Valla benimki o kadar gazli ki mecburen verdim ilk tavsiyelere dayanarak. Baktim rahatlatiyor gercekten, doktor da verebilirsin dedi. Korkmadan veriyorum artik.

Nasıl oyalıyorsunuz ya
Etiyopyalılar gibi gezinmeye basladım evde sürekli meme aglama krizleri basladı yavas yavas huy değiştiriyor katılmaya basladı kucaga almazsak ilgilenmezsek veya emzirmezsem

Benimde bir fikrim yoktu kayınvalide bizde ya , emzirip hemen uyu uyu diye ısrarcı olma artık etrafa bakınmak kendi kendine durmak istiyor dedi, mesela altını değiştirip üstünü giydirince dans ettiriyoruz kucakta tabi bir o yana bir bu yana ağzımızla müzik sesi çıkararak öyle şaşkın bakıyor ki yerlere yatıyoruz gülmekten biz sohbet ederken durup bizi dinliyor yüzünü şekilden şekle sokuyor , içerik odaya götürüp ılığı kapatıyoruz çok gözünü alıyor lambader var onu açıyoruz kucakta pış pış ben tv ye bakarken oda bana bakıyor sonra bakıyorum kucakta sızmış ağlama krizi geldiğinde mesela altı temiz karnı tok gazı yoksa boş boş ağlıyor onun sesini bastırarak tabi şefkatli bir ses tonuyla biliyorum annecim biliyorum çok uykun var , ya da bende seni özledim, acıktın biliyorum bütün sütler senin vs diyorum ağlama tonundaki değişikliği görmen lazım nazlanma ağlamasına dönüp birde kucakta pışpışlıyorum normale dönüyor hiç bişeyi yok resmen sohbet istiyor , tabi aklıma her zaman bişey gelmiyor saçmalıyorum bazen o zaman yine ağlamaya başlıyor

3 saat nasıl duruyor ?
Yani emeceği vakte bebiş karar veriyor biz nasıl verebiliriz onu anlayamıyorum

Yaaa kesinlikle cok bilinclenmeye basladilar.bizimki ihtiyac icin agliyodu simdi bakuyorum anakucagndan bagiriyor bildigin aaauuuu falan diye numaradan agliyo..bir de aglamasi sinit krizine donusuyo bizimkinin aninda ilgilenmezsen katiliyo sesi gidiyo nasil bi sinir hala anlamadim ilk kez bu hafta anakucaginda kendisi takilmsya basladi.uyku arkadasiylada sabah bakisiyo guluyi falan

Ya dimi birde bazen gülüyorlar Allah’ım aklım çıkıyor uyku arkadaşını ben daha ortaya çıkarmadım anlar mı ki erken değil mi bilemedim ,

Ya dimi birde bazen gülüyorlar Allah’ım aklım çıkıyor uyku arkadaşını ben daha ortaya çıkarmadım anlar mı ki erken değil mi bilemedim ,
Hep gulsunler insallah ❤ Ben yanina koyuyorum..sabah ona bakiyo guluyo bag kurdu

Ay deliricem ya özellikle akşam saatleri ve geceleri memeyle kavga ediyo bizimki. Ya yanaşamıyo gibi hallere giriyo sol memeyle özellikle. Uçla emziriyorum onla alakası varmı acaba ? Ağlıyo çıldırıyo emziği verince sakinleşiyo ama hırslı hırslı emiyo. Uykuya dalıyo ama emziği düşünce açıyo gözleri hemen. Doymadıgından mı yapıyo nedir.

Ya ama işte hep kucak hep kucak yoksa benimkide sabaha kadar konus gözünün icine bakıp dinliyor
Bide suanda cevremiz geniş sürekli birileri yanımızda ilgileniyor bi o konusuyor bi bu ilgileniyor vs ama eve gidince ne olacak tek basımıza kanguru ailesi gibi icice mi olucaz
Ben istiyorum ki koyayım yerine on dkdan uzun kendi basına dursun

İşte ona biraz vakit var ben yatağıma koyup bekliyorum ne yapacak diye 5 dk dan sonra ağlamaya başlıyor , onların oyalanması bu kadar

Kızlar merhaba geçen ay bende Ekime kalmaz benim oğlan Eylül annesi olurum diye düşünürken hatta doktor ve ebede aynı görüşte iken gelmek bilmiyor şimdide.
Aranızda günü geçenlerde vardı hatırlıyorum varmi bana verebileceğiniz tavsiyeler cuma günü doktorum yatış vererek suni sanci deneyebilir çünkü suyum sınırda birde kaka yapma ihtimali olunca bebegin 2 riske atmak istemiyorum dedi.
Bebegim dogum pozisyonunda akşamları özellikle kasiklarimda adet agrisi gibi ağrılar oluyor baskı var ama nişan falanda gelemedi hala.

40+3 te zorunlu sezaryen oldum
Valla ben kaka yapma suyu azalma ihtimallerinden cok korktum beklemedim
Ne su ne nişan ne acılma hatta bebegim kanala bile girmemiş karnım tepemde düşmemişti aşagı dogum belirtilerinin hic biri yoktu
Pelvik masajı hurma merdiven inip cıkma gibi seyler yapıyordu kızlar
Acılman varmı ki suni sancıya baslıyor

Geçen hafta parmak ucu kadar açılma var demişti doktorum ama yeterli degil tabiiki dedi. Hurma yürüyüş pilates topu hepsini yapıyorum nstde bikac kez 65 70leri gören sancılarım olmuştu. Umuyorum kendiliğinden gelmek ister. Aşağı baskı çok ama suan düzenli bi sanci yada belirti yok

Ben dogum yapacagım sabah beni nst ye bagladılar 130ları görmüşüm sancıda :)
Hemsire kendini nasıl hissediyorsun dedi cok gerginim stresliyim dedim yok sancıları soruyorum agrı vs dedi yoo bişey hissetmiyorum demiştim
Bikaç gün öncesinde hic acılmamda yoktu hatta rahmimde cok yukardaydı o bile düşmemişti
Belki bir hafta daha beklesem normal dogum olacaktı ama hic bir belirtim yoktu ve 40ı tamamladıgım icin güvenemedim bebeğimin sakat dogmasına veya baska bir olasılıga karsı hazır değildim aldırdım sezaryen ile ve hic pişman değilim
En hayırlısı neyse hakkında o olsun

Amiin teşekkür ederim bende cok beklemek istemiyorum en fazla eğer açılma varsa ve ihtimal yüksekse cuma değil pazartesiye bekleyelim diyeceğim doktora tabii şartlar neyi gösterecek bakalım.

Haahhaa benim oglanda da oyle. Hep ayni goz degil ikisi de sasi bakiyor. Bazen de biri. Persembe gunu goz taramasi icin randevu aldik ozaman soracagim. 1.5 aylikken goz taramasi olacak demisti cocuk dojtoru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…