Gerçekten mi yaa çok uzun süreJojiohhhh
Canim bizim 20 gunluk oldu hala dusmedi. Gecen hafta doktora goturdum tiroidlerine falan bakildi. Dusmek uzere ama dusmedi daha. Bu hafta tekrar doktora gidecegiz. Saglik ocagindaki ebe 20 gune kadar dusmemesi normal dedi. Kizimda ise 11. Gun dusmustu gobegi.
Kızlar benim evime saçma sapan insanlar gelmeye başladı, H honey bunch şok marketten sütünü alan geldi sabahtan beri 4 kişi, kayınvalidemin komşuları, ben böyle saçmalık görmedim.
Kilosu ne kadar oynamış öyle. -500 gr nerdeyse. Bu usg çok yanıltıyor demek ki.Selam kızlar lojusalıpın 3. Gününden bildiriyorum gazım lavman da sonra çıktı wc ye çıktım ama hala gaz sancım var
Göğüs uçlarım çok büyük. Ağzına alamıyor yavrum sütüm de hala az doğru düzgün yemek yiyemedim ki gaz çıkmadığı için süt gelsin mama verdik mamayı yiyince nasıl da uyudu kuzum 2970 gr doğdu 49 cm çok şükür sağlıklıyım 3 buçuk kilo çıkıyordu ultrasonda bizde tutmadı kabız olmayacak şekilde beslenme önerilerinizi bekliyorum
Yok yok umudunu kesme, er geç çıkacak. Ben de meraktayım önce hangimiz doğuracağız.Gece çok ağrıyordu daha doğrusu bana ne oluyorsa gece oluyor galiba uyudum uyandım bıçak gibi kesildi umudumu kestim artık ben
Tüm sıkıntılarınız geçer inşallah, ama dün gibi ne zaman doğacak nasıl doğacak diye düşünürken şimdi derdiniz bambaşka, ne kadar ilginç değil mi? Darısı biz einşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Alalh sağlık versin bebeklerinizeKızlar bebeğim memeyi tutsa da pek çekmiyor, bi tanesini ise hiç almıyor. Elektrikli pompa alsam sütümü getirir mi, şırıngayla veririz en azından, sma mama dedi doktor ama kabuzlık yaptı dün sabahtan beri kaka yok. Combiotic mama kakasını değiştirmedi mi @Elwing6 ?
Allah korusun yavrucaklarımızı.Bu arada elektrikli supurge calistirdi kv bizimki agkarken komada gibi uyumaya basladio kadar minikler ki anne karninda hissetmek güven veriyo bir kez daha alip icime sokasim geldi minnagimi..ne kadar savunmasiz ne kadar ufaklar
8 Eylül belalı tahmini tarih galiba kimse doğuramadı40+0dan selamlar hanımlar doğum yapacak olan 2 arkadaşa Allah kolaylık versin, bir avazda kurtulun
Maşallah size. Geçmiş olsun ve gözün aydın. Usg kilosuyla doğum kilosu tuttu mu acaba, bir de epiduralsiz mi doğum yaptınız acabaKızlar bebeğim doğdu çok şükür. Darısı size.. 9 ay 7 günlükken doğdu gece 23:35 de. Normal doğum ile.. Çok şükür.
Allah isteyenlere nasip etsin..♥
Saçma sapan derkem hiç tanımadığınız mı? Bi lohusa kadını rahat bıraksalar keşke 40ını bekleyemiyorlae mı acaba?Kızlar benim evime saçma sapan insanlar gelmeye başladı, H honey bunch şok marketten sütünü alan geldi sabahtan beri 4 kişi, kayınvalidemin komşuları, ben böyle saçmalık görmedim.
Ne güzel bir de normal doğum yapmıştınız değil mi? Dikişler falan çok acıyor mu normal doğumdan sonra?ay kızlar ben leyla gibiymisim yeni yeni kendime geliyorum. geçen hafta bugünden itibaren mesajları okudum. ne güzel arkadas olmusuz biz. doğum haberimi alana kadar ne cok merak eden olmus. lohusayız zaten duygusalız ağlayasım tuttu. hepinizi cook seviyorum
biz bugün 1 haftalık olduk. 1 haftadır evim hic olmadıgı kadar güzel kokuyor. 1 haftadır günes evimden ayrılmıyor. ne kutsalmış annelik. cennet bosuna annelerin ayagının altında degilmis
Insanlar gerçekten gezecek gidecek kapı arıyorlar. Kesin gelenler belli bir yaşın üzeri teyzelerdir, işleri güçleri yok ama keşke bir de gittikleri kişinin durumunu düşünselerKızlar benim evime saçma sapan insanlar gelmeye başladı, H honey bunch şok marketten sütünü alan geldi sabahtan beri 4 kişi, kayınvalidemin komşuları, ben böyle saçmalık görmedim.
