Bizimkisi acik sariya dondu ve civik baya .. memede veriyorum ustune ne yazikki biberonla mama veriyorum cunku surekli yalaniyo
Canım Allah yardımcın olsun ama sen anlattıkça böyle.tontis obur yemek.gelmeyince homurdanan acayip tatlı bişi geliyo gözümün önüne rabbim bağışlasın böyle gormeden öyle sevimli geliyoki maşallah diyorum

Canim emzik ver. Benimkine emzik veriyorum. Sutekli emzik emmiyor. Uyurken cikariyor.

Hamilelik süreci daha kolaymış..Bugünümüze de şükür tabiki:)benim kız gündüzleri emmiyor emerse de belki bir defa.geceleri de 3 kez fln.Bugün 22 günlük oldu.acıkınca basıyor yaygarayi gazını kendi kendine çıkarıyor.ilk hafta 2 saate bir 30 cc mama verdik biberonla sütÜm pek yoktu.geçen hafta yani ikinci haftamızda 60 ccye çıkardık 3 saatte bir ama bizimki bekleyemiyorki bazen 2 saatte bir 60cc içiyor bir de meme emiyor üstten alttan çıkarınca acıkıyor hemen saate fln bakmiyoruz.ama hala aman aman sütüm yok inşallah çoğalır

Yok canım bebek günden güne gelişince süt ihtiyacı artıyor , ben de ilk günler 1 öğün 1 doz 30 cc olayına takılı kalmıştım ama istedikçe vermek gerekiyor ki ilk doktor kontrolümüzde doktor iyi bakmışsınız dedi , hastanede sarılık 6ydı 4e düştü çok şükür
Birdendedim günde kaç cc içebilir yani fazlalaştı süt alma miktarı dokunur mu dedim, hayır dedi 1 öğünde 75 cc ye kadar normal dedi benek ne kadar isterse veriyoruz dedi , sonra bir matematık Hesabı yaptı fln internette de öyle bir hesaplama gördüm
Herneyse aklım almadı minicik bebek o kadar süt içse midesi genişler diye düşünüyordum , ama kızım istiyor seninki de istiyorsa iyileşmek büyümek için oda enerji sarfediyor demektir , günde 8 öğün alsa 30 cc den toplam 240 cc oluyor o zaman tamam dedim benim ki 30 cc ile doymuyor öğünlerde rakamlar değişiyor , en fazla toplam 300 cc aldı gelişimi iyi gidiyor çok şükür mamayı kestim sabah öğle akşam süt sağıyorum her gün not alıyorum saat 11:00 50 cc anne sütü + memeler diye hem kaçta yediğini görüyorum hem yaklaşık nekadar uyduğunu

Son düzenleme:
Kızlar 2 gündür göbeğimde uyuşma ve tuhaflık var var mı sezaryan sonrası yaşayan ,
Duş alabilmem için dikiş üzerine dondurucu sprey sıkmışlardı , yarın doktor kontrolünde çıkartacaklar inşallah , sonra karın için abdominal bant kullanacağım medikacilerde satılıyordur heralde

ilahi yesilus
hesaplar hesaplar sanki kızın değil sen başak burcusun

ilahi yesilus
hesaplar hesaplar sanki kızın değil sen başak burcusun
Minicik bebek o kadar içebilir mi diye ilk günler hesap makinesiyle gezdim evde eşimle konuşuyorum o anlatıyor anlatıyor kafam almıyor hastanede hemşire 30 cc dedi ya fazlasını içirip mideyi genişletmeye gerek yok şuanda bu süt ona yeter dedi ama günler geçti yetmiyor bende yetişmeye çalışıyorum işte

Herkes aynı durumda sanırım gün sayınca günler geçmiyor bir türlü benim de nasipse en fazla 15 gün var ama dediğin gibi günler sanki 24 saatten fazla

Kizlar yikadiniz mi bebekleri ben kordon duussun diye bekliyorum ama ?

Eminim hepsi zor ama doğuran var daha doğuramayan var biz hala bekliyoruz hani evlenirken bunlar tatlı telaşlar derler ya bunlar da öyle sağlıklı olsunlar da hepsinin üstesinden gelinecek bence uyuma aşamasında emzik verilebilir yani onu uyku materyali olarak bebeğe alıştırabiliriz sadece uykuyla bağlantı kurması için. Sinem gerger akınal var uyku eğitmeni o da yeni doğum yaptı ve bebeğine emzik veriyor

Ben de ne yazik ki siringayla yapamadim..sarilik baslasi siringayi istemedi..simdilik gogusu aliyor once emziriyorum sonra mama..ama kizlar bizim kiz uyukluyor cok zorlaniyorum uyandirip beslemek icin ne yapsam uyanmiyor @ShinSeGi
Bende öyle başladım 2. Günü istemedi memeyi şimdi, sütümde artmıyor ne yaptıysam ama direniyorum bakalım inşallah artar, cnm doktor dedi ki serin oda da soy üzerini hatta klimalı dedi, aç altını uyanır dedi, soguk hasta etmez, insan hasta eder diye de ekledi

nerden kiraladın canım ben sordum doğum yaptığım hastanede hemşireler yok dedi.
Bebek kiyafetleri satin aldigim magaza kiraliyormus. O zaman bana kartini vermisti magaza sahibi. Hic ihtiyacim olacagini dusunmemistim. Besik bebe diye bir yer.

Kızlar bebeğim doğdu çok şükür. Darısı size.. 9 ay 7 günlükken doğdu gece 23:35 de. Normal doğum ile.. Çok şükür.

Allah isteyenlere nasip etsin..
Hayırlı olsun inş. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Maşallah. Abentin biberonuyla verdim ondan sonra meme verdiğimde kıyameti kopardı.
Biberonla ilgisi olmayabilir. Mesela benimki cok aglamadan mizmizlandiginda memeyi verdigimde hemen tutuyor emiyor. Ama agliyorsa kiyamet kopuyor, ac olsa da meme almiyor. Ama biberonu verince emiyor. Pes etmeden once farkli sekillerde denemek gerekiyor. Hepsinin turlu turlu huyu var. Anlayana kadar insan ne yapacagini sasiriyor. Her gjn yeni bir sey ogretiyorlar bize

Jojiohhhh
Bugün bebeğim 11 günlük göbek bağı hala düşmedi , çok uzun sürdü yaa daha yıkamadık kuzumu
Canim bizim 20 gunluk oldu hala dusmedi. Gecen hafta doktora goturdum tiroidlerine falan bakildi. Dusmek uzere ama dusmedi daha. Bu hafta tekrar doktora gidecegiz. Saglik ocagindaki ebe 20 gune kadar dusmemesi normal dedi. Kizimda ise 11. Gun dusmustu gobegi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…