Oyy yesinler onu
Maşallah Allah analı babalı büyütsün güzelim

Ben geneli tercih ediyorum
Spinalin yan etkileri çok oluyor
Tabiki karar senin canım

Yaa maşallah size
Hayırla sağlıkla gelsin yavruşun ♥

İnşallah geri kaçmaz artık sancım da yok şu an sadece belim ağrıyor az az o kadar inşallah geliverirler kolayca bi oh derim
Sağol canım benim

Sen ne yaptın kontrolün nasıl geçti
Nişanı söyledin mi
Meraktayım

Bende senin gibi baya düşünüp durdum
Ama bu müdahale değil sonuçta
Zamanları güzel, erken de değil
Kontrolün ne zaman ki

Hayırlı olsun çok sevindim canım

Bende senin gibi baya düşünüp durdum
Ama bu müdahale değil sonuçta
Zamanları güzel, erken de değil
Kontrolün ne zaman ki
Pazartesi sabahtan olucak kontrolumde ilk gebelik dönmediği için mecburi sezeryan araştırıyorum dönme ihtimali yok gibi bisey, ama bi umut diyorum sancimi beklesem 40 haftayı gecsemi hiç bi sıkıntım yada sorunumuz yok içerde keyfi de yerinde acele mi ettim çok kafam karışık açıkçası

Gözünüz aydın olsun canımm sağlık sıhhatle evinize geçmek nasib olsun inşallah

Hee şimdi anladım
Canım o halde beklemende bi sakınca yok
Çünkü çoğu bebek doğum anında dönüyor
Onu döndürmek elimizde olan bişey değil
Tüm doktorlar bunu bilir
İki haftan var rahat.
Ha son ana kadar gelmezse
Tarihi 19.09.19 olarak belirlersiniz

Doğum tarihini alan arkadaşlara hayırlı olsun, inşallah en hafif şekilde atlatın doğumu
Ben de kontrole gittim, doktorun söylediğini aktarayım "tık yok"
Kilosu 4e yanaşmış
Mecnun gibi dua edicem şimdi Allahım beni sancılar bassın belim bükülsün hastane yollarına düşeyim panikle artık

Iste bu demi ben haklıyım ohalde itiraz etneye çok teşekkürler valla böyle bi destek bekliyodum açıkçası

Nuhra2 canım ben de 10 gün oldu Doğum yapalı
Baskı baya azaldı oturup kalkarken oluyor ama
İki gündür alt kısım da üst kısım da bildiğin etleri acıyor sancılar giriyor

Iste bu demi ben haklıyım ohalde itiraz etneye çok teşekkürler valla böyle bi destek bekliyodum açıkçası
Tabiki haklısın canım
Kontrolde konuşursunuz kararlaştırırsınız

Senin duanı seveyim ben

Hayırlı olsun çok sevindim canım
Amin inşallah Rabbim sana da kolaylık versin canım güzel haberini bekliyoruz inşallah
Oyy yesinler onu
Maşallah Allah analı babalı büyütsün güzelim
Gözünüz aydın olsun canımm sağlık sıhhatle evinize geçmek nasib olsun inşallah
Kızlar çok sağolun. Bizimki uykucu çıktı uyku memedendaha tatlı geliyor. Biraz acıksın dedi hemşireler, memeyi emmiyor şimdilik şırıngayla veriyoruz.
Ameliyat kötü ama odaya çıktıktan sonra toparlanıyor insan. Hele bebişi görünce

