Suyu gözüne döküyorsunuz başka bişey yapıyor musunuz? Kirpik var gözünde ve nasıl çıkcak bilmiyorum
kirpik bizim bile gözümüze girince çok batıyor. ben elimi yıkayıp serçe parmağımla almıstım. yazık ya söyleyemiyolar da. gözü de bi kere çapaklandı ılık çayı pamuğa döküp sildim geçti hemen

Kolay gelsin yaş aralıkları ne kadar

Ben muayeneye diye gittim zamanım zaten geçmişti acil spnial sezaryana alındım yoksa bebeğim on gün daha gelmeyecek ve kaybetme riski çok yüksekti ve zaman cumartesiden nasıl pazartesiye geldi anlamadim bugün eve gönderdiler iki günde 35 sayfa yazılmış okuyamadım.
erensar sen nasılsın kapanışı yaptın mı eylül ayımızın son annesi :)

Kızım 2 yaşına basınca 2.için çalışmalara başlamayı düşünüyorum
Kayınvalide bende olduğu için 40ına kadar 2 haftadır görümcemin kızı bizde annesi işe başladığı için , o da Kasım’da 2 yaşında olacak ve gerçekten zor 2 sini sürekli birarada düşünemiyorum Allah kolaylık versin

başka başka koruyucu maddeler vs yok mu? şişeye girip işlenmiş sonuçta. benim de onlar içime sinmiyor ya
Canım bana bestlak ı doktor tavsiye etmişti ondan almıştım pek araştırmadan. Sonra humana alacaktım çok şekerli muhabbeti çıkınca tekrar damla aldım. İçeriğini koyayım

Aynen bende canı acıyordur diye üzülüyorum. Parmağımla almaya cesaret edemedim. Çok narinler yaa korkuyorum bir zarar veririm diye

Kızlar benim bebiş memeyle kavga ediyor özellkle geceleri. Bi ara göğüsler taş gibiydi gögüs pedi sırılsıklam olurdu şimdi yumuşak acaba sütüm azaldıda yetmiyo ondan mı öyle yapıyor? Emzikle durduruyorum kavga etmeye başlayınca bagırıyo ağlıyo

Doktor nurse harvey’s verdi günde 3 defa 10 damla
Aslında çok bence ama 1ay kullan gaz çabuk geçsin gibi bişey dedi ben de kıvranmasın diye uyguluyorum yeni başladık

Doğru diyorsun iki haftadır kapımı çalan yok ne haldesin diye soran yok. İki tane olanlar nasıl üstesinden geliyor diyorum. Ben sağken ikinciyi de tapın diyen babaanne fesatlıktan gelmiyor, hadi ben neyse, demek ki torununu da özlemiyor.
Bugün bebeğimin karnının şiş olduğunu farkettik. Mama ölçüdünğ arttırmıştık, süt de fazla geldi sanırım, yavrum doğru düzgün uyumadı Arabayla gezdirdik öyle uyuttuk. İki gündür kaka da yapmıyor. Zor gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hayır hiç öyle düşünme. o düşünceyi kafandan at ve sütüm yetiyor de öncelikle. sırf böyle düşündüğüm için 1 haftayı zehir ettim kendime de bebeğe de. göğüsler eskisi kadar şişmeyebilir. bu sütün yok anlamına gelmez. göğüsler terbiye olurmuş başta kontrolsüz süt üretirlermiş o yüzden şişermiş daha sonra bebeğin ihtiyacına göre süt üretmeye başlarlarmış dolayısıyla o kadar şişmezmiş. benim hala sönük ama bebeğim doyuyor.

Bebek bakim pamugunu islatip onunla siliyorum ben
Ben kulak cubugunu kendi sutum ile islatip gozun disindan goz pinarina dogru sildirip goz pinarindan aliyorum. Ilk bebekte saglikocagindan oyle tarif etmislerdi.

Evet ya baya agucuk bugucuk kendi kendinr anakucagandaki oyuncaklara tepki verdo dün yavrum..doktor ankarada sanirim iyi oldu takip edeyim

Kızlar bebişler için sıvı çamaşır deterjanı kullanan var mı? Hangi markayı tavsiye edersiniz? Sabun tozları çamaşırları ağartıyor, yıpratıyor sanki. Lekeleri de pek çıkarmıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…