Ben içiyorum çok faydasını gördğmBana bugün ebe sağlık ocağında kimyon önerdi ama denemedim daha 1 su bardağına 1 çay kaşığı kimyon at ic kendin çocuğa da 1 çay kaşığı ver rahatlar dedi biyerde okumuştum ama saçma gelmisti ebe deyince yapmayı düşünüyorum
Kundaktan hiç ama hiç hoşlanmıyor, çok uykusu varsa bile bir şekilde uğraşıp ellerini çıkarması lazım, saç kurutma makinesinin sesini seviyor, piyano falan da denerim, az önce uyudu inşallah çabuk uyanmaz
Benimkide ayniydi ozellikle cok uykusu oldugu bir anda denedim ve deliksiz uyudu simdi zorlada olsa aglaya aglaya kundak yapiyoruz o cikartmaya calisiyor bir iki sonra uyuyor..piyano beyindeki islem merkezlerini gelistiriyormus hem.. hem de benim kiz cook seviyor.actigom an gozler kayiyor..baby sleep yazin dunya kadr var..hepte hayalim sanatin bi daliyla ugrasmasi insallah calmasida nasip olurBizim oğlanlar aynı vallaKundağı birkaç kere denedim sonda tövbe ettim uykuda bile olsa o elleri çıkaramazsa krize giriyor. Büyük oğlum da aynıydı bir kere bile kundak yapmışlığım yoktur. Basardı yaygarayı
son paragraf aynı benim de öyleydi geçen haftaya kadar. artık inat ettim önce emziğe alıştırdım ara ara. şimdi de emziriyorum gazını çıkarıyorum altına bakıyorum derdinin olmadıgından emin olduğumda yatağına koyup emzik veriyorum. kendi kendine uyuyor. tabi yarım saati buluyor dalması. emzik düşüyor ağlıyor geri veriyorum bu yarım saatte. çok zorda kalırsam sallıyorum. insallah böyle devam eder.Ben de tam her şey düzene girdi dedim çok iyi gidiyordu düzeni, ama 2 gün önce annemin yaptığı mercimekli köfteden yeme gibi bir gaflette bulundum. Aman yarabbim2 gün zombi gibi dolaştım 48 saatten fazla emzir uyut yatağa koy ağlasın geri al yine emzir şeklinde kısır bir döngüye girdik. Önce gaza bağladık ama memede de biraz emip ağlamaya başlayınca süt mü az geliyor başka bir sıkıntısı mı var diye krize girdik bugün sabahtan beri biraz daha iyi çok şükür
Kızlar ya bir de Memede uyuyor uyuduktan sonra gazını çıkarmaya kalkarsam uykusu kaçıyor cin gibi uyutmak için yeniden emzirmek zorunda kalıyorumpışpışlayayım diyorum ama kıyamet kopuyor çok ağlıyor yine uykusu kaçıyor. İlk oğlumda da aynıydı uyku konusu hep sıkıntıydı. 3,5 yaşında hala uykuyu hiç sevmez Ona benzesin istemiyorum bi düzen kurayım istiyorum ama yine olmayacak herhalde.
Doktor 2 saatte bir emzir yoksa 1-2 aya bu çocuk uyumuyor diye gelirsin dedi ama 2 saat eğer uyumazsa mümkün değil memesiz durmazSiz nasıl uyutuyorsunuz?
nasıl dönüyorduBenim de en korktugum uyuyakalmak. Gozlerimi zor acik tutuyorum geceleri. Bazen daliyorum da.Bizimki daha 5 gunlukken ters donebiliyordu. O yuzden dusmez diye hic dusunmedik. Ona hep dikkat ediyoruz ama uyku cok fena.
