Canım bir arkadaşıma doktor günde 3 defa sıcak duş al, kalıp sabunla ov göğüslerini, kanalları acar demiş. Ben yapıyorum sütüm geliyor ama ekstra rahatlatıyor göğsümüKızlar sutum geldi ama kızım zor emiyor. Iyice birikti ve göğüslerim şişti inanılmaz rahatsızlık veriyor. Sağmaya çalışıyorum pompa çekmiyor. Hastane pompasıyla denedim o da olmadi. Iyice sıkışmış. Var mı bunun pratik çözümü. Sutum geri gidebilir bu gidişle
Canım sıcak duş alıp masaj yap göğüslerine sonra sağmayı dene biraz yumuşatacaktırKızlar sutum geldi ama kızım zor emiyor. Iyice birikti ve göğüslerim şişti inanılmaz rahatsızlık veriyor. Sağmaya çalışıyorum pompa çekmiyor. Hastane pompasıyla denedim o da olmadi. Iyice sıkışmış. Var mı bunun pratik çözümü. Sutum geri gidebilir bu gidişle
Canım hadi hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bende heyecanlandım yaaKızlar günaydın ☺
Sabah 6 da kalktım ki nişanım gelmişuzun jöle kıvamında pembe bir şey
Görünce bi heyecan yaptım hemen kalktım duş aldım. Bu öğlen 12.30 da da randevum vardı tesadüfen. Güzel denk geldi. Dua edin arkadaşlar nasip olursa ssvd deneyeceğim
Önceden Doğum yapan arkadaşlarım nişan pembe gelirse 1 gün içinde Doğum oluyor genelde diyorlar heyecan bastı.
Normal Doğum yapan arkadaşlar var mı Öneriniz? Yapmam gereken bir şeyler flan?o kadar eğitim aldım ama yaşayanın tecrübelerinden faydalanmak başka
azra-bade Nuhra2 morcivertkedi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bi el atın bana
Kayisi kompostosu..kuru kayisidan yapmistim iiyi geliyor ve bolbol yürüKızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
Canim sende dogurdun dimi o karisiklikta denk gelmemisim senin msja tebrik ediyorum Rabbim anali babali büyütsünBenimkileri de almıyor, silikon uçla verdik biraz emdi ama iki kez de şırıngayla mama verdiler. İnşallah bir an önce emmeye başlar ya şekeri düşüyor yoksa.
Gümüş kalkan iyileştiriyor bence ama tek başına yeterli değil gibiMeme uclarimdaki catlaklar gecmiyor bir turlu. Avetn kalkan mi alsam yoksa daha ucuz olup ona benzeyen mcey marka kalkan mi kalsam kararsizim.
Gumus kalkan kullanan arkadaslar siz nasilsiniz memenun kaldiniz mi gumusten. Eger memenunsaniz ben de gümüş kalkan alalim olmadi. Bebek tam kavrayamiyor gogus uclarimi o nedenle de yaralar gecmiyor. Emzik bile buyuk geliyor agzina oguruyor.
Valla kizlar bizimki 40 cc mama yiyor siringayla cok zorlandim ben philips aventin biberonunu kullaniyorum önce emdiriyorum sukur aliyor..silikon ucu soyleyen arkds cok sagolsun baya gogus ucum var ama sagi tutmuyordu simdi tutuyorr...sonra mamasini veriyorum 30 ya da 40 cc ardina..baya baya yemek yiyor yani simdilik meme almama olmadi... 30 gr almis 1gunde doktor tesekkur ettiBenimkileri de almıyor, silikon uçla verdik biraz emdi ama iki kez de şırıngayla mama verdiler. İnşallah bir an önce emmeye başlar ya şekeri düşüyor yoksa.
Çok sevindim gözünüz aydın olsun canımCanlar doğum yaptım çok şükür
Epiduralli normal doğumla kavuştum yavruma
Bugün ultrasonda 3700 dedi 3370 doğdu güzel oğlum
Detayları yazacağımama ne kadar şükretsem az Allah a
çok rahat ettim bin kere şükür
Hepinizi çok seviyorum darısı bekleyenlerin başına
Emzirme savaşlarına girdik
Canım bu kendine gelme durumu kesinlikle bünyeyle alakalı.cnm sezeryanda genel daha zor diye duymustum ayilirken falan. bu konuda fikir bilgi verir misin
Canim benim kendini yipratma bebisin toparlar sen simdi birlikte olamamanin uzuntusunu yasiyorsun belki ama iyi olsun yeter ki..moralini yuksek tut bol sivi tüket sutunde olur üzme kendiniTeşekkür ederim. Psikolojim alt üst oldu, hemşirelere de sinir oldum, sütü biriktirip gel diyor, elde bi damla süt var zaten!
