bazen tek göğüsle doyuyor bazen doymuyor süt durumuna göre sanırım. doymadığında iki göğüs veriyorum yerine yenileri geliyor zaten :)Kızlar iki göğüs peşpeşe veren var mı?
Kızım 32 günlük oldu bugğn denedim biraz ara verip diğer göğüsü verdim emdi ama az sonra çoğunu kustu
Bu durumda bir göğüsü tamamen boşaltsan kadar verip diğerini sağmam gerekiyor her defasında
Siz nasıl yapıyorsunuz
bazen tek göğüsle doyuyor bazen doymuyor süt durumuna göre sanırım. doymadığında iki göğüs veriyorum yerine yenileri geliyor zaten :)
kavalayı tarçınlı fındıklı. bi kere de toz antep fıstıklı yapmıstım o da cok güzel oldu. biskremin içine bayram cikolataları var ya onu koyuyorum. normal sütlü cikolata da olur kesip kesip koyuluro kurabiyelerle tabiki gelir
Kavalanın ve biskrem gibi dediğinin içine neker koyuyorsun
Yaslandıkca tecrübe ediyorsun kilo aldıracak seylerikavalayı tarçınlı fındıklı. bi kere de toz antep fıstıklı yapmıstım o da cok güzel oldu. biskremin içine bayram cikolataları var ya onu koyuyorum. normal sütlü cikolata da olur kesip kesip koyulur
valla sen dedin ya o smoothie kilo aldırır diye. cidden tartılmadım ama kilo aldıgımı hissediyorum40da tartılıcam inat ettim
Diğer göğüse geçmeden gazını cıkartmak lazım kusmaması içinKızlar iki göğüs peşpeşe veren var mı?
Kızım 32 günlük oldu bugğn denedim biraz ara verip diğer göğüsü verdim emdi ama az sonra çoğunu kustu
Bu durumda bir göğüsü tamamen boşaltsan kadar verip diğerini sağmam gerekiyor her defasında
Siz nasıl yapıyorsunuz
aa değerlenmiş olur hem. iyi ki sormuşsunYaslandıkca tecrübe ediyorsun kilo aldıracak seyleri
Ay evde ülkerin kutu Bayram cikolatası var dogumda kaynanam almıseve dönünce koyarım onu öyle yapabilirim kimseye ikram edemem napıcam bu cikolatayı diyordum isabet oldu sormam
Canimm anca okuyabildimDemekki óylee ben de en cok ona kizdim..dun hastaydim eve geldi gördu halimi bi yemek ye de oyle uyu dedi yemek yedik bi kac agucuk bugucuk yine anneye mi yani..iyilestimmi bakalim iyi hissediyomuyum her seyi birak araada kendisi kendini dinlendiriyor..biz hep evde hep bebekleyiz..gece geldi bende uzun uzun 3mzirdim konusmadim..versene bana falan diyo sonuna kadr vermemeye calistim madem öyle ben bu cocukla tek basimayim..gel kizim ustesinden dedimm..ne diyeyim bugun disari cikcaktik keyif falan kalmadi..lohusa topuzumla evde otururum..
Ocean D3 K2 kıllanıyoruzKızlar D vitamini ne kullanıyorsunuz ?
Ben de aynılarını kullanıyordum, dr sadece Demir hapı devam dedi. Ben regenesis e de devam etmek istiyorum sakıncası var mıdır ki.Gebelikte regenesis max kullanıyordum bir de Demir onlara devam mı edecektik ya unuttum ben doktora sormayı
Ilk 6 ay suya gerek yok arkadaşlar. Zaten anne sütü yeterince su içeriyor. Mama yaparken de gerekli su kullanılıyor. Ihtiyaclari yok yani.ben sadece emzirdiğim halde günde birkaç yudum su veriyorum. çünkü ben yağlı/tuzlu şeyler yediğimde nasıl susuyorsam sütüm de aynı olduğundan onun da birkaç yudum suya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. mama verenler bence verin su. sudan zarar gelmez ki
sindirimi zor bisey değilki vermekten zarar gelmez diye düsünüyorumIlk 6 ay suya gerek yok arkadaşlar. Zaten anne sütü yeterince su içeriyor. Mama yaparken de gerekli su kullanılıyor. Ihtiyaclari yok yani.
