pancar şekeri var sadecePeki onda normal şeker mi vardı? Çok şekerli mi? Joker de ve babymall de indirimde
Cok buyuk riskValla biz evliliğimizin başında standart yöntemle korunduk en bilindik olanana 1 ay fln dayanabildik sonra geri çekilme yöntemiyle devam ettik çocuk düşünmüyorduk ona rağmen. Risk tabiki ama 2.5 yıl o şekilde gittik ,sonra bebek çalışmalarına başladık
Bana ablam verdi nuk'unkini. Arada kullaniyorum, icim rahatliyor.Kizlar biberonlar icin siterilizator aldiniz mi? Tabsiye eder misiniz? Ben letgodan alsammi kararsiz kaldim. Sifir almak istemedi pahali geldi bana ama sanki ihtiyac olacak gibi.
Biz hic korunmadik, sadece geri cekilme yontemi kullandik. Ama zaten cocugumuzun olmasi zormus. Kesin olmasa da tuplerim tikali olabilirmis. Bizimki tup bebek. Ama simdi ben de korkuyorum. Cunku ilki tedaviyle olup ikincisi surpriz sekilde tedavisiz olan cok ornek var. Biri ablam biri arkadasim. Hele ablam zavalli aralarinda 1 bucuk yas var. Nasil olsa olmaz deyip korunmamislar. Ayni sey ruyamda basima geldiKizlar ya nasil korunacaksiniz..bu aksam biz liseli gibi oynastikhenüz 6 hafta olmadigindan mütevellit hic risk teskil etmemesine ragmen durum onda bile ben nasil tedirgin oldum..evlenmeden öncede hemen hamile kalirsam endisem vardi cok sukur Allah aratmadi isteyince verdi yavrumu ama 2.cocuga uzagim ya da baya zaman gececek en azindan..ve asiri pimpirikliyim her iliski sonrasi kafayi cizmek istemiyorum acaba hamilemiyim diye dogum kontrol hapi hic kullanmadim.annemde meme kanseri öyküsı olunca..doktorlarin onu sormasi tedirgin etti cunku..ne bileyim ayy biraz özel ama siz nasil dusunuyorsunuz
Ama canim bazikari da gercekten kotu gozlu. Ben birine gittim bebek ile taziye icin dun. Kadin yasimi sordu, nen de soyledim. Ileri yas gebwlik ya benimki. Moralim bozukdu sanki sen yaslisin der gibi sorunca.Ay ben bebekleri cok severim, bakmasi zor olmasa dogurmak 1 gunluk is hemen yaparim birtane daha dedi durdu. Biz eve geldik bebek huzursuzlasti. Emzirmeye calisiyorum cocuk saldiriyor emmek icin ama 2 cekiyor hop birakiyor. 2 cekiyor hop meme aramaya geciyor. Cok fenaydi. Kem gozlu insanlardan da uzak durmak lazim.
Saglık ocagıda arayıp sordu gecenlerde cok önemli bi mevzu aslında
Eskiler süt korur dermiş ama yalan gayet dogum yapıp iki ay sonra cat diye ikinciye hamile kalan arkadasım oldu
Bizde erkeğin korunması taraftarıyız ailecek :)
Vücuduma o hapları veya aparatı yerleştiremem
Tamam canım çok sağol. İndirim varken humana yerine onu alıp bi deneyeyim dedim. Normalde bestlak damla kullanıyorumpancar şekeri var sadece
damla nasıl? çok etki ediyormu? damla ya sonucta bana etmez gibi geliyoTamam canım çok sağol. İndirim varken humana yerine onu alıp bi deneyeyim dedim. Normalde bestlak damla kullanıyorum
E Elwing6 hemşire de kondom önerdi, eşim pek sıcak bakmasa da. Biz bir yıl bebek için uğraştığımızdan korunmayı unutmuştuk. Süt koruması da şöyle hemşirenin dediğine göre bebek sadece anne sütü alıyorsa, mama vs hiç bir şey yoksa süt hormonları bir yere kadar koruyor evet ama güvenilir değil. Lohusalık bitti diyelim adet olmadık henüz, o zaman da riskli, çünkü o sırada yumurtamız oluşup çatlayabilir ve hamile kalabiliriz. Ben zor hamile kaldım ama ikinciye kolay kalınıyor çevremde gördüğüm kadarıyla. Tüp bebekle hamile kalan arkadaşım bile ikinciye kendiliğinden hamile kaldı. Çok da stres yapmamak lazım ama bir düzen şart.Saglık ocagıda arayıp sordu gecenlerde cok önemli bi mevzu aslında
