Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsünCanlar doğum yaptım çok şükür
Epiduralli normal doğumla kavuştum yavruma
Bugün ultrasonda 3700 dedi 3370 doğdu güzel oğlum
Detayları yazacağımama ne kadar şükretsem az Allah a
çok rahat ettim bin kere şükür
Hepinizi çok seviyorum darısı bekleyenlerin başına
Emzirme savaşlarına girdik
Maşallah maşallah Rabbim saglık sıhhatli uzun ömürler nasip etsin oglunaCanlar doğum yaptım çok şükür
Epiduralli normal doğumla kavuştum yavruma
Bugün ultrasonda 3700 dedi 3370 doğdu güzel oğlum
Detayları yazacağımama ne kadar şükretsem az Allah a
çok rahat ettim bin kere şükür
Hepinizi çok seviyorum darısı bekleyenlerin başına
Emzirme savaşlarına girdik
Aynen canım diyorum ya bünye meselesiHic korkuttukları gibi değil veya herkes farklı yasıyor diyeyim :)
Ben 8.30 gibi cıktım ameliyathaneden öglen 2de ilk yürüyüşümü eşimle yaptık
Hislerim 11 gibi gelmeye basladı daha erkende ayaklanırdım ama basımın dönmemesi icin vs beklettiler biraz daha
Aksama koridorda kosuyordum misafirlerime cikolata ikram ediyordum öyle söyleyeyim
Agrı tabiki var olucak genel anesteziyle durum aynı ama yan etki bazında bende bişey yapmadı mesela
Hicte yan etkilerini yorumları vs okumadan secmiştim cok bilince kötüyü cagırıyor gibi oluyor insan :)
Rabbim yardımcınız olsunİyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Dün ben de doğum yaptım, genel anestezi ile sezaryen oldu. Önceki ameliyatımdan kalma sıkıntılar yüzünden operasyon da uzamış.
Oğlum ne yazık ki küvezde, gebelikten geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ciğerlerinde sıkıntı olmuş. Perşembe sabah 8.58'de doğdu, ben ancak cuma öğlen 12.30'da emzirebildim, o saate kadar bekledim. Sadece gece sağdım biraz ama sütüm az, mama veriyorlar. Ağlamaktan içim çıktı resmen, yarın taburcu olucam ama doktor bebeğimin çıkamayacağını söyledi. Kahroldum resmen.
Bu arada ultrason kilosuyla uyumluydu, merak eden arkadaşlar için. Bir gün önce 3285 gr ölçtü ultrason, 3290 gr dünyaya geldi.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, çok üzgünüm
Sağım öncesi sıcak suyla masaj yapın faydası olur diye düşünüyorumKızlar sutum geldi ama kızım zor emiyor. Iyice birikti ve göğüslerim şişti inanılmaz rahatsızlık veriyor. Sağmaya çalışıyorum pompa çekmiyor. Hastane pompasıyla denedim o da olmadi. Iyice sıkışmış. Var mı bunun pratik çözümü. Sutum geri gidebilir bu gidişle
Beni de hamile sanmıştı kadının biriBenim ilk dogumumda gazim c8kmamisti. Bana hemsirelerin onerisi bol bol yurumek olmustu. Yataktan kalkmak cok zor olmasina ragmen hastane koridorunda sabaha kadar yurumustum. 3 tur atip yatip dinlenip tekrar 3 tur atiyordum. Herkes normal dogum yaptim zannediyordu. Ben careyi yurumekte buldum. Ise yaramisti.
Günaydın Gözünüz aydın kolay güzel bir doğumunuz olsun inşKızlar günaydın ☺
Sabah 6 da kalktım ki nişanım gelmişuzun jöle kıvamında pembe bir şey
Görünce bi heyecan yaptım hemen kalktım duş aldım. Bu öğlen 12.30 da da randevum vardı tesadüfen. Güzel denk geldi. Dua edin arkadaşlar nasip olursa ssvd deneyeceğim
Önceden Doğum yapan arkadaşlarım nişan pembe gelirse 1 gün içinde Doğum oluyor genelde diyorlar heyecan bastı.
Normal Doğum yapan arkadaşlar var mı Öneriniz? Yapmam gereken bir şeyler flan?o kadar eğitim aldım ama yaşayanın tecrübelerinden faydalanmak başka
@azra-bade @Nuhra2 @morcivertkedi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bi el atın bana
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşKızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
Hadi hayırlı olsun gözünüz aydın :)Kızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
Günaydın canımGünaydın kızlarbir haftadır sağ elimde ağrı ve uyuşma var sinir sıkışması yani. Geceleri özellikle artıyor ve uyutmuyor doğru düzgün. Ama neyse ki doğuma 4 gün kaldı yoksa halim haraptı. Herkese güzel bir gün diliyorum. Doğurmuş güzel annelerimiz benim için de öpün koklayın bebişlerinizi lütfen
Bizim hastane iki gece yatırıyor Bugun cıkıcaz insallahAynen canım diyorum ya bünye meselesi ☺
Maşallahımız var seninle demek ki
Bi de normal yapsaydık sen gör o zaman neler yapardık
Şaka bi yana Allah herkese kolaylık versin
Senin bıdık napıyo alıştı mı evine
Aksine bende hep kayısı kompostosu tüketmiştim bağırsaklar çalışsın diyeHadi hayırlı olsun gözünüz aydın :)
Bana doktorum kayısı kompostosundan uzak dur dedi ama hastane veriyor yemeklerde diye hep ictimvişne kompostosu rezene cayı ve gaspass diye bi gıda takviyesi önerdi benim ihtiyacım olmadı sükür ama aklında olsun
Bana pansuman yapılmıyor dün sabahtan beri üstünde bişeyde yok :/Sezeryan olan arkadaşlar şimdi yara yerinize batokan’la pansuman yaparken.
Ağrı hissetsenizde bol bol sürün
O hissettiğiniz acı, iç yaraların iyileşme sürecini hızlandırıyor.
O zaman siz evdeyken sorumu tekrar ederim canımBizim hastane iki gece yatırıyor Bugun cıkıcaz insallah
Simdi son kontroller son muayneleri yapılıyor insallah bi sıkıntısı yoksa gidicez evimize :)
Genel itibariyle iyiyiz gibi duruyor ikimizde birbirimize sifa oluyoruz öyle düşünüyorum öyle hissediyorum öyle olmasını cagırıyorum :)
Niye açık bırakmışlar kiBana pansuman yapılmıyor dün sabahtan beri üstünde bişeyde yok :/
Avent göğüs Kalkan’ınından gayet memnunum Ablam tavsiye etmişti , üstüne göğüs pedi takıyoruk üst deliklerden dökülmesin diye yattığım zaman flnMeme uclarimdaki catlaklar gecmiyor bir turlu. Avetn kalkan mi alsam yoksa daha ucuz olup ona benzeyen mcey marka kalkan mi kalsam kararsizim.
Gumus kalkan kullanan arkadaslar siz nasilsiniz memenun kaldiniz mi gumusten. Eger memenunsaniz ben de gümüş kalkan alalim olmadi. Bebek tam kavrayamiyor gogus uclarimi o nedenle de yaralar gecmiyor. Emzik bile buyuk geliyor agzina oguruyor.
İnşallah tamamen geçer. Bizim de en son 9a düştü doktor bi daha bakmaya gerek yok artık ded. Ya sana bir şey soracağım. Ben sütümü sağlıyorum mesela 2 saat sonra vericem oda sıcaklığında beklese sorun olmaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?