Cok buyuk riskbiz bir kez korunmayi biraktik gülcos bizi yakaladi hala bakip bakip gülüyoruz sıpaya öyle üstün körü oldun diye dalga geciyoruz

Kizlar biberonlar icin siterilizator aldiniz mi? Tabsiye eder misiniz? Ben letgodan alsammi kararsiz kaldim. Sifir almak istemedi pahali geldi bana ama sanki ihtiyac olacak gibi.
Bana ablam verdi nuk'unkini. Arada kullaniyorum, icim rahatliyor.

Biz hic korunmadik, sadece geri cekilme yontemi kullandik. Ama zaten cocugumuzun olmasi zormus. Kesin olmasa da tuplerim tikali olabilirmis. Bizimki tup bebek. Ama simdi ben de korkuyorum. Cunku ilki tedaviyle olup ikincisi surpriz sekilde tedavisiz olan cok ornek var. Biri ablam biri arkadasim. Hele ablam zavalli aralarinda 1 bucuk yas var. Nasil olsa olmaz deyip korunmamislar. Ayni sey ruyamda basima geldi yani ben de korkuyorum su an. Ama hormonal bir yontem kullanmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Genede herşeyi nazara yormamak lazım bazen dek gelebiliyor olumsuzluklar. Benim kayinvalidemler çok derdi kızıma nazar değdi diye bi ağlasa huzursuzlansa, anneme çok misafir gelirdi hemen bu çocuğa nazar değmiş bu çocuğu herkese çıkartmamak lazım ya derdim annem herkes mi kem gozlu olur bebek bu tum derdini aglayarak anlatiyor. Oda yok yok nazar degmis buna hep bu kafadaydi. Inan kimseden sakinmadim kizimi sadece hasta olanlardan uzak tuttum bide opturmemeye dikkat ettim. Kizimda guzel bebekti masmavi iri gozlu disarda hep bakilan bir bebekti. O yuzden bazi anneleri anlamiyorum insanlardan bebek kaciran, bebek gormeye gidildiginde bebrgini gostermemeye calisan bile var. O reklamlardaki bebekler ne olcak ya

Ben yıllarca hamile kalamadım sebep yokken kızıma onca tedaviden sonra tüp bebekle oldu ve onu emzirirken doğal yolla hamile kaldim farkına bile varmadım sonra düşük oldu. Sut korumuyor yani

E Elwing6 hemşire de kondom önerdi, eşim pek sıcak bakmasa da. Biz bir yıl bebek için uğraştığımızdan korunmayı unutmuştuk. Süt koruması da şöyle hemşirenin dediğine göre bebek sadece anne sütü alıyorsa, mama vs hiç bir şey yoksa süt hormonları bir yere kadar koruyor evet ama güvenilir değil. Lohusalık bitti diyelim adet olmadık henüz, o zaman da riskli, çünkü o sırada yumurtamız oluşup çatlayabilir ve hamile kalabiliriz. Ben zor hamile kaldım ama ikinciye kolay kalınıyor çevremde gördüğüm kadarıyla. Tüp bebekle hamile kalan arkadaşım bile ikinciye kendiliğinden hamile kaldı. Çok da stres yapmamak lazım ama bir düzen şart.

Benimki de 12.30 da kalktı gece sonra 03.30 sonra 06.30 çok dakik
23.00 03.15 07.00 bizim de böyleydi, az önce yeni uyudu. kakasını yapamıyor yavrum sıkıntılı biraz dünden beri. BioGaia damla veriyoruz gaz için, bir gün vermedik ishal oldu diye, sonra düzen şaştı. Bugün yapsa da rahatlasa.

