- 13 Mart 2019
- 1.257
- 1.277
- 48
- 34
Benimde sancılarım belimden karnıma yayılıyo ama düzenli değil bende düzene girmesini bekliyorum nstde sancım cikiyo ama bi iki kere 80 e falan cikti acilmam ilerlemiyo napicami bilemedim 39+3um bende40+1im şu an. Nst de sancı çıkmadı. Ama çok şükür oğlum iyiymiş. Birkaç güne gelir dedi doktorum. Bakalım ara ara ağrım oluyor. Önemli olan sancıların düzenli olması ya onu bekliyorum ben. Hastanede mümkün olduğunca az zaman geçirmek istiyorum inş. Sizinde artık yavaştan gelebilir bence. Benim karnım daha iki gün önce iyice aşağı indi çünkü.
Amin insallah kendi memenede alistirirsin uzme kendini lohusalik bambaska gercektenÇok sağol teşekkür ederim. Eğer iyi olursa pazartesi günü taburcu olacak inşallah. Yoğun bakımda da alıştı mamaya ve biberona, ne yapıcam bilmiyorum bi de ona üzülüyorum. Lohusalık gerçekten çok başka bi şeymiş.
İnşallah bebeğin sağlıkla doğacak, gönlünü ferah tut
Hareketler eskiye gore yavasladi 1 haftadir benimde poposunu falan cikartiyo gerdirme hareketleri yapiyo genelde kasilmalarim cok oldgu için bunlar oluyoSon haftalarında olan anne adayları bebeklerinizin hareketleri yavasladimi yoksa hala hareketimi benimki 3 gündür baya yavaşladı merak ettim
Öneri icin tşk ediyorumKızlar o uyuşma hatta geceleri komple elde his kaybı bendede var üç haftadir hatta günlük.islerimi yapamaz oldum bıçakla domates soyamiyorum bı iş yapamıyorum o derece uyusuyo ve his kaybı oluuodu.magnezyum eks ikliginden oluyomus meğer takviye hiç bişey almiyordum. İlaç verdi doktor suda eriyinlerden birde bol bol soda iç muz ye dedi.uz kabız yapar diye korktugumdan pek yanasmadim ama soda ve ilaç az da olsa fayda sağladı. En azından geceleri his kaybıyla uyanmiyorum. Soda için derimhuriye048
Inş çok sevinirim
insallah saglikla al hemencecik kucagina, darisi ben gibi gun sayanlarin başınaKızlar suyum geldi şaka gibi. Normalde hastanemiz eve 3 apartman uzaklığında ama biz 1 saatlik yola gelmiştik dün. Apar topar yola düştük. Dualarınızı bekliyorum.
Yanlış yapmıyorsun bence canım aynı senin gibi bendede bir süt canavarı var emziriyorum yarım saat bazen bir saati buluyor ona rağmen doymuyor dolapta sağdığım süt varsa takviye yapıyorum 30 40 cc içiyor ama yarım saat sonra acıkıyorBen bir seyleri yanlis mi yapiyorum acabaemziriyorum.mama veriyorum 30 40 cc ona ragmen kiz yalanip duruyor meme ariyor ..emzirirken sut mu gelmyo diyorum sıknca sütte cikiyor..bir memeyi kac dk emziriyorsunuz ?
Yaa bebeğin alışmadı mı ne güzel, inşallah bizimki de alışmamıştır. Biberonu onlar veriyor ve açıkçası güvenemiyorum, ben günde sadece 40 dk içeri girebiliyorum. Tek duam pazar günümüz son olsun pazartesi çıkalım inşallah tabi ki öncelik oğlumun iiyi olması. Sütüm de emdikçe gelir belki diye ümit ediyorumHemsire sacmalamis. Zaten az oluyor o. Goturdukce versinler iste.
Benimkine de yogun bakimda verdikleri biberon cok kotuydu. Ben sonra kendi biberonumu goturdum onunla verdim. Sen de sor istersen. Ilk iki gun bebegimi boruyla beslediler. Solunumu duzelince beni emzirmeye cagirdilar. Sutum azdi tabi. Biberonla da mama verdik. Cok sukur ki alismadi mamaya da bibdrona da. Sen de icini ferah tut. Hayirlisiya yakinda sen de kucagina alacaksin.
