Canım bize abimler beşik yatağını verdi sanırım sünger pamuk karışımı çünkü bayağa yumuşak üstüne de alez serdim o da yumuşak. Bizim kız seviyor yatıyor sıkıntı etmedi ama keşke sallanabilme özelliği daha kullanışlı olsaymış bizim kız bazen sallanarak uyuyor, anne dizinde sallıyoruz bazen orda uyuyor. Baby nest de var bizde onu odada yatırırken kullanıyorum
Biz tekerlekli olan ayağına sallanma ayağını taktık gayet güzel sallanıyor, pek sallamıyorum gerçi. Kolumda biraz sallayıp pışpışlayıp yatağına koyuyorum. Ana kucağında sallıyorum ama ona kızıyor nedense.
Kundak ve deliksiz uyku mu :) gözün aydın o zaman canım, darısı başıma :)
Bu arada ben reflü yatağı kullanıyorum, banynest gibi olandan değil normal. O babynest gibi olanların içi fazla yumuşak geldi bana o yüzden almadım. Bizimkinin yanındaki kolları çıkardım öyle düz yatıyor. İyi ki almışım dediğim şeylerden
Kolları çıkarınca sağa sola düşmüyor mu çocuk? Babynest'ler çok çeşitli, özellikle babyjem'in 5 fonksiyonlu olanında bildiğin reflü yatağı var. Benimki de sünger ve yumuşak değil.
Ama diyordu doktorum en az 3-4kg ödemin var diye ondan o kadar hızlı eridim kalanlarda benim pis bogazımın sonucları
Bebeklerimiz beslensinde güzelce bi günde almadık nasılsa veririz kilolarıda ilerde
veririm ya şu an gerçekten tutup sonra süt le ilgili pişmanlık yaşamak tan korkuyorum oluruna bıraktım 75 le gidip 4kilo çocuk doğurup 73le dönmek nasıl bişey anlamadım
dene bakalım canım
bi de ben tüm hamileliğim de ne canım istediyse onu yedim kısıtlama ya da şu çok faydali zorla yeme yaşamadım
şimdi sütte de öyle canım ne istiyorsa ona yöneliyorum
bana göre ne lazımsa canımiz da onu istiyor
veririm ya şu an gerçekten tutup sonra süt le ilgili pişmanlık yaşamak tan korkuyorum oluruna bıraktım 75 le gidip 4kilo çocuk doğurup 73le dönmek nasıl bişey anlamadım
Evet evdeki vitaminlerini kullan dedi doktorum bitince Demir ve kalsiyum magnezyum
Onlar bitince tüm vitaminlerin bir arada olduğu bir vitamin hapı yazdı, sağlık ocağındaki hemşirede de söylemişti devam et diye
Kızlar iki göğüs peşpeşe veren var mı?
Kızım 32 günlük oldu bugğn denedim biraz ara verip diğer göğüsü verdim emdi ama az sonra çoğunu kustu
Bu durumda bir göğüsü tamamen boşaltsan kadar verip diğerini sağmam gerekiyor her defasında
Siz nasıl yapıyorsunuz
Hahahah cok guldum. Ben de benzer sekilde geldim. 85le gidip 3.5 kilo cocuk dogurup 81 ile eve gelmistim. Su anda da 80 kilo geziyorum ortalarda. Bir taraftan kilo vermek istiyorum ama sutum giderse diyd yemekten de geri durmuyorum.
Biz tekerlekli olan ayağına sallanma ayağını taktık gayet güzel sallanıyor, pek sallamıyorum gerçi. Kolumda biraz sallayıp pışpışlayıp yatağına koyuyorum. Ana kucağında sallıyorum ama ona kızıyor nedense.
dene bakalım canım
bi de ben tüm hamileliğim de ne canım istediyse onu yedim kısıtlama ya da şu çok faydali zorla yeme yaşamadım
şimdi sütte de öyle canım ne istiyorsa ona yöneliyorum
bana göre ne lazımsa canımiz da onu istiyor
ben dikkat ettim. yani şöyle canım zararlı bisey istediyse nefsimi köreltmek için yedim. şuan canım aşırı derecede ruffles sade çekiyor. yesem mi yemesem mi bisey olur mu ki sütüm cips falan kokarmı
Bugğn sağlık ocağından aradılar gittik kontrole ölçümleri yapılacakmış neyse baş çevresi doğumda 36 ydı bugün 25 günlüğüm hala 36 aştı normal dedi ama. İçime kuşku düştü
Bugğn sağlık ocağından aradılar gittik kontrole ölçümleri yapılacakmış neyse baş çevresi doğumda 36 ydı bugün 25 günlüğüm hala 36 aştı normal dedi ama. İçime kuşku düştü