Valla ilk zamanlara oranla sütüm arttı ama damla mı etki etti diğer yediğim içtiğim mi bilmiyorum. Ben sütüm daha da artsın ya da kalitesi artsın istiyorum bebişim güzel kilo alsın o yüzden başka arayışlara girdim. Damlanın şu avantajı var içinde şeker yok kilo yapar dedi yok.damla nasıl? çok etki ediyormu? damla ya sonucta bana etmez gibi geliyo
başka başka koruyucu maddeler vs yok mu? şişeye girip işlenmiş sonuçta. benim de onlar içime sinmiyor yaValla ilk zamanlara oranla sütüm arttı ama damla mı etki etti diğer yediğim içtiğim mi bilmiyorum. Ben sütüm daha da artsın ya da kalitesi artsın istiyorum bebişim güzel kilo alsın o yüzden başka arayışlara girdim. Damlanın şu avantajı var içinde şeker yok kilo yapar dedi yok.
ay sorma ben de gitmiyoda çünkü senin gibi iştahım kapanmadiSende ben gibi obez gitmiştin doguma kac kg gitti kac günde :)
Canım bize abimler beşik yatağını verdi sanırım sünger pamuk karışımı çünkü bayağa yumuşak üstüne de alez serdim o da yumuşak. Bizim kız seviyor yatıyor sıkıntı etmedi ama keşke sallanabilme özelliği daha kullanışlı olsaymış bizim kız bazen sallanarak uyuyor, anne dizinde sallıyoruz bazen orda uyuyor. Baby nest de var bizde onu odada yatırırken kullanıyorumShinSeGi park yatak modelimiz aynıydı galiba, siz nasıl kullanıyorsunuz öyleyse? Üzerine başka yatak koymadan yatıramadık büyük geldi çocuğa. Bir de bize yarı ortopedik yatak sattılar onun içine, sanırım sert geldi hiç sevmedi. Üzerine alez alsam yumuşar mı biraz, yoksa şu park yatak için olan pamuk sünger tipi yataklardan mı alsam.
Ben de bestlak kullanıyorum bence hiçbir etkisi yok. Sütü yapan (en azından benim için) sadece uyku. Uyuduğum zaman artıyor, fark ediyorum. Bi de rezene hurma tahin falan tüketiyorum, inşallah işe yarıyordurdamla nasıl? çok etki ediyormu? damla ya sonucta bana etmez gibi geliyo
Ama diyordu doktorum en az 3-4kg ödemin var diye ondan o kadar hızlı eridim kalanlarda benim pis bogazımın sonuclarıay sorma ben de gitmiyoda çünkü senin gibi iştahım kapanmadi
75le gittim
73le döndüm
tam gaz yeme devam
bugün 68 im
süt sorunu olanlar
taze hurma da çok iyi süt yapiyor
metro markette bulmuştum taze hurma migros ta da var ama metrodaki daha ucuz ve daha lezzetli
ay bizim bahcede var ama ben sevmiyorum yaay sorma ben de gitmiyoda çünkü senin gibi iştahım kapanmadi
75le gittim
73le döndüm
tam gaz yeme devam
bugün 68 im
süt sorunu olanlar
taze hurma da çok iyi süt yapiyor
metro markette bulmuştum taze hurma migros ta da var ama metrodaki daha ucuz ve daha lezzetli
kesinlikle bana da uyku cok güzel süt yapıyor. yine de birkaç gündür iyiyiz çok şükür, sanırım artık düzene girmeye basladıBen de bestlak kullanıyorum bence hiçbir etkisi yok. Sütü yapan (en azından benim için) sadece uyku. Uyuduğum zaman artıyor, fark ediyorum. Bi de rezene hurma tahin falan tüketiyorum, inşallah işe yarıyordur
Kundak ve deliksiz uyku mu :) gözün aydın o zaman canım, darısı başıma :)Bizim kizda kusuyo bizede lazim sanki reflu yatagi bsbynestlerinde mi varmis reflu yatakli olani? Bende bu sabah dedim hatta alalim diye besigimiz dümdüz..artik kundak yaptiriyo ve deliksiz uyudu :)))
Bu tarz masaj bende yapıyorum bence de faydası oluyor. Ama bacaklarını öyle kalçasına doğru itiyoruz yaa bazen acaba zararı olur mu diye düşünüyorum. Geçen ben öyle yaparken kayınvalide kemikleri acır dedi. O günden sonra nedense yaparken içim rahat etmiyor.Şu masaj rahatlatıyor deneyebilirsin ben sabah yaptım iki üç kere pırtlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?