- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
O zaman siz evdeyken sorumu tekrar ederim canım ☺
Eve gittiğinde evin dolu dolu gelecek sana,
Gör bak o fındık nasıl dolduruyor o minicik haliyle tüm evi❤
Hayırlısıyla çıkın canım hastaneden
Kokla benim için küçük hanımefendiyi
Niye açık bırakmışlar ki
Bi bant yapıştırıyorlar, diğer gün onu değiştiriyorlar.
Onu da birkaç gün çıkartmadan duş filan alıyorsun
Çıkarttıktan sonra pansumana başlaman gerekli
İlk bir kaç süt çok çok az geliyor ve bebeğe yetmiyor ev düzenine geçince sistemi oturtamadı kadar en azından mama takviyesi bebek aç kalmasın diye gerekiyorKesinlikle katılıyorum ama bu doktorlar hemen mama verin demişler bir çok anneye. Neden acaba? Yani şu an doğum yapmadım ama yapınca öyle bir öneri karşısında bende uyarım napacağım başka ama canım sıkılır.
Mochiden memnun musunuz?
GöZünaydın, tarih de çok güzelmiş. Sağlıkla kavuşun inşallah.
Hayırlı olsun çok sevindim. Mis kokusunu içine çek bolca. Doğum kilosuyla usg kilosu tuttu mu peki?
Aynı şeyi doktor bana da dedi. Tık yok valla. Kaderimizde günümüz de aynı bakalım kim doğuracak?Ama duana amin diyemeyeceğim. Çünkü en ağrısız şekilde kurtulmak için dua ediyorumseninki biraz ağrılı bir dua
80-90 arası sancı nasılsı ağır mıydı?
Canlar doğum yaptım çok şükür
Epiduralli normal doğumla kavuştum yavruma
Bugün ultrasonda 3700 dedi 3370 doğdu güzel oğlum
Detayları yazacağımama ne kadar şükretsem az Allah a
çok rahat ettim bin kere şükür
Hepinizi çok seviyorum darısı bekleyenlerin başına
Emzirme savaşlarına girdik
Bak bunu yeni duydumAmin inşallah cok sagol
Dün doktorum öglene dogru geldi kendi kontrol etti bantı cıkardı bi sprey sıktı duşa bile girebilirsin dedi
Bilemedim nasıl bişey ben hic bakmadım aynayla
Ben kuru kayısı yedim doğumdan sonra, kayısılı meyve suyu içtim akşamına gaz çıktı ama bende de tersi bi durum oldu normalde genellikle sezeryan sonrası kabız olunur ben ishal oldum kayısı mı yaptı bilmiyorumKızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
Silikon ucu ben söylemiştim, rica ederim canım. Silikon uç olmasa benim kız asla emmiyor du hayat kurtarıcı oldu benim için de. Hatta annem espiri yapıyor sen bu uçları kızının çeyizine koy hatıra diye diyorValla kizlar bizimki 40 cc mama yiyor siringayla cok zorlandim ben philips aventin biberonunu kullaniyorum önce emdiriyorum sukur aliyor..silikon ucu soyleyen arkds cok sagolsun baya gogus ucum var ama sagi tutmuyordu simdi tutuyorr...sonra mamasini veriyorum 30 ya da 40 cc ardina..baya baya yemek yiyor yani simdilik meme almama olmadi... 30 gr almis 1gunde doktor tesekkur ettiama iste sariliga cozumumuz yok sabaha kadr emzirdim biraz daha rengi acildi gibi baakalim yani ben o sırınga isini birakmak durumunda kaldim..deliriyor cocuk ufak ucla alanaa kadar agzini kocaman aciyor.. :)))
Simdi gene geldi pansuman vs pazartesi yapılacak dediBak bunu yeni duydum
Bakalım bizimki yapacak mı o spreyi
Hayırlı olsun canım kavuşmuşsun kuzunaBen bugün spinal oldum, evet ameliyat sırasında keşke genel olsaydı dedim çünkü yapılan her şeyi duyuyor ve farkına varıyordum, acı yoktu ama anlıyordum, bacaklarımı hareket ettiremiyordum çok garipti. Bayaa bir ameliyathanede kaldım ama odaya gelince çabuk toparladım şükür, iyi ki spinal olmuşum dedim, genel anesteziden sonra daha zor toparlamak kendine gelmek.
yaaa masallah size hayırlı olsunCanlar doğum yaptım çok şükür
valla ben nişandan sonra 4 gün durdum. şuan birşey yapmaya gerek yok sancıların düzenli olursa sıcak duş, çömelme, squat, pilates, paytak yürüme ve onun tersi. bunu bana ebe söylemisti düz yürümeyin dedi. hadi haberlerini bekliyorumKızlar günaydın ☺
Sabah 6 da kalktım ki nişanım gelmişuzun jöle kıvamında pembe bir şey
Görünce bi heyecan yaptım hemen kalktım duş aldım. Bu öğlen 12.30 da da randevum vardı tesadüfen. Güzel denk geldi. Dua edin arkadaşlar nasip olursa ssvd deneyeceğim
Önceden Doğum yapan arkadaşlarım nişan pembe gelirse 1 gün içinde Doğum oluyor genelde diyorlar heyecan bastı.
