aynen öyle. bende inanırım ama takıntı haline getirmek komikYani reklamlarda ne bebekler var hepsi çok guzel, ama bizlerde biri gelse gitse bebek ağlasa nazar değdi deriz hemen nazara inanirimda herşeyi de nazara bağlayıp herkesi kötü gözlü yapmamak lazim
evet ben cok memnunum günde 3 defa içiyorum nazlı süt kanallarım düzene girerse 2ye düşürürümmorcivertkedi canım naturpy milk tea yı sen mi kullanıyordun? Memnun musun?
o hapı bende vücuduma sokmak istemiyorum. przv. artı yumurtlama günlerinde dikkatKizlar ya nasil korunacaksiniz..bu aksam biz liseli gibi oynastikhenüz 6 hafta olmadigindan mütevellit hic risk teskil etmemesine ragmen durum onda bile ben nasil tedirgin oldum..evlenmeden öncede hemen hamile kalirsam endisem vardi cok sukur Allah aratmadi isteyince verdi yavrumu ama 2.cocuga uzagim ya da baya zaman gececek en azindan..ve asiri pimpirikliyim her iliski sonrasi kafayi cizmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye dogum kontrol hapi hic kullanmadim.annemde meme kanseri öyküsı olunca..doktorlarin onu sormasi tedirgin etti cunku..ne bileyim ayy biraz özel ama siz nasil dusunuyorsunuz
He normal doguramadim spriali dusunemiyorumaynen öyle. bende inanırım ama takıntı haline getirmek komik
evet ben cok memnunum günde 3 defa içiyorum nazlı süt kanallarım düzene girerse 2ye düşürürüm
o hapı bende vücuduma sokmak istemiyorum. przv. artı yumurtlama günlerinde dikkatböyle düsünüyoruz erkekler pek sevmese de. spiral de taktıranlar var
aynen valla bide bu cıktı başımızaHe normal doguramadim spriali dusunemiyorumihtimal dahilinde bile degil..ben hicbir yonteme guvenemiyorum sanirim.iyidik böylr ya kafalar berrakti
Ben kullanıyorum. Chicco nun almıştım. Beninki 5 dakikada steril ediyo fakat Genelde kurutma özellikleri yok. Bu biraz işkence oluyo. Kurutna ozellikli olanlar pahali ve steril etmesi uzun suruyo. Elektrik faturasinda da fark ediyo. Simdilik kullanıyorum ama biraz büyüsün birakirim sanirim.Kizlar biberonlar icin siterilizator aldiniz mi? Tabsiye eder misiniz? Ben letgodan alsammi kararsiz kaldim. Sifir almak istemedi pahali geldi bana ama sanki ihtiyac olacak gibi.
Ben spiral düşünüyordum ama spirallerin de kilo aldırma olayı varmış. Bizde artik 2 çocuk olduğundan bizi koruyorlar saolsunlar :) ev deli tekkesi gibi akşam once biriağlıyo sonra oburu duyunca ona eşlik ediyo. Çok sesli yayın yapar olduk :)aynen valla bide bu cıktı başımıza
3 aylık iğneler var onlar da tüylenme mi yapıyomus ne. o da sağlıklı değil. ben kadının korunmasını sevmiyorum zaten onlar korunacak
Ortaları yok bunların :)Benimki cok pimpirikli seninkide cok relax demekki
Sende ben gibi obez gitmiştin doguma kac kg gitti kac günde :)H honey bunchyesilus
hakkaten dün elmalı kurabiye yaptim yedim
gayet güzel süt yapiyo
ondan oncede hurmalı tahinli kek yapmıştım aynı şekilde süt yaptı tabi kilom gitmiyo o ayri ama süt de böyle oluyo
hahahaBen spiral düşünüyordum ama spirallerin de kilo aldırma olayı varmış. Bizde artik 2 çocuk olduğundan bizi koruyorlar saolsunlar :) ev deli tekkesi gibi akşam once biriağlıyo sonra oburu duyunca ona eşlik ediyo. Çok sesli yayın yapar olduk :)
Agızlarına ıslak odunla vur onlarınKizlar kilolar ne durumda dogumdan geldigimde 6.5 kilo gitmisti ama hala orda sayiyorum. Hayir zaten emzirdigimde gozum donuyo mutfaga saldiriyorum vermek imkansiz ama 6 kilo fazla var ve her goren cok kilo almisin diyor cildircamdaha yeni dogum yaptim normal deyip gecistiriyorum ama sinirimdende kuduruyorum.