canım yaa çok mutlu oldum❣❣
Gözünaydın canım ❤
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
Darısı başımıza
Gözün aydın sağlıkla büyüt
Aayyyy gözün aydın ne güzel olmuss artık seninde kuzun koynunda darısı zamanı gelince başımıza inşallah
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
H honey bunch @Serrarana18 tebrik ederiz
Maşallah ikinize de kavuştunuz yavrularınıza ne güzel çok duygulandım bebişleriniz de cuk cuk emsin sizleri
Darısı bekleyen bizlerin başına
Hayırlı olsun.Saglicakla buyusun inşallah.
Canim gozun aydin. Cok sukur atlattiniz ya. Bol bol op kokla kucagina al.
Kızlar gözünüz aydın olsun H honey bunch @Serrarana18 bir arkadaş daha vardı etiketleyemedim
Tatlı koşturma başlıyor
Hepimize sağlık sıhhat afiyet diliyorum bu güzel ve biricik günler için
Çok sevindim gözün aydın daha da iyi olun inşallah
Hadi gözün aydın canım. Çok sevindim. Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun.
Hadi hayirli olsun
Canım benim gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin Ben de yarın öğlen peşinden geliyorum inşallah
Tebrik ederimmmmm saglikla buyusun oykucuk
Gözün aydın sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın aynı gün aynı saatlerde aynı duyguları paylaştık çok geçmiş olsun
Hadu gozun aydın musluklu güzel uzun ömürlü olsun kuzun darısı sırada bekleyenlere inşallah :)
Tebrik ederim canım. Geçmiş olsun sonunda kavuştun yavruna . Doğuramayan kaç kişi kaldık?
Şimdi son durum ne canım
Normal olmuyorsa sezaryen olacaksa ne bekliyorlar acaba
Ah canım ya dün hiç giremedim kaçırmışım herseyi sonunda kavuştun kuzuna demek çok sevindim sağlıkla huzurla neşeyle büyütün inşallah
oyyyy maşallah size cok sevindim canım❤
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş
Maşallah bebeğinede sanada hayırlı olsun Gözün aydın canim Rabbim sağlıklı uzun ömür nasip etsin sanada geçmiş olsun
H honey bunch havalar sular nasıl öykü kuzu napiyo

Selamlar herkese 2.günden merhaba
Ne çok mesaj yazmışsınız tebrik etmişsiniz hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun
Hepinize dogum yaparken dua ettim bekleyen doguran doguracak tüm annelerimize Rabbim kolaylıklar nasip eylesin, evlatlarımızı vatana millete ailemize hayırlı kılsın diye dogum esnasında bol bol dileklerde bulundum
Dün gece hastanede iki tane normal dogum vardı biraz onların etkisi biraz heyecan biraz yer yadırgaması derken uykusuz 48saati gecti
Ama enerjim cok sükür yerinde :)
Dün baya baya gelen gidenim oldu yorulduk birazda iyiki hastanede agırladım gelen on dk durup gitti kalabalık yüzünden
Ama kızım sagolsun kimsenin yanında aglamadıgı hatta uyumadıgı icin baya nazara geldi gece boyu dualarla rahatlattık :)
250gr a yakın kg kaybetti malum sezeryan siskinlikler süt yeterli gelmemesi vs derken bugun mamaya basladık
Yeni dogum yapacaklara örnek olsun diye foto ekliyorum kasık biberon, kasık, sırınga falan hepsi yalan budur gercek olan meme ucunun yakınına incecik boru gibi bişeyle bebegi besliyoruz hem memeyi emiyor hem memeden süt geldigini sanıyor hemde besleniyor aklınızda olsun
Zorunlu sezeryan oldum malum ben epidural sectim belden uyusturmalı doguma girerken baya stresliydim korktum agladım dogumda kızımı görmek aglamasını duymak ilk bakısma efsane bi olay :) dogumdan cıktım zangır zangır titriyordum soguktan değil agrı hic değil ama vucudum boslukta gibiydi. Bikaç saate uyusmalarım gecti ve yürüyüşler basladı.
Sezeryandan korkuyordum ama hic korktugum gibi bişey değilmiş. Ben süreci iyi atlatanlardanım sanırım biraz psikolojik. Tabiki agrım var ama yasanan olay karsısında hic gözüyle bakıyorum :). Hele bide dün geceki normal dogum cıglıklarını duyunca iyiki sezeryan olmusum dedim. Bu gecede burdayız

Hepinize sevgilerimi iletiyorum

Eklentiler

• C4FB4F36-01B0-48D1-9CBA-FD17930BB819.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 84
Canim gozun aydin. Saglikla buyut insallah. 40. Haftasi dolunca uyumaz o annesi. Benimkinin adete gire dogumu 5 eyluldu. 5 eylul geldi beyefendinin gozu acildi aglarken sesi cikmaya basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…