Hayırlı olsun ömrü güzel olsun inşallahCanlar doğum yaptım çok şükür
Epiduralli normal doğumla kavuştum yavruma
Bugün ultrasonda 3700 dedi 3370 doğdu güzel oğlum
Detayları yazacağımama ne kadar şükretsem az Allah a
çok rahat ettim bin kere şükür
Hepinizi çok seviyorum darısı bekleyenlerin başına
Emzirme savaşlarına girdik
Allahım oğlunuza tez vakitte şifa versin, tek sıkıntısı bu olsun sağlıkla büyüsünİyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Dün ben de doğum yaptım, genel anestezi ile sezaryen oldu. Önceki ameliyatımdan kalma sıkıntılar yüzünden operasyon da uzamış.
Oğlum ne yazık ki küvezde, gebelikten geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ciğerlerinde sıkıntı olmuş. Perşembe sabah 8.58'de doğdu, ben ancak cuma öğlen 12.30'da emzirebildim, o saate kadar bekledim. Sadece gece sağdım biraz ama sütüm az, mama veriyorlar. Ağlamaktan içim çıktı resmen, yarın taburcu olucam ama doktor bebeğimin çıkamayacağını söyledi. Kahroldum resmen.
Bu arada ultrason kilosuyla uyumluydu, merak eden arkadaşlar için. Bir gün önce 3285 gr ölçtü ultrason, 3290 gr dünyaya geldi.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, çok üzgünüm
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşCanlar doğum yaptım çok şükür
Üzülme canım. Allah yardımcın olsunİyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Dün ben de doğum yaptım, genel anestezi ile sezaryen oldu. Önceki ameliyatımdan kalma sıkıntılar yüzünden operasyon da uzamış.
Oğlum ne yazık ki küvezde, gebelikten geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ciğerlerinde sıkıntı olmuş. Perşembe sabah 8.58'de doğdu, ben ancak cuma öğlen 12.30'da emzirebildim, o saate kadar bekledim. Sadece gece sağdım biraz ama sütüm az, mama veriyorlar. Ağlamaktan içim çıktı resmen, yarın taburcu olucam ama doktor bebeğimin çıkamayacağını söyledi. Kahroldum resmen.
Bu arada ultrason kilosuyla uyumluydu, merak eden arkadaşlar için. Bir gün önce 3285 gr ölçtü ultrason, 3290 gr dünyaya geldi.
Canim Allah yardimcin olsun. En kisa zamanda insalkah kucagina da alirsin evladini. Lutfen degistiremeye egin seyler icin aglama. Sen elinden geleni yaptin. Simdi hastanede doktorlar ellerinden geleni yapacaklar. Sen de aglayip sutunu kacirma. Bol bol beslen sivi tuket. Bol bol sut olsun evladina.İyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Gözün aydın canım nisan dediğin biyle gelmeli işte ne güzelCanlar doğum yaptım çok şükür
Gogsunu kuru tutmaya calis canim krem olarak lansinoh iyi geldi bana. Birde emzirmeden once kendi sutunle nemlerdir gogsunu daha cabuk kavriyor. Sadece ucunu tutmadigindan emin ol. Kahverengi kismini nekadar cok tepebilirsen o kadar rahat emiyorlar. Sadece ucunu emmesi cok canini yakar.Göğüs ucu yarasıyla başı dertte olanlar ne gibi çözümleriniz varkrem fayda etmedi.
Inş en kısa sürede iyileşip kucağınızda olur. Annesi stres yapip sütünü olumsuz etkileme bence. Şu an bebeğinin sana ve sütüne çok ihtiyacı var. Bebeğinize ve size güzel mutlu günler diliyorum dualarım sizinle. Bu arada kaç haftalık ve kaç kilo doğdu? Erken doğum mu?İyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Ben bugün spinal oldum, evet ameliyat sırasında keşke genel olsaydı dedim çünkü yapılan her şeyi duyuyor ve farkına varıyordum, acı yoktu ama anlıyordum, bacaklarımı hareket ettiremiyordum çok garipti. Bayaa bir ameliyathanede kaldım ama odaya gelince çabuk toparladım şükür, iyi ki spinal olmuşum dedim, genel anesteziden sonra daha zor toparlamak kendine gelmek.Ben geneli tercih ediyorum
Spinalin yan etkileri çok oluyor
Tabiki karar senin canım
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsünCanlar doğum yaptım çok şükür
Ağlama üzülmemeye çalış canım, o sağlıklı olsun yeter. Elbet annesinin yanına gelecek. İnşallah hemen taburcu olur o daİyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Teşekkür ederim. Psikolojim alt üst oldu, hemşirelere de sinir oldum, sütü biriktirip gel diyor, elde bi damla süt var zaten!Inş en kısa sürede iyileşip kucağınızda olur. Annesi stres yapip sütünü olumsuz etkileme bence. Şu an bebeğinin sana ve sütüne çok ihtiyacı var. Bebeğinize ve size güzel mutlu günler diliyorum dualarım sizinle. Bu arada kaç haftalık ve kaç kilo doğdu? Erken doğum mu?
