Bizede bu damlayı vermişti doktor fakat biz yinede gaz sancısı çekiyoruz malesef. Belki azaltmada faydası olmuşturHerkese selamsaçma bir sebepten dolayı ban yedikten sonra buraya yazmama kararı almıştım ama bebislerin gaz sancılarıni okudukça belki faydam dokunur diye paylaşmak istedim. Uygun bir zamanda normal doğum hikayemi de paylaşacağım... Biz doğumdan 2 gün sonra 9 gün yoğun bakım katinda kaldık. Ama ogluşum benimle aynı odada kaldı. Yenidoğan sepsis atlattık çok şükür. Bilmeyenlere söyle bahsedeyim. Nejat işlerin aylarca yoğun bakımda kalmasına sebep olan durum.... Bebeğim çok sağlıklı şu an. 27 ağustosta geldi dünyaya.... Neyse fazla vaktim yok. Sonra detaylı yazacağım. Kızlar güzel anneler... Hemen gün agirinca bebislerinize her eczanede bulunmuyor fakat sipariş verebilirsiniz... Kaleidon probiyotik damla... 1 aydan itibaren kullanılıyor. Bizim doktorumuz 1.haftamizda verdi. Gaz damlası değil probiyotik. Hiç gaz sancısı çekmedik. Ben sadece arada barbunya VS gazlı bir şey yiyeceğim zaman zinco 5 damla veriyorum. Ona da bu hafta başladım. Ama kaleidon damlayı kim icat ettiyse Allah razı olsun günde 5 damla sabahları 7 civarı veriyorum. 3 ay kullanıma devam dedi doktorumuz. Keşke her doktor onerse bunu da bebisler rahat etse. Yine de doktorlarına danışın bebislerin... Ama çok şükür gaz sancısı nedir bilmiyoruz biz. Fayda görürseniz çok mutlu olurum. Yoğun bakımda kaldığımız ilk gün gaz sancısı olduğunda doktorumuz hemen başlatmıştı. O gün bugündür çok rahatız. Uykumuz düzenli bu sayede... Herkesi kocaman optummm Dediğim gibi müsait zamanda detaylı doğum VS paylaşacağım... Kucak dolusu sevgiler herkesee
Üşütmekte gaz yapıyor o yüzden kalktığında üzerine bişey al, ayağını sıcak tut, gerekirse çorapla uyuYa kızlar benim aşırı gazım var havalar serinledipinden beri. Senin gazın çocuğa da Emre diyorlar bu doğru mu ki. Sezeryanla mı alakalı acaba, hayatımda böyle gazım olduğunu hatırlamam. Geceleri emzirmeye kalktığımda üşüyorum ondan mı oldu bilmiyorum.
Valla bunun alistirmakla ilgisi de yok bizimki dogdugunda oyleydi daha ameliyathanede giydiriyolar doktorlar basindan gidio kiyamrt kopartiyo geliyolar susuyo daha orda dediler ilgi bekliyo yandin diyeBenimki kendi kendine hic durmuyor. Hep ilgi alaka olacak. Meme disinda da uyudugu cok nadir.
Günaydın eylül bebeklerinden ilk sünneti biz yaptık
Darısı diğer kuzulara inşallah
Dr a gittik kilomuza baktı önce 4 kilonun altında yapmıyordu, 10 gün önce 3600dü şimdi 4150 olmuş tartı doğruysa tabi ☺
İğne yaptı uyuştursun diye, sonra verdi kucağıma uyusun emzir dedi
emzirdim bizimki aksine uyuyamadı tek gözle bakındı durdu
Masaya aldı, tabi bizde başındayız
Ayaklarını bağlayınca ağladı,
Bi perde vardı arada,
Bi yandan emzirdim, bi yandan sünnet oldu kuzum ☺
İki merhem bi de kantaron yağı verdi 2 hafta uygulayacağız
Dün full uyudu, gece de uyuyamadı tabi
Velhasıl dünü de atlattık çok şükür
@Pircici geçen gün aklıma geldin
Neden uğramıyor bu kız diye düşünmüştüm, maşallah iyi olmanıza sevindim
Ooo pasamiz tam erkek olmuş, öyle derler ya ne alakaysa gerçibiz de 2.ayda olacağız. Sünnete birlikte dil bağı kısaymış onu da hallederiz dedi doktorumuz. Umarım ağrısız sancısz atlatırız o süreci.
