Buzdolabında sakladığın sütü verirken nasıl ısıtiyorsun? Oda sıcaklığında olanı Isıtmaya gerek yok dimi?

Gözün aydın canım bebeginle mutluluklarrr sende atlattin darısı başımıza ,

Buzdolabında sakladığın sütü verirken nasıl ısıtiyorsun? Oda sıcaklığında olanı Isıtmaya gerek yok dimi?
Buzdolabindakini sicaga yakin ama kaynar olmayan suda bekletip isitiyorum. Oda sicakligindakini isitmiyorum.

Arkds mamajoo yazmisti ben simdii aldrdim gogus ucunu birini almiyor benin sipada..gumusler yara olunca takiyorum lansinoh krem suruyorum baya kabuklanma gecmis oluyor ben memnun kaldim..uc alcam simdi :)

Nuhra2 canım ben de 10 gün oldu Doğum yapalı
Baskı baya azaldı oturup kalkarken oluyor ama
İki gündür alt kısım da üst kısım da bildiğin etleri acıyor sancılar giriyor
Evet canım benim de öyle. Sızlıyor ve geriliyor sanki. Bilmiyorum belki dikişler kaynıyor o yüzden olabilir.

doğum gününü kendimiz belirlemek çok garibime gidiyor ya çok saçma şeylere daldim astroloji en iyi günler... hicri güzel günler falan filan ya günün bize kalması

Buzdolabindakini sicaga yakin ama kaynar olmayan suda bekletip isitiyorum. Oda sicakligindakini isitmiyorum.
Tamam canım çok sağol. Ben de fırsat buldukça sağmaya çalışayım artık sütüm artsın diye. Benim kız iki göğsü de emdikten sonra sağdım 15 dk biri 15 dk diğeri toplam 15 cc civarı çıktı iyi mi bilemedim. Gerçi bi kaç gün önce sadece 5-6 damla çıkıyordu ona göre çok yol kattettim.

Kizlar sarilik degeriiz 16ya yukselmis yarinda bakilacak eger dusmediyse isik alacak yavrum sanirim kan uyusmazligi var kizimla aramizda emiyor halbuki yasayaniniz var mi ?

Kesinlikle katılıyorum ama bu doktorlar hemen mama verin demişler bir çok anneye. Neden acaba? Yani şu an doğum yapmadım ama yapınca öyle bir öneri karşısında bende uyarım napacağım başka ama canım sıkılır.
Mochiden memnun musunuz?
09.09.19
pazartesi
geliyor oğlum teyzeleri
GöZünaydın, tarih de çok güzelmiş. Sağlıkla kavuşun inşallah.
Hayırlı olsun çok sevindim. Mis kokusunu içine çek bolca. Doğum kilosuyla usg kilosu tuttu mu peki?
Aynı şeyi doktor bana da dedi. Tık yok valla. Kaderimizde günümüz de aynı bakalım kim doğuracak?Ama duana amin diyemeyeceğim. Çünkü en ağrısız şekilde kurtulmak için dua ediyorumseninki biraz ağrılı bir dua
80-90 arası sancı nasılsı ağır mıydı?

Kizlar sarilik degeriiz 16ya yukselmis yarinda bakilacak eger dusmediyse isik alacak yavrum sanirim kan uyusmazligi var kizimla aramizda emiyor halbuki yasayaniniz var mi ?
Benim oğlumda olmuştu uyuşmazlık 6 yıl önce 17’di ışık aldı bir gün,sonra giderek azaldı bol bol emzirdim sonrasında ve gün ışığında durdu 10 dk. Her gün ama tamamen soyarak.Kan uyuşmazlığında yüksek seyrediyor üzülmeyin kısa sürede toparlar umarım

Bolbol emziriyorum ama emzirmeyle alakali degil sanirim uyusmazliktan dolayi ( insallah toparlar yanina aliyorlar mi?

Bolbol emziriyorum ama emzirmeyle alakali degil sanirim uyusmazliktan dolayi ( insallah toparlar yanina aliyorlar mi?
Emzirme sarılığı kolay atlatmasını sağlıyor benimde kan uyuşmazlığım vardı çünkü.Işık tedavisini de kaldığımız oda da almıştı gece boyunca.

Canlar doğum yaptım çok şükür
Epiduralli normal doğumla kavuştum yavruma
Bugün ultrasonda 3700 dedi 3370 doğdu güzel oğlum
Detayları yazacağım ama ne kadar şükretsem az Allah a
çok rahat ettim bin kere şükür

Hepinizi çok seviyorum darısı bekleyenlerin başına
Emzirme savaşlarına girdik

E Elwing6 canım benim oğlum da 14 ile hastanede tedavi aldı bir gece. Sarılık emzirme ile bağlantılı değil direk olarak ama emzirdikçe düşüyor . 8 e düşünce değeri taburcu ettiler ama tamamen geçmesi ayları bulan varmış. Bol bol emziriyorum ben

İyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Dün ben de doğum yaptım, genel anestezi ile sezaryen oldu. Önceki ameliyatımdan kalma sıkıntılar yüzünden operasyon da uzamış.
Oğlum ne yazık ki küvezde, gebelikten geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ciğerlerinde sıkıntı olmuş. Perşembe sabah 8.58'de doğdu, ben ancak cuma öğlen 12.30'da emzirebildim, o saate kadar bekledim. Sadece gece sağdım biraz ama sütüm az, mama veriyorlar. Ağlamaktan içim çıktı resmen, yarın taburcu olucam ama doktor bebeğimin çıkamayacağını söyledi. Kahroldum resmen.
Bu arada ultrason kilosuyla uyumluydu, merak eden arkadaşlar için. Bir gün önce 3285 gr ölçtü ultrason, 3290 gr dünyaya geldi.

Dualarınızı esirgemeyin lütfen, çok üzgünüm

Yaaa sizi yerimmm maşallah size. Nişandan sonra sancıların ne zaman başladı. Ben de normal olursa epidueal düşünüyorum nasıl geçti epidural biraz daha detay paylaşır mısın?

Yaaa sizi yerimmm maşallah size. Nişandan sonra sancıların ne zaman başladı. Ben de normal olursa epidueal düşünüyorum nasıl geçti epidural biraz daha detay paylaşır mısın?

Yaninda duruyor musunuz 2saatte bir emziriliyormus galiba

Canım yalnız değilsin ki. Bunu hepimiz yaşadık yaşayacağız. Üzülme. Hepsi geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…