Ben stoklayamadim henuz o kdr degil elektrikli pompada almamistim..seen elktrikli ile mi sagiyorsun..yarim saatte bir verince meme kendini toparlayamiyor sut kalmiyor sankiYanlış yapmıyorsun bence canım aynı senin gibi bendede bir süt canavarı var emziriyorum yarım saat bazen bir saati buluyor ona rağmen doymuyor dolapta sağdığım süt varsa takviye yapıyorum 30 40 cc içiyor ama yarım saat sonra acıkıyor
Cikartiyoruz canim hemen pirtliyor zaten :) kaldirinca..ama ondanda olabilirse onada sikkat edeyim duymamistim hicGaZı olabilir mi ? Her emzirme ve memeden sonra çıkarıyor musun gazını ? Gazı olan bebekte hep meme ister
Biz yoğunbakımdayız ama benimki de çok emmiyor, bi tanesini hiç almadı. Eve gidince de öyle yaparsa mecbur hastane tipi kiralıycam galiba. Oğluma da bebelac gold veriyolarmış. Benim de kafam çok karışık. Sağlıkla çıksın da gerçi ilk istediğim o, yine de süt önemli ya. Çözüm bulursan burda paylaş olur mu ben okuyorum
8 Eylül belalı tahmini tarih galiba kimse doğuramadıGitti gönlümün takvimi.
Maşallah. Abentin biberonuyla verdim ondan sonra meme verdiğimde kıyameti kopardı.Bizimkisi acik sariya dondu ve civik baya ..memede veriyorum ustune ne yazikki biberonla mama veriyorum cunku surekli yalaniyo
Hanımlar bacak uyuşması doğum belirtisi olabilirmi acaba ? Sabahtan beri sağ bacağıma ara ara feci bir ağrı saplanıyor kuyruk sokumundan kasığıma doğru parmak uçlarıma kadar hissettiriyor . Birde 2 3 gündür bebek kendini vajinaya doğru ittiriyor gibi hissediyorum sürekli neye yorabilirim acaba fikri olan varmıki
Mememi reddetmesi o kadar üzücüydü ki. Emzirirken ne kadar da mutlu oluyorum. Sütler inmedi işte bebek de zorlamadığı için. Nerden kiralanıyor o makineler?Biz yoğunbakımdayız ama benimki de çok emmiyor, bi tanesini hiç almadı. Eve gidince de öyle yaparsa mecbur hastane tipi kiralıycam galiba. Oğluma da bebelac gold veriyolarmış. Benim de kafam çok karışık. Sağlıkla çıksın da gerçi ilk istediğim o, yine de süt önemli ya. Çözüm bulursan burda paylaş olur mu ben okuyorum
Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben istanbuldayım. Bakırköyde bi yer varmış internetten buldum, aylık 120-130 lira gibi bi ücreti var. Yaşadığın yeri yaz google'a hastane tipi süt pompası kirala yaz mutlaka çıkar, telefon edince bilgi veriyorlar.Mememi reddetmesi o kadar üzücüydü ki. Emzirirken ne kadar da mutlu oluyorum. Sütler inmedi işte bebek de zorlamadığı için. Nerden kiralanıyor o makineler?
Tamam canımçok sağol. Bizimki uykuyu bırakıp ememiyor. Deniycem şimdi dediğini.Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben istanbuldayım. Bakırköyde bi yer varmış internetten buldum, aylık 120-130 lira gibi bi ücreti var. Yaşadığın yeri yaz google'a hastane tipi süt pompası kirala yaz mutlaka çıkar, telefon edince bilgi veriyorlar.
Kullanan bi yakınım vardı, kız 10 ay onu kullanmış memnundu onun da bebeği meme almıyodu. İnşallah zamanla alır bizimkiler, gittikçe kuvvetlenecek çeneleri diye umuyorum
Iste hepsi farkli farkli..bizimki mama sonrasi bile sapirdaninca esim emzik verelim demeye basladi uyumuyor aglayip sapsap..tabiki simdi vermicem emzigi cok kucuk...Bende korktum ama simdilik bir red yok..Benimkide onunla aldigindan beri cildirdi.. acaba o fosur fosur hissi mi istiyor memeden diyorum ama siringaylada sinirleniyor alamiyor zaten..yani reddetmesede mamayi daha cok seviyor bolbol yedigi icin.. bol sut lazim insallah zamanla olur canim hepimizinMaşallah. Abentin biberonuyla verdim ondan sonra meme verdiğimde kıyameti kopardı.