Eskiler süt korur dermiş ama yalan gayet dogum yapıp iki ay sonra cat diye ikinciye hamile kalan arkadasım oldu
Bizde erkeğin korunması taraftarıyız ailecek :)
Vücuduma o hapları veya aparatı yerleştiremem
23.00 03.15 07.00 bizim de böyleydi, az önce yeni uyudu. kakasını yapamıyor yavrum sıkıntılı biraz dünden beri. BioGaia damla veriyoruz gaz için, bir gün vermedik ishal oldu diye, sonra düzen şaştı. Bugün yapsa da rahatlasa.Benimki de 12.30 da kalktı gece sonra 03.30 sonra 06.30 çok dakik
Kızlar ilk hafta geçtikten sonra oğlum bir türlü park yatağında yatmak istemiyordu, reflü yatağıyla yatırıyorduk, hiç sevmedi reflü yatağını, özellikle o yan yastıklarından çok rahatsız oldu. Bana mutlaka al diyen arkadaşımın bebeği de sevmemiş hiç. Neyse geceleri de aman uyusun yeter ki diyerek çok sevdiği ana kucağında beşik konumunda yatırıyorduk. Geçen e bebekten baby nest aldık, çok çeşit vardı ama biz zaten reflü yatağını sevdiremediğimiz için reflü yataklı olanları eledik, en başta alsaydık bu düz reflü yatağı yerine babynest reflü yatağı alırdık, çok daha konforlu çünkü ve öyle aşırı yüksek değil. Biz reflü yataksız ama içi yine de süngerli olan bir model tercih ettik. İlk gece yatmadı. Eyvah dedik yine boşuna aldık. Neyse dün gece karnını biraz fazla doyurdum, çok gğzel uyudu park yatağının içindeki baby nest'teHala onda uyuyor maşallah. Park yatağımız anne yanı olabilen model, bir tarafını açtık uyurken onu görebiliyoruz, bir ayağına da sallanma ayağını taktık, hafif yükseldi reflü yataklı gibi ☺ Demem o ki bebişlerin huyları çabuk değişiyormuş, bunu her gün deneyimliyorum neredeyse ☺
Fotoğraftaki modeli kullanıyoruz, baş ve yan yastıklarını çıkardık.
Bizim kizda kusuyo bizede lazim sanki reflu yatagi bsbynestlerinde mi varmis reflu yatakli olani? Bende bu sabah dedim hatta alalim diye besigimiz dümdüz..artik kundak yaptiriyo ve deliksiz uyudu :)))Kızlar ilk hafta geçtikten sonra oğlum bir türlü park yatağında yatmak istemiyordu, reflü yatağıyla yatırıyorduk, hiç sevmedi reflü yatağını, özellikle o yan yastıklarından çok rahatsız oldu. Bana mutlaka al diyen arkadaşımın bebeği de sevmemiş hiç. Neyse geceleri de aman uyusun yeter ki diyerek çok sevdiği ana kucağında beşik konumunda yatırıyorduk. Geçen e bebekten baby nest aldık, çok çeşit vardı ama biz zaten reflü yatağını sevdiremediğimiz için reflü yataklı olanları eledik, en başta alsaydık bu düz reflü yatağı yerine babynest reflü yatağı alırdık, çok daha konforlu çünkü ve öyle aşırı yüksek değil. Biz reflü yataksız ama içi yine de süngerli olan bir model tercih ettik. İlk gece yatmadı. Eyvah dedik yine boşuna aldık. Neyse dün gece karnını biraz fazla doyurdum, çok gğzel uyudu park yatağının içindeki baby nest'teHala onda uyuyor maşallah. Park yatağımız anne yanı olabilen model, bir tarafını açtık uyurken onu görebiliyoruz, bir ayağına da sallanma ayağını taktık, hafif yükseldi reflü yataklı gibi ☺ Demem o ki bebişlerin huyları çabuk değişiyormuş, bunu her gün deneyimliyorum neredeyse ☺
Fotoğraftaki modeli kullanıyoruz, baş ve yan yastıklarını çıkardık.
