Benimkide ayniydi ozellikle cok uykusu oldugu bir anda denedim ve deliksiz uyudu simdi zorlada olsa aglaya aglaya kundak yapiyoruz o cikartmaya calisiyor bir iki sonra uyuyor..piyano beyindeki islem merkezlerini gelistiriyormus hem.. hem de benim kiz cook seviyor.actigom an gozler kayiyor..baby sleep yazin dunya kadr var..hepte hayalim sanatin bi daliyla ugrasmasi insallah calmasida nasip olur

son paragraf aynı benim de öyleydi geçen haftaya kadar. artık inat ettim önce emziğe alıştırdım ara ara. şimdi de emziriyorum gazını çıkarıyorum altına bakıyorum derdinin olmadıgından emin olduğumda yatağına koyup emzik veriyorum. kendi kendine uyuyor. tabi yarım saati buluyor dalması. emzik düşüyor ağlıyor geri veriyorum bu yarım saatte. çok zorda kalırsam sallıyorum. insallah böyle devam eder.

Benim de en korktugum uyuyakalmak. Gozlerimi zor acik tutuyorum geceleri. Bazen daliyorum da. Bizimki daha 5 gunlukken ters donebiliyordu. O yuzden dusmez diye hic dusunmedik. Ona hep dikkat ediyoruz ama uyku cok fena.
nasıl dönüyordu ya ben de çok korkuyorum

Masallah sizede asi maceraniz nasildi bizimki o kadar huysuz ki bugun his mi etti valla karnimdayken ne guzeldi tosun tosun gidiyodu..cocuk emmek istiyorda sorun bendeydi fakat bugun memede zar zor tuttu insallah redd olayina kaymiyordur

Denemem lazım zaten böyle giderse bende hal de kalmaz başka hiçbir iş de yapamam, bi tane daha oğlum var 3 yaşında. Allahtan annem gündüzleri eşim yokken geliyor ve o gelene kadar kalıyor, yoksa düşünemiyorum bile.

Şu 2 saatte emzirme işini bende bi başarabilsem çok iyi olacak.

Evet ben de perişan durumdayım, inşallah bol sütümüz olur bi rutin de oluştururuz da işimiz kolaylaşır.

Ayy o öyle elini kolunu çıkarmak için uğraşıp ağladıkça benim de ağlayasım geliyor çocuğu zorla bağlamış gibi ruhum daralıyor üzülüp açıyorum hormonlar sağolsun

Gaz çıkarma işi tam fiyasko bizde ya. Eşim de söylenip duruyor gaz çıkarmıyorsun da bilmem ne de. Dün gece her emzirmede çıkarayım dedim toptan uykusu kaçtı sabaha kadar 1-2 saat uyuyamadım toplasanız. Uyandırıp eserinle övün diyecektim

Ya ben de 1 Aydan önce emzik vermeyeyim diyordum ama en iyisi deneyeyim. Bir de müzik işine alıştırayım.

Kizlar mesela benin ki bugun hem cok agladi hemde her meme verdigimde ya uyudu ya durdu ya tutmaya calisti oynadi..israrla mama vermicem korkuyorum emmeyi birakcak diye..acaba sutum mu az gelmiyorda oyle bekliyo

Çişini Kakasını sık yapıyor ve kilo alıyorsa bence sütün az değil. Tabi doktor daha iyi bilir ama kendi kendinize emin olmadan sütüm az diye düşünüp hemen mamaya geçmeyin derim

Masallah sizede asi maceraniz nasildi bizimki o kadar huysuz ki bugun his mi etti valla karnimdayken ne guzeldi tosun tosun gidiyodu..cocuk emmek istiyorda sorun bendeydi fakat bugun memede zar zor tuttu insallah redd olayina kaymiyordur
sadece iğne girerken bi mızırdadı sonra sustu yavrum. sonra emzirdim zaten unuttu gitti. valla karnımızdayken çok güzeldi

Bir ay cocuk acmı kalıyormus yahu biberon kullanmıyor memeyide red ediyor yok artık
Vardır onda baska bişey aclıktan ölür biraraya töbe töbe
Hayır reddettiği için en az yarım saat kabul ettirmek için boğuşuyormuş ama her seferinde olunca zor tabi yani bu yorumu biberon kullanmayan bir anne yapmış , kullanmama rağmen bu sorunu 3.aylarda yaşıyoruz demiş
Sadece meme ile beslenen çocuk eli mahkum ne kadar boğuşsa eninde sonunda emecek ama genel bir sorunmuş bahsedilen

Uykular haram oldu gençliğim talan da oldu zalim geceler. Bu şarkı kesinlikle bize yazilmis :)
Bu babaneler topluca küsmüş heralde. Bizimki de 3. Günden beri kayıp.
Benim de dilimden düşmüyor ama zalım bebeler olarak büyük zalim de huy değiştirdi, yaşlarının arası olunca da değişen çok birşey yok bizde, resmen çöktüm, sürekli acaba nasıl yapıyorlar iki çocukla diye düşünüyorum, 3 ve üzeri çocugu olanlara hayranlıgımı anlatacak kelime bulamıyor, saygıyla egiliyorum ,

Benim 3 kızım da kolik sorununu yaşadım. Maalesef bunun tek çözümü zaman. Amaç çocuğun susması olunca insan stres oluyor. Ama geçecek ve büyüyecekler. Bu günler unutulacak tecrübeyle sabit.
40 ında geçti mi 3 çocukta

Aynı benim de

Araya spotify reklamları giriyor deli edior

Anam sendemi cumartesi aldın kucağına bebeğini canım kapanışıda beraber yapmışız gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözünüz aydın Allah size ve yavrunuza sağlık sıhhat uzun ve mutlu bir ömür versin
B
Bizimkinin de alnı pütür pütür oldu
Bizim de öyle olmuştu sivilce gibi böyle, şapkadan oldu şapkası sürekli gözüne düşüyordu ben de kaldırıyordum komple alnını sivilce yaptı. 3 gündür takmıyorum şapka bayaa hafifledi şükür ama tam geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…