Hayırlı olsun ömrü güzel olsun inşallah , kilo farkı çok olmuş ama demek ki benim de daha ufak olabilir bebişim
Allahım oğlunuza tez vakitte şifa versin, tek sıkıntısı bu olsun sağlıkla büyüsün

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inş

Üzülme canım. Allah yardımcın olsun Güzel düşün. Bebeğin hemen toparlanıp gelecek yanına. Stresten uzak durmaya çalış.

Canim Allah yardimcin olsun. En kisa zamanda insalkah kucagina da alirsin evladini. Lutfen degistiremeye egin seyler icin aglama. Sen elinden geleni yaptin. Simdi hastanede doktorlar ellerinden geleni yapacaklar. Sen de aglayip sutunu kacirma. Bol bol beslen sivi tuket. Bol bol sut olsun evladina.

Gözün aydın canım nisan dediğin biyle gelmeli işte ne güzel

Kızlar annem ameliyat oldu bu gün çok şükür ameliyatı başarılı geçmiş korktuğumız gibi olmadı şükür durumu gayet iyi ağrıları var yarın sabah kaldırıp yürütecekler bu gece yanındayım şimdi biraz uykuya daldı hepinize dualarınızı için çok teşekkür ederim

Göğüs ucu yarasıyla başı dertte olanlar ne gibi çözümleriniz var krem fayda etmedi.
Gogsunu kuru tutmaya calis canim krem olarak lansinoh iyi geldi bana. Birde emzirmeden once kendi sutunle nemlerdir gogsunu daha cabuk kavriyor. Sadece ucunu tutmadigindan emin ol. Kahverengi kismini nekadar cok tepebilirsen o kadar rahat emiyorlar. Sadece ucunu emmesi cok canini yakar.

Inş en kısa sürede iyileşip kucağınızda olur. Annesi stres yapip sütünü olumsuz etkileme bence. Şu an bebeğinin sana ve sütüne çok ihtiyacı var. Bebeğinize ve size güzel mutlu günler diliyorum dualarım sizinle. Bu arada kaç haftalık ve kaç kilo doğdu? Erken doğum mu?

Kızlar tebrikleriniz için çok teşekkürler. Oğlum uyuyor şuan. Meme ucum çıkık değil silikon uçla alıyor sadece, onla da süt gidiyor mu boğazına anlayamıyorum çok. Sezeryan başta çok zordu ama gitgide daha iyi oluyorum çok şükür. 3 defa yürüyüşe kalktım, öğlendi ameliyatım, bir kaç defa gazım da çıktı. Bakalım birazdan uyandırıp tekrar emzirmeye çalışıcaz.

Ben geneli tercih ediyorum
Spinalin yan etkileri çok oluyor
Tabiki karar senin canım
Ben bugün spinal oldum, evet ameliyat sırasında keşke genel olsaydı dedim çünkü yapılan her şeyi duyuyor ve farkına varıyordum, acı yoktu ama anlıyordum, bacaklarımı hareket ettiremiyordum çok garipti. Bayaa bir ameliyathanede kaldım ama odaya gelince çabuk toparladım şükür, iyi ki spinal olmuşum dedim, genel anesteziden sonra daha zor toparlamak kendine gelmek.

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Ağlama üzülmemeye çalış canım, o sağlıklı olsun yeter. Elbet annesinin yanına gelecek. İnşallah hemen taburcu olur o da

Teşekkür ederim. Psikolojim alt üst oldu, hemşirelere de sinir oldum, sütü biriktirip gel diyor, elde bi damla süt var zaten!
Hayır erken doğum olmadı, planlıydı, 38+3'te dünyaya geldi 3290 gr.

Dua eden herkese teşekkür ederim. Çok çaresizim. Allah kimseye bunu yaşatmasın

Arkds mamajoo yazmisti ben simdii aldrdim gogus ucunu birini almiyor benin sipada..gumusler yara olunca takiyorum lansinoh krem suruyorum baya kabuklanma gecmis oluyor ben memnun kaldim..uc alcam simdi :)
Benimkileri de almıyor, silikon uçla verdik biraz emdi ama iki kez de şırıngayla mama verdiler. İnşallah bir an önce emmeye başlar ya şekeri düşüyor yoksa.

Canim gozun aydin. Saglikla buyut insallah. 40. Haftasi dolunca uyumaz o annesi. Benimkinin adete gire dogumu 5 eyluldu. 5 eylul geldi beyefendinin gozu acildi aglarken sesi cikmaya basladi.
Benim de 5 eylul du ilk zaman hep uyudu simdi kolik basladi gazdan agliyor sesi de gur masallah yikiyor ortaligi en son battaniye icine yatirip salladik öyle daldi uykuya 40 i cikmadi daha amabu gaz mahvetti bizi

Canım tekrar gözün aydın ve geçmiş olsun. Ben de bugün benzer şeyler yaşadım. Bu sistemi nerden edindin peki? Bize de iki sefer şırıngayla mama verildi. Memeyi akşamüstü çekiyordu silikon uçla ama gece asla çekmedi, bütün zoru uyumak.

Kızlar sutum geldi ama kızım zor emiyor. Iyice birikti ve göğüslerim şişti inanılmaz rahatsızlık veriyor. Sağmaya çalışıyorum pompa çekmiyor. Hastane pompasıyla denedim o da olmadi. Iyice sıkışmış. Var mı bunun pratik çözümü. Sutum geri gidebilir bu gidişle

Yaninda duruyor musunuz 2saatte bir emziriliyormus galiba
Canım 2 defa emzirmeye izin verildi. Onun dışında süt sağıp bıraktım. Özel odada bebek yanında da kalınabiliyormuş ama doktor öyle çok sağlıklı olmuyor ışık tedavisi çok fazla kesiliyor anne sürekli emzirmek için kucağına alıyor bebeğe zor oluyor dedi ben de yanında kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…