Emzik almiyo bizimki puuu yapip tukuruyo bildigin ve daha sinirlenio ondan süt gelmeyince
Benim ki emzik alıyordu ama azalttı almayı
Çaktırmadan meme de kalma süresini arttırdı , uykusu hafif her an uyanacak gibi davranıyor arada gözlerini açıp kapatıyor uyusa da yanından ayrılamıyorum , şimdi düşününce beni iyi yola getirmiş minik emziği verdiğim zaman bazen suratını buruşturup diliyle ittiriyor

Maşallah kuzuya ben de önünüzdeki hafta herhangi bir gün gideceğim sağlık ocağına aşı için

Amin amin inşallah ben yapisikligin doymamakla olduğunu düşünmesemde her gelen yok yok senin sutun yetmiyoac bu çocuk ondan böyle demezlermi fittiriyorum geliyolar bian ilk zamanlarda öyleydi farkındaydım ama şuan oyuncak etti karnı doyduktan sonra ağzında tutuyo sadece 40 i bj atlatalimda hayırlısıyla inşallah duzelicekler diye umuyorum

Emzik. Harika bir sey. Karni bir kerede tam doyunca uzun uyuyor benimki. 2 saatte 1 emerse daha kisa sure uyuyor.
Bizim bugun 40. Gunumuz ve 100 cc iciyor biberon ile. Daha az icince 70 falan doymuyor ve mizildaniyor.
Ya bizimki obur o zaman. Daha 24 günlük ve en az 150 cc ile doyuyor. Şişko değil ama olcak bu gidişle

Maşallah güzel almış darısı bize insallah. Ben ilkinde tek meme emzirmiştim hep sol memeyi tutturamiyordum 2200 doğan kizim ilk ay 1 kiloya yakın almıştı bunda 2 meme çalışıyor bebekte daha obur ama pek almadi bu bebisim

Kızlar D vitamini ne kullanıyorsunuz ?

Canım kontrole gitcektin gittin mi? Nekadar almış 1 ayda? Mamaya devam dediler mi? Bide 1 aylık aşısı çok ağladı mı? Bizde yarın gidicez
Evet gittik. Benim kız 37.haftada 3250 doğmuştu 3 gün sonra 2900 olmuştu cuma günü 3690 çıktı. Bana yine biraz az geldi ama ebe genel olarak kilo alımı gayet iyi ve olması gereken ortalamada ne yapıyorsan aynen devam dedi. Boyu da doğduğunda 51 cm di 54buçuk olmuş ona da çok iyi dedi hatta senin ki boya daha çok gitmiş dedi.

Aşıyı bacağından yaptı, yaparken çok ağladı ama iğneyi çıkarınca sustu hemen, eve gelince de emzirip mama verip 3 buçuk saat uyuttum; aşı ağrı yaparsa ağlamasın, uykuda hissetmez diye. Hiç bi sıkıntısı olmadı çok şükür.

Ya seninki de boyle mi bilmiyorum ama benimki oyle bir agliyor ki sanki birisi bi yerini cimdikliyor. Ve bunu saatlerce yapiyor. Alttan pirtlatip rahatlayana kadar - ki gecen gun bu 7 saat surdu. Ben de beraber agliyorum artik. Aci cekerken ona yardim edemedigimi dusunup kahroluyorum. Insallah doktor 'mucize' bir gaz ilaci verir de rahat atlatiriz bu krizleri diye dua ediyorum.

ya bizde salı günü gidicez. çekiniyorum aşıdan topuk kanı için 3 kere iğne batırmıştı çıkmadığı için çok canı yandı yavrumun

Çocuğunun karnını şişirir miyim diye korkuyorum da. Bizim kızda durdurak yok ne kadar versen o kadar içer ben bugün 75 cc deniyeyim bi. Bi de bu çocukların süt ihtiyacı artıyor ama aynı süre emiyor lar hala nasıl aldıkları miktar artıyor daha fazla mı kuvvet uyguluyorlar aynı sürede daha mı fazla süt çekiyorlar acaba

Bana da bi doktor ver diyor biri verme diyor. 4-5 doktora danıştım. Ben de artık kilo alımı çok değil diye mamayı bi 60 cc sabah 11 de bi 60 cc de gece 11 de veriyorum. Hatta gecekini 75 vericem artık akşam doymuyor kuzum

çeneleri kuvvetleniyor canım benimki bazen 10 dakikada doyuyor cok cok çekerek

Tipatippp ayni

Bu cocukar niye boyle yaaa tum gun emdi 1 saat anca uyudu.gece uuyandirmaya korkuyorum uykuya dalmasi saatleri aliyo.neyse yinede kaldirdim
Ben de bilmiyorum bugün banyo yaptırdık biraz rahatladı uyuyor ama uykusunda sürekli ağlıyor göğsümde hâl kalmadı emzirmekten oturup ağlayasım geldi sırf o uyumuyor diye kendimi geçtim onun uyumamasına içim gitti resmen bi an önce düzen oturtsak artık ne olur ki

Bizimki de uzun sürüyor , karnına sıcak bez uygula , poposunu yıka sıcak suyla sakinleşiyor , göbek masajı vs aklımıza ne gelirse yapıyoruz
Ama mucize ilaç yok maalesef ,
Bende çaresiz kalınca çok kötü oluyorum

Gerçekten felaket bişey insan bi yerden sonra kendini kaybediyor sırf o uyusun diye yalvardım bütün gece ama yine uyumadı sabah biraz uyudu en son bayıldı galiba uykusuzluktan çocuk sonra banyo yaptırdık biraz daha rahatladı ama huyu çok değişti altını bile aldırmaz oldu sürekli ağlıyor kimseye göstermedim bile nazar falan sıkıntı çekmeyeyim diye ama sanırım kırkına kadar böyle idare edicez babası da yok yanımızda öyle çok zorlanıyorum ki Allah'tan görümce falan bekâr küçük daha en azından yemek su idare ediyorum yoksa aç kalırdım ben bu çocukla

Bana wellcare vitamin d yazmışlardı onu kullanıyorum
Bize de doktor Trioacd3e damla onu kullanıyorum bende. Ama içimde d vitamini dışında a ve c vitaminleri de var bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…