Bizimki de öyle
Sol göğüste uç fazla yok
Bir de abartmıyorum 10dakika falan memeyi kapma seansımız var
O da yoruluyor ben de sonra emmeye hali kalmıyor

Canim benim bebek de cok uykuluysa az surede emiyor. Uyanip ayilmissa 40 dk gibi emdigi de oluyor. Ben her emzirmeden sonra sagiyorum. Memede sut birakmamak lazimmis. Cok az sagdiysam hemen o sutu de iciriyorum. Buzdolabimda tarih ve saatleri yazili sutlerim var. 60 cc emiyor o sutlerden isittigimda. Fazla emmisse fazlasini kusuyor. Oradan anliyorum az veya cok emdigini. En son mamayi 5. Gunlukkken aldi. Emdiginde doymadigini hissedersem sut isitip veriyorum. Mama vermedim. Ama mamaya karsi da degilim. Benimkinin saril8gi da 11.5 cikmis. Haftaya kontrole gidecegiz. Doktor uzamis sarilik gibi gorunjyor dedi.

Canim bana da o ilactan yazdi doktorum ama 3 veya 4 gunden fazla kullanma dedi. Zaten 3. Gun ilaci icmeme ragmen kanamam olmadi. Ben 3 gun kullanip biraktim. Su an 18. Gunumdeyim kanamam olmamisti daha once ama bugun kendiliginden kanamam oldu hafif pembe gibi ac8k renkli. Ilacinin kac gun k7llanilacagiji sod istersen.

Canim bazilari aktarmis bazilari aktarmamis. Benim okulumda bir arkadas ile aramizde 1 gun var. O 2 yil once dogum yapmis onun izni aktar8lmis benim iznim aktarilmadi. Farkli olul ve ilceleri birak ayni okulda bile aktaran ile aktarmayan var. Bana kafalari yedirttiler. Hepsini allaha havale ediyorum. 2 aylik bebek ya. Bu ne vicdansizliktir.

Cankm sagmayinca azaldigini ben de hissettim. O nedenle sagmaya calisiyorum. Bebegim 2 aylikken ise baslamaliyim o nedenle de sagdigim8n artan kismini dondurucuya atiyorum. Sana da tavsiye ederim.
Pompayi birakmamak lazim memede sut kalirsa sut uretimi azalirmis. Ben hem emzirip hem sagarak bosaltiyorum.

Doktoruna sor canim 1 memeyi tercih etmesi durumunu. Ben 2 saatte degil 3 saatte bir emziriyorum. Mesela saat 1de emmeye basladi 30 dk emdi, sonraki emme saatini 4 olarak ayarladim. Beni emdikten sonra hala acsa sagdigim sutu veriyorum. Tok olunca saga sola saldirmiyor. Gazini cikarip besigine kokuyorum. Biraz bakinip uyuyor. Emzik kullanıyorum . Biberon da kullaniyorum. Biberonu bugun kullanmasam 2 ay sonra mecbur kullanacagiz.

Canim benim de sezeryanin 2. Gunu bandaji cikarttirmisti doktorum ve 3.ile4. Gunu hastanede tek basima kaldim, bebek yogun bakimdayken. Dofumun 5. Gunu eve geldik hep ezimi de kaldirdim. Elimi tuttu kaldirdi beni. Bebegi de emzirdikten sonra verdim gazini cikardi.. tavsiyem yatak odanizda yatin esin sen ve bebek.
Gece veya gunduz bebek uyudugunda sen de yat uyumasan bile dinlenirsin. Ben 3 litre kadar su iciyorum. Komposto iciyorum. Kuru kayisi kaynattik onu ictim. Yesil mercimegi biraz kayntip suyunu dok tekrar su ekle yemek yap. Hem sana guc verir hem sut arttirdi bende. Saglik ocagindaki ebe soylemisti.
Kaynanayi da bosver. Gec 3 defa kalkiyorsan en az 1inde esjni de kaldir. Oyle kolay degil baba olmak. Biraz emek vermek lazim.
Uyurken de sirt ustu yat yan yatinca daha acir sezeryan yerin.

Canim pompan manuel mi elektrikli mi. Ben elektriklisinden almayi dusunuyorum ama kararsiz kaliyorum.
Benim bebek emerken diger memeden sut damliyor ams sadece 1inden damliyor. Dun iyi beslenemedim bugun hic akmadi mesela. Manuel pompa ile sagiyorum ben de ama daha hizli olmasi acisindan elektrikli avent almak istiyorum.

aha yine çetele çıkarmış exel e de yazar
hay maşaallah

12 eylülde sezeryan olucam, korku panik başladı!! bir gün önce anestezi görecekmiş kronik hipertansiyon ve kalp hastasıyım bebeğimi ilk ben göreyim istiyorum ama spinal den korkuyorum da, sevgili anneler bana biraz cesaret yada akıl verin sizce spinal mi??? Genel mi???

Inş sağlıkla kucaklayın bebeğinizi bazı hastalıklarınız varmış en doğru kararı anestezi doktorunuz verir sizin durumunuzu göz önüne alarak. Inş herşey yolunda gider hayırlısı olsun hakkinizda

37+3 günlük Ece prensesim 3100 gr olmuş gelişimi suyu vs iyi cıktı şükür. Yalnız nstde 1 kasılma cıktı ve o an hissettim belimde 15-20 saniye süren ağrı oldu aynı anda. Doktorum sıklaşırsa ve hissedersen haberleşelim dedi. Normalde sezeryana 5 günümüz kaldı zaten, kuzum acele etmezse tabi. Hayırlısı inş ❤

Kızlar bebişimiz doğdu çok şükür Birazcık oksijen sıkıntısı olmuş gözlem altında tutuyorlar birkaç saat. Ben de biraz daha iyiyim ayaklarımın uyuşukluğu geçmeye başladı. Çok güzel bir duyguymuş pembe beyaz bir oğlumuz oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…