Teşekkürler canım amin inşallah

Ben ilk bebekte yasadim. Tabi kaynana stresinden sut gitmisti onun da etkisi oldu muhtemelen.
Gebe kursunda 3 4 aylikken meme reddi olursa anne ve bebek tek basina emzirin yaninizda kimse olmasin dediler. Mumkunse annenin ust vucut ciplak olup ten temasi yapin dediler. Ilk bebekte bilmiyordum. Bunda oyle olursa emzirme konusundaki tavsiyeleri dinleyip uygulayacagim. Cok rahatim bu kez. Kimseleri kafama takmayacagim.en onemlisi bebek.

Canım doktor da dedi, mamayı bırakabilirsiniz diye. Sütüm arttı çok şükür. Eşimin ısrarıyla mamayı gazla veriyoruz iki gündür, sütün artması da buna denk gelince fazla geldi karnı şişti yavrumun. Ek bir damla daha verdi doktorumuz bir ay kullanıcaz.

yesilus ben bunu birebir gördüm bir arkadaşıma gitmiştim, bebeği 4 aylıktı, bu aralar benden daha tatlı şeyler istiyor anne sütünden başka ama inatla vermiyorum demişti.

Ben 9 gunlukken kesmistim bugun 3. Kez kestim tirnaklarini eldiven kullanmiyoruz cunku

Kızlar şimdi ben bi makale daha okudum :) bilim insanı oldum anasını satim neyse diyor ki bir bebeğin hee öğünde alması gereken anne sütü kilosu/56 56 rakamının da bilimsel bir açıklaması var da neyse o kadar girmicem. Biz nerde yanlış yapıyoruz aslında bence oyalayamiyiruz. Bugün ben gündüz 2-3 saat bekledim emzirme icin oyaladım her ağladığında vermedim rahat geçti. Ben şahsen her ağladığında veriyorum göğüslerim ne doluyo ne bosaliyoson günlerde saçma sapan bisey oldu. Ve bahsettiğiniz memede cildirmalariyaşadım hep. Ama 2-3 saat bekleyince öyle guzel emiyorlar ki. Neyse iste böyle :)

Yaa bizimde şapka sürekli gözüne düşüyor ondan mi ben çıkarmamıştım hiç üşür diye

Çişini Kakasını sık yapıyor ve kilo alıyorsa bence sütün az değil. Tabi doktor daha iyi bilir ama kendi kendinize emin olmadan sütüm az diye düşünüp hemen mamaya geçmeyin derim
Doktor kontrolunde kilo takibiyle mamaya basladik biz :) mama yediinden kaka yapiyor tabii sadece anne sutu aldiginda o kadar sık yapmiyor kakasini mesela..aksine ben azaltmaya calisiyorum..kilosuda mama sayesinde iyi bence..bir hafta deneyecegiz doktorla bakalim sutte artis olmus mu gozlemlemis olucaz

Kizlar bagirsak problemi yasiyorum cok fena bu duphalac falan kullanabiliyormuuyum acaba.
Resmen hemoroid oldum ya hamilelikte olmayan sey suan basim geliyo..sezeryandan somr bagirsak problemi oluyormus bir de yine ameliyattan eser 2 gündür omuriligime arada agrii saplaniyooo tam epidural yeri insallah kalmaz öyle ama zınk diye giriyor kimildayamiyorum resmen

Bir ay cocuk acmı kalıyormus yahu biberon kullanmıyor memeyide red ediyor yok artık
Vardır onda baska bişey aclıktan ölür biraraya töbe töbe
Buyuyunce etraflarini seyre daliyorlarmis o nedenle de emmeyi birakiyorlarmis. Gebe kursunda demislerdi.

Ben kullanıyorum hamileliktede kullandım simdide kullanıyorum
Gaviscon duphalac daflon ve kortos krem (son ikisi hemoroid icin krem ve hap)

Ben kullanıyorum hamileliktede kullandım simdide kullanıyorum
Gaviscon duphalac daflon ve kortos krem (son ikisi hemoroid icin krem ve hap)
Tesekkur edeerim duphalac bende alicam .. bittim resmen duzelmezse acisi kremleride alayim..

Tesekkur edeerim duphalac bende alicam .. bittim resmen duzelmezse acisi kremleride alayim..
İki gündür icmiyordum hemoroid icin olanları resmen yeniden nüksetti
İyileşene kadar bırakmamam lazım :)
Dikkat et sende ilerlemesin bi baslarsa iyileşmesi cok zaman alıyor

Bizim kizin sol gözünde sanki kayma var ya arada kayiyor.. farkediyorduk da anlam veremedik..cok degil ama hafif şaşı gibi şapşal bi hal aliyo bi doktora soylicem kuzende de kordon dolanmasindsn olmustu calisan goze bant yapistirdilar hep

Eklentiler

• 20191001_214911.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 59
Bende emzirirken uyuyakalıyorum gece özellikle o yüzden yatarak asla emzirmem
Gece buralara takılmamın nedenide hep uykum kaçsın diye
Gece lambasıyla emzirdiğimde benimde ruhum çekiliyo gibi oluyor gece uykusuzluk baya zorluyo. Işığı açıyorum bende uykum dagılsın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…