Nohut yiyeniniz var mi..cidden ne yemek yapcagmi sasiriyorum ben ya haftada 1 baklagil yapardim cikartinca pek bise kalmadi faydali süte katkisi olacak ne yemekler yapiosnux yazind kopy cekeyim
1.nin tadına kanıp 2.yi arayı çok açmadan yapmayı düşüneniniz var ise hızla atın kafanızdan .Birarada büyürler, biz de destek oluruz sözlerine sakın ola kanmayın
Kafayı yemek üzereyim son 1haftadır. Herkesin işi gücü var ve ben iki çocukla yalnızım. Her şeyimiz yarım.
Nohut yiyeniniz var mi..cidden ne yemek yapcagmi sasiriyorum ben ya haftada 1 baklagil yapardim cikartinca pek bise kalmadi faydali süte katkisi olacak ne yemekler yapiosnux yazind kopy cekeyim
1.nin tadına kanıp 2.yi arayı çok açmadan yapmayı düşüneniniz var ise hızla atın kafanızdan .Birarada büyürler, biz de destek oluruz sözlerine sakın ola kanmayın
Kafayı yemek üzereyim son 1haftadır. Herkesin işi gücü var ve ben iki çocukla yalnızım. Her şeyimiz yarım.
Sağ olun kızlar cümlemizin.
İlk oğlum 2yaşına bastı bu hafta ve sendromu başladı. Hiç yemek seçmeyip Kendi kendine yemek yiyen, uyuyan ve gece hiç uyanmayan çocuk gitti. Hiç birşey yemediği için sürekli beni mutfağa sürükleyen, nazlanan, mıymıy eden, beraber uyuyalım diye direten (babayı da kabul etmiyor illa beni istiyor) ve gece ağlayarak uyanan çocuk geldi. Gelip sarılıyor bana, Kardeşinin ayağı ona değse çığlık atıp tekme savuruyor.
Çevreden edindiğim izlenim aralarında en az 3 yaş olması ideal. İlerde arkadaş gibi olucaklar evet ama şuan benim ömrümden ömür gidiyor.
Gazdan resmen kıvranıyoruz. Metsil damla kullanıyorum ama etki etmiyor sanırım. Başka faydasını gördüğünüz damla öneriniz var mı kızlar. Bebeğim gaz sancısından ağladıkça içim gidiyor
Aynen her ikisinide zor bulmama rağmen suan çökmüş durumdayım aileden uzakta eş desteği de olmadan çok zor. Kizim okula başlayalı daha 3 hafta oldu 2. Kez hastalandı gece kaça kadar minigi emzir 4 den beri ablanın ateşiyle uğraş çöktüm.kac gündür uykusuzum. Biraz önce bebek ciyak ciyak abla mızmızken eşim spora gitti çünkü onun fitnessi vazgeçilmez asla gününü atlayamaz. Ablamiz bari hasta olmasa bir sekilde idare ediyorum üstüne o off zor ya. Umarim bebege gecmez.
Gazdan resmen kıvranıyoruz. Metsil damla kullanıyorum ama etki etmiyor sanırım. Başka faydasını gördüğünüz damla öneriniz var mı kızlar. Bebeğim gaz sancısından ağladıkça içim gidiyor
Bana bugün ebe sağlık ocağında kimyon önerdi ama denemedim daha 1 su bardağına 1 çay kaşığı kimyon at ic kendin çocuğa da 1 çay kaşığı ver rahatlar dedi biyerde okumuştum ama saçma gelmisti ebe deyince yapmayı düşünüyorum
Bana bugün ebe sağlık ocağında kimyon önerdi ama denemedim daha 1 su bardağına 1 çay kaşığı kimyon at ic kendin çocuğa da 1 çay kaşığı ver rahatlar dedi biyerde okumuştum ama saçma gelmisti ebe deyince yapmayı düşünüyorum
Gerçekten faydası var annem de bize kucukken veriyormuş yigenlerime de verirdik eskiler hep kullanırdı bugünlerde karşı çıkıyorlar ebe bize karaciğere zararlı dedi ama zaten bir kavanoz kimyon değilki içtiği.benim kız kivraniyor kızarıyor çıkarıyor ağlama yok ama uykusu fln bölünüyor.en iyi damlayi aldım ebe çok ihtiyacın olunca kullan dedi ama bir faydası olmadı kimyon daha masum bence hic degilse dogal
Kızlar bebeğinizin gözünü nasıl temizliyorsunuz. Bebeğimin gözünde kirpik mi tüy mü anlayamadığım birşey var. Serum fizyolojik sıktım bir kere ama geçmedi napsam ki?
ben dikkat ettim. yani şöyle canım zararlı bisey istediyse nefsimi köreltmek için yedim. şuan canım aşırı derecede ruffles sade çekiyor. yesem mi yemesem mi bisey olur mu ki sütüm cips falan kokarmı
Kızlar bebeğinizin gözünü nasıl temizliyorsunuz. Bebeğimin gözünde kirpik mi tüy mü anlayamadığım birşey var. Serum fizyolojik sıktım bir kere ama geçmedi napsam ki?