Hayır erken doğum olmadı, planlıydı, 38+3'te dünyaya geldi 3290 gr.
Dua eden herkese teşekkür ederim. Çok çaresizim. Allah kimseye bunu yaşatmasın
Sagol seninde gözün aydın pıtır pıtır dogurduk peşpeşeCanım tekrar gözün aydın ve geçmiş olsun. Ben de bugün benzer şeyler yaşadım. Bu sistemi nerden edindin peki? Bize de iki sefer şırıngayla mama verildi. Memeyi akşamüstü çekiyordu silikon uçla ama gece asla çekmedi, bütün zoru uyumak.
Amin inşallah bekliyordun sanırım darısı basına olsun saglıklaGozun aydin canim. Saglikla buyusun kuzu ❤
Bende ilk sorduklarında anestezi türünde öyle olmasını istedimBen bugün spinal oldum, evet ameliyat sırasında keşke genel olsaydı dedim çünkü yapılan her şeyi duyuyor ve farkına varıyordum, acı yoktu ama anlıyordum, bacaklarımı hareket ettiremiyordum çok garipti. Bayaa bir ameliyathanede kaldım ama odaya gelince çabuk toparladım şükür, iyi ki spinal olmuşum dedim, genel anesteziden sonra daha zor toparlamak kendine gelmek.
Cok teşekkür ederimCanım hayırlı olsun bebişini sağlıkla aldın kucağına güle güle büyüt
Offf benimde sağ göğsümü emziremiyorum bugün emziremedim ciğerim sökülüyo beynim zonkluyo resmen sağıp veriyorum
Sağol canımKesinlikle katılıyorum ama bu doktorlar hemen mama verin demişler bir çok anneye. Neden acaba? Yani şu an doğum yapmadım ama yapınca öyle bir öneri karşısında bende uyarım napacağım başka ama canım sıkılır.
Mochiden memnun musunuz?
GöZünaydın, tarih de çok güzelmiş. Sağlıkla kavuşun inşallah.
Hayırlı olsun çok sevindim. Mis kokusunu içine çek bolca. Doğum kilosuyla usg kilosu tuttu mu peki?
Aynı şeyi doktor bana da dedi. Tık yok valla. Kaderimizde günümüz de aynı bakalım kim doğuracak?Ama duana amin diyemeyeceğim. Çünkü en ağrısız şekilde kurtulmak için dua ediyorumseninki biraz ağrılı bir dua
80-90 arası sancı nasılsı ağır mıydı?
Benim ilk dogumumda gazim c8kmamisti. Bana hemsirelerin onerisi bol bol yurumek olmustu. Yataktan kalkmak cok zor olmasina ragmen hastane koridorunda sabaha kadar yurumustum. 3 tur atip yatip dinlenip tekrar 3 tur atiyordum. Herkes normal dogum yaptim zannediyordu. Ben careyi yurumekte buldum. Ise yaramisti.Kızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
Hic korkuttukları gibi değil veya herkes farklı yasıyor diyeyim :)Bende ilk sorduklarında anestezi türünde öyle olmasını istedim
Hani ilk ben bebeği görürüm sesini duyarım dedim. Ebeler ve hemşireler sakın olma, yan etkisi çok olur dedi.
En güzeli genel dedi.
Bazı kadınlar panik oluyormuş, sonrasında baş ağrısı, belli bi süre ağrı kesici kullanıyorlar mecburen dediler.
Gerçekten de ben ne baş ağrısı ne mide bulantısı hiç bişey yaşamadım.
Kim spinal olduysa hep baş ağrısı oldu diyor.
Bende işte o an uyanık olsam kesin panik yapardım.
O gün akşamı hastanede rahat rahat gezmiştim ağrı kesiciler sayesinde
Sadece hareket ederken yavaş yavaş ediyordum
Şimdi de genel olacağım kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?