2 farklı doktor kontrol yaptı biz de biri klimayı açın dedi diğeri asla açmayın dedi zaten babamız çok evhamlı. Klimamız da kaliteli, antialerjik vs bir klima ama babamız hasta olur diye korktu açmıyor. Havalar bu hafta serinler artık inşallah

Kanama için doktor bana taburcu esnasında kasılma ilacı verdi. İsmini yazarım istersen. Unuttuğumda kanama olmuyor alır almaz 15 dk içinde kasılma ve kanama başlıyor. Sanırım bundan sebep bu kez göbeğim hemen indi. Diğerlerinde 1 ayı buluyordu inmesi. Doktoruna bir danış istersen.

Biz Doğumdan önceki gün evdekimtüm klimaları yıkattık tabi. Yazmayı unutmuşum yoksa hasta olabilir kuzucuklar. Ben nemi de kontrol ediyorum ve klimalı odaların kapıları açık olduğundan tüm ev serin oluyor. Şimdiye kadar diğer çocuklarda da hiç sorun yaşamadık bundan sonra da yaşamayız inşallah. Şahsen ben lohusalıkta cayır cayır yanıyorum sıcakta yapamam.

Hadi yaa nasıl yer olmuyo koca hastanede ve devamlı takip edilen hastasısin. Venhara mı gidiyosun şuanda

Aynen canım bizde normali bekliyoruz ama benim.bilinc altimda sezeryana bı meyil var sanırım. Annem diyo kalk yürüyüş yap.biraz ben yok yiycem icicem yatıcam bengi dört kilo yapıp sezeryan olucam diyorum şaka bı yana şu bel fitigini toplum önemsemez anlarimda doktorların bu kadar rahat olması çok sinir bozucu. Bakalım hayırlısı ne diyelim

Canım emzirmeyle bende doyuyor diye diretiyordum , hastaneden çıkmadan hemşire 1 doz 30 ml aptamil yazdı her ihtimale karşı aldık , yetmeyince takviyeye biberonla başladım toplamda 5 kez gün vermişimdir
Bu arada sür sağma işine yoğunlaştım , az geliyordu sağdıkça çoğaldı çoğaldıkça verdim , verdikçe istedi , kayınvalide de sürekli emzir sarılık olmasın diyordu ama ilk geceler sürekli kalkıp 2 saatte bir arada 1 saatte bire düşünce emzirmeler baya yorgun düştüm ben ve memelerim duş sonrası süt sağdıkça çoğaldı ve mamayı kestim , hatta uykumu dinlenenilmek için sağdığım sütleri gece vermeye başladım böylece bebeğin uykusu kaçmadan tekrar uykuya geçiş yapabildi

Hayırlısıyla gelsin inşallah. Yürüyüş önermeyen doktorlar da var bebeğin oksijeninden çalıyormuşuz son haftalarda o yürüyüşlerle.

Dusumu aldım, Kuaföre gittim, kurabiye yaptım aklım dagılsın diye :)
Simdi eşimle yemege cıkıcaz belki sinemada yaparız kafamı dagıtmam lazım
Bakalım geceyi nasıl geciricem bu heyecanla :)
Ay bende öyle olmuştum su sızıntıları yoğunlaşıp nişan geldiğinde güya evde sancı bekleyecektim , heyecandan kızıma hediye gelen bir kaç kıyafet bardı onları yıkayıp astım , biberon ve emzik için su kaynattım onları maşayla alırken göbeğine haşlanan su sıçradı sonra yaa be kabuk oldu hatta 2 kez yoğun sancım olduğunda ter boşaldı koşarak duşa girdim sonra hastaneye

Mudur işler diye biliyorum.Ya da ilçeye gönderir onlar işler.Benim işlenmiş onayı alinmis
İşlenip işlemediğini nerden gördünüz kızlar? N ncskn
Benim 32 haftayı doktorun sekreteri işledi sözde ama okuldan da istediler götürdüm. İznin başladığı tarih 2 eylül diye yazıyordu.
Benim doğumum yarın, memur doğum olunca haber verin birkaç gün içinde de doğum raporunuzu getirin dedi.

H honey bunch ben de kuaföre gidecektim güya fön için ama hava çok sıcak terliyorum, yatmadan duş alıcam, sabah da saçımı biraz kıvırtıp hastaneye. Cumartesi foto çekimi var kızlar duş alabilir miyim ki sezeryanlı? Saçım kötü olur mu emzirirken fln, saç maşamı ve düzleştiricimi yanımda götürüyorum ama bakalım.

Ah canım ya dün hiç giremedim kaçırmışım herseyi sonunda kavuştun kuzuna demek çok sevindim sağlıkla huzurla neşeyle büyütün inşallah

Hastanenin kuaför hizmeti vardı ben istemedim
O kadar sancı çekmişim son dk sezaryene girmişim kuaför gelip gön çekse iyice kafayı yerdim heralde

Hamile kalmadan önce emar falan çektirdin mi hiç? Eğer varsa o işini görebilir. Bende sezeryandan tırsıyorum aksine

Mebbiste izinler diye bir bölüm var oradan baktım ben Doğum izni görünmüyor

Hayırlısıyla gelsin inşallah. Yürüyüş önermeyen doktorlar da var bebeğin oksijeninden çalıyormuşuz son haftalarda o yürüyüşlerle.
Amin canım. Haklısın bebek tersti iki hafta önceye kadar benimde o zaman mesela çok zorlanıyorum dediğimde yürüyüş onermemisti ama şimdi anladım ki böyle daha zormuş o ayrı tabiii. Ya benim sekiz ay çok rahat gectide şu son donemler her hareketin kısıtlandı resmen hayırla kavusaydik kuzucuklara

oyyyy maşallah size cok sevindim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…