Gezmeye çıkmayacaktın hani ikna olmuşsun Pazar bitmeden
Sormaaa sabah bir sebeklikler git mit dediysemde gardim düstü..bir de yediremiyorum hala bu konuyu kapatamazsin boyle falan tamam uzatalim diyo gulerek keske cumarteside ciksaymisim hava cok guzeldi..fazla gurur totoyo vurur derdi annem bosuna cumartesi cöp oldu

Istee insanlar davranışların sorumluluğunu almiyor. şartları değerlendirebilecek kapasiteye sahip olmak lazim. zor şeyler değil bunlar.hangi insan hicbir eylemde bulunmadan ortam kosullarini etkileyebilecek güce sahip olabilir ko..niyet cok önemli..kimsenin benim cocuguma kem gözle bakacagina inanmak istemiyorum kalbimi temiz tutmak istiyorum..severek bakmaninda kotü enerji verecegine inanamiyorum..aksine aman nazar degevek bir sey olacak demek anneyi strese sokmaktan baska bir ise yaramiyor..

Amerikan salatası veya rus salatası olabilir
Makarna salatasıda cok pratik olur
Kanepeler yapabilirsin üstüne acuka sos falan
Havuc topları olabilir uzun süre dayanıyor bunlar

Ay cok severim eline saglık canım cekti resmen

Bana kalsa bende fıldır fıldır gezeceğimde benim herif geleneklerine bağlı 40ı cıkmadan götürmüyor bir yere hastane dısında bir yere cıkabildiğimiz yok
Benimki de bugun hava cok güzeldi cıksanıza keske cıksaydınız diyip duruyordu :)
Şansımıza didim inanılmaz sıcak denize sokası var cocugu mayo almıstık sanki getirdik mi dedi bugun

Brnşmkide aynı ga göğüs ucum büyük olduğu için tam kavrayamıyor çok ağlamadan vermem lazım ki tutsun sağıp veriyorum çoğu zaman gecede bir kez mama ama ille biberon dan gelecek hızlı hıxlı gelince de tıka ıyor korkuyorum çok

Kizlar kilolar ne durumda dogumdan geldigimde 6.5 kilo gitmisti ama hala orda sayiyorum. Hayir zaten emzirdigimde gozum donuyo mutfaga saldiriyorum vermek imkansiz ama 6 kilo fazla var ve her goren cok kilo almisin diyor cildircam daha yeni dogum yaptim normal deyip gecistiriyorum ama sinirimdende kuduruyorum.

Ya uyuyup kalıyo bende doydu heralde ki uyudu diyip yatırıyorum aranmaya başlıyo kısır döngü oldu iyice

Aynen öyle katılıyorum ama şuna da inanıyorum yakın zamanlarda veya aynı zamanlarda birkaç kişi seni veya bebeğini konuşursa iyi de olsa , enerji toplanıyor çok konuşulduğunda kulak çınlaması olur ya onun gibi , enerji de huzursuz edebiliyor

Elmalı kurabiye ye bayılırım kendim yaptı mı da 1 tepsi yerim korkumdan yapmıyorum neyse bu hafta yapayım bari

Benimki de tıkanıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…