@honey bunch canım niye ban yedin ki?
Aaaa ciddi misin? Ben de mucizevi bir şey olduğunu düşünüp belki faydam dokunur diye paylaşayım dedim. Bünyeyle de alakalı bir durum olsa gerek. Umarım tez vakitte son bulur sancısı kuzunun...Bizede bu damlayı vermişti doktor fakat biz yinede gaz sancısı çekiyoruz malesef. Belki azaltmada faydası olmuştur
merakla bekliyorumHerkese selamsaçma bir sebepten dolayı ban yedikten sonra buraya yazmama kararı almıştım ama bebislerin gaz sancılarıni okudukça belki faydam dokunur diye paylaşmak istedim. Uygun bir zamanda normal doğum hikayemi de paylaşacağım... Biz doğumdan 2 gün sonra 9 gün yoğun bakım katinda kaldık. Ama ogluşum benimle aynı odada kaldı. Yenidoğan sepsis atlattık çok şükür. Bilmeyenlere söyle bahsedeyim. Nejat işlerin aylarca yoğun bakımda kalmasına sebep olan durum.... Bebeğim çok sağlıklı şu an. 27 ağustosta geldi dünyaya.... Neyse fazla vaktim yok. Sonra detaylı yazacağım. Kızlar güzel anneler... Hemen gün agirinca bebislerinize her eczanede bulunmuyor fakat sipariş verebilirsiniz... Kaleidon probiyotik damla... 1 aydan itibaren kullanılıyor. Bizim doktorumuz 1.haftamizda verdi. Gaz damlası değil probiyotik. Hiç gaz sancısı çekmedik. Ben sadece arada barbunya VS gazlı bir şey yiyeceğim zaman zinco 5 damla veriyorum. Ona da bu hafta başladım. Ama kaleidon damlayı kim icat ettiyse Allah razı olsun günde 5 damla sabahları 7 civarı veriyorum. 3 ay kullanıma devam dedi doktorumuz. Keşke her doktor onerse bunu da bebisler rahat etse. Yine de doktorlarına danışın bebislerin... Ama çok şükür gaz sancısı nedir bilmiyoruz biz. Fayda görürseniz çok mutlu olurum. Yoğun bakımda kaldığımız ilk gün gaz sancısı olduğunda doktorumuz hemen başlatmıştı. O gün bugündür çok rahatız. Uykumuz düzenli bu sayede... Herkesi kocaman optummm Dediğim gibi müsait zamanda detaylı doğum VS paylaşacağım... Kucak dolusu sevgiler herkesee
Hatırlanmak güzelGünaydın eylül bebeklerinden ilk sünneti biz yaptık
Darısı diğer kuzulara inşallah
Dr a gittik kilomuza baktı önce 4 kilonun altında yapmıyordu, 10 gün önce 3600dü şimdi 4150 olmuş tartı doğruysa tabi ☺
İğne yaptı uyuştursun diye, sonra verdi kucağıma uyusun emzir dedi
emzirdim bizimki aksine uyuyamadı tek gözle bakındı durdu
Masaya aldı, tabi bizde başındayız
Ayaklarını bağlayınca ağladı,
Bi perde vardı arada,
Bi yandan emzirdim, bi yandan sünnet oldu kuzum ☺
İki merhem bi de kantaron yağı verdi 2 hafta uygulayacağız
Dün full uyudu, gece de uyuyamadı tabi
Velhasıl dünü de atlattık çok şükür
@Pircici geçen gün aklıma geldin
Neden uğramıyor bu kız diye düşünmüştüm, maşallah iyi olmanıza sevindim
@honey bunch canım niye ban yedin ki?
