Emzik. Harika bir sey. Karni bir kerede tam doyunca uzun uyuyor benimki. 2 saatte 1 emerse daha kisa sure uyuyor.
Bizim bugun 40. Gunumuz ve 100 cc iciyor biberon ile. Daha az icince 70 falan doymuyor ve mizildaniyor.
Benden bir gün önce doğum yaptın diye hatırlıyorum. 19 Ağustos değil miydi sizin doğum tarihi? Benim hesabıma göre 40ımız bugün çıkıyor. Sizin dün değil miydi o zaman? Aslında 40 uçurma gibi bir derdim yok ama 40 boyunca lekelenmelerim oldu. 40ımız dolduysa boy abdesti alıp namaza başlayacağım. Çok kafam karışık bu konuda.

Emzik. Harika bir sey. Karni bir kerede tam doyunca uzun uyuyor benimki. 2 saatte 1 emerse daha kisa sure uyuyor.
Bizim bugun 40. Gunumuz ve 100 cc iciyor biberon ile. Daha az icince 70 falan doymuyor ve mizildaniyor.
Bizimkine de akşam 11de hem emzirip hem 60 cc mama veriyorum ağlamıyor ama mızıldanıyor uykuya zor geçiyor 60 yerine 75 mi versem acaba bizimki de 1 aylık oldu. Öğlen yeten sütüm akşam nedense yetmiyor

Bizimkine de akşam 11de hem emzirip hem 60 cc mama veriyorum ağlamıyor ama mızıldanıyor uykuya zor geçiyor 60 yerine 75 mi versem acaba bizimki de 1 aylık oldu. Öğlen yeten sütüm akşam nedense yetmiyor

Canım kontrole gitcektin gittin mi? Nekadar almış 1 ayda? Mamaya devam dediler mi? Bide 1 aylık aşısı çok ağladı mı? Bizde yarın gidicez

Yemek yedikten sonra bez alirken ayaklari kaldirdiigm an bana 3 4 kez oldu o suratima yapacak nerdeyse zilli oyle tazyikli ayaklari kaldirdigimda kendime nisan almadan bezi koyuyorum artik önüne boklular ya

Emzik almiyo bizimki puuu yapip tukuruyo bildigin ve daha sinirlenio ondan süt gelmeyince

Canım kontrole gitcektin gittin mi? Nekadar almış 1 ayda? Mamaya devam dediler mi? Bide 1 aylık aşısı çok ağladı mı? Bizde yarın gidicez
28 Ağustos doğumdaşlar
Biz de daha aşı olmadık inşallah huzursuz yapan ağlatan bişi değildir
Kilosu iyi dedi doktor 2900 doğdu 3900 olmuşuz çok şükür
Gaz damlası verdi çünkü artık uykudan bağırarak ıkınarak kasılarak vs uyanıyor
İnşallah fayda eder

Evet 19 agustos ta dogd7. Tam 40. Günümüz bugun. Normalde 2 3 gun once abdest aliniyormus ama ben bugun yaptim. Bebegi de bugün yikadim. Kundakladım uyuyor. Benegin dogdugu gun sayilmiyor hesaplanirken. 1 gun sonrasinda 1 gunluk oluyor ya. 29 bugun tam 49. Gun. Kirklandik yav. Darisi size. Siz de iciniz rahat etsin diye hem bugun hem yarin yikanin. Abdestlenin.

Canim sen de 80 veya 90 ver. Emmedigi fazlaligi dokersin. En azindan yerip yetmedigini anlarsin. Benimki 1 aylikken arada 100 bitiriyordu. Genelde 80 veua 90 cc veriyordum. Zaten 1 ayi 2 hafta gecti bizimki de. Seninki 60 ile yari ac yari tok kaliyor bence. Benimki tam doyunca mizirdanmayi birakip sessiz sakin bir uyku cekiyor.

Emzik almiyo bizimki puuu yapip tukuruyo bildigin ve daha sinirlenio ondan süt gelmeyince
Aventin bir emzigi varmis tutma ueri falan yok ortasi da bosluk. Butun bebekler o emzigi aliyormus. Bence ondan alip dene.

Biz de Sali gunu olacagiz asiyi. Insallah cok aglamaz. Simdiden ben nasil dayanicam diye dusunuyorum.

Aventin bir emzigi varmis tutma ueri falan yok ortasi da bosluk. Butun bebekler o emzigi aliyormus. Bence ondan alip dene.
O emziğin adı “Soothie”. Biz aldık ama hiç bir işe yaramadı. Hatta kızım onu diğer denediklerimden daha da az sevdi. Bildiğin emzik düşmanı.

Yemek yedikten sonra bez alirken ayaklari kaldirdiigm an bana 3 4 kez oldu o suratima yapacak nerdeyse zilli oyle tazyikli ayaklari kaldirdigimda kendime nisan almadan bezi koyuyorum artik önüne boklular ya
Bir müsibet bin nasihatten iyidir bosuna dememişler
Annemde hep bezi cıkarmadan altına diğerini koy der dururdu :)
Profesyonel bez baglayıcısı olucaz sayelerinde en hızlı bez baglayan falan :)

Soothie
Ben kullanıyorum arada ama air soft daha iyi
Cok agır bi emzik agzından cok kolay cıkıyor tutmazsa birisi

Ben de akşam durmadı artık sabahtan beri ayaktaydık bi 60cc mama verdim ancak uyudu. Yarın yine doktora gideceğiz doktor da mama ver derse düzene oturacağım mama işini. Birisi ver diyor öbürü asla verme diyor. Sinir oldum iyice.
Bizden iyisin gündüz biriki saat gece sabaha kadar ayaktayız uyanikkende sürekli memede yapışık geziyoruz tükendim artık nekadar sürecek bilmiyorum
Allahım yardım etsin memede yapışık olayı aynı bizde de, 40ı çıkınca geçer inşallah bekliyorum
Her dr başka söylüyor biri uyandır biri uyandırma
Bebeğinizin kilo alim problemi varsa mutlaka uyandırın, benimki mama verdikten sonra bıraksam 5 saat bile uyur ama kilo alamadı. Her gece 2-3 saatte bir kalkıyorum ve uyur halde de olsa emziriyorum. Kilosuna yarın baktıracağım yine almamışsa mamayı artıracağız

O peşpeşe devam eden yorgunluk çok fena 1 hafta daha kayınvalide burda sonra gidecek, gerçi işi olduğu zaman da gidiyorda baya yardımcı oluyor saolsun sayesinde yemek yiyip dinleyebiliyorum. 40ından sonra eşim 1 hafta izin alacak öyle geçiş yapacağız sonra ben yalnızım sancı krizlerinde zorlanıyorum

Off biz de. Utanmasam acile gidicem de dalga gecerler diye sabrediyorum carsamba doktor randevumuz var.
Bende hastaneye gitmeyi düşündüm üstelik kayınvalidem ve eşim karnını üşüttük herhalde dediler sıcak uyguladık habire ama ben kabullendim bunları yaşayacağız , bizim stresimizi kalp atışlarımızı bile emzirirken bebek hissediyor bir süreç ve böyle olması gerekiyor diye avutuyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…