Heyy maşallah benimki o kadar kilo alamadığına göre demekki benim süt bayağa Light süt

bende sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim. instagramda yeni doğmuş bebek koyuyorlar binlerce. onlara bisey olmuyor
Yanii dusunuyorum benim mutlulugumdan huzursuz olacak kimse yok listemde aksine herkes cok guzel temennilerde bulunuyor.. varsa Allah kucucuk gunahsiz bebegime mi zeval verecekte kem gözler ustün gelecek mantigim hic almiyo..

Yanii dusunuyorum benim mutlulugumdan huzursuz olacak kimse yok listemde aksine herkes cok guzel temennilerde bulunuyor.. varsa Allah kucucuk gunahsiz bebegime mi zeval verecekte kem gözler ustün gelecek mantigim hic almiyo..
bebekler manevi olarak daha zayıf oldukları için nazar değebilir. ama ben bunu hastalık kapanlara laf ediyorum. aman nazar değer emojili koy fotograf bende koyarım koyduğum yer belli gören kisi belli. yada bu kadar dikkat ediyorsan çocuğunu dışarı da çıkarma binbir türlü insan görüyosun. vs vs. uzar daha. ama genel olarak kötü niyetli insanlar var ve onların nazarına inanırım. ama takıntı haline getirmem

Ayy ne kadar çocukça hareketler benim kvde de yapıyor aynısını feysten sürekli igneleyici laflar paylaşıyor tavşan daga küsmüş misali.bir de benim kv diğer geliniyle küs şimdi benle de öyle olsa millet şüphe duyacak.o yüzden biraz mecburi geçiniyor benimle bence:))hiç umrumda değiller vallahi sırf eşim hatrına kocasıyla kendisine tahammül gösteriyorum ama işte yüzümden anlaşılıyor saklayamiyorum.

Ben de onu diyorum o zaman cidden kafeste yasamak lazim.bir de negatif enerji vermeleri cok rahatsiz edici oluyor..bir anneye soylenecek en son seylerden biri amann nazar deger..zaten gozumuzden sakiniyoruz..kimsenin evladinin ayagi tasa degmesin tüm melekleri korusun rabbim..

aynı fikirdeyim kesinlikle. amiiin

Maşallah maşallah bizde yıkandıktan sonra birde dısarı cıkmıstık
Sanırım eve gidilirmiş ama biz kahvaltıya gitmiştik gezenti cocugum olsun diye
Bana kalsa bende fıldır fıldır gezeceğimde benim herif geleneklerine bağlı 40ı cıkmadan götürmüyor bir yere hastane dısında bir yere cıkabildiğimiz yok

Kafayı yemişler boşluktan , nasıl faydam dokunur demiyorda birde zarar insaf yani başkandır şehirdesin ve lohusasın zaten yeteri kadar zor Allah vicdan versin ne diyeyim. Sıkma canını demek ki evlattan anladığı bu , gelinine kötü davranan kayınvalidelerin ben kendi çocuğunu sevdiğini düşünmüyorum maalesef herkes doğuruyor ama herkes anne olamıyor senin yerine ben atarlandım resmen sinirim bozuldu süt sağarken

Benimki de bazen 15 dk emip bırakıyor aç kaldı gibi geliyor emsin diye zorluyorum elinde yemek tabağı çocuğun peşinde koşan anneler gibi hissediyorum

ya benimde şöyle bir sorunum var , gün içinde uzun uzun emziriyorum ağzından süt taşıyor yorulup bırakınca , bende bakıyorum göğsümü elleyince süt geliyor , yarım saat geçmeden aç aç ağlıyor emziği yalayıp yutacak resmen büyük öğünü bekliyor memeden içtiği sütleri saymıyor , illa biberondan hızlı içecek sonra memede yine takılıyor ama doymak için biberon

Bana kalsa bende fıldır fıldır gezeceğimde benim herif geleneklerine bağlı 40ı cıkmadan götürmüyor bir yere hastane dısında bir yere cıkabildiğimiz yok

Benim ki de aynı yaa, o yüzden ısrar edipte hiç üstüme ihale almak istemiyorum , sonra nazar der üşüttü der pof
Bizim 40 8Ekimde çıkıyor , ama biz 6 Ekim de 40 uçurmaya çıkacağız , haftasonuna geldiği için , sonraki hafta kadın çağırıp temizlik yapmam lazım ki misafirler gelmeme başlayacak bir bir

Aynen bende öyle istesem alıp cıkarımda üşütür falan Allah korusun ben demiştim senin yüzünden oldu der

Emdikten sonra omzuma alıp sırtını sıvazlıyorum bir güzel gegiriyor peki bu yeterlimi bide alttan mı gazını cıkartmak lazım
sıkıntısından anlarsın aslında. bazı bebeklerde bu yeterlidir bazılarında değildir. benim kızımda yeterli oluyor tabi 3-4 kez çıkarıyor baya iyi alttan gazına takılmıyorum ben pek.