Normal Doğum yapan arkadaşlar var mı Öneriniz? Yapmam gereken bir şeyler flan?o kadar eğitim aldım ama yaşayanın tecrübelerinden faydalanmak başka
@azra-bade @Nuhra2morcivertkedi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bi el atın bana
yaaa masallah size hayırlı olsun❤
valla ben nişandan sonra 4 gün durdum. şuan birşey yapmaya gerek yok sancıların düzenli olursa sıcak duş, çömelme, squat, pilates, paytak yürüme ve onun tersi. bunu bana ebe söylemisti düz yürümeyin dedi. hadi haberlerini bekliyorum
Ben cikolata yaptiracagim.Kızlar doktorunuza hediye aldınız mı veya bişey gönderdiniz mi
Erkek doktor icin özellikle öneriniz varsa bana yardımcı olurmusunuz :)
Sıcak masaj yap , hangi sağma cihazını kullanıyorsunKızlar sutum geldi ama kızım zor emiyor. Iyice birikti ve göğüslerim şişti inanılmaz rahatsızlık veriyor. Sağmaya çalışıyorum pompa çekmiyor. Hastane pompasıyla denedim o da olmadi. Iyice sıkışmış. Var mı bunun pratik çözümü. Sutum geri gidebilir bu gidişle
Ben de dün yazmadın yoksa doğurdun mu yazacaktım sana ki doğuruyorsunKızlar günaydın ☺
Sabah 6 da kalktım ki nişanım gelmişuzun jöle kıvamında pembe bir şey
Görünce bi heyecan yaptım hemen kalktım duş aldım. Bu öğlen 12.30 da da randevum vardı tesadüfen. Güzel denk geldi. Dua edin arkadaşlar nasip olursa ssvd deneyeceğim
Önceden Doğum yapan arkadaşlarım nişan pembe gelirse 1 gün içinde Doğum oluyor genelde diyorlar heyecan bastı.
Normal Doğum yapan arkadaşlar var mı Öneriniz? Yapmam gereken bir şeyler flan?o kadar eğitim aldım ama yaşayanın tecrübelerinden faydalanmak başka
@azra-bade @Nuhra2morcivertkedi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bi el atın bana
Inşallah sizinde hayırlı kolay doğumunuz olur inşallah ❤Inş yakın zamanda kolay güzel bir doğumunuz olur
Evet ağrı oluyo kasilmayla birlikte adet ağrısı gibi agrım oldu belimede vurdu benim oyle sancılarım oluyo dakika tuttuğum zaman düzensiz bende tutmucam artik gelmeyince yoruldum agrım şiddetlenirse geçmezse anca oyleKesinlikle katılıyorum ama bu doktorlar hemen mama verin demişler bir çok anneye. Neden acaba? Yani şu an doğum yapmadım ama yapınca öyle bir öneri karşısında bende uyarım napacağım başka ama canım sıkılır.
Mochiden memnun musunuz?
GöZünaydın, tarih de çok güzelmiş. Sağlıkla kavuşun inşallah.
Hayırlı olsun çok sevindim. Mis kokusunu içine çek bolca. Doğum kilosuyla usg kilosu tuttu mu peki?
Aynı şeyi doktor bana da dedi. Tık yok valla. Kaderimizde günümüz de aynı bakalım kim doğuracak?Ama duana amin diyemeyeceğim. Çünkü en ağrısız şekilde kurtulmak için dua ediyorumseninki biraz ağrılı bir dua
80-90 arası sancı nasılsı ağır mıydı?
Ay çok sevindim canim masallah gözün aydınCanlar doğum yaptım çok şükür
Bebeğin inşallah en yakın sürede yanında olur hayırlı olsun sanada geçmiş olsun bende kurtulamadım bi türlü bu idrar yolu enfeksiyonundan inşallah bi sıkıntı yaşamam Rabbim acil şifa versinİyi geceler herkese. Bebeklerini kucağına alanlara hayırlı olsun diyorum.
Dün ben de doğum yaptım, genel anestezi ile sezaryen oldu. Önceki ameliyatımdan kalma sıkıntılar yüzünden operasyon da uzamış.
Oğlum ne yazık ki küvezde, gebelikten geçirdiğim idrar yolu enfeksiyonu yüzünden ciğerlerinde sıkıntı olmuş. Perşembe sabah 8.58'de doğdu, ben ancak cuma öğlen 12.30'da emzirebildim, o saate kadar bekledim. Sadece gece sağdım biraz ama sütüm az, mama veriyorlar. Ağlamaktan içim çıktı resmen, yarın taburcu olucam ama doktor bebeğimin çıkamayacağını söyledi. Kahroldum resmen.
Bu arada ultrason kilosuyla uyumluydu, merak eden arkadaşlar için. Bir gün önce 3285 gr ölçtü ultrason, 3290 gr dünyaya geldi.
Dualarınızı esirgemeyin lütfen, çok üzgünüm
Hayırlı olsun Gözün aydın gaz için yürüyüş iyi geliyomus bide kompostoKızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?