2 farklı doktor kontrol yaptı biz de biri klimayı açın dedi diğeri asla açmayın dediCanım ben de Mersin’deyim buralar da yanıyor. Ben klima açıyorum ama hatta 2 klima hiç kapanmıyor. Ama derece ile sürekli kontrol ediyorum 24-25’ten soğuk yapmıyorum ortamı. Yenidoğanlar iyi sıcaklamaları daha tehlikeli diye biliyorum. Daha önceki iki doğumumda da ortamı 24-25’te tuttum hep.
Kanama için doktor bana taburcu esnasında kasılma ilacı verdi. İsmini yazarım istersen. Unuttuğumda kanama olmuyor alır almaz 15 dk içinde kasılma ve kanama başlıyor. Sanırım bundan sebep bu kez göbeğim hemen indi. Diğerlerinde 1 ayı buluyordu inmesi. Doktoruna bir danış istersen.Kizlar dogum yapanlar kanamalar ne kadar sure ve ne kadar siddetle devam ediyor ? benim bir pedi doldurmuyor 3.gunde normal mi ?
Bir de sirtim agriyor bildiigniz epiduralden mi anlamadim ama emziremiyorum omuzumun hemen alti..yasayan oldumu bir kas gevsetici vs kullansam olur mu?
kız bugün doğurduŞimdi son durum ne canım
Normal olmuyorsa sezaryen olacaksa ne bekliyorlar acaba
Biz Doğumdan önceki gün evdekimtüm klimaları yıkattık tabi. Yazmayı unutmuşum yoksa hasta olabilir kuzucuklar. Ben nemi de kontrol ediyorum ve klimalı odaların kapıları açık olduğundan tüm ev serin oluyor. Şimdiye kadar diğer çocuklarda da hiç sorun yaşamadık bundan sonra da yaşamayız inşallah. Şahsen ben lohusalıkta cayır cayır yanıyorum sıcakta yapamam.2 farklı doktor kontrol yaptı biz de biri klimayı açın dedi diğeri asla açmayın dedizaten babamız çok evhamlı. Klimamız da kaliteli, antialerjik vs bir klima ama babamız hasta olur diye korktu açmıyor. Havalar bu hafta serinler artık inşallah
Hadi yaa nasıl yer olmuyo koca hastanede ve devamlı takip edilen hastasısin. Venhara mı gidiyosun şuandaKızlar bu 2. Sezeryanım olmasına rağmen günümü bekletiyor dr
Sıra yokmuş gün alamadık
Sinirlerim tavan oldu
Sancım devamlı çıkıyor nasıl bekliceksek
İlkinde özele gittim devamlı
Bu sefer hep devlete gittim.
Şimdiye kadar iyiydi ama bu gün olayı beni gerdi .
Salı günü 3200 gr demişti kilosuna,
Özele gidip doğurasım var resmen
Ciddi ciddi p.tesiye gün almayı düşünüyorum
P.tesi tam 38+3 oluyoruz
Ay gerçekten mi yaakız bugün doğurdu
Aynen canım bizde normali bekliyoruz ama benim.bilinc altimda sezeryana bı meyil var sanırım. Annem diyo kalk yürüyüş yap.biraz ben yok yiycem icicem yatıcam bengi dört kilo yapıp sezeryan olucam diyorumBenim de kilosu o civarlarda gelmeye de niyeti yok . Zaten pazartesiye kadar gelmesin doktorum izinde. Bel için bende gitmiştim hiç bişey yapamayız doğumdan sonra emara girersin dediler . Dediğin gibi pek ilgilenmiyorlar emar olmadığı için nasibinde hangisi hayırlısıyla öyle olsun inşallah doğumun . Biz normali bekliyoruz bakalım
Canım emzirmeyle bende doyuyor diye diretiyordum , hastaneden çıkmadan hemşire 1 doz 30 ml aptamil yazdı her ihtimale karşı aldık , yetmeyince takviyeye biberonla başladım toplamda 5 kez gün vermişimdirYa canim ayni istee..doymuyormus cocuk bende süt yetiyor saniyorum..bugun gulucukler saciyor etrafa..yarin yine kontrol var.fizyolojik sinirin bir tik uzerinee cikmis iste.bende yiyip icersem sut oluuyor bolbol komposto humana cayi iciyorum..bende artik her emzirme sonrasi 2 enjektor veririm..ya da yedigi kadar :) tosuncuklar ya..
Ayyy maşallah tatlış kızınaAradi simdi doktorumuz canim..12.9 mus fizyolojik sinirin bir tık uzeri her emzirme sonrasi 20 cc 30 cc ver dedi cidden cocuk mamayi aldogindan beri gulucukler saciyor...bir damlasi bile yeter diyor herkes..kesinlikle doktorlarin dedigini dinlemeli...
