4 saat ac kalinca kiyamiyorum o da senin taeif ettiin gibi bıkbıkk sesler cikartiyo saati gelince ıkkk mıkkk bitmio uyanamiyoda simdi emzirdim altini aldim batirmis her esyalarini giydirdim kiiiiii bırtttttt diye bir ses daaha
4 ile 5 saat icinde mutlaka uyaniyor gece. Eger cok acikmissa 3 saat icinde uyaniyor. Gece uykusunu bolmemek icin uyandirmiyorum. Mesela bugun 5 saat sonunda uyandi.
Gunduz 3 saatte bir emziriyorum. Eger com derin uyuyorsa da 4 saati gecirmiyorum. Uyanmamissa 4 saat icinde uyandiriyorum. Zaten gunduz o kadar uyumuyor. Gunduz 2 saatte bile acikiyor. Bu sekilde yapinca hayati da rutine girmeye basladi.
Asagi yukari hangi saatlerde emecegi belli oldu. Gece 12 ile 1 gibi, sonra saat 3 civari ve 5 civari seklinde 3 defa uyaniyor. Bu gece 3u Atladik 5de uyandi. En azindan sabah guzel dinlenmis kalkiyor. Ben de dinlenmis oluyorum.
Iste 1 saatte emince bwnimki de huzursuz oluyor. Cunku ilk emdigi sut yari sindirilmis oluyor ustune yeniden emince eski emdigi yeni emdigo karisip gaz yapiyor.
En az 2 saatte bir emzir. Ben 3 saatte emziriyorum. Tabi bu sure kanun gibi degismez degil. Bazen cok acikiyor 2.bucuk saatte emiyor.
Iste 1 saatte emince bwnimki de huzursuz oluyor. Cunku ilk emdigi sut yari sindirilmis oluyor ustune yeniden emince eski emdigi yeni emdigo karisip gaz yapiyor.
En az 2 saatte bir emzir. Ben 3 saatte emziriyorum. Tabi bu sure kanun gibi degismez degil. Bazen cok acikiyor 2.bucuk saatte emiyor.
4 saat ac kalinca kiyamiyorum o da senin taeif ettiin gibi bıkbıkk sesler cikartiyo saati gelince ıkkk mıkkk bitmio uyanamiyoda simdi emzirdim altini aldim batirmis her esyalarini giydirdim kiiiiii bırtttttt diye bir ses daaha
Daha beterini anlatayım :)
Dün ucağa yetişicez sabahın 4ü uyuyordu kaldırmak suretiyle altını temizleyeyim dedim sadece idrar vardı sildim yeni bezi koydum hop idrar yapmaya basladı ufakta bi pırt yaptı haydaa neyse tekrar o bezide aldım altından yeniden poposunu silerken ayakları ellerimle havada sen bir kaka yap tazyikli hemde
Üstümdeki gömlek yatak kıyafetleri örtüsü corabı vs vs her yer kaka oldu ki acelemiz var ucaga yetişicez, afyonumuz patlamamıs, ilk defa yasıyoruz böyle bişey falan baya panik olduk
Yoo kaldırmıyorum zaten acıkınca kaldırıyor o ortalıgı :)
1de yatmıssa takribi 4-5-6gibi uyanıyor benimki bir kere öyle 7 de uyandı Allahım saat bası kalkıp bişeymi oldu iyi mi diye kontrol etmekten uyuyamadım :)
Sen uyurken uyandırıp zorla yemek yedirseler hosuna gider mi
İlerde uyku düzenini bozdugun icin cok pişman olursun demedi deme
Eşim çalışıyor bugün bi yere gidemeyiz valla, iki çocukla zor şuan benim için
Anca görmediği odalarda gezer tosbağam
Seninki süpermiş
İki gün sonra kız eve girmeyecek
Eşim çalışıyor bugün bi yere gidemeyiz valla, iki çocukla zor şuan benim için
Anca görmediği odalarda gezer tosbağam
Seninki süpermiş
İki gün sonra kız eve girmeyecek
Yani geceleri bar cafe sokak seyleri gibi değil ama anası kadar hatta daha cok yurtici/yurtdısı gezse inanılmaz hosuma gider
Göbek bagınıda zaten yurtdısında iyi bi firmanın bahcesine göndericem
Yani geceleri bar cafe sokak seyleri gibi değil ama anası kadar hatta daha cok yurtici/yurtdısı gezse inanılmaz hosuma gider
Göbek bagınıda zaten yurtdısında iyi bi firmanın bahcesine göndericem
Emzik. Harika bir sey. Karni bir kerede tam doyunca uzun uyuyor benimki. 2 saatte 1 emerse daha kisa sure uyuyor.
Bizim bugun 40. Gunumuz ve 100 cc iciyor biberon ile. Daha az icince 70 falan doymuyor ve mizildaniyor.