bazen tek göğüsle doyuyor bazen doymuyor süt durumuna göre sanırım. doymadığında iki göğüs veriyorum yerine yenileri geliyor zaten :)

o kurabiyelerle tabiki gelir
Kavalanın ve biskrem gibi dediğinin içine neker koyuyorsun
kavalayı tarçınlı fındıklı. bi kere de toz antep fıstıklı yapmıstım o da cok güzel oldu. biskremin içine bayram cikolataları var ya onu koyuyorum. normal sütlü cikolata da olur kesip kesip koyulur
valla sen dedin ya o smoothie kilo aldırır diye. cidden tartılmadım ama kilo aldıgımı hissediyorum 40da tartılıcam inat ettim

Yaslandıkca tecrübe ediyorsun kilo aldıracak seyleri
Ay evde ülkerin kutu Bayram cikolatası var dogumda kaynanam almıs eve dönünce koyarım onu öyle yapabilirim kimseye ikram edemem napıcam bu cikolatayı diyordum isabet oldu sormam

Diğer göğüse geçmeden gazını cıkartmak lazım kusmaması için

aa değerlenmiş olur hem. iyi ki sormuşsun yiyince yorumlarınızı bekliyorum

Canimm anca okuyabildim Allah yardimcin olsun insallah. Esin de insallah en kisa zamanda baba oldugunun bilincini yasar. Ama sen yine de kizini ona vermemezlik yapma. Bu sefer bana vermedin ki baba oldugumu anlamadim demesin..
Ben gece altini degistirdikten sonra yatiriyorum eşimin yanına ellerimi yıkamaya gidiyorum biraz da oyalaniyorum. O ara agliyorsa esim hemen uyanmak zorunda kaliyor. Boyle boyle sorumluluk almasini sagliyorum. Sen de sikayet ede ede yaparsan belki ters teper..
Sabret canim. Geciyor bu gunler. Sen kafana takmamaya calis. Sen kafana taktikca daha da cekilmez olur cunku tahammul edememeye baslarsin. Bak bana hala annemle aram iyi degil esimle de daha konusmadim su 40 gunun gecmesini bekliyorum. Ama bu surecte bu durumlari kafama takmamaya calisiyorum sen de oyle yap lutfen

Ilk 6 ay suya gerek yok arkadaşlar. Zaten anne sütü yeterince su içeriyor. Mama yaparken de gerekli su kullanılıyor. Ihtiyaclari yok yani.

damla nasıl? çok etki ediyormu? damla ya sonucta bana etmez gibi geliyo
Valla ilk zamanlara oranla sütüm arttı ama damla mı etki etti diğer yediğim içtiğim mi bilmiyorum. Ben sütüm daha da artsın ya da kalitesi artsın istiyorum bebişim güzel kilo alsın o yüzden başka arayışlara girdim. Damlanın şu avantajı var içinde şeker yok kilo yapar dedi yok.

başka başka koruyucu maddeler vs yok mu? şişeye girip işlenmiş sonuçta. benim de onlar içime sinmiyor ya

Sende ben gibi obez gitmiştin doguma kac kg gitti kac günde :)
ay sorma ben de gitmiyoda çünkü senin gibi iştahım kapanmadi
75le gittim
73le döndüm
tam gaz yeme devam
bugün 68 im

süt sorunu olanlar
taze hurma da çok iyi süt yapiyor
metro markette bulmuştum taze hurma migros ta da var ama metrodaki daha ucuz ve daha lezzetli

Canım bize abimler beşik yatağını verdi sanırım sünger pamuk karışımı çünkü bayağa yumuşak üstüne de alez serdim o da yumuşak. Bizim kız seviyor yatıyor sıkıntı etmedi ama keşke sallanabilme özelliği daha kullanışlı olsaymış bizim kız bazen sallanarak uyuyor, anne dizinde sallıyoruz bazen orda uyuyor. Baby nest de var bizde onu odada yatırırken kullanıyorum

damla nasıl? çok etki ediyormu? damla ya sonucta bana etmez gibi geliyo
Ben de bestlak kullanıyorum bence hiçbir etkisi yok. Sütü yapan (en azından benim için) sadece uyku. Uyuduğum zaman artıyor, fark ediyorum. Bi de rezene hurma tahin falan tüketiyorum, inşallah işe yarıyordur

Ama diyordu doktorum en az 3-4kg ödemin var diye ondan o kadar hızlı eridim kalanlarda benim pis bogazımın sonucları
Bebeklerimiz beslensinde güzelce bi günde almadık nasılsa veririz kilolarıda ilerde

ay bizim bahcede var ama ben sevmiyorum ya deniyim bakıyım yine de
Ben de bestlak kullanıyorum bence hiçbir etkisi yok. Sütü yapan (en azından benim için) sadece uyku. Uyuduğum zaman artıyor, fark ediyorum. Bi de rezene hurma tahin falan tüketiyorum, inşallah işe yarıyordur
kesinlikle bana da uyku cok güzel süt yapıyor. yine de birkaç gündür iyiyiz çok şükür, sanırım artık düzene girmeye basladı

Bizim kizda kusuyo bizede lazim sanki reflu yatagi bsbynestlerinde mi varmis reflu yatakli olani? Bende bu sabah dedim hatta alalim diye besigimiz dümdüz..artik kundak yaptiriyo ve deliksiz uyudu :)))
Kundak ve deliksiz uyku mu :) gözün aydın o zaman canım, darısı başıma :)
Bu arada ben reflü yatağı kullanıyorum, banynest gibi olandan değil normal. O babynest gibi olanların içi fazla yumuşak geldi bana o yüzden almadım. Bizimkinin yanındaki kolları çıkardım öyle düz yatıyor. İyi ki almışım dediğim şeylerden

Şu masaj rahatlatıyor deneyebilirsin ben sabah yaptım iki üç kere pırtlattı

Bu tarz masaj bende yapıyorum bence de faydası oluyor. Ama bacaklarını öyle kalçasına doğru itiyoruz yaa bazen acaba zararı olur mu diye düşünüyorum. Geçen ben öyle yaparken kayınvalide kemikleri acır dedi. O günden sonra nedense yaparken içim rahat etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…