Allah kolaylık versin. Geçecek bu günler. Az sabır. Haftsonu geldi. Eşin evdeyse ver bebeği bir kaç saat baksın. Mama yapıp içirsin bir öğün. 4-5 saat uyku uyumaya fırsatın olur. Biraz kafanı toparlarsın.Lohusalihi dibine kadar yasiyorum..size de oluyor mu bilmiyorum ama uyku denen bir sey yok dikisin bitis yerinde sutur kalmis kendi kendime duser dedi dun muaynnede ama nedense sag dikis yerim hala aciyo..uyku pozisyonu alamiyorum hep gergin.2 eylulden beri uyumadim diyebilirim..bana doktor 2.gun git banyo yap dedi burda goruyorum 1hafta yapmayanlar var bandajida cikarttilar benden..
Uyuyamadikca esimde yanimda horladikca bana basiyorlar..ana ogul uyku diye ölcekler..gece kaldirdim kalktii nerde diyo ne nerde diyorum cocuk girisi diyooyat yerine dedim..dusunun yani cocugun gazini nasil al diyeeksin !!! Uyku uyku uykuuuu sanki dogumu kv ve esim yapti !!!
ödem yapti ayaklarim sisti kalkamiyorum yatamiyorum bir de ustune memeler perisan..sut olsun diye emzir emzir bir hal oldum..cocuk gibi aglayasim var...kv burda ama oglunu dusundugunu daha cok gordum..hastanede bile oglum uyu uyu demesi nasil anne ozlemimi tetikleedi tarif bile edemem..sabaha kadr uyumuyorum tek basima mucadele eder gibiyim..onca seye ragmen emzirirken acidan aglarken bi tebessum ediyo kucagimdaki..
Manuel’i görümcem kullanmış verim alamadığını söylemişti , elektrikli canım düşünüyorsan indirim bak hemen al derim o olmasaydı sütüm böyle artmaz mamaya devam ederdim , niyetim mamayı kötülemek değil elbette ama herkes ister sütü çoğalsın ve mamaya ihtiyaç kalmasın ,Canim pompan manuel mi elektrikli mi. Ben elektriklisinden almayi dusunuyorum ama kararsiz kaliyorum.
Benim bebek emerken diger memeden sut damliyor ams sadece 1inden damliyor. Dun iyi beslenemedim bugun hic akmadi mesela. Manuel pompa ile sagiyorum ben de ama daha hizli olmasi acisindan elektrikli avent almak istiyorum.
Gozun aydin canim. Saglikla buyusun kuzu ❤Selamlar herkese 2.günden merhaba ☺
Ne çok mesaj yazmışsınız tebrik etmişsiniz hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun
Hepinize dogum yaparken dua ettim bekleyen doguran doguracak tüm annelerimize Rabbim kolaylıklar nasip eylesin, evlatlarımızı vatana millete ailemize hayırlı kılsın diye dogum esnasında bol bol dileklerde bulundum ❤
Dün gece hastanede iki tane normal dogum vardı biraz onların etkisi biraz heyecan biraz yer yadırgaması derken uykusuz 48saati gecti
Ama enerjim cok sükür yerinde :)
Dün baya baya gelen gidenim oldu yorulduk birazda iyiki hastanede agırladım gelen on dk durup gitti kalabalık yüzünden
Ama kızım sagolsun kimsenin yanında aglamadıgı hatta uyumadıgı icin baya nazara geldi gece boyu dualarla rahatlattık :)
250gr a yakın kg kaybetti malum sezeryan siskinlikler süt yeterli gelmemesi vs derken bugun mamaya basladık
Yeni dogum yapacaklara örnek olsun diye foto ekliyorum kasık biberon, kasık, sırınga falan hepsi yalan budur gercek olanmeme ucunun yakınına incecik boru gibi bişeyle bebegi besliyoruz hem memeyi emiyor hem memeden süt geldigini sanıyor hemde besleniyor aklınızda olsun
Zorunlu sezeryan oldum malum ben epidural sectim belden uyusturmalı doguma girerken baya stresliydim korktum agladım dogumda kızımı görmek aglamasını duymak ilk bakısma efsane bi olay :) dogumdan cıktım zangır zangır titriyordum soguktan değil agrı hic değil ama vucudum boslukta gibiydi. Bikaç saate uyusmalarım gecti ve yürüyüşler basladı.
