Doktor nurse harvey’s verdi günde 3 defa 10 damla
Aslında çok bence ama 1ay kullan gaz çabuk geçsin gibi bişey dedi ben de kıvranmasın diye uyguluyorum yeni başladık
Aslında bizim doktorda hem metsil hem nurse harveys önerdi hangisini almak isterseniz diye ben metsil almıştım. Siz memnun kaldınız mı acaba. Olmadı bir de onu alayım deneyeyim

Benim kayınvalide geliyor ama oturduğu yerden kalkmıyor sağolsun. Kayınpederim yazlıkta arkadaşlarıyla tatil yaptı kayınvalide ye bakmak da bize düştü. Evde yalnız korkuyormuş. Elinde bir örgü onu bıraksa telefon kadın sürekli oturuyor bi işin ucundan tuttuğu da yok oturduğu yerden direktif veriyor. Annem yapıyor bütün işlerimi ben çocukla ilgileneyim diye. Bir de üstüne oturmaktan sıkıldım of puf yapıyor. Kayınpederim deseniz 22 gün oldu daha gelmedi onu geçtim bana telefonla bile olsa geçmiş olsun hayırlı olsun demedi.
Bu arada fazla yediklerinde rahatsız oluyorlar benim bebeğim de öyle. Fazla emdiği zaman kusuyor. Mama vermiyorum artık. Geçen gün verdim mamayı kustu.

Ben kulak cubugunu kendi sutum ile islatip gozun disindan goz pinarina dogru sildirip goz pinarindan aliyorum. Ilk bebekte saglikocagindan oyle tarif etmislerdi.
Kulak çubuğunu gözüne sokunca rahatsız olmuyor mu. Benim ki uyanıkken sürekli hareket ettiği için birşey yaptırmıyor gözüne. O kirpik nasıl çıkacak bilmiyorum

İlk kez alarm kurmadan geçirdik bu geceyi
Acıkınca zaten uyanıyor da ben hep poposu kızarıyor bezini alayım diye 2saatte bir kalkıyordum bu gece çok güzel gitti düzenli

Kulak çubuğunu gözüne sokunca rahatsız olmuyor mu. Benim ki uyanıkken sürekli hareket ettiği için birşey yaptırmıyor gözüne. O kirpik nasıl çıkacak bilmiyorum
Canim ben yanlis anlamisim ben capaklari o sekilde aliyorum. Kirpigi cikarmaya ugrasma gozune zarar verirsin. Gozu capak yapip atar o kirpigi disari. Endiselenme.

Aslında bizim doktorda hem metsil hem nurse harveys önerdi hangisini almak isterseniz diye ben metsil almıştım. Siz memnun kaldınız mı acaba. Olmadı bir de onu alayım deneyeyim
Yine sancıları oluyor, ıkınarak ağlıyor vs ama uzun saatlerce sürmüyor elhamdulillah
Ben de o yüzden Damla’ya devam etmeyi düşünüyorum
Şifa olsun inşallah kuzuya

38his oglun erkekliğe ilk adımını atıcak desene
Sorunsuz atlatın inşallah bu süreci ☺
Aynen öyle teyzesi
İnşallah canım bugünü de atlatırsak rahatlarım
Sonra kız bakacam oğluma
Topik kertmesi de olabilir

Bizim de halamız gelmiyor aynı şekilde, 24 günlük olduk kadından tık yok. Aman gölge etmesinler başka ihsan istemiyorum.
Bu ara eşim çok karıştığı için fazla besledik evet. Ama 3 ün kaka yapmaması normal mi. Uyku araları da açıldı. 4 saat 5 saat uyumadığı oluyor. Ve ben artık tükendim. Banyo bile yapamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…