Benimkileri de almıyor, silikon uçla verdik biraz emdi ama iki kez de şırıngayla mama verdiler. İnşallah bir an önce emmeye başlar ya şekeri düşüyor yoksa.Arkds mamajoo yazmisti ben simdii aldrdim gogus ucunu birini almiyor benin sipada..gumusler yara olunca takiyorum lansinoh krem suruyorum baya kabuklanma gecmis oluyor ben memnun kaldim..uc alcam simdi :)
Benim de 5 eylul du ilk zaman hep uyudu simdi kolik basladi gazdan agliyor sesi de gur masallah yikiyor ortaligi en son battaniye icine yatirip salladik öyle daldi uykuya 40 i cikmadi daha amabu gaz mahvetti biziCanim gozun aydin. Saglikla buyut insallah. 40. Haftasi dolunca uyumaz o annesi. Benimkinin adete gire dogumu 5 eyluldu. 5 eylul geldi beyefendinin gozu acildi aglarken sesi cikmaya basladi.
Canım tekrar gözün aydın ve geçmiş olsun. Ben de bugün benzer şeyler yaşadım. Bu sistemi nerden edindin peki? Bize de iki sefer şırıngayla mama verildi. Memeyi akşamüstü çekiyordu silikon uçla ama gece asla çekmedi, bütün zoru uyumak.Selamlar herkese 2.günden merhaba
Ne çok mesaj yazmışsınız tebrik etmişsiniz hepinizden ayrı ayrı Allah razı olsun
Hepinize dogum yaparken dua ettim bekleyen doguran doguracak tüm annelerimize Rabbim kolaylıklar nasip eylesin, evlatlarımızı vatana millete ailemize hayırlı kılsın diye dogum esnasında bol bol dileklerde bulundum
Dün gece hastanede iki tane normal dogum vardı biraz onların etkisi biraz heyecan biraz yer yadırgaması derken uykusuz 48saati gecti
Ama enerjim cok sükür yerinde :)
Dün baya baya gelen gidenim oldu yorulduk birazda iyiki hastanede agırladım gelen on dk durup gitti kalabalık yüzünden
Ama kızım sagolsun kimsenin yanında aglamadıgı hatta uyumadıgı icin baya nazara geldi gece boyu dualarla rahatlattık :)
250gr a yakın kg kaybetti malum sezeryan siskinlikler süt yeterli gelmemesi vs derken bugun mamaya basladık
Yeni dogum yapacaklara örnek olsun diye foto ekliyorum kasık biberon, kasık, sırınga falan hepsi yalan budur gercek olanmeme ucunun yakınına incecik boru gibi bişeyle bebegi besliyoruz hem memeyi emiyor hem memeden süt geldigini sanıyor hemde besleniyor aklınızda olsun
Zorunlu sezeryan oldum malum ben epidural sectim belden uyusturmalı doguma girerken baya stresliydim korktum agladım dogumda kızımı görmek aglamasını duymak ilk bakısma efsane bi olay :) dogumdan cıktım zangır zangır titriyordum soguktan değil agrı hic değil ama vucudum boslukta gibiydi. Bikaç saate uyusmalarım gecti ve yürüyüşler basladı.
Sezeryandan korkuyordum ama hic korktugum gibi bişey değilmiş. Ben süreci iyi atlatanlardanım sanırım biraz psikolojik. Tabiki agrım var ama yasanan olay karsısında hic gözüyle bakıyorum :). Hele bide dün geceki normal dogum cıglıklarını duyunca iyiki sezeryan olmusum dedim. Bu gecede burdayız
Hepinize sevgilerimi iletiyorum
Canım 2 defa emzirmeye izin verildi. Onun dışında süt sağıp bıraktım. Özel odada bebek yanında da kalınabiliyormuş ama doktor öyle çok sağlıklı olmuyor ışık tedavisi çok fazla kesiliyor anne sürekli emzirmek için kucağına alıyor bebeğe zor oluyor dedi ben de yanında kalmadımYaninda duruyor musunuz 2saatte bir emziriliyormus galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?