Sezeryandan korkuyordum ama hic korktugum gibi bişey değilmiş. Ben süreci iyi atlatanlardanım sanırım biraz psikolojik. Tabiki agrım var ama yasanan olay karsısında hic gözüyle bakıyorum :). Hele bide dün geceki normal dogum cıglıklarını duyunca iyiki sezeryan olmusum dedim. Bu gecede burdayız
Hepinize sevgilerimi iletiyorum
Gozun aydin.Kızlar çok sağolun. Bizimki uykucu çıktı uyku memedendaha tatlı geliyor. Biraz acıksın dedi hemşireler, memeyi emmiyor şimdilik şırıngayla veriyoruz.
Ameliyat kötü ama odaya çıktıktan sonra toparlanıyor insan. Hele bebişi görünce
Sağlıkla gelsin canim09.09.19
pazartesi
geliyor oğlum teyzeleri
Hayırlı olsun Gözün aydın canimKızlar bebişimiz doğdu çok şükürBirazcık oksijen sıkıntısı olmuş gözlem altında tutuyorlar birkaç saat. Ben de biraz daha iyiyim ayaklarımın uyuşukluğu geçmeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş pembe beyaz bir oğlumuz oldu
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşKızlar bebişimiz doğdu çok şükürBirazcık oksijen sıkıntısı olmuş gözlem altında tutuyorlar birkaç saat. Ben de biraz daha iyiyim ayaklarımın uyuşukluğu geçmeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş pembe beyaz bir oğlumuz oldu
Maşallah bebişeAmin inşallah ❤
Salı dr 3200 dedi oynama olabilirmiş
Pazartesi net bi şekilde öğrenmiş oluruz kendisinden teyzesi
Allah kolay güzel bir doğum nasip etsin size de inşDoğum tarihini alan arkadaşlara hayırlı olsun, inşallah en hafif şekilde atlatın doğumu
Ben de kontrole gittim, doktorun söylediğini aktarayım "tık yok"
Kilosu 4e yanaşmış
Mecnun gibi dua edicem şimdi Allahım beni sancılar bassın belim bükülsün hastane yollarına düşeyim panikle artık
Inş yakın zamanda kolay güzel bir doğumunuz olurBizimde bugün kontrol vardi devlet hastanesinde son haftalar ultrasonla bakmiyolar sanirim dr nstye gönderdi bi defa 80 90 arası sancım cikti sora 50 lerde devam etti dr a gösterdim sonucu hareketlerini kontrol et dedi sancin artarsa acile gel dedi e dedim ultrasonla bakmicak misiniz gerek yok dedi şaşırdımsancılarım oluyo aşağıya baskı cok var zor yürüyorum ama düzenli değil psikolojim bozuldu resmen elden bise gelmemesi tek korkum doğana kadar 4 kiloyu geçerse nasıl normal dogucak bu bebek kafam allak bullak
Ben de mamayı bırakmak istiyorum yavaş yavaş ama kızım uzun uzun emdikten sonra bile 45 cc mamayı yiyiyor. Sütüm yetmiyor demekki diye düşünüyorum. 11 çok yüksek değil aslında ne zamandır var ki sarılıkCanim benim bebek de cok uykuluysa az surede emiyor. Uyanip ayilmissa 40 dk gibi emdigi de oluyor. Ben her emzirmeden sonra sagiyorum. Memede sut birakmamak lazimmis. Cok az sagdiysam hemen o sutu de iciriyorum. Buzdolabimda tarih ve saatleri yazili sutlerim var. 60 cc emiyor o sutlerden isittigimda. Fazla emmisse fazlasini kusuyor. Oradan anliyorum az veya cok emdigini. En son mamayi 5. Gunlukkken aldi. Emdiginde doymadigini hissedersem sut isitip veriyorum. Mama vermedim. Ama mamaya karsi da degilim. Benimkinin saril8gi da 11.5 cikmis. Haftaya kontrole gidecegiz. Doktor uzamis sarilik gibi gorunjyor dedi.