Gecen hafta gaz sancisindan kivrandim ben de. Bence de gece emzirmelerinde usutuyoruz. Cok sicak yasadigim yer, cok terliyorum. Bir esinti gelince de terim soguyor. Boyle boyle gaz oluyor. Arrik corap giyiyorum hava sicak olsa da. Icime de atlet.Ya kızlar benim aşırı gazım var havalar serinlediğinden beri. Senin gazın çocuğa da geçer diyorlar bu doğru mu ki. Sezeryanla mı alakalı acaba, hayatımda böyle gazım olduğunu hatırlamam. Geceleri emzirmeye kalktığımda üşüyorum ondan mı oldu bilmiyorum.
Benimki de sola doğru büzüşüyor :)) ama kendini atacak kadar dönemiyor. O zaman sen kolları olmadan kullanamazsın tabiBizimki dönüyor, reflü yatağında hep sola büzüşmüş şekilde buluyordum, ya da aşağı inmiş oluyordu. Başını zaten istediği yöne çeviriyordu, şimdi de yan dönebiliyor.
Ben çorap giyiyorum atlet de giyiyorum ama bebeği uyandırmamak için terliklerimi giymiyorum genelde, bu yüzden de olabilir.Gecen hafta gaz sancisindan kivrandim ben de. Bence de gece emzirmelerinde usutuyoruz. Cok sicak yasadigim yer, cok terliyorum. Bir esinti gelince de terim soguyor. Boyle boyle gaz oluyor. Arrik corap giyiyorum hava sicak olsa da. Icime de atlet.
Çorapla uyuyorum, üzerime bir şey aldığımda da terliyorum. Emzirmeye kalktığımda bir bakıyorum tişörtüm ter içinde, yenisini giyiyorum hemen. Gaz yapanları yemiyorum bildiim kadarıyla.Üşütmekte gaz yapıyor o yüzden kalktığında üzerine bişey al, ayağını sıcak tut, gerekirse çorapla uyu ☺
Gaz yapan şeyleri çok mu tüketiyorsun
İnşallah darısı başınıza diyelim o haldeHatırlanmak güzelsünnet oldu paşa demek. Biz de 2. Ay dolunca olacağız. Aynı anda dil bağı kısaymış onu da halledelim dedi doktorumuz. Umarım sancısı ağrısız bir süreç olur canım.
Farkında olmadan da üşütüyoruz,Çorapla uyuyorum, üzerime bir şey aldığımda da terliyorum. Emzirmeye kalktığımda bir bakıyorum tişörtüm ter içinde, yenisini giyiyorum hemen. Gaz yapanları yemiyorum bildiim kadarıyla.
Benimki de gazı varken öyle yapmaya başladıBenimki de birkac gundur boyle. Ben ucla vermiyorum. Normalde istahla saldirir memeye. Simdi ac plsa da kavga ediyor resmen. Cekistiriyor, mizmizlaniyor bir aliyor agzina bir cikariyor. Ama dikkat ettim genelde gazi varken boyle yapiyor.
Bu ara bende gazlıyım anlamadımYa kızlar benim aşırı gazım var havalar serinlediğinden beri. Senin gazın çocuğa da geçer diyorlar bu doğru mu ki. Sezeryanla mı alakalı acaba, hayatımda böyle gazım olduğunu hatırlamam. Geceleri emzirmeye kalktığımda üşüyorum ondan mı oldu bilmiyorum.
Ben bu lohusa terlemesinden asiri biktim. Ne zaman bitecek, yasadigim yer zaten sicak bir de ustune lohusalik. Uzerine sut kokusu, kusmuk, cis, kaka. Allahim resmen derbederim. Ali Sunal'in karisi en guzel fotolar hep babayla, cunku anne hep perisan yazmis. O kadar dogru ki. Bizde de durum aynibende gece terleyip uyanıyorum ensemden doğru tisörtüm ter oluyor. o ter üzerimde soğuyor sonra. kız da birkaç gündür kakasını zorlanarak yapıyor. kabız değil günde 3-4 kez yapıyor ama her defasında zorlanıyor bundan sebep mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?