nasıl oldun? Geçti mi ağrın geliyor mu acaba bebiş?
Kızlar suyum geldi şaka gibi. Normalde hastanemiz eve 3 apartman uzaklığında ama biz 1 saatlik yola gelmiştik dün. Apar topar yola düştük. Dualarınızı bekliyorum.
Sağ salim kucağına al inşallah, bizi d emuhakkak haberdar et, Allah kolaylık versin

insallah kolay doğumun olur bence de yat dinlen sonra zaten uyku yok

Selam kızlar lojusalıpın 3. Gününden bildiriyorum gazım lavman da sonra çıktı wc ye çıktım ama hala gaz sancım var
Göğüs uçlarım çok büyük. Ağzına alamıyor yavrum sütüm de hala az doğru düzgün yemek yiyemedim ki gaz çıkmadığı için süt gelsin mama verdik mamayı yiyince nasıl da uyudu kuzum 2970 gr doğdu 49 cm çok şükür sağlıklıyım 3 buçuk kilo çıkıyordu ultrasonda bizde tutmadı kabız olmayacak şekilde beslenme önerilerinizi bekliyorum

nasıl oldun? Geçti mi ağrın geliyor mu acaba bebiş?

Sağ salim kucağına al inşallah, bizi d emuhakkak haberdar et, Allah kolaylık versin
Gece çok ağrıyordu daha doğrusu bana ne oluyorsa gece oluyor galiba uyudum uyandım bıçak gibi kesildi umudumu kestim artık ben

Canım peki sütü ne ile sağıyorsun? Biz o biberonla mama verdik biraz, sonra beni emmeyi reddetti. Şimdi şırınga ile veriyoruz ara ara. Ne zaman bol sütüm gelecek benim?
Canim benim de sutum fosur fosur gelmiyor henuz. Her defasinda 40-60 ml arasi cikarabiliyorum. Hala kenara koyacak kadar fazla cikmiyor. Biraz sabir gerekiyor sanirim. Manuel el pompasini beceremedim. Hastane tipi bir elektrikli pompa kiraladim. En azindan sutum bollasip manuele de gelene kadar bununla idare edicem. Sutu artirmak icin saatli planli olmak gerekiyor sanirim. Hic ihmal etmeden iki memeyi de periyodik olarak bosaltmak lazim.

Ben enjektörle göğüsten veriyorum canım benimki emmeye zor alıştı memeyi unutmasın diye emerken yandan mamayı da veriyorum

Ssvd de suni sancı verilemiyormuymuş? Hayırlısıyla sıkıntısız bir Doğum olsun inş. Haberlerini bekliyoruz.

cherry_pie allah kolaylik versin ssvd oldugu icin suni vermiyorlar kendi haline birakiyorlar(veren doktor da oluyor ama geneli onermiyor) o yuzden yatma pilates topu yuruyus dus yapabildigini yap emeklerinin karsiligini alirsin insallah

Amin inşallah bi an önce girse valla bende plates yürüme çömelme yapıyorum ama hayırlısı artik

Kızlar bebeğim memeyi tutsa da pek çekmiyor, bi tanesini ise hiç almıyor. Elektrikli pompa alsam sütümü getirir mi, şırıngayla veririz en azından, sma mama dedi doktor ama kabuzlık yaptı dün sabahtan beri kaka yok. Combiotic mama kakasını değiştirmedi mi E Elwing6 ?

Canım peki sütü ne ile sağıyorsun? Biz o biberonla mama verdik biraz, sonra beni emmeyi reddetti. Şimdi şırınga ile veriyoruz ara ara. Ne zaman bol sütüm gelecek benim?
Bol su..e bebekteki malt iceceklerden aldim,kayisi kompostosu erik kompostosu.humana stil tea..eger bunlari gub icinde yapmazsam asla sutum olmuyor..birde lifle sabah sicak su yapip gogsume bastiriyorum..sıktgmda gelmeyen süt öyle geliyor..bizimki beni meme niyetine kullaniyor sanirim..hep ac cildirmak uzereyim

nerden kiraladın canım ben sordum doğum yaptığım hastanede hemşireler yok dedi.

Bizimkisi acik sariya dondu ve civik baya .. memede veriyorum ustune ne yazikki biberonla mama veriyorum cunku surekli yalaniyo

Banada emzirince bitiyo gibi geliyo bosaliyo ve dolmasi uzun suruyo

Kizlar bizim kız sürekli ac..elektrikli pompam yok ne kadr emiyor bilmiyorum ama sutum elimde her siktgmda akiyor demekki gidiyor..memeyi emiyor ustune 2saatte bir 40cc mama aliyor ardindan hala sapirdanip yalaniyo..yani degil 2saat yarimsaat gecmiyor..doymuyor mu meme niyetine mi kullaniyor anlamadim ben sıksık emzirip mamayi 2saatte verecgim artik ama bu seferde goguslerimde sut kalmiyor gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…