Benimkileri de almıyor, silikon uçla verdik biraz emdi ama iki kez de şırıngayla mama verdiler. İnşallah bir an önce emmeye başlar ya şekeri düşüyor yoksa.
Canım ilk kızımda bana da oldu. Çok normal meme ucunu alamaması. Biz ucuna masaj yapa yapa cekiyorduk bebeğin ağzına sokuyorduk. Öyle öyle çıktı ucu ve tuttu. Silikon uca alışınca normal meme ucunu tutmayabilir. Tabi tutabilir de sadece bi ihtimal ama sen meme ucunu çıkarmaya çalış. Şırıngayla çıkarıyor hemşireler bir sor bakalım ne diyecekler

Bende ilk kızımda spinal oldum. Bir haft emzirirken bakamadım bile yavruma. Boyun agrısı beni mahvetti. 1 sene de bel ageısı cektim. Bunda genel olmak istiyorum. Süreç nasıl oluyor ? Yani ameliyathane de mi veriyorlar spinal gibi ? Uyanması? Bas agrısı bel agrııs oluyor nu ? Doktora soracağım crs ama senin de fikrini almak istedim

Amin inşallah cok sagol

Dün doktorum öglene dogru geldi kendi kontrol etti bantı cıkardı bi sprey sıktı duşa bile girebilirsin dedi
Bilemedim nasıl bişey ben hic bakmadım aynayla
Benim de 2. Gun cikarmisti bandaji ve acikta birak hava alsin demisti. Lohusa kulotlari coj iyi geldi bana. Gobegime kadar cektim. Karnima destek oldular. Su gecirmez bant alip onunla dus alabilirsin dedi. Evde batikon ile pansuman onerdi ama batikonu da kuru gazlibez ile sildirdi . Islaklik olmamasina dikkat et dedi.

Bende philips avent aldim ama yenidogan degil sanirim meme reddi yok sadece uykudan uyandirmak ve tutturmak zor oluyor
Doktor 2-3 saate ara ile 45 cc verin dedi ama 60 cc ye kadar da çıkabilirsiniz dedi tabi o zaman sütüm çok azdı. Bu çocuğa sadece mama versem o da yetmez gibi
Siz mamayi neyle veriyordunuz valla ben sok icindeyim artik..meme emdi tam 30 dk ustune yine delirdi yalandi sapirdandi 40 cc mama verdik..biberonu yiyecek acaba mamaya mi alistida illa istiyo gercektrn doymuyo mu anlamadim

GaZı olabilir mi ? Her emzirme ve memeden sonra çıkarıyor musun gazını ? Gazı olan bebekte hep meme ister

Benim kızım da öyle. Beni bayğı emiyor. Bayağı lokur lokur yutkunma sesi de geliyor. Ona rağmen üstüne mama verirsem hayır demiyor. Ama fazlasını da kusuyor.

Son haftalarında olan anne adayları bebeklerinizin hareketleri yavasladimi yoksa hala hareketimi benimki 3 gündür baya yavaşladı merak ettim
Oldukça azaldı hareketleri son günlerde,kasılmaların arttıkça hareketleri daha da azalacak dedi doktorum.

Ah canım ya.
Şöyle anlatayım
Önlüğü giyip giriyorsun ameliyathaneye
O masaya yattığında kolundan bi iğne yapıyor anestezi uzmanı. 4e kadar saymadan uykuya dalıyorsun.
Uyandığında kendine gelmen uzun sürmüyor çünkü yanında bebeğin oluyor
Sonrasında ağrı kesicilerle bişey hissetmiyorsun.
Yalnız ayağa kalkman zor oluyor
Gerisi yavaş yavaş iyileşme süreci
Sütün de banyo yaptıktan sonra geliyor
Benim vardı sütüm ama dolu dolu olmamıştı duş alana kadar

Pazartesiden sonra yeni hikayemi anlatırım inşallah
Bu da genel olacak çünkü

Bebeğinizin adı ece mi olacak? Ben de ismini ece koyacağım

Son haftalarında olan anne adayları bebeklerinizin hareketleri yavasladimi yoksa hala hareketimi benimki 3 gündür baya yavaşladı merak ettim
Yerleri gittikçe daralıyor ama ben doktor kontrolü olmanızı öneririm kesinlikle

Spinal de olmuş muydun ? Net hatırlamıyorum ben hastanedeki halimi. Ama zaten yaradan dolayı zor kalkmıştım sanırım ayağa. Bacaklarımı hissetmiyordum. Süt benimde hastane de sadece az az Kolostrum gelmişti. Evde duş alınca masallah güzel oldu sütüm.
Çok korkuyorum yine boyun ve bel agrısından. Genel yapacağım yüzde 90. Pzt yorumunu bekliyorum

