Enerji lazım bende yiyorum valla vitaminlerime de devam ediyorum yoksa güçsüz kalıyorum , geçen haftadan beri tartılmadım en son 2 kilom kalmıştı ama uzunca bir süre eski inceliğime kavuşabileceğimi sanmıyorum ayaklarım bile genişledi bence baharda pilatese başlamak istiyorum inşallah

Tiramisuya alternatif piyona kek var üstü muhallebili oluyor hem pratik hem şahane dur linkini koyayım. Birde ben kısıra altarnatif kuru börülce salatası ile makarna salatasını çok yapıyorum. Ben pek yapmam ama günlerde tavuklu pilavada yapıyorlar.

Ben hamilelikte 9 kilo almıştım 2 buçuk haftada gitmişti hepsi ama şimdi süt yapma derdinden yavaş yavaş geri almaya başladım

Bendede basenler genisledi kilo versemde spor yapmadan incelmek zor gibi gozukuyor

bende sakınan göze çöp batar düşüncesindeyim. instagramda yeni doğmuş bebek koyuyorlar binlerce. onlara bisey olmuyor

Yani reklamlarda ne bebekler var hepsi çok guzel, ama bizlerde biri gelse gitse bebek ağlasa nazar değdi deriz hemen nazara inanirimda herşeyi de nazara bağlayıp herkesi kötü gözlü yapmamak lazim

Bazen eşimi gırtlamak geliyo içimden kızımım bebek arabasını saklamıştık 8yıl oluyo daha yeni çıkardım ama pek yenidoğan binemez gibi kraftın üç tekerli modeliydi doğum yapmadan önce illa travel sistem alalım dedim beneto marka çok pahalı olmayan en azından dr kontrollere giderken rahat ederim tabikide almadı şimdi ben kontrollere götürürken puset elimde haşatım çıkıcak ama eşimin umru değil gidersiniz yaparsınız diyip duruyo öyle sinir olıyorumki anlamama sizler nasıl aldınız arabalarınızı hangi marka aldınız?

Neden tek götürüyorsun eşinde gelsin

Yani reklamlarda ne bebekler var hepsi çok guzel, ama bizlerde biri gelse gitse bebek ağlasa nazar değdi deriz hemen nazara inanirimda herşeyi de nazara bağlayıp herkesi kötü gözlü yapmamak lazim
Ama canim bazikari da gercekten kotu gozlu. Ben birine gittim bebek ile taziye icin dun. Kadin yasimi sordu, nen de soyledim. Ileri yas gebwlik ya benimki. Moralim bozukdu sanki sen yaslisin der gibi sorunca.Ay ben bebekleri cok severim, bakmasi zor olmasa dogurmak 1 gunluk is hemen yaparim birtane daha dedi durdu. Biz eve geldik bebek huzursuzlasti. Emzirmeye calisiyorum cocuk saldiriyor emmek icin ama 2 cekiyor hop birakiyor. 2 cekiyor hop meme aramaya geciyor. Cok fenaydi. Kem gozlu insanlardan da uzak durmak lazim.

Kizlar biberonlar icin siterilizator aldiniz mi? Tabsiye eder misiniz? Ben letgodan alsammi kararsiz kaldim. Sifir almak istemedi pahali geldi bana ama sanki ihtiyac olacak gibi.

en son 11 de emzirmistim 3.30 saat hala uyanmadi tabii yine dürtüşledim.cocuguuu..biraksam araliksiz uyur gece..sanki gcede 1 kez de olsa kalkip emmesi normal olan gibi geliyooo

Masallah diyeyim en son 11 de emzirmistim 3.30 saat hala uyanmadi tabii yine dürtüşledim.cocuguuu..biraksam araliksiz uyur gece..sanki gcede 1 kez de olsa kalkip emmesi normal olan gibi geliyooo
Canım en fazla 3 saat bekleyebiliyorum ben de daha fazla uyursa aç kaldı gibi geliyor. Zaten kilo alımı da çok iyi değil. Ben de zorla uyandırıp emzirdim şimdi zorla uyutucam diye uğraşıyorum

Canım en fazla 3 saat bekleyebiliyorum ben de daha fazla uyursa aç kaldı gibi geliyor. Zaten kilo alımı da çok iyi değil. Ben de zorla uyandırıp emzirdim şimdi zorla uyutucam diye uğraşıyorum
Aynen yoksa zor uyuyor ama uyudumu da derin oluyo gece uykusu..biraksam uyanmadan uyur

Kizlar ya nasil korunacaksiniz..bu aksam biz liseli gibi oynastik henüz 6 hafta olmadigindan mütevellit hic risk teskil etmemesine ragmen durum onda bile ben nasil tedirgin oldum..evlenmeden öncede hemen hamile kalirsam endisem vardi cok sukur Allah aratmadi isteyince verdi yavrumu ama 2.cocuga uzagim ya da baya zaman gececek en azindan..ve asiri pimpirikliyim her iliski sonrasi kafayi cizmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye dogum kontrol hapi hic kullanmadim.annemde meme kanseri öyküsı olunca..doktorlarin onu sormasi tedirgin etti cunku..ne bileyim ayy biraz özel ama siz nasil dusunuyorsunuz

6 kilo ne ki çabuk verirsin

Bu arada temiz hava ne kadar iyi geldi ya cocuga odtüdeydik bir batil inanci yerine getirip havacilik ve uzay mühendisligine gomdük kordunu

yesillik agac falan cocuk oksijen komasina mi girdi nedir aksamda banyo yaptirdik suan emdi kuzu kuzu kollarino baglatti uyuyo..yuzunde kizarikliklar vardi gecti cok sukur..ne kadar onemliymis temiz hava almasi

Kızlar birkaç gündür kasıklarımda ağrı var, regl mı olacağım acaba? Var mı ağrıyan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…