Ben de terliyoru diye yastigima havlu?serdim oyle uyuyorum. Yoksa ensem cok terliyor ve yastigim cok islaniyor.
Lohusa terlemesi degil mi? Sizinki hala bitmedi mi? Ben de 40'i gecince biter diye umut ediyordum.

Dil altinda bag olmasi durumu galiba. Bizimkinde de var. Sunnetle aradan cikaracagiz onu da.
Bizde yok galiba
Pek billgim yok bu konuda
Çevremde de duymadım hiç
Sizin sünnet ne zaman canım

ay evet gördüm aynen öyle valla lohusa topuzumuzla omzumuzda kusmukla ne kadar güzel fotograflarımız olabilir ki

Ben de terliyoru diye yastigima havlu?serdim oyle uyuyorum. Yoksa ensem cok terliyor ve yastigim cok islaniyor.
Evet yastığım ve tişörtüm sırılsıklam uyanıyorum gece lohusalığa özel bir durum mu yoksa6 ay fln sürecek mi acaba

ay evet gördüm aynen öyle valla lohusa topuzumuzla omzumuzda kusmukla ne kadar güzel fotograflarımız olabilir ki
Valla aynen oyle..kaslarimi alamadim ibrahim tatlises gibi dolasiyorum ortalikta bir de atip tutuyodum ayy ben bakimsiz olmam falan diye tuvalete gitmeye vakit yok insallah ozumuze tez zamanda doneriz

Valla aynen oyle..kaslarimi alamadim ibrahim tatlises gibi dolasiyorum ortalikta bir de atip tutuyodum ayy ben bakimsiz olmam falan diye tuvalete gitmeye vakit yok insallah ozumuze tez zamanda doneriz
Kaş almak ne ben banyo yapsam şükrediyorum. Dün ilk kez uyurken banyo yaptım, ondan önce hep eşimin işten gelmesini bekliyordum pis pis

Geçmiş olsun, biz de istiyoruz bir haftaya kadar.

Kaş almak ne ben banyo yapsam şükrediyorum. Dün ilk kez uyurken banyo yaptım, ondan önce hep eşimin işten gelmesini bekliyordum pis pis
Ben uyurken hala dusa giremiyorum. Uyanir da aglarsa korkusundan hala. Bugun ablami cagirdim dus alirken basinda dursun diye.

mochi kullanan kim vardı? memnun musunuz? bende alsam mı ya gece yine tek göğsümden bayaa süt sızmış pedi falan geçmiş. hemen o göğsümü emzirdim ama yine de tam bitiremedi çocuk. her emzirmede diğer göğsü sağsak az veya cok? nerde ne zaman kullanıcam onu da bilmiyorum hos, bütün kış beraberiz çalışma falan durumu da yok gerek yok mu yoksa?

Lohusa terlemesi degil mi? Sizinki hala bitmedi mi? Ben de 40'i gecince biter diye umut ediyordum.
Bitmedi canim. Icin ilginci gelmeyen akintim da 42. Gün gelmeye basladi sari ile kahverengi arasinda bir renkte. Tabi ilk zamanlardaki kadar asiri bir terlemem yok ama terliyorum soguk soguk. Gexecek bakalim.

Bitmedi canim. Icin ilginci gelmeyen akintim da 42. Gün gelmeye basladi sari ile kahverengi arasinda bir renkte. Tabi ilk zamanlardaki kadar asiri bir terlemem yok ama terliyorum soguk soguk. Gexecek bakalim.

Belki adet oluyorsundur genelde biter derler 40 günde ama bazen uzayabiliyormuş.45 gün surende var. Ilk sezaryandan sonra 60 gün kanamam sürdü hemde son zamanlar çok yoğundu herkese sordum 1 ayda 40 günde bitti dediler anormallik var sanırım deyip farklı bir doktora gittim malesef plasentadan parca kalmış doktorumun hatasimi diye sordum hayır benim hastalarimdada olabiliyor çok nadir dedi ilk sezaryanimda çok rahat geçmişti halbuki sonra kürtaj oldum mecburen. Bunda 29. Gün bitti lekeleme ama bundada spinal anestezinin etkisini çok kötü yaşadım iki sezaryadada nadir görülen şey beni buldu sansima

Selamlar. İlk ay aşımızı yaptırdık. Güzel kilo almış kuzum. 2.880 Doğum, 2.650 hastaneden çıkış. Birinci ay sonunda 4.400 olmuşuz. Boyumuzda 48 cm’den 52 cm’e çıkmış. Şimdilik bu kadar, aşı biraz huysuzluk yaptı şimdi bir çay kaşığı calpol verdim.

Hatırlanmak güzel sünnet oldu paşa demek. Biz de 2. Ay dolunca olacağız. Aynı anda dil bağı kısaymış onu da halledelim dedi doktorumuz. Umarım sancısı ağrısız bir süreç olur canım.
Sizdede mi var dil bağı.Bizde de var.bizde sünnet ve dil bağı aynı anda mi olsun ayrı ayrı mi karar veremedik.Hem alttan hem üstten cani aynı anda yanmasın diyoruz ama netlestirwmedik

38his hadi hayırlı olsun atlattın direkt bez bagliyorsun demi araya birşey koymuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…