Biz tekerlekli olan ayağına sallanma ayağını taktık gayet güzel sallanıyor, pek sallamıyorum gerçi. Kolumda biraz sallayıp pışpışlayıp yatağına koyuyorum. Ana kucağında sallıyorum ama ona kızıyor nedense.

Kolları çıkarınca sağa sola düşmüyor mu çocuk? Babynest'ler çok çeşitli, özellikle babyjem'in 5 fonksiyonlu olanında bildiğin reflü yatağı var. Benimki de sünger ve yumuşak değil.

Ama diyordu doktorum en az 3-4kg ödemin var diye ondan o kadar hızlı eridim kalanlarda benim pis bogazımın sonucları
Bebeklerimiz beslensinde güzelce bi günde almadık nasılsa veririz kilolarıda ilerde
veririm ya şu an gerçekten tutup sonra süt le ilgili pişmanlık yaşamak tan korkuyorum oluruna bıraktım 75 le gidip 4kilo çocuk doğurup 73le dönmek nasıl bişey anlamadım

ay bizim bahcede var ama ben sevmiyorum ya deniyim bakıyım yine de

kesinlikle bana da uyku cok güzel süt yapıyor. yine de birkaç gündür iyiyiz çok şükür, sanırım artık düzene girmeye basladı
dene bakalım canım
bi de ben tüm hamileliğim de ne canım istediyse onu yedim kısıtlama ya da şu çok faydali zorla yeme yaşamadım
şimdi sütte de öyle canım ne istiyorsa ona yöneliyorum
bana göre ne lazımsa canımiz da onu istiyor

Gebelikte regenesis max kullanıyordum bir de Demir onlara devam mı edecektik ya unuttum ben doktora sormayı
Evet evdeki vitaminlerini kullan dedi doktorum bitince Demir ve kalsiyum magnezyum
Onlar bitince tüm vitaminlerin bir arada olduğu bir vitamin hapı yazdı, sağlık ocağındaki hemşirede de söylemişti devam et diye

Ben bazen tek göğüs veriyorum bayılıyor
Bazen 2 sini de veriyorum kalanı da sağıyorum

veririm ya şu an gerçekten tutup sonra süt le ilgili pişmanlık yaşamak tan korkuyorum oluruna bıraktım 75 le gidip 4kilo çocuk doğurup 73le dönmek nasıl bişey anlamadım
Hahahah cok guldum. Ben de benzer sekilde geldim. 85le gidip 3.5 kilo cocuk dogurup 81 ile eve gelmistim. Su anda da 80 kilo geziyorum ortalarda. Bir taraftan kilo vermek istiyorum ama sutum giderse diyd yemekten de geri durmuyorum.

Sizin bebişleriniz de tükürük çıkarıyor mu ağzından kızlar. Benim kızım her gün yeni bir huy ediniyor.

Asıl olay bende 77 ile doğuma girip eve döndüğümde 78 çıkmam şimdide 69 70 arası gidip geliyorum

Bizim yatakta sallanma aparatlarının ikisini de açınca beşik eğik duruyor sizinki de öylemi? Ama birini açınca çok etkilemedi

ben dikkat ettim. yani şöyle canım zararlı bisey istediyse nefsimi köreltmek için yedim. şuan canım aşırı derecede ruffles sade çekiyor. yesem mi yemesem mi bisey olur mu ki sütüm cips falan kokarmı

Bugğn sağlık ocağından aradılar gittik kontrole ölçümleri yapılacakmış neyse baş çevresi doğumda 36 ydı bugün 25 günlüğüm hala 36 aştı normal dedi ama. İçime kuşku düştü

Bizimde dogdugumuzda 36 ölctüler 20 günlükken 35.5 ölctü saglıkocagı
Dogduklarında baya şiş dogdukları icin ben sorun olacagını düşünmedim ebede hic bişey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…