Aynen öyle teyzesi ☺
İnşallah canım bugünü de atlatırsak rahatlarım ☺
Sonra kız bakacam oğluma
Topik kertmesi de olabilir
Canim hayirli olsun. Biz de sunnet istiyoruz ama daha doktora gitmedik. Sizinki ne zaman dogmustu. Kac gunluk bugun.bizimki 42 gunluk oldu.

Benim de uykular sorunlu

5 gün normal demişti ama her gün yapan çocuk normalde. Karnı da şişince korktuk.
Korkma hic. Benim kizda da 8 gun yapmadigi olmustu. Simdiki de gun asiri yapiyor. Yapti mi da bezden tasiyor.
Uykusu icin kundagi tavsiye ederim. Cok beslediysen kusar zaten.
Ben 3 veya 4 saatte bir emziriyorum veya biberon ile veriyorum. Dun huysuzlandi diye 2 saatte emzirdim. Bekliyorum alarm kurdum 3 saat sonra emsin diye, dayanamadi yine 2 saatte verdim. Oyle olunca emip uyuyan cocuk dun gunduz 10 dakikadan fazla uyumadi. Gece 10 da emdi yatti 1de kalkacakti 3de uyandi. Sonra da 6da uyandi.
Emme araliklarini acmaya calis. 3 ila 4 saatte emince 100cc bitiriyor. 2 saatte emince 80 veya 90 cc de kaldi ve dun hep kustu durdu. Artik buyuduler. En azindan 3 saatte doyur altini temizle uyut. Dinlenmenin tek yolu bu. 1 gun zorlanirsin ama sonra alisir.

Canim ben yanlis anlamisim ben capaklari o sekilde aliyorum. Kirpigi cikarmaya ugrasma gozune zarar verirsin. Gozu capak yapip atar o kirpigi disari. Endiselenme.
İnşallah çıkar kendiliğinden. Rahatsız olsa huzursuz olur gözünü açamazdı değil mi? Şimdilik sıkıntısı yok.

Canim hayirli olsun. Biz de sunnet istiyoruz ama daha doktora gitmedik. Sizinki ne zaman dogmustu. Kac gunluk bugun.bizimki 42 gunluk oldu.
Sağol canım
22 günlük bugün
Bizimkinin sünnetliği var, bizde istiyorduk yenidoğan sünnetini zaten

38his şimdiden hayırlı olsun.Kolau geçer inşallah.edindigin izlenim ve tecrübeleri paylaşırsan sevinirim biz de yakın süre icin de düşünüyoruz sünneti
Amin canım çok sağol
İnşallah paylaşırım tabi ki

Kızlar bebişler için sıvı çamaşır deterjanı kullanan var mı? Hangi markayı tavsiye edersiniz? Sabun tozları çamaşırları ağartıyor, yıpratıyor sanki. Lekeleri de pek çıkarmıyor gibi.
Incia cok memnunum iceriigi dogal lekeler guzel cikiyor

Yok canim bu doktor mersinde. Ama çok takipçisi var adanadan antepten gidiyolar kadına.

Bizim gittiğimiz doktor da liv hospitalda reyhan hanım yardımcı doçent sanirim . Onu da Instagramdan takip edebiliyoruz.
Nasil memnunmusunuz medicanada esin hanima gittik o kadar acele muaynne olduk ki

Cidden öyle teyzeler var ha

Bende isteme özrü var kız beceremem
Bi arkadasımı iki kadın (şimdiki görümcesiyle kaynanası) yolda takip edip kendilerine gelin yaptılar :)
Ki kızın maddi eğitimi işi tipi vs herşeyi iyiyidi ihtiyacı yoktu böyle bişeye ama cüzdanında fotograflı teyzeler gelinini sectiler valla :)

Beni lohusalik carpti bir de kiskanclik basti..haklimiyim haksizmiyim bilmiyorum ama cok mutsuzum herhalde bizim egitim camiasi ve ofis arkafasliklari baska oluyo ne diyeyim

Çok iyiymiş ya
Millet kız bulamamaktan napıcağını şaşırdı
Artık normal böyle şeyler
Bizimkilerin evlenme çağına kadar ne yöntemler gelişir
Düşünemiyorum bile

Kızlar tırnaklarını ne zaman kesiceksiniz yada kestiniz ?
Bizimki maşallah Bülent Ersoy tırnakları gibi uzun uzun oldu zaten dogdugundada uzundu malum 41.haftaya sarkınca dogum cocuk içerde büyütmüş
Hastanedeyken izin vermediler ne kesmeye ne kağıt törüpyle törpülemeye
bi ay mı kırk gün mü yapmayın dediler de hatırlamıyorum

Nasil memnunmusunuz medicanada esin hanima gittik o kadar acele muaynne olduk ki
Valla ben liv'in tum doktorlarından memnun kaldım. Doğumu da iyi ki orda yaptım diyorum. Normal takip cocuk doktorumuz eda hanım. Gelişimsel pediatri doktorumuz da reyhan hanım. Hepsi güler yüzlü ilgili telefon numaralarını falan da veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…