Canim benimki de biberona alisti yogunbakimdayken. Ama cok sukur beni de emiyor. Ben emzirmeden sonra biberon ile anne sutu de veriyorum. Ben ise baslayinca mecbur biberon alacak. Sadece daha erken almis oldu.Çok sağol teşekkür ederim. Eğer iyi olursa pazartesi günü taburcu olacak inşallah. Yoğun bakımda da alıştı mamaya ve biberona, ne yapıcam bilmiyorum bi de ona üzülüyorum. Lohusalık gerçekten çok başka bi şeymiş.
İnşallah bebeğin sağlıkla doğacak, gönlünü ferah tut
Sarilik riskinden bizimki uyuyor bazen uyandirmak cok zor oluyor..sen az az da olsa durtup uyandir sıksık..biz hala sarilikla mucadele veriyoruz sali randevumuz var sık emzirdikce sanki hafifledi..Tamam canımçok sağol. Bizimki uykuyu bırakıp ememiyor. Deniycem şimdi dediğini.
Gerçekten zormuş, hele sezeryan sonrası. Daha dinlenemedim iki gecedir uykusuzum üstelik gece çocuk acildeydik dün sabahtan beri kaka olmayınca.Iste hepsi farkli farkli..bizimki mama sonrasi bile sapirdaninca esim emzik verelim demeye basladi uyumuyor aglayip sapsap..tabiki simdi vermicem emzigi cok kucuk...Bende korktum ama simdilik bir red yok..Benimkide onunla aldigindan beri cildirdi.. acaba o fosur fosur hissi mi istiyor memeden diyorum ama siringaylada sinirleniyor alamiyor zaten..yani reddetmesede mamayi daha cok seviyor bolbol yedigi icin.. bol sut lazim insallah zamanla olur canim hepimizinne zor islermis
İnşallah çarçabuk atlatır canım.Sarilik riskinden bizimki uyuyor bazen uyandirmak cok zor oluyor..sen az az da olsa durtup uyandir sıksık..biz hala sarilikla mucadele veriyoruz sali randevumuz var sık emzirdikce sanki hafifledi..
MumsyNatural kremi içinde çeşitli yağlar var memeyi yumuşatıyor , iyileşme sürecini hızlandırıyor , emzirme öncesi yılamya gerek yok silmek yeteli oluyor , göğüs ucu yumuşayınca bebek emebiliyor ve emdikçe sütte göğüse iyi geliyor , böyle böyle sağarken acı çekmezsin günden güne toparlarMeme ucu yaralarına ne yapıyorsunuz? Hiç birşey fayda etmiyor bana. Kızım da emmek istemiyor sanırım yaralar kabuk kabuk olduğu için kabul etmiyor memeyi. Sağamıyorum dokunamıyorum.
Ben hastanede çok zor uyandırıyordum , eve gelince kendi aç olduğu için çığlık ata ata o bizi uyandırıyorKizlar ya cidden bebisleri nasil uyandirip emziriyorsuniz tam 1saat mucadele ediyorum tutturmak ve kaldirmak icin komada gibi..bu arada 16dan 14e dusmus sariligimiz ama bir gram uyumadan saat basi emzirdim dün gece..
Ben bir memeyi en az 20 dk fln emziriyorum , sonra göğüs Kalkanında biriken sütü biberonla içiriyorum , uzun uykudan uyandıysa sağdığım sütü veriyorum 50-60 cc bile içtiği oluyor bazen 40 veriyorum , sonra mutlaka meme veriyorum , yatırdığımda bir süre sonra kıpırtanırsa emzik veriyorum , çok şükür hiçbir şeyi reddetmedi kızımBen bir seyleri yanlis mi yapiyorum acabaemziriyorum.mama veriyorum 30 40 cc ona ragmen kiz yalanip duruyor meme ariyor ..emzirirken sut mu gelmyo diyorum sıknca sütte cikiyor..bir memeyi kac dk emziriyorsunuz ?
3 litrw kadar su. Ayriyeten bolca meyvesuyu ve komposto ve carba yemeni oneririm.. gaz icin de bol yuruyus.Selam kızlar lojusalıpın 3. Gününden bildiriyorum gazım lavman da sonra çıktı wc ye çıktım ama hala gaz sancım var
Göğüs uçlarım çok büyük. Ağzına alamıyor yavrum sütüm de hala az doğru düzgün yemek yiyemedim ki gaz çıkmadığı için süt gelsin mama verdik mamayı yiyince nasıl da uyudu kuzum 2970 gr doğdu 49 cm çok şükür sağlıklıyım 3 buçuk kilo çıkıyordu ultrasonda bizde tutmadı kabız olmayacak şekilde beslenme önerilerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?