Allah kolaylık versin. Geçecek bu günler. Az sabır. Haftsonu geldi. Eşin evdeyse ver bebeği bir kaç saat baksın. Mama yapıp içirsin bir öğün. 4-5 saat uyku uyumaya fırsatın olur. Biraz kafanı toparlarsın.

Manuel’i görümcem kullanmış verim alamadığını söylemişti , elektrikli canım düşünüyorsan indirim bak hemen al derim o olmasaydı sütüm böyle artmaz mamaya devam ederdim , niyetim mamayı kötülemek değil elbette ama herkes ister sütü çoğalsın ve mamaya ihtiyaç kalmasın ,
Aynı şekilde ablamda sağım sayesinde 2 yıl emzirebildi , işe devam ettiğinde sütünü stoklayabildi

Gozun aydin canim. Saglikla buyusun kuzu ❤

Gozun aydin. Allah anali babali buyutsun, saglikla insallah
Bizimki de uykucu simdilik. Zorla uyandirip emziriyorum. Bazen uyanmiyor, biberonla veriyorum. Onu uyurken de aliyor ama uyurken memeden emmiyor. Uyanikken memeyi aliyor ama yine hemen uyuyor. Sarilik olmamasi icin mecburen bi sure boyle devam edecek. Zamanla acikinca uyanip aglamayi ogrenir insallah
Bu arada iyi ki avent'in yenidogan akisli natural biberonunu almisim. Kurtarici oldu bana.

Bizimde bugün kontrol vardi devlet hastanesinde son haftalar ultrasonla bakmiyolar sanirim dr nstye gönderdi bi defa 80 90 arası sancım cikti sora 50 lerde devam etti dr a gösterdim sonucu hareketlerini kontrol et dedi sancin artarsa acile gel dedi e dedim ultrasonla bakmicak misiniz gerek yok dedi şaşırdım sancılarım oluyo aşağıya baskı cok var zor yürüyorum ama düzenli değil psikolojim bozuldu resmen elden bise gelmemesi tek korkum doğana kadar 4 kiloyu geçerse nasıl normal dogucak bu bebek kafam allak bullak

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Allah kolay güzel bir doğum nasip etsin size de inş

Inş yakın zamanda kolay güzel bir doğumunuz olur

Göğüs ucu yarasıyla başı dertte olanlar ne gibi çözümleriniz var krem fayda etmedi.

Ben de mamayı bırakmak istiyorum yavaş yavaş ama kızım uzun uzun emdikten sonra bile 45 cc mamayı yiyiyor. Sütüm yetmiyor demekki diye düşünüyorum. 11 çok yüksek değil aslında ne zamandır var ki sarılık

aynı ben

Canım hayırlı olsun bebişini sağlıkla aldın kucağına güle güle büyüt
Göğüs ucu yarasıyla başı dertte olanlar ne gibi çözümleriniz var krem fayda etmedi.
Offf benimde sağ göğsümü emziremiyorum bugün emziremedim ciğerim sökülüyo beynim zonkluyo resmen sağıp veriyorum

3. Gününden beri vardi. Dogdugunun 3. Gunu kuvozdeyken yarim gun mavi isik verdiler.

Meme uclarimdaki catlaklar gecmiyor bir turlu. Avetn kalkan mi alsam yoksa daha ucuz olup ona benzeyen mcey marka kalkan mi kalsam kararsizim.
Gumus kalkan kullanan arkadaslar siz nasilsiniz memenun kaldiniz mi gumusten. Eger memenunsaniz ben de gümüş kalkan alalim olmadi. Bebek tam kavrayamiyor gogus uclarimi o nedenle de yaralar gecmiyor. Emzik bile buyuk geliyor agzina oguruyor.

Ayyy tebrik ederim canım.. Sağlıkla büyüt inşallah

3. Gününden beri vardi. Dogdugunun 3. Gunu kuvozdeyken yarim gun mavi isik verdiler.
İnşallah tamamen geçer. Bizim de en son 9a düştü doktor bi daha bakmaya gerek yok artık ded. Ya sana bir şey soracağım. Ben sütümü sağlıyorum mesela 2 saat sonra vericem oda sıcaklığında beklese sorun olmaz değil mi?

2 saat oda sicakliginda dursa birsey olmaz. Benek kuvozdeyken soylemislerdi oda sicakliginda 3 saat bozulnadan duruyormus. Ben de buzdolabinda 3 gun bekletiyorum. Tabi 3 gun dolmadan bebege veriyorum sutu. Miktari fazla cikanlari dondurucuya attim. 5 paket dondurucuda sutum oldu. Yani ben use baslayinca 1 gunluk sutu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…