Benim ki emzik alıyordu ama azalttı almayıEmzik almiyo bizimki puuu yapip tukuruyo bildiginve daha sinirlenio ondan süt gelmeyince
Maşallah kuzuya28 Ağustos doğumdaşlar
Biz de daha aşı olmadık inşallah huzursuz yapan ağlatan bişi değildir
Kilosu iyi dedi doktor 2900 doğdu 3900 olmuşuz çok şükür
Gaz damlası verdi çünkü artık uykudan bağırarak ıkınarak kasılarak vs uyanıyor
İnşallah fayda eder
Amin amin inşallahBen de akşam durmadı artık sabahtan beri ayaktaydık bi 60cc mama verdim ancak uyudu. Yarın yine doktora gideceğiz doktor da mama ver derse düzene oturacağım mama işini. Birisi ver diyor öbürü asla verme diyor. Sinir oldum iyice.
Allahım yardım etsin memede yapışık olayı aynı bizde de, 40ı çıkınca geçer inşallah bekliyorum
Bebeğinizin kilo alim problemi varsa mutlaka uyandırın, benimki mama verdikten sonra bıraksam 5 saat bile uyur ama kilo alamadı. Her gece 2-3 saatte bir kalkıyorum ve uyur halde de olsa emziriyorum. Kilosuna yarın baktıracağım yine almamışsa mamayı artıracağız
Ya bizimki obur o zaman. Daha 24 günlük ve en az 150 cc ile doyuyor. Şişko değil ama olcak bu gidişleEmzik. Harika bir sey. Karni bir kerede tam doyunca uzun uyuyor benimki. 2 saatte 1 emerse daha kisa sure uyuyor.
Bizim bugun 40. Gunumuz ve 100 cc iciyor biberon ile. Daha az icince 70 falan doymuyor ve mizildaniyor.
28 Ağustos doğumdaşlar
Biz de daha aşı olmadık inşallah huzursuz yapan ağlatan bişi değildir
Kilosu iyi dedi doktor 2900 doğdu 3900 olmuşuz çok şükür
Gaz damlası verdi çünkü artık uykudan bağırarak ıkınarak kasılarak vs uyanıyor
İnşallah fayda eder
Evet gittik. Benim kız 37.haftada 3250 doğmuştu 3 gün sonra 2900 olmuştu cuma günü 3690 çıktı. Bana yine biraz az geldi ama ebe genel olarak kilo alımı gayet iyi ve olması gereken ortalamada ne yapıyorsan aynen devam dedi. Boyu da doğduğunda 51 cm di 54buçuk olmuş ona da çok iyi dedi hatta senin ki boya daha çok gitmiş dedi.Canım kontrole gitcektin gittin mi? Nekadar almış 1 ayda? Mamaya devam dediler mi? Bide 1 aylık aşısı çok ağladı mı? Bizde yarın gidicez
Ya seninki de boyle mi bilmiyorum ama benimki oyle bir agliyor ki sanki birisi bi yerini cimdikliyor. Ve bunu saatlerce yapiyor. Alttan pirtlatip rahatlayana kadar - ki gecen gun bu 7 saat surdu. Ben de beraber agliyorum artik. Aci cekerken ona yardim edemedigimi dusunup kahroluyorum. Insallah doktor 'mucize' bir gaz ilaci verir de rahat atlatiriz bu krizleri diye dua ediyorum.Bende hastaneye gitmeyi düşündüm üstelik kayınvalidem ve eşim karnını üşüttük herhalde dediler sıcak uyguladık habire ama ben kabullendim bunları yaşayacağız , bizim stresimizi kalp atışlarımızı bile emzirirken bebek hissediyor bir süreç ve böyle olması gerekiyor diye avutuyorum kendimi
150cc cok değil mi yahuYa bizimki obur o zaman. Daha 24 günlük ve en az 150 cc ile doyuyor. Şişko değil ama olcak bu gidişle
ya bizde salı günü gidicez. çekiniyorum aşıdanEvet gittik. Benim kız 37.haftada 3250 doğmuştu 3 gün sonra 2900 olmuştu cuma günü 3690 çıktı. Bana yine biraz az geldi ama ebe genel olarak kilo alımı gayet iyi ve olması gereken ortalamada ne yapıyorsan aynen devam dedi. Boyu da doğduğunda 51 cm di 54buçuk olmuş ona da çok iyi dedi hatta senin ki boya daha çok gitmiş dedi.
Aşıyı bacağından yaptı, yaparken çok ağladı ama iğneyi çıkarınca sustu hemen, eve gelince de emzirip mama verip 3 buçuk saat uyuttum; aşı ağrı yaparsa ağlamasın, uykuda hissetmez diye. Hiç bi sıkıntısı olmadı çok şükür.
