Canım bir arkadaşıma doktor günde 3 defa sıcak duş al, kalıp sabunla ov göğüslerini, kanalları acar demiş. Ben yapıyorum sütüm geliyor ama ekstra rahatlatıyor göğsümü

Kızlar günaydın ☺
Sabah 6 da kalktım ki nişanım gelmiş uzun jöle kıvamında pembe bir şey
Görünce bi heyecan yaptım hemen kalktım duş aldım. Bu öğlen 12.30 da da randevum vardı tesadüfen. Güzel denk geldi. Dua edin arkadaşlar nasip olursa ssvd deneyeceğim
Önceden Doğum yapan arkadaşlarım nişan pembe gelirse 1 gün içinde Doğum oluyor genelde diyorlar heyecan bastı.

Normal Doğum yapan arkadaşlar var mı Öneriniz? Yapmam gereken bir şeyler flan? o kadar eğitim aldım ama yaşayanın tecrübelerinden faydalanmak başka

azra-bade Nuhra2 morcivertkedi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bi el atın bana

Canım sıcak duş alıp masaj yap göğüslerine sonra sağmayı dene biraz yumuşatacaktır

Canım hadi hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah bende heyecanlandım yaa

Benimkileri de almıyor, silikon uçla verdik biraz emdi ama iki kez de şırıngayla mama verdiler. İnşallah bir an önce emmeye başlar ya şekeri düşüyor yoksa.
Canim sende dogurdun dimi o karisiklikta denk gelmemisim senin msja tebrik ediyorum Rabbim anali babali büyütsün

Gümüş kalkan iyileştiriyor bence ama tek başına yeterli değil gibi
Krem yağ vs sürünce de kızım memeyi almıyor benim yaralar da hala iyileşemedi
Ben aventin aldım ağzına büyük geldi
Sonra bebedor almış eşim daha uygun fiyatlı o ucu daha ufak olduğu için alıştı ona çok şükür
Yaralılar için silikon üç kurtarıcı bence canım

Yani üç alırken bebeğin ağzına alabilmesi faktörü önemli bence

Benimkileri de almıyor, silikon uçla verdik biraz emdi ama iki kez de şırıngayla mama verdiler. İnşallah bir an önce emmeye başlar ya şekeri düşüyor yoksa.
Valla kizlar bizimki 40 cc mama yiyor siringayla cok zorlandim ben philips aventin biberonunu kullaniyorum önce emdiriyorum sukur aliyor..silikon ucu soyleyen arkds cok sagolsun baya gogus ucum var ama sagi tutmuyordu simdi tutuyorr...sonra mamasini veriyorum 30 ya da 40 cc ardina..baya baya yemek yiyor yani simdilik meme almama olmadi... 30 gr almis 1gunde doktor tesekkur etti ama iste sariliga cozumumuz yok sabaha kadr emzirdim biraz daha rengi acildi gibi baakalim yani ben o sırınga isini birakmak durumunda kaldim..deliriyor cocuk ufak ucla alanaa kadar agzini kocaman aciyor.. :)))

Çok sevindim gözünüz aydın olsun canım
Epidural efsane bişey dimi yorumlarını bekliyorum
ben de epidural normal yaptım
Bazı kötü örnekler de varmış Rabbim korusun

cnm sezeryanda genel daha zor diye duymustum ayilirken falan. bu konuda fikir bilgi verir misin
Canım bu kendine gelme durumu kesinlikle bünyeyle alakalı.
Ben 30 dk içinde uyanmıştım
Söylenenlerin aksine
Ne geç uyandım, ne sayıkladım, ne sersemlik hali hiç bişey hissetmedim.
Acıyı ise sonradan hissediyorsun ağrı kesicilerin etkisi geçtikten sonra.
İlk ayağa kalkma anı zor oluyor her iki türlü de

Canim benim kendini yipratma bebisin toparlar sen simdi birlikte olamamanin uzuntusunu yasiyorsun belki ama iyi olsun yeter ki..moralini yuksek tut bol sivi tüket sutunde olur üzme kendini

Sagol seninde gözün aydın pıtır pıtır dogurduk peşpeşe
Bana hastane verdi ama eczanelerde satılıyormus feeding sonda diye geciyor ismi cok basit bi aparat baya uygun oldugunu düşünüyorum birde sırınga alıyorsun tabi
incecik bir boru borunun bi ucu boşta bebegin agzına memeyle birlikte sokuyorsun diğer ucuda şırıngayla süt veya mamaya baglanıyor üstten bastırıyorsun
Bizim ikinci denememizde sırıngaya bastırmaya gerek bile kalmadan cocugum kendi kendine cekti
Yalancıktan benim sütümü benim mememi kendi iciyormus gibi oldu

Bende ilk sorduklarında anestezi türünde öyle olmasını istedim
Hani ilk ben bebeği görürüm sesini duyarım dedim. Ebeler ve hemşireler sakın olma, yan etkisi çok olur dedi.
En güzeli genel dedi.
Bazı kadınlar panik oluyormuş, sonrasında baş ağrısı, belli bi süre ağrı kesici kullanıyorlar mecburen dediler.
Gerçekten de ben ne baş ağrısı ne mide bulantısı hiç bişey yaşamadım.
Kim spinal olduysa hep baş ağrısı oldu diyor.
Bende işte o an uyanık olsam kesin panik yapardım.
O gün akşamı hastanede rahat rahat gezmiştim ağrı kesiciler sayesinde
Sadece hareket ederken yavaş yavaş ediyordum
Şimdi de genel olacağım kısmetse

Cok teşekkür ederim
Benim sol memede sıkıntı var bebegim inatla almak istemiyor birde gögüslerim cok büyümemişti malum ucu falanda cok cıkmadı o yüzden silikon meme ucu kullanıyorum o tarafta

Sağol canım

Kızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
Benim ilk dogumumda gazim c8kmamisti. Bana hemsirelerin onerisi bol bol yurumek olmustu. Yataktan kalkmak cok zor olmasina ragmen hastane koridorunda sabaha kadar yurumustum. 3 tur atip yatip dinlenip tekrar 3 tur atiyordum. Herkes normal dogum yaptim zannediyordu. Ben careyi yurumekte buldum. Ise yaramisti.

Hic korkuttukları gibi değil veya herkes farklı yasıyor diyeyim :)
Ben 8.30 gibi cıktım ameliyathaneden öglen 2de ilk yürüyüşümü eşimle yaptık
Hislerim 11 gibi gelmeye basladı daha erkende ayaklanırdım ama basımın dönmemesi icin vs beklettiler biraz daha
Aksama koridorda kosuyordum misafirlerime cikolata ikram ediyordum öyle söyleyeyim
Agrı tabiki var olucak genel anesteziyle durum aynı ama yan etki bazında bende bişey yapmadı mesela
Hicte yan etkilerini yorumları vs okumadan secmiştim cok bilince kötüyü cagırıyor gibi oluyor insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…