O konuyu aşmış ama şimdi de grip olduğu içşn gelmiyormuş. Evime daha ilk günden getirdiği gereksiz insanların hasta olmadığını nerden biliyordu acaba.Kafayı yemişler boşluktan , nasıl faydam dokunur demiyorda birde zarar insaf yani başkandır şehirdesin ve lohusasın zaten yeteri kadar zor Allah vicdan versin ne diyeyim. Sıkma canını demek ki evlattan anladığı bu , gelinine kötü davranan kayınvalidelerin ben kendi çocuğunu sevdiğini düşünmüyorum maalesef herkes doğuruyor ama herkes anne olamıyorsenin yerine ben atarlandım resmen sinirim bozuldu süt sağarken
Doğumdan önce eşime sigarayı bırakmadan bebekle ilgilenemezsin diyordum, o da şakayla karışık sana mı sorcam oğlumla ilgilenirken diyordu, annesinin bir hoşuna gidiyordu ki o öyle söyleyince, bıyık altından bir gülüşü vardı unutamıyorum, çok mu hoşuna gitti demek lazımmışAyy ne kadar çocukça hareketler benim kvde de yapıyor aynısını feysten sürekli igneleyici laflar paylaşıyor tavşan daga küsmüş misali.bir de benim kv diğer geliniyle küs şimdi benle de öyle olsa millet şüphe duyacak.o yüzden biraz mecburi geçiniyor benimle bence:))hiç umrumda değiller vallahi sırf eşim hatrına kocasıyla kendisine tahammül gösteriyorum ama işte yüzümden anlaşılıyor saklayamiyorum.
Saglık ocagıda arayıp sordu gecenlerde cok önemli bi mevzu aslındaKizlar ya nasil korunacaksiniz..bu aksam biz liseli gibi oynastikhenüz 6 hafta olmadigindan mütevellit hic risk teskil etmemesine ragmen durum onda bile ben nasil tedirgin oldum..evlenmeden öncede hemen hamile kalirsam endisem vardi cok sukur Allah aratmadi isteyince verdi yavrumu ama 2.cocuga uzagim ya da baya zaman gececek en azindan..ve asiri pimpirikliyim her iliski sonrasi kafayi cizmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye dogum kontrol hapi hic kullanmadim.annemde meme kanseri öyküsı olunca..doktorlarin onu sormasi tedirgin etti cunku..ne bileyim ayy biraz özel ama siz nasil dusunuyorsunuz
Sarılık çıkmadı canım. İlk hafta direkt uyuyakalıyordu. Şimdi canı nasıl isterse öyle yapıyor.Sarılık var mıydı? Sarılık yüksekken bizim kızda uykuya çok yenik düşüyordu
Canım son gittiğimde sağlık ocağında bilgi verdiler bu konuda. İlk 6 ay ilaç ya da spiral kullnamıyormuşuz eşin korunması gerekiyormuş, 6.aydan sonra spiral taktırabilirmişiz. En garanti korunma çift taraflı korunma. Bi de ben dk haplarını sevmiyorum çok tan etkileri oluyor spiral daha mantıklı sanki. Gerçi ben korunmayı düşünmüyorum çok zor hamile kaldığım için. İkinci bebeği istiyorum, gönül isterki kızım 3 yaşında iken hamile kalayım ama ayarlama şansım yok akışına bırakıcam.Kizlar ya nasil korunacaksiniz..bu aksam biz liseli gibi oynastikhenüz 6 hafta olmadigindan mütevellit hic risk teskil etmemesine ragmen durum onda bile ben nasil tedirgin oldum..evlenmeden öncede hemen hamile kalirsam endisem vardi cok sukur Allah aratmadi isteyince verdi yavrumu ama 2.cocuga uzagim ya da baya zaman gececek en azindan..ve asiri pimpirikliyim her iliski sonrasi kafayi cizmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye dogum kontrol hapi hic kullanmadim.annemde meme kanseri öyküsı olunca..doktorlarin onu sormasi tedirgin etti cunku..ne bileyim ayy biraz özel ama siz nasil dusunuyorsunuz
