Evet bikacgundur bende yürüyorum terslik icin tempolu yürüyüş önerdi son bi şansımızı deniyoruz :) yarim saati gecirmedigimden belkide pek zorlamıyor beni

Mebbis -kişisel bikgiler-izin modülünde işli.Dogum 40 haftadan erken gerceklesirse kaç hafta erken ise o kadar sonraya aktarılıyor

En guzeli sessiz kalip caktirmamakmis ama ben gec anladim is isten gectikten sonra. Benimle ayni gunlerde dogurmus birinin onaylamislar raporunu onceden. Simdi de farkedilmemistir diyorlar. Saka gibi.
En guzeli sessiz kalip caktirmamakmis ama ben gec anladim is isten gectikten sonra. Benimle ayni gunlerde dogurmus birinin onaylamislar raporunu onceden. Simdi de farkedilmemistir diyorlar. Saka gibi.
Bizim burada bir arkadaşı onaylamislar 19 ağustos doğum tarihi ama daha sonra ilçe arayıp hocam olmuyor ekim de başlamanız gerek yanlışlık olmuş demişler. Yönetmelikte de fiili çalışır olması gerekiyor yazıyor o fiili kelimesi yüzünden yaza denk gelen kısmı doğum sonrasına aktarmıyorlar

Bana hastane vermedi çalışabilir raporu.Bu hafta gidecektim seminere sonra izim başlayacaktı ama alamadım.Fiilen çalışılmayan süre aktarilamiyormus.
Bana verdiler seminere gittim yarın itibari ile izne çıktım. Ama büyük ihtimal ile bu gittiğim 4 günü sadece doğum sonrasına aktaracaklar. Ilçenin tutumu ne yönde olacak bakalım farklı uygulamalar da yapabiliyorlar

Mebbis -kişisel bikgiler-izin modülünde işli.Dogum 40 haftadan erken gerceklesirse kaç hafta erken ise o kadar sonraya aktarılıyor
Aa o zaman iki hafta kazanıyorum. Yani 40 haftanın dolması bekleniyor değil mi. 40+0 yani?

Peki bu aktarılmalar için ne zaman ne yapmamız gerekiyor, dilekçe vs?

38'den sonra dönmez dedi doktorum. Sen anladın mı döndüğünü? Dün çok çabaladı ama sanırım dönemedi artık yeri dar suyu da az kuzumun.

Kızlar doğum yaptığım 10 gün oldu (normal doğum) hala dikiş yerlerim ağrıyor. İçeriden bir gerginlik ve yanma hissi. Enfeksiyon oldu mu acaba diye korkuyorum. Ağrısı geçmeyen var mı?

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Inş güzel kolay bir doğumunuz olur sağlıkla kucaklarsınız inş

Hamile kalmadan önce emar falan çektirdin mi hiç? Eğer varsa o işini görebilir. Bende sezeryandan tırsıyorum aksine
Hayır canım.malesef emar sırası beklerken hamile olduğumu öğrendim. Valla ben ikisindende tirsiyorum ama burda paylasilanlara baktığımda hamilelik nasıl.kisiye göre değişiyorsa doğumda öyle sanırım. Sezeryanda olsa normalde olsa rabbim.en hafif şekilde atlatmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…