Ben normal yapmadım inşallah yaparım da evet ishal ve mide bulantısı doğumun habercisiymis

Ya benim kaç gündür ishalim var hatta cmrtesi kontrolümde doktoruma sorarım diye düşünüyodum. Ama sancı ağrı sızı hiçbişey yok bende.

Amin inşallah canım çok teşekkür ederim Rabbim geride kalanları kolay kurtarsın

Ya benim kaç gündür ishalim var hatta cmrtesi kontrolümde doktoruma sorarım diye düşünüyodum. Ama sancı ağrı sızı hiçbişey yok bende.

Benim de iki gündür ishalim var sancım yok cmrtsi dr a sorcam ama bazı yerlerde Doğumun yaklaşması yazıyor. 38+5 im ben siz kaçıncı haftadasınız

Ben normal yapmadım inşallah yaparım da evet ishal ve mide bulantısı doğumun habercisiymis

Ara ara mide bulantısı da oluyor. Pazartesi sezaryene karar verildi ama Benim kafam gidip geliyor acaba bekleyip bi cesaret normal mi doğursam diye. Canım da tatlı değildir aslında

Tebrik ederimmmmm saglikla buyusun oykucuk

Dogum yapan arkdar tebrikler..bizim ilk kontrolumuz vardi 3.560di 3.200e dusmus biraz fazla kilo kaybi olmus dedi cok uzgunum..sarilik biraz fazla kan alayim donus yapicm dedi hala aramadi.o sirada kan sekeri dusmus hastanede mama takviyesi geldi..ben mamayi az veriyordum cunku meme almadi mama verdigimde ama hata ettim sanirim.. 3 enjektor yiyor yediginde.simdi emzirme pesine mama ver dedi.. insallah yatis falan vermezler hafiftir sariligimiz..var mi mama takviyeli sut veren arkdslar ?

Gözün aydın sağlıklı büyüsün, analı babalı büyüsün

Evet öyle diyorlar ama cumartesiden beri ishalim ama hiç ağrım sızım yok
Belki de bana yediğim bişey dokunmuştur

Yarın kontrolüm var 39+3 olacağız inşallah güzel haberler alırım doğumun çok yakın her an doğurabilirsin yatış yapmalıyız gibisinden

Gözün aydın sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın aynı gün aynı saatlerde aynı duyguları paylaştık çok geçmiş olsun

Ara ara mide bulantısı da oluyor. Pazartesi sezaryene karar verildi ama Benim kafam gidip geliyor acaba bekleyip bi cesaret normal mi doğursam diye. Canım da tatlı değildir aslında
Bugün bulantı ishal ve aşırı halsizlik var bendede ben yanılıyorumdur diye kendimi frenliyorum pazartesi dönmezse o gün sezeryan alıcak dr bakalım inşallah bekler o günü yada beklemesede olur

Hadu gozun aydın musluklu güzel uzun ömürlü olsun kuzun darısı sırada bekleyenlere inşallah :)

Canım inşallah yoluna girer çabucak Kötü düşünme. Bebekler çabuk toparlıyor.

Benim bebiş dün çok hareketliydi diğer günlere göre. Akşama doğru göbeğim aşağı indi. Başını hala yukarda hissediyorum dönmeye çalıştı da dönemedi mi acaba minnakım. Şu bir kaç günde karnım birden büyüdü ve dün aşağı indi artık hamile olduğum anlaşılıyor Tüm bunlardan sonra ona haksızlık mı ediyoruz acaba diyorum ama doktoru dinlemek zorundayız diyorum öte yandan. Ultrason ölçümüne göre 38+1 oluyor yarın kuzucum. Suyu da çok az kalmış. Bakalım yarına sağ salim varalım inşallah da kavuşalım. Yapacak başka bir şey yok sanırım. Karnımda oynamalarını özlicem kuzumun

Biz sevmedik şapkayı evde çok sıcak dün denedim çok huzursuz etti çıkarttık artik. Dışarı giderken ve banyo sonrası takiyim diyorum
Zaten kıyafet olayı tam bi kaos Eylül de olacak diye hep sonbaharlık kışlık şeyler aldık ama şuan İzmir yanıyor. Kısa kollu ince penye giydiresim var küçücük bebek üşütür diye korkuyorum, uzun kollular kalın geliyor gibi geliyor bana. Evim çok sıcak klima vantilatör açmaya korkuyorum, sadece 1 cam açık cereyan yapmasın diye ama bu sefer sanki ev yanıyor gibi geliyor bana 2 tane öylesine aldığım ucuz takım vardı alt üst daha ince penye kumaş sürekli bi birini giydirdim bi diğerini. Eşimi yolladım şimdi git bu çocuğa ince penye uzun kollu kıyafetler al diye inşallah başarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…