Benimkini 30 dakikadan fazla emzirince kusuyor. Test ettim onayladim. 40 dk emdi uyudu ve 10 dk olmadan uyandi. Gidip baktim kusmus. Memeler bos gibi diye 2sini de emzirince sonuc husran.
Ilkokula baslayinca en yakin arkadasi kiz degil de erkek olunca, o cocuktan uzak dur kizim, sen onlari bilmezsin diyecek. Sana da su kizina bisey soyle kizlarla oynasin erkeklerle degil. Yoksa kirarim bacaklarini diyecek.
Ben daha ilkokula kadar test edebildim
Aynen bizimki de oyle ama elini emmesini istemiyorum. Arkadasimin kizi 4 yasinda ve patmag8n8 emmeden uyumuyor. Bak benim emzik bundan. Kizima da ogluma da bundan sectim emiyor. Ucu cok kucuk. Dene istersen. 2 coxugumun ikisi de hic zorlanmadan tuttu bu emzigi.
Ay acliklardan ölüyorum. Mutfaga gidip gidip acaba simdi ne yesem diyorum. Bildigin cokokrem kasikladim. Meyvesuyu ictim. Elma kemirdim. Corba icip sebze yemegi yedim. Daha aklim yemeklerde.
Hep et olsun balık olsun yemekte kafasindayim. Vucudumun onlara mi ihtiyaci var acaba. 1 tane armit ile kavun kestirdim gozume ama yemeyecem insallah.
Ilkokula baslayinca en yakin arkadasi kiz degil de erkek olunca, o cocuktan uzak dur kizim, sen onlari bilmezsin diyecek. Sana da su kizina bisey soyle kizlarla oynasin erkeklerle degil. Yoksa kirarim bacaklarini diyecek.
Ben daha ilkokula kadar test edebildim
Çok çekeceğimiz var o zaman:)))eşime diyorum sen benimle nasıl görüştün kızın da Allah izin verirse büyüyecek görüşecek sevdiceğiyle diyorum kırarım onun bacaklarını diyor:)))))
Doktorlar 10 güne kadar bile normal diyor ama sanırım mama kabız yapıyor. Bizim kızı da mama ile beslerken 3-4 günde bir çok zorlanarak kaka yapıyordu anne sütüne geçince rahatladı. Sütün yeterli varsa bugün mama vermemeyi dene istersen veya az ver.
Kızlar malum gaz sancıları var gece uyumadı gazdan sıcak su ve toz kimyon karışımıyla ilgili bir tarif okudum burada sanırım. Onu yapıp içen güzel sonuç alan var mı ya da tam tarifini verebilecek olan?
Kızlar tırnaklarını ne zaman kesiceksiniz yada kestiniz ?
Bizimki maşallah Bülent Ersoy tırnakları gibi uzun uzun oldu zaten dogdugundada uzundu malum 41.haftaya sarkınca dogum cocuk içerde büyütmüş
Hastanedeyken izin vermediler ne kesmeye ne kağıt törüpyle törpülemeye
bi ay mı kırk gün mü yapmayın dediler de hatırlamıyorum
Biz göbeği düşmeden tırnağını kestik acaip uzun tırnaklı doğmuştu hem de manikürlü gibi her yerini çiziyordu doktora sorduk kesin dedi. Şu ana kadar 3 kere kestik, çok da hızlı uzuyor.
Kızlar malum gaz sancıları var gece uyumadı gazdan sıcak su ve toz kimyon karışımıyla ilgili bir tarif okudum burada sanırım. Onu yapıp içen güzel sonuç alan var mı ya da tam tarifini verebilecek olan?
Ben kimyon tohumunu sicak suda demliyorum oyle veriyorum. Aslinda usenmesem gaz olmadan versem daha iyi olacak ama demlemek gaz sancisi cekerken aklima geliyor hep. Az once verdim biraz, uyudu sukur. Ise yariyor gercekten.
Kızlar bebekler 3-4 aylıkken çevreye , renklere ve etrafındaki herşeye ilgi merak duymaya başladığı zamanlar meme reddi yaşayan çok varmış , emzik biberon kullansın kullanmasın 1 ay uğraşıp memeye döndürmeye çalışanlar var , emerken anneye gülücük atma memeyle oynayıp kendini sağa sola armalar başlıyormuş , bilemedim aktif olarak biberonda kullandığım için biraz tırstım varmı duyan , yaşayan ?
Ben kimyon tohumunu sicak suda demliyorum oyle veriyorum. Aslinda usenmesem gaz olmadan versem daha iyi olacak ama demlemek gaz sancisi cekerken aklima geliyor hep. Az once verdim biraz, uyudu sukur. Ise yariyor gercekten.
Kızlar bebekler 3-4 aylıkken çevreye , renklere ve etrafındaki herşeye ilgi merak duymaya başladığı zamanlar meme reddi yaşayan çok varmış , emzik biberon kullansın kullanmasın 1 ay uğraşıp memeye döndürmeye çalışanlar var , emerken anneye gülücük atma memeyle oynayıp kendini sağa sola armalar başlıyormuş , bilemedim aktif olarak biberonda kullandığım için biraz tırstım varmı duyan , yaşayan ?
Normal ama muhendisinoglu sayfasindada icerigi incelenmis tamamen dogal..kendi camasirlarimada kuaniyorum bazen ben..dogal leke cikacisi bulmam lazim tabii yinede bir de