Bizden iyisin gündüz biriki saat gece sabaha kadar ayaktayız uyanikkende sürekli memede yapışık geziyoruz tükendim artık nekadar sürecek bilmiyorum

Benimde kayınvalide yanımda 2 gün annem geliyor 40ından sonra napıcam bende bilmiyorum

Benimde kayınvalide yanımda 2 gün annem geliyor 40ından sonra napıcam bende bilmiyorum
Yalniz daha iyi oluyor inan. Ben sadece banyo kovasini taşıyamıyorum. Banyo soguk diye odaya tasiyorum su ve kuvetini. Tas tas tasidim yikadim kendim. Evde biri olunca ona guveniyoruz. Yalniz olunca mecbur kendimize guvenip islerimizi yapiyoruz.

Biz 43 günlük olduk.1-2 güne kadar gece gündüz uyuyordu 2 saat ayaktaydik.Sadece acıkınca kalkiyordu ve artık yeter dedi:)))artık gunduzleri uyanık ve kucak istiyor hanımefendi bide öyle bir bağırıyorki sanırsın bir yerini cimdikledik:)))

O zaman 40 ı çıkması da çözüm değil

Şu saat oldu ayaktayım gündüzden beri toplasam 1 saat belki uyumuştur 5 dakikada bir emziriyorum resmen tükendim artık şekerim düşüyor uykusuzluk cabası göğsümde uyuyor yerine koyunca kıyamet kopuyor altını bile bezletmiyor kv bi yeri mi ağrıyo hasta mı diye beni darlıyor umarım 40 tan sonra böyle olmaz

Kremin içinde yağlar varsa o da yumuşatır tabi lonsinoh lanolin krem biraz hayal kırıklığı oldu benim için o yüzden susam yağı kullanmaya başladım
Bende de lansinoh uyuşturduğu için iyi geldi
İlk zamanki yaralardan farklı olarak kızım çok sert ve çekiştirerek emdiği için sonrasında zonklarcasına bir ağrı olmaya başladı krem biraz uyuşturuyor farkettim
Tamamen ne zaman iyileşecek göğüslerimiz acabaa
1aylık olduk çok şükür

Bu cocukar niye boyle yaaa tum gun emdi 1 saat anca uyudu.gece uuyandirmaya korkuyorum uykuya dalmasi saatleri aliyo.neyse yinede kaldirdim

Bu cocukar niye boyle yaaa tum gun emdi 1 saat anca uyudu.gece uuyandirmaya korkuyorum uykuya dalmasi saatleri aliyo.neyse yinede kaldirdim
Canim senin emzirme suresini azaltman lazim. Emxirme sonrasi da mutlaka gazini cikarman lazim.

Kız uyuyan cocugu niye kaldırıyorsun bırak kendisi acıkınca uyanır zaten
Sarılık riski vs de kalmadı bi aylık olmustur seninki acsa baglasan durmaz :)

Dondurucudaki sutlerden cikarip isitip verdim oglana. Bebek 15 gunlukken sagip koymusum.Biberonu yikarken farkettim nekadar yagliymis o donemin sutu. Biberonda tereyag gibi sari bir yag tabakasi vardi. Bebege cok faydali olan sut yenidogdugunda cok yagliymis demekki. Yeni sagdiklarom oyle degil. Biberonu su ile calkalasam bile cikiyor yagi. Ama o 15 gunlukken olan sut mumkun degil deterjansiz cikmadi yagi biberonun emzik kismindan. Sutlerimiz bebegin o anki ihtiyacina gore uretiliyormus ya, dogruymus test etmis oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…