Canim 3 saat dediysem de dakikasi dakikasina deil. Bazen 2.5 saat bazen de 4 saati buluyor. Emmisse alti temizse ve gazi da cikmissa 3 saat duruyor. Ana kucagina koyup 3lu koltugun ustunde kamp yapiyoruz. Ben tv izlerken arada onunla konusuyorum. Hanimis oglum, ah emzigi mi kacmis vs diye sacma da olsa konusuyorum onunla. Bazen de uyuyor 1 saat kadar. Boyle boyle geciyor zaman.3 saat nasıl duruyor ?
Yani emeceği vakte bebiş karar veriyor biz nasıl verebiliriz onu anlayamıyorum
Aynisini ben yasadim dun kafayi yiyordumBenimki meme diye deliriyo 5 dk cekip birakiyo elini emmeye devam ediyo neden ki? yasayan var mi
Hayır düşmüyor daha dönemiyor ki, dönmeye başladığında takarım yine kollarını. Evet evet babynest gibi olan reflü yatakları var da içi öyle sünger olanını bulamadım açıkçası bulsam öyle alırdım ben de. Yine de memnunum bundan :)Kolları çıkarınca sağa sola düşmüyor mu çocuk? Babynest'ler çok çeşitli, özellikle babyjem'in 5 fonksiyonlu olanında bildiğin reflü yatağı var. Benimki de sünger ve yumuşak değil.
Ben çıkardım şapkayı, kafasını da battaniyesiyle ucundan kapatıyorum uyurken, iyi geldi 3 günde bayaa hafifledi 2 güne falan geçer. Bence deneyinYaa bizimde şapka sürekli gözüne düşüyor ondan mi ben çıkarmamıştım hiç üşür diye
Benim öyle bi çocuğum hiç olmadi umarim senin olur :)Ya ama işte hep kucak hep kucak yoksa benimkide sabaha kadar konus gözünün icine bakıp dinliyor
Bide suanda cevremiz geniş sürekli birileri yanımızda ilgileniyor bi o konusuyor bi bu ilgileniyor vs ama eve gidince ne olacak tek basımıza kanguru ailesi gibi icice mi olucaz
Ben istiyorum ki koyayım yerine on dkdan uzun kendi basına dursun
Bosver ye gitsin can bogazdan gelir3-4 günde 700-800 gr vermişim ve bunu az once bi kase sutlacla kutladimAllah beni affetsin...
sabahçıya terfi ettikGececiler online
Bizimkide emdi boncuk boncyk bakmakla mesgulsabahçıya terfi ettik
o bakışları bitiriyor beni yaBizimkide emdi boncuk boncyk bakmakla mesgul
Bizimki dönüyor, reflü yatağında hep sola büzüşmüş şekilde buluyordum, ya da aşağı inmiş oluyordu. Başını zaten istediği yöne çeviriyordu, şimdi de yan dönebiliyor.Hayır düşmüyor daha dönemiyor ki, dönmeye başladığında takarım yine kollarını. Evet evet babynest gibi olan reflü yatakları var da içi öyle sünger olanını bulamadım açıkçası bulsam öyle alırdım ben de. Yine de memnunum bundan :)
Benimki de birkac gundur boyle. Ben ucla vermiyorum. Normalde istahla saldirir memeye. Simdi ac plsa da kavga ediyor resmen. Cekistiriyor, mizmizlaniyor bir aliyor agzina bir cikariyor. Ama dikkat ettim genelde gazi varken boyle yapiyor.Ay deliricem ya özellikle akşam saatleri ve geceleri memeyle kavga ediyo bizimki. Ya yanaşamıyo gibi hallere giriyo sol memeyle özellikle. Uçla emziriyorum onla alakası varmı acaba ? Ağlıyo çıldırıyo emziği verince sakinleşiyo ama hırslı hırslı emiyo. Uykuya dalıyo ama emziği düşünce açıyo gözleri hemen. Doymadıgından mı yapıyo nedir.
Valla biz baktik saatlerce uyumuyor aramiza aliyoruz baya mesafe birakiyoruz benim uyku hafiftir babasiyla pispisLyip yerine Ytiriyoruz bizimki sicaklik ariyoYa bizimkinin gece uykusu sabah 5'te bitiyor. Bir enerji geliyor, uyanik uyanik bakiyor etrafa, oyun istiyor. Birisi ona sabah 5'in anneye gore hala gece oldugunu soylesin
Ama az once memede uyudu sukur. 10 dk sonra yerine koydum, mizmizlandi tekrar uyandi. Tekrar emzirirken yine uyudu. Ama nasil bir huzur. Nefes alisverisleri degisiyor memede uyudugunda. Kafasini mememe yasladi, yuzunde huzur, arada refleks gulumsemeleri var. Resmen anne karnina dondu. Bu sefer kiyamadim. Uzun uzun biraktim memede uyudu. Onu izlemek bile buyuk mutluluk. Sonra yerine koydum. Simdi yerinde misil misil uyuyor.
Benimki kendi kendine hic durmuyor. Hep ilgi alaka olacak. Meme disinda da uyudugu cok nadir.Valla biz baktik saatlerce uyumuyor aramiza aliyoruz baya mesafe birakiyoruz benim uyku hafiftir babasiyla pispisLyip yerine Ytiriyoruz bizimki sicaklik ariyobaktik o da olmadi babasi gogsunde uyutup yataga birakip kendisi salona geciyo oyle sabah oluyo
Canim gozunaydin. Gecmis olsun. Yaz buralara da.Herkese selamsaçma bir sebepten dolayı ban yedikten sonra buraya yazmama kararı almıştım ama bebislerin gaz sancılarıni okudukça belki faydam dokunur diye paylaşmak istedim. Uygun bir zamanda normal doğum hikayemi de paylaşacağım... Biz doğumdan 2 gün sonra 9 gün yoğun bakım katinda kaldık. Ama ogluşum benimle aynı odada kaldı. Yenidoğan sepsis atlattık çok şükür. Bilmeyenlere söyle bahsedeyim. Nejat işlerin aylarca yoğun bakımda kalmasına sebep olan durum.... Bebeğim çok sağlıklı şu an. 27 ağustosta geldi dünyaya.... Neyse fazla vaktim yok. Sonra detaylı yazacağım. Kızlar güzel anneler... Hemen gün agirinca bebislerinize her eczanede bulunmuyor fakat sipariş verebilirsiniz... Kaleidon probiyotik damla... 1 aydan itibaren kullanılıyor. Bizim doktorumuz 1.haftamizda verdi. Gaz damlası değil probiyotik. Hiç gaz sancısı çekmedik. Ben sadece arada barbunya VS gazlı bir şey yiyeceğim zaman zinco 5 damla veriyorum. Ona da bu hafta başladım. Ama kaleidon damlayı kim icat ettiyse Allah razı olsun günde 5 damla sabahları 7 civarı veriyorum. 3 ay kullanıma devam dedi doktorumuz. Keşke her doktor onerse bunu da bebisler rahat etse. Yine de doktorlarına danışın bebislerin... Ama çok şükür gaz sancısı nedir bilmiyoruz biz. Fayda görürseniz çok mutlu olurum. Yoğun bakımda kaldığımız ilk gün gaz sancısı olduğunda doktorumuz hemen başlatmıştı. O gün bugündür çok rahatız. Uykumuz düzenli bu sayede... Herkesi kocaman optummm Dediğim gibi müsait zamanda detaylı doğum VS paylaşacağım... Kucak dolusu sevgiler herkesee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?