Bugün ben de emzirdim ve 2 emme sonunda uyudu, uyanmak bilmedi. Kaldırdım gazını çıkardım o zaman bi açtı gözünü hemen emzirdim gene 2 kere çekip uykuya daldı. Üstelik yanağına falan dokundum gene de aranmadı hiç. Yarın söyliycem doktora bakalım. Benim bebeğim de aynı seninki gibi o zaman çok benziyolar. Bulduğumuz çözümleri yazalım burda, çok uykucu bunlar yaaTamam canımçok sağol. Bizimki uykuyu bırakıp ememiyor. Deniycem şimdi dediğini.
Kizlar yikadiniz mi bebekleri ben kordon duussun diye bekliyorum ama ?
[/QUOTE
Bende kendi komşularıma sinir oldum dandan düşer gibi geldiler surat yapsan olmuyo me meraklılarmışKızlar benim evime saçma sapan insanlar gelmeye başladı, H honey bunch şok marketten sütünü alan geldi sabahtan beri 4 kişi, kayınvalidemin komşuları, ben böyle saçmalık görmedim.
Eğer ememezse ben de mecburum sanırım, emzirmeye gittim emmedi doğru düzgün geldim odaya gene sağdım. Tamam az var sütüm ama yine de emse iyi olacak sonuçta sağınca çıkıyor biraz.Canim benimki de biberona alisti yogunbakimdayken. Ama cok sukur beni de emiyor. Ben emzirmeden sonra biberon ile anne sutu de veriyorum. Ben ise baslayinca mecbur biberon alacak. Sadece daha erken almis oldu.
Mamaya ve biberona alisti diye steres yapma. Ben avent yenidogan biberonu aldim. Hem benden hem biberondan goturuyoruz isi.
evet normal oldu. ilk günler biraz zorluyor tabi ama şuan daha iyiyim. ilk tuvalet yaparken korkuyor insan ama onda da bisey yokmus kabız olmamaya dikkat etmek lazımKilosu ne kadar oynamış öyle. -500 gr nerdeyse. Bu usg çok yanıltıyor demek ki.
Yok yok umudunu kesme, er geç çıkacak. Ben de meraktayım önce hangimiz doğuracağız.
Tüm sıkıntılarınız geçer inşallah, ama dün gibi ne zaman doğacak nasıl doğacak diye düşünürken şimdi derdiniz bambaşka, ne kadar ilginç değil mi? Darısı biz einşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Alalh sağlık versin bebeklerinize
Allah korusun yavrucaklarımızı.mis gibii ne güzel darısı bizim başımıza
aynen valla, nolacak bizim bu halimiz,
Maşallah size. Geçmiş olsun ve gözün aydın. Usg kilosuyla doğum kilosu tuttu mu acaba, bir de epiduralsiz mi doğum yaptınız acaba
Saçma sapan derkem hiç tanımadığınız mı? Bi lohusa kadını rahat bıraksalar keşke 40ını bekleyemiyorlae mı acaba?
Ne güzel bir de normal doğum yapmıştınız değil mi? Dikişler falan çok acıyor mu normal doğumdan sonra?
