Evet ya baya agucuk bugucuk kendi kendinr anakucagandaki oyuncaklara tepki verdo dün yavrum..doktor ankarada sanirim iyi oldu takip edeyim
Yok canim bu doktor mersinde. Ama çok takipçisi var adanadan antepten gidiyolar kadına.

Bizim gittiğimiz doktor da liv hospitalda reyhan hanım yardımcı doçent sanirim . Onu da Instagramdan takip edebiliyoruz.

Canım ben cumartesi normal foğumşa meleğimi aldım kucağıma inşallah zamane24 de almıştır kuzusunu kucağına

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah canım

Canım ben cumartesi normal foğumşa meleğimi aldım kucağıma inşallah zamane24 de almıştır kuzusunu kucağına
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyüt inşaallah
kapanışı yaptik mı artik ekim geldi daha dün gibi ağustosun 3 ay kadar sürmesi bitmemesi

3 gündür kaka yapmıyor bebeğim. Dün zor uyuttuk, bugün dr'uma götüreceğiz bakalım.
10 güne kadar normal canım
Gaz birikmesi varsa ondan da yapamaz
Bizde öyle oluyor
Bi kaç gün yapmadığı oluyo

Benim ilk iki çocuğumun arasında 25 ay var.Gurbette ve tek başıma zorlanarakda olsa buyuttum.birini salıncakta birini ayağımda sallardım.Simdi biri 7 biri 9 yaşında başka çocuğa gereksinim duymuyorlar çok anlaşamasalar da birbirleri olmadan da yapamıyorlar.

Anam sendemi cumartesi aldın kucağına bebeğini canım kapanışıda beraber yapmışız gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Oyy Allah yardımcınız olsun.En zoru hastalık Bizim de büyükler hastalandı,ama bebeğe yaklaşmayın deyince anlayabiliyorlar.Tam geçiş dönemi o yüzden hastalık kapıda bekliyor malesef.Insallah bu geçiş dönemini bebisleri hasta etmeden atlatırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…