Ben bolbol yürümeye çalışıyorum. Pilates topuna oturuyorum. İnş hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. Sancının belden başlaması çok güzel bence. Hadi bakalım ne zaman düzene girecek sancılarBenimde sancılarım belimden karnıma yayılıyo ama düzenli değil bende düzene girmesini bekliyorum nstde sancım cikiyo ama bi iki kere 80 e falan cikti acilmam ilerlemiyo napicami bilemedim 39+3um bende
Çok sevindim hadi hayırlı doğumların olsun inş. Ay şu an çok özendim sana ya. Maşallah. Yarın kuzucuğun kucağında olacak.Hastaneye geldik şükür ☺ düZenli kasılmalarım ve 2 cm açıklığım varSabah uyandığınızda dualarınızı bekliyorum kızlar
Hadi canım yarım avazda inşallahHastaneye geldik şükür ☺ düZenli kasılmalarım ve 2 cm açıklığım varSabah uyandığınızda dualarınızı bekliyorum kızlar
Kızlar suyum geldi şaka gibi. Normalde hastanemiz eve 3 apartman uzaklığında ama biz 1 saatlik yola gelmiştik dün. Apar topar yola düştük. Dualarınızı bekliyorum.
inanmıyorum aynı benim gibi. hemde aynı saatte hastaneye gitmisiz, aynı gece cumartesiyi pazara bağlayan :) açıklığımız da aynı hahahHastaneye geldik şükür ☺ düZenli kasılmalarım ve 2 cm açıklığım varSabah uyandığınızda dualarınızı bekliyorum kızlar
Dogumdan sonra kontrol içingelen cocuk doktoru benim minnoşun kafasından çekip atmıştı gerek yok şapkaya diyeTaze anneler bebeklere şapka giydiriyormusunuz? Biz ilk gün giydik hiç rahat edemedik takmıyorum suan, annemde sürekli kafası üşür diyor. O iç zibinida hiç giymedik havalar sıcak bebekte küçük bir kararsız kaliyorum
Çok sevindim hadi hayırlı doğumların olsun inş. Ay şu an çok özendim sana ya. Maşallah. Yarın kuzucuğun kucağında olacak.
Hadi canım yarım avazda inşallah
inanmıyorum aynı benim gibi. hemde aynı saatte hastaneye gitmisiz, aynı gece cumartesiyi pazara bağlayan :) açıklığımız da aynı hahah
Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtul haber bekliyoruz
Canım peki sütü ne ile sağıyorsun? Biz o biberonla mama verdik biraz, sonra beni emmeyi reddetti. Şimdi şırınga ile veriyoruz ara ara. Ne zaman bol sütüm gelecek benim?Benim oglum da hastaneden ciktigimiz ilk gun baygin gibi yatti. Bi seylerin ters gittigini anladim ama etrafimdaki tecrubeli anneler bi sey olmaz dedi. Ee ac bu cocuk saatlerdir diyorum, kendi acikinca uyanir dediler. Cocuk uyanmadi, baygin gibi yatti. Hastaneyi aradim, devam ederse acile getirin deyince mememden sagdigim birkac damla sutu kasikla agzina verdik uyurken. Biraz kendine geldi. Ama uyurken meme almadi hic. Ben de sutu sagip aventin yenidogan natural biberonuyla vermeyi denedim. Onu uyurken de aldi cok sukur. Boyle boyle besleyerek canlandi bebegim. Belki sen de biberonla vermeyi deneyebilirsin. Ben bu biberondan asiri memnun kaldim. Gercekten gaz yapmiyor ve memeden de sogutmuyor. Simdi artik kendi kendine uyaniyor acikinca. Ilk etapta memeyi veriyorum, yaklasik 40 dk kadar emiyor. Sonra yorulup uyuyor memeyi birakiyor. O biraz kestirirken ben diger mememi sagiyorum ve biberonla veriyorum. Gaz cikarma, alt degisme seansimiz da bitince uyuyor.
Inş kolay güzel bir doğumunuz olurKızlar suyum geldi şaka gibi. Normalde hastanemiz eve 3 apartman uzaklığında ama biz 1 saatlik yola gelmiştik dün. Apar topar yola düştük. Dualarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?