Ayy benim hastanem normalde 3-4 yan binaydı. Biz de nasıl olsa Doğum başlamamış diye kalktık 1 saatlik yola geldik. Doktor gidin dedi diye az önce uykudan uyandım yine yoğun bir akıntı geldi lavaboya gittim ki pembe rengi de. Alttan muayeneden sonra da burada yaşayan arkadaşlar oldu diye çok umursamadım. Nişan gelmesi devam eder mi onu da bilemedim
Doktora mesaj attım telefonum açık kasılmalar başlarsa ve düzenli olursa haber ver dedi. Stres oldum valla keşke gelmeseymişiz. Ara ara yoğun adet ağrısı gibi oluyor yine süre tutayım bari eşim de yat uyu en fazla ambulans çağırır öyle gideriz nolacak sanki diyor

Hayırlısıyla geceyi bir atlatsaydık sağ selamet.

Ben de direkt çamaşır, bulaşık evi derle topla işine girişmiştim sabah

Günaydın canım
Benimde sağ parmak uçlarımda uyuşma oluyor ara ara nedenini bilmiyorum.
O kadar zaman geçti ama Son günler hiç geçmiyor
Kızlar o uyuşma hatta geceleri komple elde his kaybı bendede var üç haftadir hatta günlük.islerimi yapamaz oldum bıçakla domates soyamiyorum bı iş yapamıyorum o derece uyusuyo ve his kaybı oluuodu.magnezyum eks ikliginden oluyomus meğer takviye hiç bişey almiyordum. İlaç verdi doktor suda eriyinlerden birde bol bol soda iç muz ye dedi.uz kabız yapar diye korktugumdan pek yanasmadim ama soda ve ilaç az da olsa fayda sağladı. En azından geceleri his kaybıyla uyanmiyorum. Soda için derim huriye048

Rabbim yardımcınız olsun
Hastanede evdekinden cok iyi bakacaklardır hic üzülmeyin tez vakittede evinize saglıkla götürüceksiniz yavrunuzu üzmeyin kendinizi
Üzülmemek elde değil, günde sadece 40 ya da 50 dakika görebiliyorum. Bi ihtimal pazartesi taburcu olabilir dedi doktor. Ben de bugün taburcu olmama rağmen eve gittim geri geldim, sütümü sağmam ve sürekli getirmem gerekiyordu. Geldim şimdi 2 gece daha hastanedeyim.
Çok teşekkür ederim, allah evlatlarımızı bağışlasın. Senin de gözün aydın, kuzun gelmiş. Sağlıklı mutlu bir ömrü olsun

Bebeğin inşallah en yakın sürede yanında olur hayırlı olsun sanada geçmiş olsun bende kurtulamadım bi türlü bu idrar yolu enfeksiyonundan inşallah bi sıkıntı yaşamam Rabbim acil şifa versin
Çok sağol teşekkür ederim. Eğer iyi olursa pazartesi günü taburcu olacak inşallah. Yoğun bakımda da alıştı mamaya ve biberona, ne yapıcam bilmiyorum bi de ona üzülüyorum. Lohusalık gerçekten çok başka bi şeymiş.
İnşallah bebeğin sağlıkla doğacak, gönlünü ferah tut

Çok teşekkür ederim, olumlu hikayelere ihtiyacı oluyormuş insanın. İnşallah bebeğim de pazartesi günü yani 5. Günü çıkar, doktor ciğerlerinin durumuna göre taburcu ederim dedi. Az demedim götürdüm bu sefer hemşirenin biri gece yarısı gittim diye böyle az az olmaz biriktirip poşetle getir dedi, bi de bi ton ona ağladım, zaten az var ben nasıl biriktireyim. Kolostrum heralde benimki de sarı yoğun kıvamlı biraz da yağlı. Bunun yanında mama da veriyorlar ve üstelik biberonla, çıkınca da aynısını isterse naparım diye düşünüyorum. Lohusalıktan olacak neye üzüleceğimi şaşırdım.
Sana da çok geçmiş olsun, bebeğin sağlığına kavuşmuş ne güzel yanıbaşında. Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Bende de aynısı oldu ,iyi doydukları için bence

Hemsire sacmalamis. Zaten az oluyor o. Goturdukce versinler iste.
Benimkine de yogun bakimda verdikleri biberon cok kotuydu. Ben sonra kendi biberonumu goturdum onunla verdim. Sen de sor istersen. Ilk iki gun bebegimi boruyla beslediler. Solunumu duzelince beni emzirmeye cagirdilar. Sutum azdi tabi. Biberonla da mama verdik. Cok sukur ki alismadi mamaya da bibdrona da. Sen de icini ferah tut. Hayirlisiya yakinda sen de kucagina alacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…