Amin inşallah cok sagol

Niye açık bırakmışlar ki
Bi bant yapıştırıyorlar, diğer gün onu değiştiriyorlar.
Onu da birkaç gün çıkartmadan duş filan alıyorsun
Çıkarttıktan sonra pansumana başlaman gerekli

Dün doktorum öglene dogru geldi kendi kontrol etti bantı cıkardı bi sprey sıktı duşa bile girebilirsin dedi
Bilemedim nasıl bişey ben hic bakmadım aynayla

İlk bir kaç süt çok çok az geliyor ve bebeğe yetmiyor ev düzenine geçince sistemi oturtamadı kadar en azından mama takviyesi bebek aç kalmasın diye gerekiyor
Zaten bebek açlıktan ağlayınca uyumayınca sende sütünü çoğaltmaya çalışırken dinlenip güzel beslenmen gerekirken mama veriyorsun ister istemez

Hadi gözün aydın canım çok sevindim , kolay gelsin süt savaşlarında

Amin inşallah cok sagol

Dün doktorum öglene dogru geldi kendi kontrol etti bantı cıkardı bi sprey sıktı duşa bile girebilirsin dedi
Bilemedim nasıl bişey ben hic bakmadım aynayla
Bak bunu yeni duydum
Bakalım bizimki yapacak mı o spreyi

Kızlar dün 12 de doğum yaptım spinal oldu herşey güzel yolunda ama gazım hala çıkmadı doğum hap anlar önerilerinizi bekliyorum
Ben kuru kayısı yedim doğumdan sonra, kayısılı meyve suyu içtim akşamına gaz çıktı ama bende de tersi bi durum oldu normalde genellikle sezeryan sonrası kabız olunur ben ishal oldum kayısı mı yaptı bilmiyorum

Silikon ucu ben söylemiştim, rica ederim canım. Silikon uç olmasa benim kız asla emmiyor du hayat kurtarıcı oldu benim için de. Hatta annem espiri yapıyor sen bu uçları kızının çeyizine koy hatıra diye diyor benim oburiks de aştı kendini hem emiyor hem mama yiyor, ya sütüm az geliyor doymuyor ya da midesi genişledi çocuğun anlamadım. Yakında sağlık ocağına gidicez o zaman kilosuna baktırıp ona göre mamayı azaltıcam.

Mamadan sonra az su veriyor musun? Doktor 1 çay kaşığı su ver dedi bana mamadan sonra sarılığı düşürmeye onun da faydası oluyormuş diye okudum bi yerde. Mantık şu çocuk bol bol yesin idrar yapsın kandaki bilurubin idrarla atılsın. Biz sarılık olduğunu öğrenince beslenmesine acaip dikkat ettik dakikası dakikasına besledi, saatli takip ettik hep çok şükür bol bol idrar oldu sarılık düştü

Hayırlı olsun canım kavuşmuşsun kuzuna

yaaa masallah size hayırlı olsun
valla ben nişandan sonra 4 gün durdum. şuan birşey yapmaya gerek yok sancıların düzenli olursa sıcak duş, çömelme, squat, pilates, paytak yürüme ve onun tersi. bunu bana ebe söylemisti düz yürümeyin dedi. hadi haberlerini bekliyorum

sarılık olan miniklerimize cok geçmiş olsun bir an evvel atlatırsınız umarım
bizim kız 2 gündür uzun uykular uyuyor neden ola ki doyuyor açlığımız yok. 1-2 saat uyuyup emerdi şimdi o süre 3-4 saate çıktı. şuan mı tam anlamıyla doyuyor acaba?

Aaa paytak geri yürümeyi ilk defa duydum valla heyecandan sabah 6 dan beri de uyumuyorum Allah bilir ne zaman gelecek 2 saat sonra randevum var doktorun yorumunu merak ediyorum ama yoğun kasılma olmadığı için gönderir diye düşünüyorum Çok heyecanlıyım ya

Sıcak masaj yap , hangi sağma cihazını kullanıyorsun

Ben de dün yazmadın yoksa doğurdun mu yazacaktım sana ki doğuruyorsun merakla bekliyorum doğumunu. Doğum sonrası hastane ile ilgili yorumlarını da bekliyorum. Bir de egzersizlerin masajların işe yarayacak mı onu da merak ediyorum. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın da kolaycacık bir doğumun olur

Evet ağrı oluyo kasilmayla birlikte adet ağrısı gibi agrım oldu belimede vurdu benim oyle sancılarım oluyo dakika tuttuğum zaman düzensiz bende tutmucam artik gelmeyince yoruldum agrım şiddetlenirse geçmezse anca oyle

Ay çok sevindim canim masallah gözün aydın ❤ nasıl oldu sancıların vardi ama açılman yoktu sanirim aynı durumdayım suan

Bebeğin inşallah en yakın sürede yanında olur hayırlı olsun sanada geçmiş olsun bende kurtulamadım bi türlü bu idrar yolu enfeksiyonundan inşallah bi sıkıntı yaşamam Rabbim acil şifa versin

Meme ucu yaralarına ne yapıyorsunuz? Hiç birşey fayda etmiyor bana. Kızım da emmek istemiyor sanırım yaralar kabuk kabuk olduğu için kabul etmiyor memeyi. Sağamıyorum dokunamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…