Peki onda normal şeker mi vardı? Çok şekerli mi? Joker de ve babymall de indirimdeaynen öyle. bende inanırım ama takıntı haline getirmek komik
evet ben cok memnunum günde 3 defa içiyorum nazlı süt kanallarım düzene girerse 2ye düşürürüm
o hapı bende vücuduma sokmak istemiyorum. przv. artı yumurtlama günlerinde dikkatböyle düsünüyoruz erkekler pek sevmese de. spiral de taktıranlar var
Bütün mamalar gaz yapıyor maalesef hepsinin içinde süt şekeri laktoz var , ama geliştirilmiş formül mama olarak Aptamil en iyisi , her bebeğe uyar mı onu bilemem tabiBen de aptamil kullanıyorum conformil de aldim guya gaz yapmayanindan ama hiç de öyle değil gayet gaz yapıyor tadı da acımsı ama kızım ayırt etmiyor ne bulursa götürüyor:)
en son 11 de emzirmistim 3.30 saat hala uyanmadi tabii yine dürtüşledim.cocuguuu..biraksam araliksiz uyur gece..sanki gcede 1 kez de olsa kalkip emmesi normal olan gibi geliyooo
Hafif baş kısmını yukseltin kızlar ama gövdeye birlikte yatağın altına havlu katlayıp koydum reflğ yatağı gibi düşünün serum fiz. Yapın sık sık bizimde öyleydi geçti bide soğuk buhar mak. Çalıştırıyorum
aynen valla bide bu cıktı başımıza
3 aylık iğneler var onlar da tüylenme mi yapıyomus ne. o da sağlıklı değil. ben kadının korunmasını sevmiyorum zaten onlar korunacak
Saglık ocagıda arayıp sordu gecenlerde cok önemli bi mevzu aslında
Eskiler süt korur dermiş ama yalan gayet dogum yapıp iki ay sonra cat diye ikinciye hamile kalan arkadasım oldu
Bizde erkeğin korunması taraftarıyız ailecek :)
Vücuduma o hapları veya aparatı yerleştiremem
Canım son gittiğimde sağlık ocağında bilgi verdiler bu konuda. İlk 6 ay ilaç ya da spiral kullnamıyormuşuz eşin korunması gerekiyormuş, 6.aydan sonra spiral taktırabilirmişiz. En garanti korunma çift taraflı korunma. Bi de ben dk haplarını sevmiyorum çok tan etkileri oluyor spiral daha mantıklı sanki. Gerçi ben korunmayı düşünmüyorum çok zor hamile kaldığım için. İkinci bebeği istiyorum, gönül isterki kızım 3 yaşında iken hamile kalayım ama ayarlama şansım yok akışına bırakıcam.
Benimkide simdi kalkti baya zaamn tanidi bana ..ay boyle olsalar hepBenimki de 12.30 da kalktı gece sonra 03.30 sonra 06.30 çok dakik
Kizlar ya nasil korunacaksiniz..bu aksam biz liseli gibi oynastikhenüz 6 hafta olmadigindan mütevellit hic risk teskil etmemesine ragmen durum onda bile ben nasil tedirgin oldum..evlenmeden öncede hemen hamile kalirsam endisem vardi cok sukur Allah aratmadi isteyince verdi yavrumu ama 2.cocuga uzagim ya da baya zaman gececek en azindan..ve asiri pimpirikliyim her iliski sonrasi kafayi cizmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye dogum kontrol hapi hic kullanmadim.annemde meme kanseri öyküsı olunca..doktorlarin onu sormasi tedirgin etti cunku..ne bileyim ayy biraz özel ama siz nasil dusunuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?