Amin inşallahSağlıkla gelsin inşkaç kilo olmuş ogluşunuz?
Oyy yesinler onuKızlar bebişimiz doğdu çok şükürBirazcık oksijen sıkıntısı olmuş gözlem altında tutuyorlar birkaç saat. Ben de biraz daha iyiyim ayaklarımın uyuşukluğu geçmeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş pembe beyaz bir oğlumuz oldu
Ben geneli tercih ediyorum12 eylülde sezeryan olucam, korku panik başladı!! bir gün önce anestezi görecekmiş kronik hipertansiyon ve kalp hastasıyım bebeğimi ilk ben göreyim istiyorum ama spinal den korkuyorum da, sevgili anneler bana biraz cesaret yada akıl verin sizce spinal mi??? Genel mi???
Sağol canım benimYaa maşallah size
Hayırla sağlıkla gelsin yavruşun ♥
İnşallah geri kaçmaz artıksancım da yok şu an sadece belim ağrıyor az az o kadar inşallah geliverirler kolayca bi oh derim
Bende senin gibi baya düşünüp durdumTarihi ben kendim seçtim ama hala muallâktayım heran vazgeçebilirimsanki gelişine müdehale ediyormuşum gibi düşünüyorum, gerçi dr son konturolu yapicam kararı yine sana bırakıcam dedi cayma hakkım var ama bilemedim ne yapıcağımi şaşırdım:) bide aileden kimseye söylemedim kararımı etkilemesinler diye ne olucaksa artık
Hayırlı olsun çok sevindim canımKızlar bebişimiz doğdu çok şükürBirazcık oksijen sıkıntısı olmuş gözlem altında tutuyorlar birkaç saat. Ben de biraz daha iyiyim ayaklarımın uyuşukluğu geçmeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş pembe beyaz bir oğlumuz oldu
Pazartesi sabahtan olucak kontrolumde ilk gebelik dönmediği için mecburi sezeryan araştırıyorum dönme ihtimali yok gibi bisey, ama bi umut diyorum sancimi beklesem 40 haftayı gecsemi hiç bi sıkıntım yada sorunumuz yok içerde keyfi de yerinde acele mi ettim çok kafam karışık açıkçasıBende senin gibi baya düşünüp durdum
Ama bu müdahale değil sonuçta
Zamanları güzel, erken de değil
Kontrolün ne zaman ki
Kızlar bebişimiz doğdu çok şükürBirazcık oksijen sıkıntısı olmuş gözlem altında tutuyorlar birkaç saat. Ben de biraz daha iyiyim ayaklarımın uyuşukluğu geçmeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş pembe beyaz bir oğlumuz oldu
Hee şimdi anladımPazartesi sabahtan olucak kontrolumde ilk gebelik dönmediği için mecburi sezeryan araştırıyorum dönme ihtimali yok gibi bisey, ama bi umut diyorum sancimi beklesem 40 haftayı gecsemi hiç bi sıkıntım yada sorunumuz yok içerde keyfi de yerinde acele mi ettim çok kafam karışık açıkçası
Iste bu demi ben haklıyım ohalde itiraz etneye çok teşekkürler valla böyle bi destek bekliyodum açıkçasıHee şimdi anladım
Canım o halde beklemende bi sakınca yok
Çünkü çoğu bebek doğum anında dönüyor
Onu döndürmek elimizde olan bişey değil
Tüm doktorlar bunu bilir
İki haftan var rahat.
Ha son ana kadar gelmezse
Tarihi 19.09.19 olarak belirlersiniz
Tabiki haklısın canımIste bu demi ben haklıyım ohalde itiraz etneye çok teşekkürler valla böyle bi destek bekliyodum açıkçası
Senin duanı seveyim benDoğum tarihini alan arkadaşlara hayırlı olsun, inşallah en hafif şekilde atlatın doğumu
Ben de kontrole gittim, doktorun söylediğini aktarayım "tık yok"
Kilosu 4e yanaşmış
Mecnun gibi dua edicem şimdi Allahım beni sancılar bassın belim bükülsün hastane yollarına düşeyim panikle artık
Hayırlı olsun çok sevindim canım
Amin inşallahRabbim sana da kolaylık versin canım güzel haberini bekliyoruz inşallah
Oyy yesinler onu
Maşallah Allah analı babalı büyütsün güzelim
Kızlar çok sağolun. Bizimki uykucu çıktı uyku memedendaha tatlı geliyor. Biraz acıksın dedi hemşireler, memeyi emmiyor şimdilik şırıngayla veriyoruz.Gözünüz aydın olsun canımm sağlık sıhhatle evinize geçmek nasib olsun inşallah
canım yaa çok mutlu oldum❣❣
Gözünaydın canım ❤
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
Darısı başımıza
Gözün aydın sağlıkla büyüt
Aayyyy gözün aydın ne güzel olmuss artık seninde kuzun koynunda darısı zamanı gelince başımıza inşallah
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
H honey bunch @Serrarana18 tebrik ederiz
Maşallah ikinize de kavuştunuz yavrularınıza ne güzel çok duygulandımbebişleriniz de cuk cuk emsin sizleri
Darısı bekleyen bizlerin başına
Ayyyy kızlar dün öğleden sonra bakamadım derken neler olmuşdoğuran doğurana
H honey bunch hem geçmiş olsun hem hayırlı olsuuuunsağlıkla büyüsün kuzu doktorun dediği kadar tombik ve iri de doğmamış yaaa ☺ Mis kokuyordur şimdi
@Fil Bo Riva ta maşallah sana valla ilk Doğumun da böyle birdenbire oldu diye anlatmıştın 4 kilo üzerini çatır çatır doğuruyorsun valla helalsağlıkla büyüsün hayırlı uğurlu olsun darısı bize olsun inşallah
@Serrarana18 ya gerçekten herkesin doğacağı ve öleceği vakte bir şeyler sebep oluyor diyorlar ya ne kadar doğru özel hastaneye gitmesen belki hala bekliyor olacaktın. Her şeyde var bi hayırhayırlı uğurlu olsun geçmiş olsun bizim yerimize de öp kokla minnoşu sağlıkla büyüsün
@EslemEslemEslem hayırlu uğurlu olsunsağlıkla büyüsün kuzu
Atladığım var mı bilemiyorum ama Doğum yapan tüm arkadaşlarıma hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun darısı sağlıkla bize olsun
Biz de yarın 40. Haftaya giriyoruz (39+0) bu ara egzersizleri de yapamıyorum hiçbir belirti yok. Telefon eden edene daha doğmadı mı diyebakalım bizim akıbetimiz nolacak
Hayırlı olsun.Saglicakla buyusun inşallah.
