Yani reklamlarda ne bebekler var hepsi çok guzel, ama bizlerde biri gelse gitse bebek ağlasa nazar değdi deriz hemen nazara inanirimda herşeyi de nazara bağlayıp herkesi kötü gözlü yapmamak lazim
aynen öyle. bende inanırım ama takıntı haline getirmek komik
morcivertkedi canım naturpy milk tea yı sen mi kullanıyordun? Memnun musun?
evet ben cok memnunum günde 3 defa içiyorum nazlı süt kanallarım düzene girerse 2ye düşürürüm
o hapı bende vücuduma sokmak istemiyorum. przv. artı yumurtlama günlerinde dikkat böyle düsünüyoruz erkekler pek sevmese de. spiral de taktıranlar var

He normal doguramadim spriali dusunemiyorum ihtimal dahilinde bile degil..ben hicbir yonteme guvenemiyorum sanirim.iyidik böylr ya kafalar berrakti

He normal doguramadim spriali dusunemiyorum ihtimal dahilinde bile degil..ben hicbir yonteme guvenemiyorum sanirim.iyidik böylr ya kafalar berrakti
aynen valla bide bu cıktı başımıza
3 aylık iğneler var onlar da tüylenme mi yapıyomus ne. o da sağlıklı değil. ben kadının korunmasını sevmiyorum zaten onlar korunacak

Kizlar biberonlar icin siterilizator aldiniz mi? Tabsiye eder misiniz? Ben letgodan alsammi kararsiz kaldim. Sifir almak istemedi pahali geldi bana ama sanki ihtiyac olacak gibi.
Ben kullanıyorum. Chicco nun almıştım. Beninki 5 dakikada steril ediyo fakat Genelde kurutma özellikleri yok. Bu biraz işkence oluyo. Kurutna ozellikli olanlar pahali ve steril etmesi uzun suruyo. Elektrik faturasinda da fark ediyo. Simdilik kullanıyorum ama biraz büyüsün birakirim sanirim.

3 aylık iğneler var onlar da tüylenme mi yapıyomus ne. o da sağlıklı değil. ben kadının korunmasını sevmiyorum zaten onlar korunacak
Ben spiral düşünüyordum ama spirallerin de kilo aldırma olayı varmış. Bizde artik 2 çocuk olduğundan bizi koruyorlar saolsunlar :) ev deli tekkesi gibi akşam once biriağlıyo sonra oburu duyunca ona eşlik ediyo. Çok sesli yayın yapar olduk :)

Benimki cok pimpirikli seninkide cok relax demekki
Ortaları yok bunların :)
Mama vericem doymuyor demiştim bi dünya gerek yok gayet yetiyorsun araştırdım su kadar gr almış cok normal su bu beni ikna etmeye çalıştı.
Gece 1 oldu hala emziriyordum aglamaya basladım bu çocuk doymuyor ki üc bes saattir emiyor diye.
Mama almamız lazım hangi markayı alsak sen tükendin artık rahatlaman lazım cocukta doysun getir den söyleyelim mi simdi falan basladı bu sefer günlerdirde biberona alıştırmamız lazım mamayı niye getirmedik ki buraya falan fiyip darlıyor
Ortası yok gercekten

hahaha e daha be korunma yöntemi arıyosun

Agızlarına ıslak odunla vur onların
Ben 18kg ile gitmiştim hastaneden dönünce 4kg gitmişti bir haftanın sonunda 11kg ya cıkmıstı simdi 4-5kg fazlam kaldı bi gögüslerim bide rahimden kaynaklı sezeryan göbegimin et kısmı
Beni görende cökmüşsün diyor yüzüm kollar bacaklar eskisi halimdeyim üc bucuk haftada düzeldim sayılır

O konuyu aşmış ama şimdi de grip olduğu içşn gelmiyormuş. Evime daha ilk günden getirdiği gereksiz insanların hasta olmadığını nerden biliyordu acaba.
Bugün ben de sür sağdım iki memeden toplam 60 cc çıktı, bebeğim tek sederde içti uyanınca. Memede tembellik ediyor yeterince emmiyor.

Doğumdan önce eşime sigarayı bırakmadan bebekle ilgilenemezsin diyordum, o da şakayla karışık sana mı sorcam oğlumla ilgilenirken diyordu, annesinin bir hoşuna gidiyordu ki o öyle söyleyince, bıyık altından bir gülüşü vardı unutamıyorum, çok mu hoşuna gitti demek lazımmış (Kendisi de sigara içiyor)

Saglık ocagıda arayıp sordu gecenlerde cok önemli bi mevzu aslında
Eskiler süt korur dermiş ama yalan gayet dogum yapıp iki ay sonra cat diye ikinciye hamile kalan arkadasım oldu
Bizde erkeğin korunması taraftarıyız ailecek :)
Vücuduma o hapları veya aparatı yerleştiremem

Canım son gittiğimde sağlık ocağında bilgi verdiler bu konuda. İlk 6 ay ilaç ya da spiral kullnamıyormuşuz eşin korunması gerekiyormuş, 6.aydan sonra spiral taktırabilirmişiz. En garanti korunma çift taraflı korunma. Bi de ben dk haplarını sevmiyorum çok tan etkileri oluyor spiral daha mantıklı sanki. Gerçi ben korunmayı düşünmüyorum çok zor hamile kaldığım için. İkinci bebeği istiyorum, gönül isterki kızım 3 yaşında iken hamile kalayım ama ayarlama şansım yok akışına bırakıcam.

Peki onda normal şeker mi vardı? Çok şekerli mi? Joker de ve babymall de indirimde

Ben de aptamil kullanıyorum conformil de aldim guya gaz yapmayanindan ama hiç de öyle değil gayet gaz yapıyor tadı da acımsı ama kızım ayırt etmiyor ne bulursa götürüyor:)
Bütün mamalar gaz yapıyor maalesef hepsinin içinde süt şekeri laktoz var , ama geliştirilmiş formül mama olarak Aptamil en iyisi , her bebeğe uyar mı onu bilemem tabi

Ya bendd erkegin korunmasi taaftariyim hep dk hapi kullanmadim hic ama o bile riskli gibi geliyo pimpiriklenmekten ölürüm artik Allah isteeyenlere nasip etsin insallah

Valla biz evliliğimizin başında standart yöntemle korunduk en bilindik olan ana 1 ay fln dayanabildik sonra geri çekilme yöntemiyle devam ettik çocuk düşünmüyorduk ona rağmen. Risk tabiki ama 2.5 yıl o şekilde gittik ,sonra bebek çalışmalarına başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…