Masallah sizedebizde bugün aşıyı yaptırdık izlemi oldu. 4kg olmus kızım. 3200 doğmuştu 1 haftalıkken 3320gr idi. boyu da 50 cm doğdu 54 cm olmus. hemsire çok iyi dedi ama anayım ya daha fazla olabilirdi diyoruminsallah yavas yavas mamayı azaltırsınız hatta tek anne sütüne geçersiniz canım
Denemem lazım zaten böyle giderse bende hal de kalmaz başka hiçbir iş de yapamam, bi tane daha oğlum var 3 yaşında. Allahtan annem gündüzleri eşim yokken geliyor ve o gelene kadar kalıyor, yoksa düşünemiyorum bile.Anladım öyle olunca tabi seni daha çok zorluyor , zorlasın değiştirebilirsin şuan en uygununu deneyip bulmak içim en uygun zamanlar ilerde kazanılan alışkanlıkları değiştirmek tamamiyle zor olacak belki mümkün olmayacak, beşiğe yatırınca onu bir süre kucağına almayacağını bilsin ben burdayım , yanındayım diyip sevip okşa popsuna vur kendini kucakta sanıyor o şekilde gerekirse 20 kere dene , sen pes etmezsen bebek pes eder ya da alışır İnan buna
Şu 2 saatte emzirme işini bende bi başarabilsem çok iyi olacak.Ben de tam her şey düzene girdi dedim çok iyi gidiyordu düzeni, ama 2 gün önce annemin yaptığı mercimekli köfteden yeme gibi bir gaflette bulundum. Aman yarabbim2 gün zombi gibi dolaştım 48 saatten fazla emzir uyut yatağa koy ağlasın geri al yine emzir şeklinde kısır bir döngüye girdik. Önce gaza bağladık ama memede de biraz emip ağlamaya başlayınca süt mü az geliyor başka bir sıkıntısı mı var diye krize girdik bugün sabahtan beri biraz daha iyi çok şükür
Kızlar ya bir de Memede uyuyor uyuduktan sonra gazını çıkarmaya kalkarsam uykusu kaçıyor cin gibi uyutmak için yeniden emzirmek zorunda kalıyorumpışpışlayayım diyorum ama kıyamet kopuyor çok ağlıyor yine uykusu kaçıyor. İlk oğlumda da aynıydı uyku konusu hep sıkıntıydı. 3,5 yaşında hala uykuyu hiç sevmez Ona benzesin istemiyorum bi düzen kurayım istiyorum ama yine olmayacak herhalde.
Doktor 2 saatte bir emzir yoksa 1-2 aya bu çocuk uyumuyor diye gelirsin dedi ama 2 saat eğer uyumazsa mümkün değil memesiz durmazSiz nasıl uyutuyorsunuz?
Evet ben de perişan durumdayım, inşallah bol sütümüz olur bi rutin de oluştururuz da işimiz kolaylaşır.Öyle ama bazen olmayinca olmuyor kendin perisan oldugunla kaliyosun..her dk emziridginde gogus süt üretemiyo diger turlu cocuk doymuyo caresiz veriyorum ama emzirmeden vermedim hic önden emzirdim hep..yavas yavasta azaltacagim sütüm yeter umarim
Geceleri ayni seyi yasiyorum uykuya gecis sorunumuz var..öyle bakiyo aglamasada..cogu zaman agliyo..gazi cikmis olsada 2 saat uyusun diye bekledigimi bilirim ama cok sukur 3 aksamdir uyanmiyor dun gece 5 saat uyandirmadim 2de emzirdim 7de kalktik sabah.. cok huy degistiriyorlar bence zamanla duzene girer sizinde..sakin muzikler hosuna gidiyor ve sallamak besigide anakucagida sallaniyor sallanmak kacinilmaz oldu
Benimkide ayniydi ozellikle cok uykusu oldugu bir anda denedim ve deliksiz uyudu simdi zorlada olsa aglaya aglaya kundak yapiyoruz o cikartmaya calisiyor bir iki sonra uyuyor..piyano beyindeki islem merkezlerini gelistiriyormus hem.. hem de benim kiz cook seviyor.actigom an gozler kayiyor..baby sleep yazin dunya kadr var..hepte hayalim sanatin bi daliyla ugrasmasi insallah calmasida nasip olur
son paragraf aynı benim de öyleydi geçen haftaya kadar. artık inat ettim önce emziğe alıştırdım ara ara. şimdi de emziriyorum gazını çıkarıyorum altına bakıyorum derdinin olmadıgından emin olduğumda yatağına koyup emzik veriyorum. kendi kendine uyuyor. tabi yarım saati buluyor dalması. emzik düşüyor ağlıyor geri veriyorum bu yarım saatte. çok zorda kalırsam sallıyorum. insallah böyle devam eder.