Canim gozun aydin. Cok sukur atlattiniz ya. Bol bol op kokla kucagina al.
Kızlar gözünüz aydın olsun H honey bunch @Serrarana18 bir arkadaş daha vardı etiketleyemedim
Tatlı koşturma başlıyor
Hepimize sağlık sıhhat afiyet diliyorum bu güzel ve biricik günler için
H honey bunch @EslemEslemEslem @Serrarana18 kızlarrr hayırlı olsunn sağlıkla sıhhatle büyütün inşallaahhbol bol sütleriniz olsunnn ❤❤
Darısı biz bekleyenlerin başına valla bir elin parmakları kadar kaldık herhaldeneredeyse bütün eylül anneleri doğurdu. Ben en son kim doğurucak kapanışı kim yapıcak çok merak ediyorum.
Çok sevindim gözün aydın daha da iyi olun inşallah
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim. Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun.
Hadi hayirli olsun
Canım benim gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişinBen de yarın öğlen peşinden geliyorum inşallah
Onların önünde saygıyla eğiliyorum
Canımm hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah epiduralin etkisi geçince de zor olmaz senin için, kolaylıkla atlatırsın umarım. Sütünün gelmesine de sevindim daim olsun inşallah. Artık sıra bizde.
Ayy hafi gözün aydın maşallah. Böyle mesajlar çok cesaret veriyor
Oh oh daim olsun, gözün aydın ve geçmiş olsun. Daha daha iyi olun inşallah.
Sabırsızlıkla senden gelecek güzel haberleri de bekleyeceğiz kendini iyi hisseder hissetmez yaz bizede. Allah kolaylık ve cesaret versin inşallah
Tebrik ederimmmmm saglikla buyusun oykucuk
Gözün aydın sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydınaynı gün aynı saatlerde aynı duyguları paylaştık çok geçmiş olsun
Hadu gozun aydınmusluklu güzel uzun ömürlü olsun kuzun darısı sırada bekleyenlere inşallah :)
Tebrik ederim canım. Geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna . Doğuramayan kaç kişi kaldık?
H honey bunch @EslemEslemEslem @Serrarana18 gözünüz aydın canlarım maşallah allah analı babalı büyütsün darısı bizlere inşallahlimelemon seninde doğumun yarın sanırım canım inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına kızlar annemi de hastaneye yatırdık yarın ameliyat olacak dualarınıza ihtiyacımız var eğer başka atladığım doğum yapan varsa onlarında gözü aydın olsun
Şimdi son durum ne canım
Normal olmuyorsa sezaryen olacaksa ne bekliyorlar acaba
Ah canım ya dün hiç giremedim kaçırmışım herseyisonunda kavuştun kuzuna demek çok sevindim sağlıkla huzurla neşeyle büyütün inşallah
oyyyy maşallah size cok sevindim canım❤
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş
Maşallah bebeğinede sanada hayırlı olsun Gözün aydın canim Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin sanada geçmiş olsun
Canim gozun aydin. Saglikla buyut insallah. 40. Haftasi dolunca uyumaz o annesi. Benimkinin adete gire dogumu 5 eyluldu. 5 eylul geldi beyefendinin gozu acildi aglarken sesi cikmaya basladi.Kızlar çok sağolun. Bizimki uykucu çıktı uyku memedendaha tatlı geliyor. Biraz acıksın dedi hemşireler, memeyi emmiyor şimdilik şırıngayla veriyoruz.
Ameliyat kötü ama odaya çıktıktan sonra toparlanıyor insan. Hele bebişi görünce
2019 modeller böyle sanırımBizimki de öyle
Sol göğüste uç fazla yok
Bir de abartmıyorum 10dakika falan memeyi kapma seansımız var
O da yoruluyor ben de sonra emmeye hali kalmıyor
cnm sezeryanda genel daha zor diye duymustum ayilirken falan. bu konuda fikir bilgi verir misinBen geneli tercih ediyorum
Spinalin yan etkileri çok oluyor
Tabiki karar senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?