Benimde sancılarım belimden karnıma yayılıyo ama düzenli değil bende düzene girmesini bekliyorum nstde sancım cikiyo ama bi iki kere 80 e falan cikti acilmam ilerlemiyo napicami bilemedim 39+3um bende

Amin insallah kendi memenede alistirirsin uzme kendini lohusalik bambaska gercekten

Son haftalarında olan anne adayları bebeklerinizin hareketleri yavasladimi yoksa hala hareketimi benimki 3 gündür baya yavaşladı merak ettim
Hareketler eskiye gore yavasladi 1 haftadir benimde poposunu falan cikartiyo gerdirme hareketleri yapiyo genelde kasilmalarim cok oldgu için bunlar oluyo

Hanımlar bacak uyuşması doğum belirtisi olabilirmi acaba ? Sabahtan beri sağ bacağıma ara ara feci bir ağrı saplanıyor kuyruk sokumundan kasığıma doğru parmak uçlarıma kadar hissettiriyor . Birde 2 3 gündür bebek kendini vajinaya doğru ittiriyor gibi hissediyorum sürekli neye yorabilirim acaba fikri olan varmıki

Öneri icin tşk ediyorum Günde 2 defa magnezyum kullanıyorum. Benimki daha çok sinir sıkışması nedenli gözüküyor. Doğumdan sonra geçeceğini tahmin ediyorum ve umuyorum

Ben bir seyleri yanlis mi yapiyorum acaba emziriyorum.mama veriyorum 30 40 cc ona ragmen kiz yalanip duruyor meme ariyor ..emzirirken sut mu gelmyo diyorum sıknca sütte cikiyor..bir memeyi kac dk emziriyorsunuz ?
Yanlış yapmıyorsun bence canım aynı senin gibi bendede bir süt canavarı var emziriyorum yarım saat bazen bir saati buluyor ona rağmen doymuyor dolapta sağdığım süt varsa takviye yapıyorum 30 40 cc içiyor ama yarım saat sonra acıkıyor

Yaa bebeğin alışmadı mı ne güzel, inşallah bizimki de alışmamıştır. Biberonu onlar veriyor ve açıkçası güvenemiyorum, ben günde sadece 40 dk içeri girebiliyorum. Tek duam pazar günümüz son olsun pazartesi çıkalım inşallah tabi ki öncelik oğlumun iiyi olması. Sütüm de emdikçe gelir belki diye ümit ediyorum

Benimde sancılarım belimden karnıma yayılıyo ama düzenli değil bende düzene girmesini bekliyorum nstde sancım cikiyo ama bi iki kere 80 e falan cikti acilmam ilerlemiyo napicami bilemedim 39+3um bende
Ben bolbol yürümeye çalışıyorum. Pilates topuna oturuyorum. İnş hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi. Sancının belden başlaması çok güzel bence. Hadi bakalım ne zaman düzene girecek sancılar

Hastaneye geldik şükür ☺ düZenli kasılmalarım ve 2 cm açıklığım var Sabah uyandığınızda dualarınızı bekliyorum kızlar
Çok sevindim hadi hayırlı doğumların olsun inş. Ay şu an çok özendim sana ya. Maşallah. Yarın kuzucuğun kucağında olacak.

Kızlar suyum geldi şaka gibi. Normalde hastanemiz eve 3 apartman uzaklığında ama biz 1 saatlik yola gelmiştik dün. Apar topar yola düştük. Dualarınızı bekliyorum.
Hastaneye geldik şükür ☺ düZenli kasılmalarım ve 2 cm açıklığım var Sabah uyandığınızda dualarınızı bekliyorum kızlar
inanmıyorum aynı benim gibi. hemde aynı saatte hastaneye gitmisiz, aynı gece cumartesiyi pazara bağlayan :) açıklığımız da aynı hahah
Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtul haber bekliyoruz

Dogumdan sonra kontrol içingelen cocuk doktoru benim minnoşun kafasından çekip atmıştı gerek yok şapkaya diye

Çok sevindim hadi hayırlı doğumların olsun inş. Ay şu an çok özendim sana ya. Maşallah. Yarın kuzucuğun kucağında olacak.
Hadi canım yarım avazda inşallah
inanmıyorum aynı benim gibi. hemde aynı saatte hastaneye gitmisiz, aynı gece cumartesiyi pazara bağlayan :) açıklığımız da aynı hahah
Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtul haber bekliyoruz

Ayyy sağolun kızlar odama çıktım herkes dinlen diyor uyumaya mı çalışsam yoksa pilates topu çömelme flan mı yapsam bilemedim sancılar düzensizleşti sanırım çünkü bir süredir bir şey yok

morcivertkedi inşallah benim kendi sancım yeterli olur ssvd olduğu için suni sancı da alamam dua edin kızlar. Ben iyice zorlanma aşamalarına gelmeden önce buraya gelişmeleri yazmaya çalışırım inşallah

Canım peki sütü ne ile sağıyorsun? Biz o biberonla mama verdik biraz, sonra beni emmeyi reddetti. Şimdi şırınga ile veriyoruz ara ara. Ne zaman bol sütüm gelecek benim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…