Canım teşekkür ederim, annene de acil şifalar dilerim.

Evet canım malesef öyle. Benim iznim de aktarılamadı. Doktorum bazı idareler hakkediyor yine de vereyim rapor dedi. Ama yönetmelik çok açık. Eğer teftiş esnasında vs farkedilirse sadece idarenin değil bizim de başımız çok ağrır. Ama tamamen adaletsizce bir durum ben de hala hayalkırıklığı içindeyim.

Canım ben de Mersin’deyim buralar da yanıyor. Ben klima açıyorum ama hatta 2 klima hiç kapanmıyor. Ama derece ile sürekli kontrol ediyorum 24-25’ten soğuk yapmıyorum ortamı. Yenidoğanlar iyi sıcaklamaları daha tehlikeli diye biliyorum. Daha önceki iki doğumumda da ortamı 24-25’te tuttum hep.

Kızlar dün sezaryen doğum yapmıştım bugün eve geldim ve hala pansuman var, pansumanı çıkarıp banyo yapsam olur mu, sormayı unuttum da
O pansuman dediğiniz banyo bandı olmalı. Onunla banyo yapıp sonra çıkarmanız gerekiyor. Allah analı babalı büyütsün bu arada :)

Tebrik ederim canım. Geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna . Doğuramayan kaç kişi kaldık?
Ben variiimmm bugün kontrolum vardı perinatologa göründüm özellikle iki haftadır bebeğin gelişimi yavaş gibi gelmişti bana ölçüm yapan doktor haftasıyla uyumlu diyodu ama öncesinde hep iki hafta önce gidiyodu. Bende endiseliydim açıkçası neden yavaşladı diye. Sonuç olarak hala tontis oğlun merak etme dedi. Bel fitigim var deyince beyin cerrahina gönderdi normal doğuma onay vermezse sezeryan diyelim diye. Beyin cerrahi da elde bı emar bile olmayınca hele bı dogur gel o zaman bakalım dedi. Diyorumki ya daha da büyürse şuan çok zorlanıyorum filan bişe olmaz diuo degmezmi bebek için diyo sersem adam yaa hiç ciddiye bile almadı neyse doktorun dediğine göre heran da gelebilir üç haftayoda doldurabilirmisim. Zaten 40 hafta dolduğunda 4 e yaklasmissa kilosu normal onermeyiz dedi. Bakalım yaa hayırlısı.suanda 3400 kilosu göbeği tontismis oğlumun:))

Kızlar bu 2. Sezeryanım olmasına rağmen günümü bekletiyor dr
Sıra yokmuş gün alamadık
Sinirlerim tavan oldu
Sancım devamlı çıkıyor nasıl bekliceksek
İlkinde özele gittim devamlı
Bu sefer hep devlete gittim.
Şimdiye kadar iyiydi ama bu gün olayı beni gerdi .
Salı günü 3200 gr demişti kilosuna,
Özele gidip doğurasım var resmen
Ciddi ciddi p.tesiye gün almayı düşünüyorum
P.tesi tam 38+3 oluyoruz

Benim de kilosu o civarlarda gelmeye de niyeti yok . Zaten pazartesiye kadar gelmesin doktorum izinde. Bel için bende gitmiştim hiç bişey yapamayız doğumdan sonra emara girersin dediler . Dediğin gibi pek ilgilenmiyorlar emar olmadığı için nasibinde hangisi hayırlısıyla öyle olsun inşallah doğumun . Biz normali bekliyoruz bakalım

Kizlar dogum yapanlar kanamalar ne kadar sure ve ne kadar siddetle devam ediyor ? benim bir pedi doldurmuyor 3.gunde normal mi ?

Bir de sirtim agriyor bildiigniz epiduralden mi anlamadim ama emziremiyorum omuzumun hemen alti..yasayan oldumu bir kas gevsetici vs kullansam olur mu?

Gününe yakın yapması daha sağlıklı değil mi canım tabi eğer bi sağlık problemin yoksa. Yani 2. Sezeryan olması sorun değil gecen hafta 2. Sezeryanı olan arkadaşımın da 39+larda yapıldı. Benim doktorum sezeryan da olsa mümkün olduğu kadar iceride tutma taraftarı, kilosu yeterli geliyor bize ama asıl her gün vücudunda başka bir gelişim olduğu için anne karnında ne kadar dursa o kadar iyi

Evet benim de kanamam az , sağlık ocağında hemşireye sorduğumda emzirdikçe artar dedi ama hiç öyle bişey yok , vitaminlerini kullanmaya devam et dedi

38. gunumuz ilk 10 gun kanama seklindeydi az az. Sonra lekeye dondu 1 haftadir tekrar az az kanama seklinde devam ediyor bende merak ediyorum ne zaman bitecek. Afedersin pisik oluyorum zorlaniyorum

Bende ince olanları giydiriyorum şapka takmıyorum emerken çok güç harcıyorlar bide çok sıcak ondan fazla sarmıyorum. Kisa kollu şimdilik bende cesaret edemem

Tebrik ederim canım. Geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna . Doğuramayan kaç kişi kaldık?
Bende henüz doğurmadım,sancım çıktı nst de 50 civarı,dinlendim bugün normale dönmüş.Hurma ye Dedi fakat ben okulların açılmasını bekliyorum oğlum 1.sınıfa başlıyacağı içingerçekten tetikliyor çünkü sancıyı

Önce emdikten sonra mama vermen sorun değil canım. Demekki doymuyor kuzucuklar. Aman sarılık olmasınlar da. Bizim ilk kontrol faaciaydı. 300 gram kilo kaybı ve de sarılık 13 çıktı doktor kızdı bi dahaki kontrole böyle olursa hastaneye yatırım dedi, sert bi doktordu bi de sonra mamayı arttırdık, mama sonrası 1 çay kaşığı su verdik (doktor söyledi). 2 gün sonra sarılık 11 oldu, 4 gün sonra 9 oldu artık kan vermenize gerek yok geçiyor dedi.

Az önce sütümü sağdım 10 dk birini 10 dk diğerini yaklaşık 20 cc çıktı. Ama benim kız çok farklı sürelerde emiyor, bazen 5 dk bazen 40 dk. İşte bu kafa karıştırıyor acaba ne kadar süt içti üstüne 45 cc mama veriyoruz mecbur. Doğru düzgün bir doktor bulucam, kafama göre hallolcak bi mesele değil

Kızlar dün sezaryen doğum yapmıştım bugün eve geldim ve hala pansuman var, pansumanı çıkarıp banyo yapsam olur mu, sormayı unuttum da
Biraz geç cevap olabilir ama benimkine doktor su geçirmez bandaj yapıştırdı 1 hafta sonra kontrole gel orda çıkarıcam dedi o bandaj sayesinde istediğin kadar duş alabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…