Mudur işler diye biliyorum.Ya da ilçeye gönderir onlar işler.Benim işlenmiş onayı alinmisBaktım ama işlenmemiş sanırım idarenin ihmalimi bu doktor verdiğinde otomatik sisteme işlemiyor mu
Hayırlısıyla gelsin inşallah. Yürüyüş önermeyen doktorlar da var bebeğin oksijeninden çalıyormuşuz son haftalarda o yürüyüşlerle.Aynen canım bizde normali bekliyoruz ama benim.bilinc altimda sezeryana bı meyil var sanırım. Annem diyo kalk yürüyüş yap.biraz ben yok yiycem icicem yatıcam bengi dört kilo yapıp sezeryan olucam diyorumşaka bı yana şu bel fitigini toplum önemsemez anlarimda doktorların bu kadar rahat olması çok sinir bozucu. Bakalım hayırlısı ne diyelim
Ay bende öyle olmuştum su sızıntıları yoğunlaşıp nişan geldiğinde güya evde sancı bekleyecektim , heyecandan kızıma hediye gelen bir kaç kıyafet bardı onları yıkayıp astım , biberon ve emzik için su kaynattım onları maşayla alırken göbeğine haşlanan su sıçradıDusumu aldım, Kuaföre gittim, kurabiye yaptım aklım dagılsın diye :)
Simdi eşimle yemege cıkıcaz belki sinemada yaparız kafamı dagıtmam lazım
Bakalım geceyi nasıl geciricem bu heyecanla :)
İşlenip işlemediğini nerden gördünüz kızlar? N ncsknMudur işler diye biliyorum.Ya da ilçeye gönderir onlar işler.Benim işlenmiş onayı alinmis
H honey bunch ben de kuaföre gidecektim güya fön için ama hava çok sıcak terliyorum, yatmadan duş alıcam, sabah da saçımı biraz kıvırtıp hastaneye. Cumartesi foto çekimi var kızlar duş alabilir miyim ki sezeryanlı? Saçım kötü olur mu emzirirken fln, saç maşamı ve düzleştiricimi yanımda götürüyorum ama bakalım.Ay bende öyle olmuştum su sızıntıları yoğunlaşıp nişan geldiğinde güya evde sancı bekleyecektim , heyecandan kızıma hediye gelen bir kaç kıyafet bardı onları yıkayıp astım , biberon ve emzik için su kaynattım onları maşayla alırken göbeğine haşlanan su sıçradısonra yaa be kabuk oldu hatta 2 kez yoğun sancım olduğunda ter boşaldı koşarak duşa girdim sonra hastaneye
Ah canım ya dün hiç giremedim kaçırmışım herseyiCanlar ben dogum yaptım
Epidural ile 6.30da hastaneseydik 8 de aldılar ameliyathaneye 8.19da cocugum kucagımdaydı 8.30 civarıda ben cıktım ameliyathaneden
Suanda hic bişey hissetmiyorum henüz epiduralın etkisi gecmedi
Ama güzel girdim güzel cıktım sanırım belden uyusturmanın tek avantajı bu :)
Cocugum 3850gr dogdu dün 4050 ortalama bulmustu doktor
Hala yukarıdaydı baya baskı uyguladılarda cıkardılar cocugumu
Simdilik herşey güzel bana benziyor seside bol sütümde geldi sükür:)
H honey bunch ben de kuaföre gidecektim güya fön için ama hava çok sıcak terliyorum, yatmadan duş alıcam, sabah da saçımı biraz kıvırtıp hastaneye. Cumartesi foto çekimi var kızlar duş alabilir miyim ki sezeryanlı? Saçım kötü olur mu emzirirken fln, saç maşamı ve düzleştiricimi yanımda götürüyorum ama bakalım.
Hamile kalmadan önce emar falan çektirdin mi hiç? Eğer varsa o işini görebilir. Bende sezeryandan tırsıyorum aksineAynen canım bizde normali bekliyoruz ama benim.bilinc altimda sezeryana bı meyil var sanırım. Annem diyo kalk yürüyüş yap.biraz ben yok yiycem icicem yatıcam bengi dört kilo yapıp sezeryan olucam diyorumşaka bı yana şu bel fitigini toplum önemsemez anlarimda doktorların bu kadar rahat olması çok sinir bozucu. Bakalım hayırlısı ne diyelim
Mebbiste izinler diye bir bölüm var oradan baktım ben Doğum izni görünmüyor
Amin canım. Haklısın bebek tersti iki hafta önceye kadar benimde o zaman mesela çok zorlanıyorum dediğimde yürüyüş onermemisti ama şimdi anladım ki böyle daha zormuş o ayrı tabiii. Ya benim sekiz ay çok rahat gectide şu son donemler her hareketin kısıtlandı resmen hayırla kavusaydik kuzucuklaraHayırlısıyla gelsin inşallah. Yürüyüş önermeyen doktorlar da var bebeğin oksijeninden çalıyormuşuz son haftalarda o yürüyüşlerle.
oyyyy maşallah size cok sevindim canımCanlar ben dogum yaptım
Epidural ile 6.30da hastaneseydik 8 de aldılar ameliyathaneye 8.19da cocugum kucagımdaydı 8.30 civarıda ben cıktım ameliyathaneden
Suanda hic bişey hissetmiyorum henüz epiduralın etkisi gecmedi
Ama güzel girdim güzel cıktım sanırım belden uyusturmanın tek avantajı bu :)
Cocugum 3850gr dogdu dün 4050 ortalama bulmustu doktor
Hala yukarıdaydı baya baskı uyguladılarda cıkardılar cocugumu
Simdilik herşey güzel bana benziyor seside bol sütümde geldi sükür:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?