Çocuğunun karnını şişirir miyim diye korkuyorum da. Bizim kızda durdurak yok ne kadar versen o kadar içerCanim sen de 80 veya 90 ver. Emmedigi fazlaligi dokersin. En azindan yerip yetmedigini anlarsin. Benimki 1 aylikken arada 100 bitiriyordu. Genelde 80 veua 90 cc veriyordum. Zaten 1 ayi 2 hafta gecti bizimki de. Seninki 60 ile yari ac yari tok kaliyor bence. Benimki tam doyunca mizirdanmayi birakip sessiz sakin bir uyku cekiyor.
Bana da bi doktor ver diyor biri verme diyor. 4-5 doktora danıştım. Ben de artık kilo alımı çok değil diye mamayı bi 60 cc sabah 11 de bi 60 cc de gece 11 de veriyorum. Hatta gecekini 75 vericem artık akşam doymuyor kuzumBen de akşam durmadı artık sabahtan beri ayaktaydık bi 60cc mama verdim ancak uyudu. Yarın yine doktora gideceğiz doktor da mama ver derse düzene oturacağım mama işini. Birisi ver diyor öbürü asla verme diyor. Sinir oldum iyice.
Allahım yardım etsin memede yapışık olayı aynı bizde de, 40ı çıkınca geçer inşallah bekliyorum
Bebeğinizin kilo alim problemi varsa mutlaka uyandırın, benimki mama verdikten sonra bıraksam 5 saat bile uyur ama kilo alamadı. Her gece 2-3 saatte bir kalkıyorum ve uyur halde de olsa emziriyorum. Kilosuna yarın baktıracağım yine almamışsa mamayı artıracağız
çeneleri kuvvetleniyor canım benimki bazen 10 dakikada doyuyor cok cok çekerekÇocuğunun karnını şişirir miyim diye korkuyorum da. Bizim kızda durdurak yok ne kadar versen o kadar içerben bugün 75 cc deniyeyim bi. Bi de bu çocukların süt ihtiyacı artıyor ama aynı süre emiyor lar hala nasıl aldıkları miktar artıyor daha fazla mı kuvvet uyguluyorlar aynı sürede daha mı fazla süt çekiyorlar acaba
Tipatippp ayniBenim ki emzik alıyordu ama azalttı almayı
Çaktırmadan meme de kalma süresini arttırdı , uykusu hafif her an uyanacak gibi davranıyor arada gözlerini açıp kapatıyor uyusa da yanından ayrılamıyorum , şimdi düşününce beni iyi yola getirmiş minikemziği verdiğim zaman bazen suratını buruşturup diliyle ittiriyor
Bana wellcare vitamin d yazmışlardı onu kullanıyorumKızlar D vitamini ne kullanıyorsunuz ?
Ben de bilmiyorum bugün banyo yaptırdık biraz rahatladı uyuyor ama uykusunda sürekli ağlıyor göğsümde hâl kalmadı emzirmekten oturup ağlayasım geldi sırf o uyumuyor diye kendimi geçtim onun uyumamasına içim gitti resmen bi an önce düzen oturtsak artık ne olur kiBu cocukar niye boyle yaaa tum gun emdi 1 saat anca uyudu.gece uuyandirmaya korkuyorum uykuya dalmasi saatleri aliyo.neyse yinede kaldirdim
Bizimki de uzun sürüyor , karnına sıcak bez uygula , poposunu yıka sıcak suyla sakinleşiyor , göbek masajı vs aklımıza ne gelirse yapıyoruzYa seninki de boyle mi bilmiyorum ama benimki oyle bir agliyor ki sanki birisi bi yerini cimdikliyor. Ve bunu saatlerce yapiyor. Alttan pirtlatip rahatlayana kadar - ki gecen gun bu 7 saat surdu. Ben de beraber agliyorum artik. Aci cekerken ona yardim edemedigimi dusunup kahroluyorum. Insallah doktor 'mucize' bir gaz ilaci verir de rahat atlatiriz bu krizleri diye dua ediyorum.
Gerçekten felaket bişey insan bi yerden sonra kendini kaybediyorO peşpeşe devam eden yorgunluk çok fena1 hafta daha kayınvalide burda sonra gidecek, gerçi işi olduğu zaman da gidiyorda baya yardımcı oluyor saolsun sayesinde yemek yiyip dinleyebiliyorum. 40ından sonra eşim 1 hafta izin alacak öyle geçiş yapacağız sonra ben yalnızım sancı krizlerinde zorlanıyorum
Bize de doktor Trioacd3e damla onu kullanıyorum bende. Ama içimde d vitamini dışında a ve c vitaminleri de var bilemedimBana wellcare vitamin d yazmışlardı onu kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?