Kızlar ilk hafta geçtikten sonra oğlum bir türlü park yatağında yatmak istemiyordu, reflü yatağıyla yatırıyorduk, hiç sevmedi reflü yatağını, özellikle o yan yastıklarından çok rahatsız oldu. Bana mutlaka al diyen arkadaşımın bebeği de sevmemiş hiç. Neyse geceleri de aman uyusun yeter ki diyerek çok sevdiği ana kucağında beşik konumunda yatırıyorduk. Geçen e bebekten baby nest aldık, çok çeşit vardı ama biz zaten reflü yatağını sevdiremediğimiz için reflü yataklı olanları eledik, en başta alsaydık bu düz reflü yatağı yerine babynest reflü yatağı alırdık, çok daha konforlu çünkü ve öyle aşırı yüksek değil. Biz reflü yataksız ama içi yine de süngerli olan bir model tercih ettik. İlk gece yatmadı. Eyvah dedik yine boşuna aldık. Neyse dün gece karnını biraz fazla doyurdum, çok gğzel uyudu park yatağının içindeki baby nest'te Hala onda uyuyor maşallah. Park yatağımız anne yanı olabilen model, bir tarafını açtık uyurken onu görebiliyoruz, bir ayağına da sallanma ayağını taktık, hafif yükseldi reflü yataklı gibi ☺ Demem o ki bebişlerin huyları çabuk değişiyormuş, bunu her gün deneyimliyorum neredeyse ☺
Fotoğraftaki modeli kullanıyoruz, baş ve yan yastıklarını çıkardık.

Eklentiler

• IMG_2232.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 43
ShinSeGi park yatak modelimiz aynıydı galiba, siz nasıl kullanıyorsunuz öyleyse? Üzerine başka yatak koymadan yatıramadık büyük geldi çocuğa. Bir de bize yarı ortopedik yatak sattılar onun içine, sanırım sert geldi hiç sevmedi. Üzerine alez alsam yumuşar mı biraz, yoksa şu park yatak için olan pamuk sünger tipi yataklardan mı alsam.

Bizim kizda kusuyo bizede lazim sanki reflu yatagi bsbynestlerinde mi varmis reflu yatakli olani? Bende bu sabah dedim hatta alalim diye besigimiz dümdüz..artik kundak yaptiriyo ve deliksiz uyudu :)))

Ben de bişeyler denemeye başlayacağım artık çünkü gerçekten zor oluyor karnı tok olsa gazı olmasa altı temiz olsa bile uykuya geçmesi zaman alıyor uyumak istiyor ama hemen dalamıyor o yüzden bi uyutma yöntemi bulmam gerek söylediğin yolu da bi deneyeyim denemekten zarar gelmez sonuçta

Onunda düştü ve düştügünede cok sevinmişti Rabbim günah yazmasın ama bakamam diyordu lohusa kadındı daha
Bence tam tersine aktifleşiyoruz hamile kalmak icin ondan zınk diye kalıyorlar

Bizim kizda kusuyo bizede lazim sanki reflu yatagi bsbynestlerinde mi varmis reflu yatakli olani? Bende bu sabah dedim hatta alalim diye besigimiz dümdüz..artik kundak yaptiriyo ve deliksiz uyudu :)))
Var canım sevi bebe reflü yataklı babynest ve babyjem çok fonksiyonlu anne baba yanı yataklar benim gördüklerim. Evet reflü yatağında yatarken kusmuyordu bizimki de.
Uyusun uyusun maşallah

Gebelikte regenesis max kullanıyordum bir de Demir onlara devam mı edecektik ya unuttum ben doktora sormayı

Gebelikte regenesis max kullanıyordum bir de Demir onlara devam mı edecektik ya unuttum ben doktora sormayı
Ben hepsine devam ediyorum
Doktorumda saglık ocagımda en az bi ay daha devam et tüm takviyelerine dedi cocuklarımız sömğrmeye devam ettigi icin güce ihtiyacımız daha fazla var

Şu masaj rahatlatıyor deneyebilirsin ben sabah yaptım iki üç kere pırtlattı

Kızlar iki göğüs peşpeşe veren var mı?
Kızım 32 günlük oldu bugğn denedim biraz ara verip diğer göğüsü verdim emdi ama az sonra çoğunu kustu
Bu durumda bir göğüsü tamamen boşaltsan kadar verip diğerini sağmam gerekiyor her defasında
Siz nasıl yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…