Emzirmediginiz göğsünüzde süt azalir yada birikip mastit yapar

Maşallah bebişe

Yarın silinecek galiba bizim takvimler
Yarından sonra yazdığımızda gören de bizi doğurmuş sanacak
Doktor neye göre bi kaç güne gelir dedi? Ben de 39+5 im tık yok da merak ettim sancım da çıkmıyor

Maşallah ne güzel
Ben yavaştan evi toparlıyorum
İş güç bişey kalmasın temiz kalsın bi süre evim diye
Yoksa zaman geçmiyor

Ben bol bol yatıyorum sonrasında çok ararım uykuyu diye bi de zaman daraldı korkuyorum Sağlıklı şekilde çıkalım Doğumdan, sağlıklı doğsun, büyüsün bebeklerimiz inşallah

Ay ne güzel olmus cok incesin
Bende kravat veya gömlek düşünüyorum

Olabildigince kullanmamaya calısıyoruz dedigin gibi cok ince silikon gögüs ucunun icine koyunca zaten risk yok ama yandan memeyle verince dikkatli olmak lazım
Biz Bugun memeyi almadan önce koklatmak amaclı önden az bişey gönderdik onla sonra devam etmedik :)

Silikonlada emzirmek işkence oğlum sevmedi fazla emmiyor silikonla sağ göğsümden sarı sarı akıntı oluyo bıçak kesmiş gibi yarıldı allah yardımcımız olsun
Ay aynen kocaman ve tiksindiriyor bence almak kırk saat sürüyor
Gögüs yarasına En iyi gelen gene kendi sütün varsa avent gögüs kalkanı kullan derim

Bende de aynisi oldu. Sicak havlu ile kompres yaptim, dusta masaj yaptim. Ustune sagdim. Boyle boyle rahatladi. Bebegim yogun bakimda oldugu icin emziremedim. Bu yuzden oldu bende. Bulabiliyorsan elektrikli pompayla bosalt memelerini.

Canim aynisini yasadim. Bebegimi yogun bakima aldilar solunum sikintisi yuzunden. Cok uzuldum. Ama cok sukur ki 4. Gun taburcu ettiler onu da. Bu arada ben de surekli sagim yaptim. O azicik dedigin sut kolostrum. Bildigin ilac oldu bebegime. Bana iki damla bile olsa getir demislerdi. Gercekten de en basta iki damla geliyordu. Siringayla goturuyordum. Sakin nasil olsa az deyip ihmal etme. Zor bir surec biliyorum, ama bircok kisi yasiyor. Emin ol duzelecek. Sen sadece bu esnada sutune odaklan. Cok gecmis olsun.

Taze ve tecrübeli anneler birşey sormak istiyorum. Biberon almak istiyorum. Aventin böyle bir antikolik seti var sadece hepsiburada da karşılaştım. Aventin normal yeni doğan setinimi yada bunu mu alsam sizce? Yada yenidoğan için en uygun biberon hangisidir? Ben hiç çözemedim bu biberon işlerini

Eklentiler

• CC2EF7DE-8FEE-4F5A-B6F8-873DE79D5DAE.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 36
Kaşık biberon yenidoğan icin en uygunu

Kaşık biberon yenidoğan icin en uygunu

Onu aldım ilk etapta kullanmak için ama sonrasında devam etmek için baktım aventin yenidoğanları 0-6 ay değil mi? Biberon uçlarının numaraları var sanırım uçları değiştiriyoruz şişeler sabit kalıyor.

N nitenite ayni durumdayiz
sanrm hangi günü sececeksin
bu arada tahmini dogum tarihin ne ???

Bizim son günümüz aynı seninle canım 27 eylül. Tarih seçmek bilmiyorum garip geliyor bana sanki kaderine müdahale gibi yada fazla mı inc düşünüyorum İnşallah o zmna kdr sancım olur suyum gelir kendi seçer diyorum. Sen belirleyebildin mi tarih?

Ben de ne yazik ki siringayla yapamadim..sarilik baslasi siringayi istemedi..simdilik gogusu aliyor once emziriyorum sonra mama..ama kizlar bizim kiz uyukluyor cok zorlaniyorum uyandirip beslemek icin ne yapsam uyanmiyor ShinSeGi

Emzirmediginiz göğsünüzde süt azalir yada birikip mastit yapar
O gögsumu almiyor deniyorum ama istemiyor ..bir de ayakta daha iyi tutuyor memeyi arada zorluyorum silikon gogus ucu iyi oldu simdi onunla deniyoruz

Kizlar ya cidden bebisleri nasil uyandirip emziriyorsuniz tam 1saat mucadele ediyorum tutturmak ve kaldirmak icin komada gibi..bu arada 16dan 14e dusmus sariligimiz ama bir gram uyumadan saat basi emzirdim dün gece..

2 3 sayfa önce aynı dertten yakındım
yani bize bırakmaları çok enteresan ama sanırım ülkemiz için sezaryenin de zamanında yapilmasini beklemek için henuz erken
ben de dua ediyorum kendi gelme sinyali çakar inşaallah
iki gündür 16 - 20 arası en iyi gün diye bakınıyorum
17si ve 19una sıcacıgm
o gün olan şeylere bakiyorum tarihte bugün sayfalari v.s.
bilmiyorum ben de çok etkilendim benim elime birakilmasi çok acayip geliyor

Kizlar ya cidden bebisleri nasil uyandirip emziriyorsuniz tam 1saat mucadele ediyorum tutturmak ve kaldirmak icin komada gibi..bu arada 16dan 14e dusmus sariligimiz ama bir gram uyumadan saat basi emzirdim dün gece..

Bezini değiştiriyorum ayaklarına burnuna dokunuyorum bazen zorluyor ama uyanıyor genelde kendi. 12 cıktı sarilik değerimiz. Ilk kızımı uyandiramazdim 30 cc sutu ilk hafta içirmek ne uğraşmıştım sarılık olmuştu değeri yüksek değildi ama kilo düşük olunca ışık aldı 1 günde duzeldi

Ne yaptınız? Inş kolay bir doğumunuz olur
aminn hepimizin inş. Valla nst tertemiz çıktı. Ama doktorum artık Doğumun yakın olduğunu söyledi. Bakalım bekliyoruz
Yarından sonra yazdığımızda gören de bizi doğurmuş sanacak

Doktor neye göre bi kaç güne gelir dedi? Ben de 39+5 im tık yok da merak ettim sancım da çıkmıyor
Benim de 40 a kadar sancım hiç çıkmıyordu. Dün gece olanları falan anlatınca bide nişanımın geldiğini söyleyince öyle söyledi. Bende inşallahhhh dedim. Bu benim ikinci hamileliğim yani beni ikinci kez takip ediyor. İlk doğumumda çok yardımcı olmuştu Allah razı olsun. O yüzden kendisine çok güveniyorum

Cok teşekkür ederim
Benim sol memede sıkıntı var bebegim inatla almak istemiyor birde gögüslerim cok büyümemişti malum ucu falanda cok cıkmadı o yüzden silikon meme ucu kullanıyorum o tarafta
Bebegin bi memeyi reddediyorsa emdigi memeyi emzirir gibi yapip yon degistirmeden diger memeye kaydir bebegi hem boylece sut birikirse kanallarida aciyor yastik koy ama zor oluyo emzirmesi yoksa bilmem anlatabildim mi ama buyuk kizimda bir meme ucum uzun biri kisaydi kisa olani reddediyodu boyle cozmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…