Canım yatakta sancı çekmek çok zor, yürüyüş yap. Sancı gelince derin nefes al çömel ve var gücünle ıkın. Gücünü ıkınmaya verdiğin için hem sancının şiddetini az hissediyorsun hem de açılma hızlanıyor. Dualarım seninleKızlar günaydın ☺
Sabah 6 da kalktım ki nişanım gelmişuzun jöle kıvamında pembe bir şey
Görünce bi heyecan yaptım hemen kalktım duş aldım. Bu öğlen 12.30 da da randevum vardı tesadüfen. Güzel denk geldi. Dua edin arkadaşlar nasip olursa ssvd deneyeceğim
Önceden Doğum yapan arkadaşlarım nişan pembe gelirse 1 gün içinde Doğum oluyor genelde diyorlar heyecan bastı.
Normal Doğum yapan arkadaşlar var mı Öneriniz? Yapmam gereken bir şeyler flan?o kadar eğitim aldım ama yaşayanın tecrübelerinden faydalanmak başka
@azra-badeNuhra2 morcivertkedi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bi el atın bana
Gündas olucak bizim oğlanlar desene
Maşallah ne güzelBenim de 09/09/19 da geliyor oğlum inşallah
önce ayaklar dışa bakarak yürü sonra ayaklar içe bakarak. kolay bi doğumun olur insallah. ilk ssvd mi olacaksınAaa paytak geri yürümeyi ilk defa duydumvalla heyecandan sabah 6 dan beri de uyumuyorum Allah bilir ne zaman gelecek 2 saat sonra randevum var doktorun yorumunu merak ediyorum ama yoğun kasılma olmadığı için gönderir diye düşünüyorum ☺ Çok heyecanlıyım ya
3 4 saat uyutmasan iyi olur 3 saati gecirme bence cunku sarilik olabilir sarilik uykuya vurduruyo cunkusarılık olan miniklerimize cok geçmiş olsun bir an evvel atlatırsınız umarım
bizim kız 2 gündür uzun uykular uyuyor neden ola kidoyuyor açlığımız yok. 1-2 saat uyuyup emerdi şimdi o süre 3-4 saate çıktı. şuan mı tam anlamıyla doyuyor acaba?
ama doyuyor. güzel emiyor yani bende uyandırma gereği duymuyorum acıkınca kendi uyanıyor. sarılığa dair bi belirti yok şuan bu saatten sonra olur mu bilmiyorum ama dikkat ederim yine de3 4 saat uyutmasan iyi olur 3 saati gecirme bence cunku sarilik olabilir sarilik uykuya vurduruyo cunku
Benim doktorum kadın. bileklik yaptırdım eşinin kendinin ve çocuklarının yazılı olduğu (şu resimdekinden) Eğer almak istiyorsanız erkek için gömlek olabilir yada poliklinik odası icin dekoratif bir eşya olabilirKızlar doktorunuza hediye aldınız mı veya bişey gönderdiniz mi
Erkek doktor icin özellikle öneriniz varsa bana yardımcı olurmusunuz :)
Ben de dün yazmadın yoksa doğurdun mu yazacaktım sana ki doğuruyorsunmerakla bekliyorum doğumunu. Doğum sonrası hastane ile ilgili yorumlarını da bekliyorum. Bir de egzersizlerin masajların işe yarayacak mı onu da merak ediyorum. Umarım emeklerinin karşılığını alırsın da kolaycacık bir doğumun olur
Canım yatakta sancı çekmek çok zor, yürüyüş yap. Sancı gelince derin nefes al çömel ve var gücünle ıkın. Gücünü ıkınmaya verdiğin için hem sancının şiddetini az hissediyorsun hem de açılma hızlanıyor. Dualarım seninle
Sağlıkla kucaklayın inşBenim de 09/09/19 da geliyor oğlum inşallah
Canım eds (emzirme destek sistemi) diye de geçiyor ben de malzemelerini aldım yapıcaktım bundan ama hastanede bi emzirme danışmanı buldum sağolsun çok yardımı oldu bayağa konuya hakim biri, bana eds biraz riskli çok dikkatli kullanmak lazım çok ince bir boru birden içine çekebilir boğazına gidebilir boru dedi. Allah korusun nadir olabilecek bir şey ama dikkat et yine de canım.Sagol seninde gözün aydın pıtır pıtır dogurduk peşpeşe
Bana hastane verdi ama eczanelerde satılıyormus feeding sonda diye geciyor ismi cok basit bi aparat baya uygun oldugunu düşünüyorum birde sırınga alıyorsun tabi
incecik bir boru borunun bi ucu boşta bebegin agzına memeyle birlikte sokuyorsun diğer ucuda şırıngayla süt veya mamaya baglanıyor üstten bastırıyorsun
Bizim ikinci denememizde sırıngaya bastırmaya gerek bile kalmadan cocugum kendi kendine cekti
Yalancıktan benim sütümü benim mememi kendi iciyormus gibi oldu
Oda sıcaklığında 3 saat buzdolabında 3 gün buzlukta 3 gün kalabiliyor taze şekilde
Ama ben eğer oda sıcaklığındaki sütü vereceksem 2 saat sonra fln yine de azıcık ısıtıyorum
Benim de dün gece karnımda 3 saat kasılmalar oldu. Ama belimden veya sırtımdan başlamadığı için birde düzenli olmadığı için önemsemedim. Sabah wc de kan pıhtısı gördüm. Sanırım nişanım da geldi. Şu an nst sırası bekliyorum. Sanırım geliyor benim oğluşum da.Kızlar günaydın ☺
Görünce bi heyecan yaptım hemen kalktım duş aldım. Bu öğlen 12.30 da da randevum vardı tesadüfen. Güzel denk geldi. Dua edin arkadaşlar nasip olursa ssvd deneyeceğim
Önceden Doğum yapan arkadaşlarım nişan pembe gelirse 1 gün içinde Doğum oluyor genelde diyorlar heyecan bastı.
Normal Doğum yapan arkadaşlar var mı Öneriniz? Yapmam gereken bir şeyler flan?o kadar eğitim aldım ama yaşayanın tecrübelerinden faydalanmak başka
@azra-badeNuhra2 morcivertkedi ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar bi el atın bana
Bizim de 16 ya yükseldi bol bol besleyeceksiniz dedi doktor, şırıngayla mama verdiğimizde uyudugu için, kilo almadı, biberona geçtik 2. günü memeyi bıraktı, hoş çokta süt yoktu ama emiyorduKizlar sarilik degeriiz 16ya yukselmis yarinda bakilacak eger dusmediyse isik alacak yavrum sanirimkan uyusmazligi var kizimla aramizda emiyor halbuki yasayaniniz var mi ?
Kacinci haftadasınız.Benim de ağrılarım arttı.Dun kv karnin aşağı inmiş dedi.Pazartesi randevum var ama ağrılar iyice artarsa acile gidecegimBenim de dün gece karnımda 3 saat kasılmalar oldu. Ama belimden veya sırtımdan başlamadığı için birde düzenli olmadığı için önemsemedim. Sabah wc de kan pıhtısı gördüm. Sanırım nişanım da geldi. Şu an nst sırası bekliyorum. Sanırım geliyor benim oğluşum da.
Ayyy hadi hayırlısı.Haberlerini bekliyorum.Insallah hakkımızda en hayırlısı olsun.Yuru bol bolKızlar günaydın ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?