Benimkide uyuyup kalıyo göğsümde doktor soy dedi biraz üşüsün dedi seni emdikten sonra göğsünü boşalt dedi eğer doymazsa sütü ver dediBugün ben de emzirdim ve 2 emme sonunda uyudu, uyanmak bilmedi. Kaldırdım gazını çıkardım o zaman bi açtı gözünü hemen emzirdim gene 2 kere çekip uykuya daldı. Üstelik yanağına falan dokundum gene de aranmadı hiç. Yarın söyliycem doktora bakalım. Benim bebeğim de aynı seninki gibi o zaman çok benziyolar. Bulduğumuz çözümleri yazalım burda, çok uykucu bunlar yaa
Bilmiyorum ki. Tiroidler iyiymis.. yavrum banya da yapamadi. Insallah duser gobegi de yikarim. Enfeksiyon olmasindan korkup yikamadimGerçekten mi yaa çok uzun süretiroidle ilgisi nedir
Yani emzirme sonrası sütünü sağ mı dedi doktor. Ben de öyle yapıcam galiba, süt sağma makinem de yok. Sen kiraladın mı satın mı aldın nasıl yapıyosun?Benimkide uyuyup kalıyo göğsümde doktor soy dedi biraz üşüsün dedi seni emdikten sonra göğsünü boşalt dedi eğer doymazsa sütü ver dedi
Canım teyzen de olsa akraban da olsa düzenin bozuluyor, yemeğe oturuyorduk oturamadık, birinde kahvaltımız yarım kaldı, en son ben emzirme koltuğuma geçiyorum deyip kalktım 5 dk sonra defolup gittiler.Yuhh yaa , bana teyzemler ve kuzenim yazlıkta olduğu için hastaneye gelemediler , dönünce hemen aradılar gelmek istediler , istemeden davet etmek zorunda kaldım anneme söylendim durdum teyzen misafir değil ailemiz dediyse de sinirimden ağladım çünkü erkek tarafının akrabaları var bize yakın oturan onlara 40ındam sonra gelin dedi kayınvalide , neyse anlamlar annem teyzemler derken ben dün ne dinlenebildim ne de süt yapan yiyecekleri yiyebildim ne de su , düzenim bozulunca sütüm azaldı hemen sankikayınvalidene söyle 40ındam sonra toplu halde gelsinler de , o ne öyle müze gibi giren çıkan belli değil , sütte çok iyiymiş
Amin aminnn, bir an önce kavuşun inşallah.Kilosu ne kadar oynamış öyle. -500 gr nerdeyse. Bu usg çok yanıltıyor demek ki.
Yok yok umudunu kesme, er geç çıkacak. Ben de meraktayım önce hangimiz doğuracağız.
Tüm sıkıntılarınız geçer inşallah, ama dün gibi ne zaman doğacak nasıl doğacak diye düşünürken şimdi derdiniz bambaşka, ne kadar ilginç değil mi? Darısı biz einşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Alalh sağlık versin bebeklerinize
Allah korusun yavrucaklarımızı.mis gibii ne güzel darısı bizim başımıza
aynen valla, nolacak bizim bu halimiz,
Maşallah size. Geçmiş olsun ve gözün aydın. Usg kilosuyla doğum kilosu tuttu mu acaba, bir de epiduralsiz mi doğum yaptınız acaba
Saçma sapan derkem hiç tanımadığınız mı? Bi lohusa kadını rahat bıraksalar keşke 40ını bekleyemiyorlae mı acaba?
Ne güzel bir de normal doğum yapmıştınız değil mi? Dikişler falan çok acıyor mu normal doğumdan sonra?
Hastaneden çıktıgımın 2.günü yakın akraba agırladık( eşimin) tam geldiklerinde koltukta oturmuş gazını çıkarıyordum, adam bide demez mi öpebiliyor muyuz, hayır tabii ki dedim öpemiyoruz, abisi bile ayaklarından öpüyor,Amin aminnn, bir an önce kavuşun inşallah.
Saçma sapan dediğim insanlar benim tanımadığım tanısam da alakamın olmadığı insanlar, tabi kayınvalidemin komşu ve kankaları, inan akrabaları olsa bir yere kadar saygılıyım da bu kadarı saçmalık gibi geldi. 40 ını bekleyemiyorlarmış çünkü ilk bi geçmiş olsuna gelirlermiş adetten. Kv de sütünü alıp geçmiş olsuna gitmiş demek ki onlar da aynısını yapıyor. Biraz uzak olsak böyle olmazdı tabi.
Bende tiroit ilacı kullanıyordum bıraktım o yüzden sordum , evet ya bende biran önce yıkayalım istiyorum rahat rahat uyusunBilmiyorum ki. Tiroidler iyiymis.. yavrum banya da yapamadi. Insallah duser gobegi de yikarim. Enfeksiyon olmasindan korkup yikamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?