Doğum tarihini alan arkadaşlara hayırlı olsun, inşallah en hafif şekilde atlatın doğumu
Ben de kontrole gittim, doktorun söylediğini aktarayım "tık yok"
Kilosu 4e yanaşmış
Mecnun gibi dua edicem şimdi Allahım beni sancılar bassın belim bükülsün hastane yollarına düşeyim panikle artık
Canım hayırlı olsun bebişini sağlıkla aldın kucağına güle güle büyütSelamlar herkese 2.günden merhaba ☺
Ne çok mesaj yazmışsınız tebrik etmişsiniz hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun
Hepinize dogum yaparken dua ettim bekleyen doguran doguracak tüm annelerimize Rabbim kolaylıklar nasip eylesin, evlatlarımızı vatana millete ailemize hayırlı kılsın diye dogum esnasında bol bol dileklerde bulundum ❤
Dün gece hastanede iki tane normal dogum vardı biraz onların etkisi biraz heyecan biraz yer yadırgaması derken uykusuz 48saati gecti
Ama enerjim cok sükür yerinde :)
Dün baya baya gelen gidenim oldu yorulduk birazda iyiki hastanede agırladım gelen on dk durup gitti kalabalık yüzünden
Ama kızım sagolsun kimsenin yanında aglamadıgı hatta uyumadıgı icin baya nazara geldi gece boyu dualarla rahatlattık :)
250gr a yakın kg kaybetti malum sezeryan siskinlikler süt yeterli gelmemesi vs derken bugun mamaya basladık
Yeni dogum yapacaklara örnek olsun diye foto ekliyorum kasık biberon, kasık, sırınga falan hepsi yalan budur gercek olanmeme ucunun yakınına incecik boru gibi bişeyle bebegi besliyoruz hem memeyi emiyor hem memeden süt geldigini sanıyor hemde besleniyor aklınızda olsun
Zorunlu sezeryan oldum malum ben epidural sectim belden uyusturmalı doguma girerken baya stresliydim korktum agladım dogumda kızımı görmek aglamasını duymak ilk bakısma efsane bi olay :) dogumdan cıktım zangır zangır titriyordum soguktan değil agrı hic değil ama vucudum boslukta gibiydi. Bikaç saate uyusmalarım gecti ve yürüyüşler basladı.
Sezeryandan korkuyordum ama hic korktugum gibi bişey değilmiş. Ben süreci iyi atlatanlardanım sanırım biraz psikolojik. Tabiki agrım var ama yasanan olay karsısında hic gözüyle bakıyorum :). Hele bide dün geceki normal dogum cıglıklarını duyunca iyiki sezeryan olmusum dedim. Bu gecede burdayız
Hepinize sevgilerimi iletiyorum
Offf benimde sağ göğsümü emziremiyorum bugün emziremedim ciğerim sökülüyo beynim zonkluyo resmen sağıp veriyorumGöğüs ucu yarasıyla başı dertte olanlar ne gibi çözümleriniz varkrem fayda etmedi.
3. Gününden beri vardi. Dogdugunun 3. Gunu kuvozdeyken yarim gun mavi isik verdiler.Ben de mamayı bırakmak istiyorum yavaş yavaş ama kızım uzun uzun emdikten sonra bile 45 cc mamayı yiyiyor. Sütüm yetmiyor demekki diye düşünüyorum. 11 çok yüksek değil aslında ne zamandır var ki sarılık
Ayyy tebrik ederim canım.. Sağlıkla büyüt inşallahKızlar bebişimiz doğdu çok şükürBirazcık oksijen sıkıntısı olmuş gözlem altında tutuyorlar birkaç saat. Ben de biraz daha iyiyim ayaklarımın uyuşukluğu geçmeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş pembe beyaz bir oğlumuz oldu
İnşallah tamamen geçer. Bizim de en son 9a düştü doktor bi daha bakmaya gerek yok artık ded. Ya sana bir şey soracağım. Ben sütümü sağlıyorum mesela 2 saat sonra vericem oda sıcaklığında beklese sorun olmaz değil mi?3. Gününden beri vardi. Dogdugunun 3. Gunu kuvozdeyken yarim gun mavi isik verdiler.
2 saat oda sicakliginda dursa birsey olmaz. Benek kuvozdeyken soylemislerdi oda sicakliginda 3 saat bozulnadan duruyormus. Ben de buzdolabinda 3 gun bekletiyorum. Tabi 3 gun dolmadan bebege veriyorum sutu. Miktari fazla cikanlari dondurucuya attim. 5 paket dondurucuda sutum oldu. Yani ben use baslayinca 1 gunluk sutu var.İnşallah tamamen geçer. Bizim de en son 9a düştü doktor bi daha bakmaya gerek yok artık ded. Ya sana bir şey soracağım. Ben sütümü sağlıyorum mesela 2 saat sonra vericem oda sıcaklığında beklese sorun olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?