Ben stoklayamadim henuz o kdr degil elektrikli pompada almamistim..seen elktrikli ile mi sagiyorsun..yarim saatte bir verince meme kendini toparlayamiyor sut kalmiyor sanki bir de geceleri fln sirf kucak ya da meme niyetine kullandiigni dusunmeye baasladim..ya da mmemeden aldigi sut yetmiyor baska aciklamasi var mi bilmiyorum

GaZı olabilir mi ? Her emzirme ve memeden sonra çıkarıyor musun gazını ? Gazı olan bebekte hep meme ister
Cikartiyoruz canim hemen pirtliyor zaten :) kaldirinca..ama ondanda olabilirse onada sikkat edeyim duymamistim hic

Biz yoğunbakımdayız ama benimki de çok emmiyor, bi tanesini hiç almadı. Eve gidince de öyle yaparsa mecbur hastane tipi kiralıycam galiba. Oğluma da bebelac gold veriyolarmış. Benim de kafam çok karışık. Sağlıkla çıksın da gerçi ilk istediğim o, yine de süt önemli ya. Çözüm bulursan burda paylaş olur mu ben okuyorum

Yok o uyuşma bebeğin sinirlerine yaptığı baskı sonucudur. Magnezyım eksikliğinde oluyor diye biliyorum.
Bebek kanala girmiştir de öyle ittiriyordur.

Mememi reddetmesi o kadar üzücüydü ki. Emzirirken ne kadar da mutlu oluyorum. Sütler inmedi işte bebek de zorlamadığı için. Nerden kiralanıyor o makineler?

Mememi reddetmesi o kadar üzücüydü ki. Emzirirken ne kadar da mutlu oluyorum. Sütler inmedi işte bebek de zorlamadığı için. Nerden kiralanıyor o makineler?
Nerde yaşıyosun bilmiyorum ama ben istanbuldayım. Bakırköyde bi yer varmış internetten buldum, aylık 120-130 lira gibi bi ücreti var. Yaşadığın yeri yaz google'a hastane tipi süt pompası kirala yaz mutlaka çıkar, telefon edince bilgi veriyorlar.
Kullanan bi yakınım vardı, kız 10 ay onu kullanmış memnundu onun da bebeği meme almıyodu. İnşallah zamanla alır bizimkiler, gittikçe kuvvetlenecek çeneleri diye umuyorum

Daha 40 ı bitirmeme 1 hafta var. Ama sanki günüm dolmuş da bebek gelmemiş gibiyim. Ayrıca her gün bir sene gibi geçiyor. Geçmiyor yani..
Ve kafamı görenin sen daha doğurmadın mı sorusu.. yok doğurmadım kasılıp duruyorum sadece .
2 gündür de çarpıntım oluyor o neden acaba

Tamam canımçok sağol. Bizimki uykuyu bırakıp ememiyor. Deniycem şimdi dediğini.

Maşallah. Abentin biberonuyla verdim ondan sonra meme verdiğimde kıyameti kopardı.
Iste hepsi farkli farkli..bizimki mama sonrasi bile sapirdaninca esim emzik verelim demeye basladi uyumuyor aglayip sapsap..tabiki simdi vermicem emzigi cok kucuk...Bende korktum ama simdilik bir red yok..Benimkide onunla aldigindan beri cildirdi.. acaba o fosur fosur hissi mi istiyor memeden diyorum ama siringaylada sinirleniyor alamiyor zaten..yani reddetmesede mamayi daha cok seviyor bolbol yedigi icin.. bol sut lazim insallah zamanla olur canim hepimizin ne zor islermis

Canim benimki de biberona alisti yogunbakimdayken. Ama cok sukur beni de emiyor. Ben emzirmeden sonra biberon ile anne sutu de veriyorum. Ben ise baslayinca mecbur biberon alacak. Sadece daha erken almis oldu.
Mamaya ve biberona alisti diye steres yapma. Ben avent yenidogan biberonu aldim. Hem benden hem biberondan goturuyoruz isi.

Tamam canımçok sağol. Bizimki uykuyu bırakıp ememiyor. Deniycem şimdi dediğini.
Sarilik riskinden bizimki uyuyor bazen uyandirmak cok zor oluyor..sen az az da olsa durtup uyandir sıksık..biz hala sarilikla mucadele veriyoruz sali randevumuz var sık emzirdikce sanki hafifledi..

Gerçekten zormuş, hele sezeryan sonrası. Daha dinlenemedim iki gecedir uykusuzum üstelik gece çocuk acildeydik dün sabahtan beri kaka olmayınca.

Sarilik riskinden bizimki uyuyor bazen uyandirmak cok zor oluyor..sen az az da olsa durtup uyandir sıksık..biz hala sarilikla mucadele veriyoruz sali randevumuz var sık emzirdikce sanki hafifledi..
İnşallah çarçabuk atlatır canım.

Meme ucu yaralarına ne yapıyorsunuz? Hiç birşey fayda etmiyor bana. Kızım da emmek istemiyor sanırım yaralar kabuk kabuk olduğu için kabul etmiyor memeyi. Sağamıyorum dokunamıyorum.
MumsyNatural kremi içinde çeşitli yağlar var memeyi yumuşatıyor , iyileşme sürecini hızlandırıyor , emzirme öncesi yılamya gerek yok silmek yeteli oluyor , göğüs ucu yumuşayınca bebek emebiliyor ve emdikçe sütte göğüse iyi geliyor , böyle böyle sağarken acı çekmezsin günden güne toparlar

Kizlar ya cidden bebisleri nasil uyandirip emziriyorsuniz tam 1saat mucadele ediyorum tutturmak ve kaldirmak icin komada gibi..bu arada 16dan 14e dusmus sariligimiz ama bir gram uyumadan saat basi emzirdim dün gece..
Ben hastanede çok zor uyandırıyordum , eve gelince kendi aç olduğu için çığlık ata ata o bizi uyandırıyor

Ben bir seyleri yanlis mi yapiyorum acaba emziriyorum.mama veriyorum 30 40 cc ona ragmen kiz yalanip duruyor meme ariyor ..emzirirken sut mu gelmyo diyorum sıknca sütte cikiyor..bir memeyi kac dk emziriyorsunuz ?
Ben bir memeyi en az 20 dk fln emziriyorum , sonra göğüs Kalkanında biriken sütü biberonla içiriyorum , uzun uykudan uyandıysa sağdığım sütü veriyorum 50-60 cc bile içtiği oluyor bazen 40 veriyorum , sonra mutlaka meme veriyorum , yatırdığımda bir süre sonra kıpırtanırsa emzik veriyorum , çok şükür hiçbir şeyi reddetmedi kızım acıkınca ortalığı yıkıyor

3 litrw kadar su. Ayriyeten bolca meyvesuyu ve komposto ve carba yemeni oneririm.. gaz icin de bol yuruyus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…