Ben içiyorum çok faydasını gördğm
Kizlar mesela benin ki bugun hem cok agladi hemde her meme verdigimde ya uyudu ya durdu ya tutmaya calisti oynadi..israrla mama vermicem korkuyorum emmeyi birakcak diye..acaba sutum mu az gelmiyorda oyle bekliyo
sadece iğne girerken bi mızırdadı sonra sustu yavrum. sonra emzirdim zaten unuttu gitti. valla karnımızdayken çok güzeldiMasallah sizedeasi maceraniz nasildi bizimki o kadar huysuz ki bugun his mi etti valla karnimdayken ne guzeldi tosun tosun gidiyodu..cocuk emmek istiyorda sorun bendeydi fakat bugun memede zar zor tuttu insallah redd olayina kaymiyordur
20 gnlk 3800kaç günlük icin ya da kaç kilo bebek için bunu dedi canim
Kaç günlüktüBenimki meme diye deliriyo 5 dk cekip birakiyo elini emmeye devam ediyo neden ki? yasayan var mi
Hayır reddettiği için en az yarım saat kabul ettirmek için boğuşuyormuş ama her seferinde olunca zor tabiBir ay cocuk acmı kalıyormus yahu biberon kullanmıyor memeyide red ediyor yok artık
Vardır onda baska bişey aclıktan ölür biraraya töbe töbe
Uykular haram oldu gençliğim talan da oldu zalim geceler. Bu şarkı kesinlikle bize yazilmis :)
Bu babaneler topluca küsmüş heralde. Bizimki de 3. Günden beri kayıp.
40 ında geçti mi 3 çocuktaBenim 3 kızım da kolik sorununu yaşadım. Maalesef bunun tek çözümü zaman. Amaç çocuğun susması olunca insan stres oluyor. Ama geçecek ve büyüyecekler. Bu günler unutulacak tecrübeyle sabit.
Aynı benim deBen de tam her şey düzene girdi dedim çok iyi gidiyordu düzeni, ama 2 gün önce annemin yaptığı mercimekli köfteden yeme gibi bir gaflette bulundum. Aman yarabbim2 gün zombi gibi dolaştım 48 saatten fazla emzir uyut yatağa koy ağlasın geri al yine emzir şeklinde kısır bir döngüye girdik. Önce gaza bağladık ama memede de biraz emip ağlamaya başlayınca süt mü az geliyor başka bir sıkıntısı mı var diye krize girdik bugün sabahtan beri biraz daha iyi çok şükür
Araya spotify reklamları giriyor deli ediorBenimkide ayniydi ozellikle cok uykusu oldugu bir anda denedim ve deliksiz uyudu simdi zorlada olsa aglaya aglaya kundak yapiyoruz o cikartmaya calisiyor bir iki sonra uyuyor..piyano beyindeki islem merkezlerini gelistiriyormus hem.. hem de benim kiz cook seviyor.actigom an gozler kayiyor..baby sleep yazin dunya kadr var..hepte hayalim sanatin bi daliyla ugrasmasi insallah calmasida nasip olur
Ben muayeneye diye gittim zamanım zaten geçmişti acil spnial sezaryana alındım yoksa bebeğim on gün daha gelmeyecek ve kaybetme riski çok yüksekti ve zaman cumartesiden nasıl pazartesiye geldi anlamadim bugün eve gönderdiler iki günde 35 sayfa yazılmış okuyamadım.
@erensar sen nasılsın kapanışı yaptın mı eylül ayımızın son annesi :)
Gözünüz aydın Allah size ve yavrunuza sağlık sıhhat uzun ve mutlu bir ömür versinAnam sendemi cumartesi aldın kucağına bebeğini canım kapanışıda beraber yapmışızgözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bizim de öyle olmuştu sivilce gibi böyle, şapkadan oldu şapkası sürekli gözüne düşüyordu ben de kaldırıyordum komple alnını sivilce yaptı. 3 gündür takmıyorum şapka bayaa hafifledi şükür ama tam geçmediB
Bizimkinin de alnı pütür pütür oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?