Kızlar 40ından sonra evi bir güzel temizleteceğim. Bu haftasonu kayınvalidem koltuklarımı sildi eşimde halı yıkama makinesiyle çekti kılıfları yıkadık mis gibi oldu malum misafirler gelmeye başlayacak , kayınvalideler doğulu olduğu için onlardan gelecek olan 2 aileye yemek hazırlayacağız ıvır zıvır kesmez onları dedi kayınvalide ama ben hazırlarım onlara dedi. Normal zamanda ben misafire çok özenirim donatırım sofraları sunumlar yaparım ama öyle bir durumum yok şuan tabi Kendi akrabalarımdan gelmek isteyenler , arkadaşlarım ve eşimin iş arkadaşı gelecek ne hazırlasam pratik börekler sarıp buzluğa atmıştık , börekler patatesli olduğu için patates salatası olmaz , kıymalı börek de saracağım ama yanına neler yapılabilir alternatif kısır çok bilindik ama mercimek köftesi çok uğraştırır, kek çok yavan kalır tatlı olarak tiremusu yaparım. Bir menü belirleyip her gelene onu yaparım diye düşünüyorum pratik olur yani var mı fikir olan

Aynen bende öyle istesem alıp cıkarımda üşütür falan Allah korusun ben demiştim senin yüzünden oldu der

Aynen öyle hiç uğraşamam , acemi baba pimpirik evde doğalgazı açtı bugün hadi akşam olsa neyse diyeceğim, ev hamam gibi oldu en sonunda ikna ettimde kapattı eşim akşam gel yürüyüş yapalım diyor hatta ilk haftalar 2 günde bir çıkıyorduk yarım saatte olsa ama dışarıya çıkıp gezme hevesim yok kızımla gezmek istiyorum aklım onda kalıyor neyse az kaldı ilk zamanlar zorlu olduğu için adaptasyon sürecindeyiz ama bizim çıktığımız zamanlar da hava güzel olur inşallah

ardanın mutfağında unsuz kurabiye var bol bol cikolatalı tam buzluğa girmelik kurabiye. onu ve tuzlu kurabiyeler yapıp atabilirsin. ay bi de benim efsane bi tarifim var her yiyen hazır sanıyor. o da tatlı kurabiye. bunlar ve börek buzluğa girer. poğaça buzluktan çıkınca sevmiyorum ben salata tarzı şeyler de buzluğa girmez

Maalesef benim eşim ve ailesi inanılmaz nazara inanıyor ben sıkıntı yaşayacağım bu konuda çok belli , görümcemin çocuğu havale geçirdi nazardan diyorlar , çocuğuyla be ilgilenip ne besledi bağırsak enfeksiyonundan ateşi çıkıyor ve havale geçiriyor bence iyi beslenemediği için ama onlara göre nazar

Ay hakikaten buzluğu biraz boşaltıp tuzlu ve tatlı kurabiye yapıp koyabilirim mantıklı , ağızda dağılan çörekotlu kurabiye de yapabildim , senin tarif nasıl müsait olunca yazar mısın

Ay hakikaten buzluğu biraz boşaltıp tuzlu ve tatlı kurabiye yapıp koyabilirim mantıklı , ağızda dağılan çörekotlu kurabiye de yapabildim , senin tarif nasıl müsait olunca yazar mısın
püf noktalar hamurun sert olmaması ve fırından tam vaktinde alınması. çeşit çeşit yapınca harika oluyor pastane kurabiyesi gibi çeşit olarak kakao karıştırıyorum üstüne bütün ceviz koyuyorum. kuru meyveli yapmıstım. biskirem gibi vs vs. ay kavala da harika oluyor. tarçınlı fındıklı

Eklentiler

• 3F7C46E6-A04C-4055-9ACA-76272C079153.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…