Ben de bişeyler denemeye başlayacağım artık çünkü gerçekten zor oluyor karnı tok olsa gazı olmasa altı temiz olsa bile uykuya geçmesi zaman alıyor uyumak istiyor ama hemen dalamıyor o yüzden bi uyutma yöntemi bulmam gerek söylediğin yolu da bi deneyeyim denemekten zarar gelmez sonuçtaAz önce eşimle şunu farkettik uykusunda ayaklarını çekiyor kendine gazı var sandık gaz çıkarmaya çalıştık hiçbir şey çıkmadı çok ağladı buarada , eşim bir eliyle boynundan bir eliyle poposundan tutup bebek sırtüstü şekilde ileri geri pışpış diye salladı hemen sustu sakinleşti 1 dk sonra uykuya geçtisanırım uykuya nasıl devam edeceklerini bilmiyorlar , bazen de kucağımdayken poposuna vurup pışpış yapınca gözlerini kapatıp uykuya geçiyor çünkü ,
Onunda düştü ve düştügünede cok sevinmişti Rabbim günah yazmasın ama bakamam diyordu lohusa kadındı dahaGenede herşeyi nazara yormamak lazım bazen dek gelebiliyor olumsuzluklar. Benim kayinvalidemler çok derdi kızıma nazar değdi diye bi ağlasa huzursuzlansa, anneme çok misafir gelirdi hemen bu çocuğa nazar değmiş bu çocuğu herkese çıkartmamak lazım ya derdim annem herkes mi kem gozlu olur bebek bu tum derdini aglayarak anlatiyor. Oda yok yok nazar degmis buna hep bu kafadaydi. Inan kimseden sakinmadim kizimi sadece hasta olanlardan uzak tuttum bide opturmemeye dikkat ettim. Kizimda guzel bebekti masmavi iri gozlu disarda hep bakilan bir bebekti. O yuzden bazi anneleri anlamiyorum insanlardan bebek kaciran, bebek gormeye gidildiginde bebrgini gostermemeye calisan bile var. O reklamlardaki bebekler ne olcak ya
Ben yıllarca hamile kalamadım sebep yokken kızıma onca tedaviden sonra tüp bebekle oldu ve onu emzirirken doğal yolla hamile kaldim farkına bile varmadım sonra düşük oldu. Sut korumuyor yani
Var canım sevi bebe reflü yataklı babynest ve babyjem çok fonksiyonlu anne baba yanı yataklar benim gördüklerim. Evet reflü yatağında yatarken kusmuyordu bizimki de.Bizim kizda kusuyo bizede lazim sanki reflu yatagi bsbynestlerinde mi varmis reflu yatakli olani? Bende bu sabah dedim hatta alalim diye besigimiz dümdüz..artik kundak yaptiriyo ve deliksiz uyudu :)))
Decatabs kullanıyoruz A,D ve E vitamini içeriyor.Kızlar D vitamini ne kullanıyorsunuz ?
Gebelikte regenesis max kullanıyordum bir de Demir onlara devam mı edecektik ya unuttum ben doktora sormayıEnerji lazım bende yiyorum valla vitaminlerime de devam ediyorum yoksa güçsüz kalıyorum , geçen haftadan beri tartılmadım en son 2 kilom kalmıştı ama uzunca bir süre eski inceliğime kavuşabileceğimi sanmıyorum ayaklarım bile genişledi bencebaharda pilatese başlamak istiyorum inşallah
Ben hepsine devam ediyorumGebelikte regenesis max kullanıyordum bir de Demir onlara devam mı edecektik ya unuttum ben doktora sormayı
Şu masaj rahatlatıyor deneyebilirsin ben sabah yaptım iki üç kere pırtlattı23.00 03.15 07.00 bizim de böyleydi, az önce yeni uyudu. kakasını yapamıyor yavrum sıkıntılı biraz dünden beri. BioGaia damla veriyoruz gaz için, bir gün vermedik ishal oldu diye, sonra düzen şaştı. Bugün yapsa da rahatlasa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?