..var mi mama takviyeli sut veren arkdslar ?
Bence normalNormal mi benim ki yani canım
Zaten kıyafet olayı tam bi kaosBiz sevmedik şapkayı evde çok sıcak dün denedim çok huzursuz etti çıkarttık artik. Dışarı giderken ve banyo sonrası takiyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?