Duşun üzerine havluyu ütü ile ısıtıp koy canım sıcaklıkla birlikte inşallah boşanır

Cok teşekkür ederim ☺
Benim sol memede sıkıntı var bebegim inatla almak istemiyor birde gögüslerim cok büyümemişti malum ucu falanda cok cıkmadı o yüzden silikon meme ucu kullanıyorum o tarafta
Silikonlada emzirmek işkence oğlum sevmedi fazla emmiyor silikonla sağ göğsümden sarı sarı akıntı oluyo bıçak kesmiş gibi yarıldı allah yardımcımız olsun

Aynen öyle canım herkes kafasına göre iş yapıyor biz de okuldaki arkadaşla aynı zamankarda doğum yaptık ay o kadar stres oldukki bu rapor işinde ama beceremedik.Benim de 12 ekim görünüyor ise başlama ama ilk dönemi kapatacağım kısmetse yoksa çok zor hiç kusura bakmasınlar

Cok teşekkür ederim ☺
Benim sol memede sıkıntı var bebegim inatla almak istemiyor birde gögüslerim cok büyümemişti malum ucu falanda cok cıkmadı o yüzden silikon meme ucu kullanıyorum o tarafta
Silikonlada emzirmek işkence oğlum sevmedi fazla emmiyor silikonla sağ göğsümden sarı sarı akıntı oluyo bıçak kesmiş gibi yarıldı allah yardımcımız olsun

Eğer uğraşmaya üşenmezsen mamayı insülin iğnesi enjektorü ile memeyi emerken memenin yanından ağzına ver canım hem emsin hem mama yesin bu sayede emmeyi de bırakmaz.

Benimmki de ayni..ama o kadar sık emzirdimki 14lere dusmus 16dan cok mutluyum :))) inan sabah gozleri acik uyandi anne sutu nasil faydali bir sey..bolbol sut yapack seyler lazim:) su olayini bana demediler..hatta bir sey verilmiyor diye biliyodum.2 saatte bir ya da 1.5 saatte bir hem emzirip hem mama veriyorum pesine bende ..tek gogus emziriyorum yanlis mi uapiyorum bilmiyorum ama

Neden tel göğüs emziriyosun bir sonraki beslenmeye öbür göğsünü vermelisin emzirmezsen süt birikir oda sana sıkıntı verir ağrı yapar

Benim ocakta devamlı tencerem duruyor. Gerektikçe çeşme suyu kaynatıp, biberon, emzik, silikon uçları, süt pompasının malzemelerini içine atıyorum. Biberonları önce biraz deterjanla ve biberon fırçasıyla yıkıyorum. Kaynatılmış suda biraz bekletip, tezgahın bir köşesine serdiğim mutfak havlusunun üstüne koyuyorum. Oradan alıp kullanıyorum. Büyük kızımda da böyle yapmıştım.

Eğer uğraşmaya üşenmezsen mamayı insülin iğnesi enjektorü ile memeyi emerken memenin yanından ağzına ver canım hem emsin hem mama yesin bu sayede emmeyi de bırakmaz.
Öyle yapıyorum, bi uyandığında tek mama verip sütümü sagıyorum, 10,15 cc neyse, sonraki uyandığında memeyi zorla verip sagdıgım sütü damlatıyorum, her beslenmede yapamıyorum çünkü doktor beslenme süreci çok uzatmayın dedi, bakalım inşallah bırakmaz

Kacinci haftadasınız.Benim de ağrılarım arttı.Dun kv karnin aşağı inmiş dedi.Pazartesi randevum var ama ağrılar iyice artarsa acile gidecegim
40+1im şu an. Nst de sancı çıkmadı. Ama çok şükür oğlum iyiymiş. Birkaç güne gelir dedi doktorum. Bakalım ara ara ağrım oluyor. Önemli olan sancıların düzenli olması ya onu bekliyorum ben. Hastanede mümkün olduğunca az zaman geçirmek istiyorum inş. Sizinde artık yavaştan gelebilir bence. Benim karnım daha iki gün önce iyice aşağı indi çünkü.

Sıcak suya havlu koyup ara ara sagip tekrar sıcak havlu o şekilde yapmıştım ilk kızımda mastit olmuştum çok acımıştı ateş yapmıştı sürekli titriyordum. Meme süt dolu çıkmıyordu sicak suda havluyla rahatladim

Kızlarr merhabaa benimde bugün kontrolüm vardı. Nst de düzenli sancım çıkmadı herşey yolunda dedi doktorum kızım 3.300 kg olmuş sat a göre 37. Haftadayım ama ultrasona göre 38+2 çıktı. Haftaya cumartesi tekrar kontrolum var eğer o zamana kdr gelmezse 16-19 eylül arası bir gün belirleyip sezeryan yaparız dedi drum. Sanırım en son ben doğurucam

Ne yaptınız? Inş kolay bir doğumunuz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…